You can click on me :-)

Thursday, 28 August 2014

Arghh tension!!! x sempat Blog Walking

Assalamualaikum kawan-kawan,


Maybe ada blog guna imej yang sama..biasalah ambil dari Google..kredit to them

Just nak kongsi perasan JM ni..Arghh tension dengan line internet DIGI ni slow yak amat..nak load sat-satu page blog tu 'berchenta' je...JM guna Tab untuk blog walking..lembab cam siput...adoyai..

Monday, 25 August 2014

"DIA" datang lagi!!!!

Assalamulaikum dan salam sejahtera semua


"DIA" datang lagi......siapakah "DIA"?

Inilah "DIA"
Teman setia JM hehehehe

Sunday, 24 August 2014

JM ingin tambah KENALAN!!!

Assalamualaikum dan salam sayang semua!!!


Mood untuk sambung entri Jepun belum datang..perlu ambil masa untuk mengarang kerana entri nya panjang.

Jadi bagi mengelakkan blog ni sunyi sepi JM nak publish satu entri pendek.

Ada sesiapa yang sudi jadi kenalan JM tak?...sila angkat tangan tinggi-tinggi....nak angkat ke dua - dua tangan pun boleh. Ehh..tak nampak pun...korang angkat ke tak ni!!! hahahaha...nko ni siuman ke tak JM...mana leh nampak through SKRIN MONITOR ni.

JM dapat IDEA ni selepas baca blog MISS KEPENG full kredit kepada beliau.

Thursday, 21 August 2014

Awek Kaki Travel?...JM lattew hiksss

Assalamualaikum dan salam sayang semuanya!!!!


Aha!!!!!!!!!!!!!!!!! mesti kawan-kawan dah baca tajuk entri ni kan..kenapa kita-tiba boleh ada entri ni?

Ceritanya begini, semalam JM telah di TAG oleh salah sorang rakan blogger Wak Gelas di Facebook, ada yang tak kenal ke siapa Wak Gelas ni..tak kenal? boleh terjah blog beliau di wakgelas.blogspot.com.

Screen capture dari FB

Friday, 15 August 2014

JM ada peminat dari INDONESIA heeee


Assalamualaikum dan salam syawal semua,


"JM in the HOUSE"

Mood untuk sambung menulis sudah kembali...ingin tahu sebab nya...please roll action!!

Mesti akan ada yang berkata..alah JM ni hangat-hangat tahi ayam je atau drama je lebih..nak berhenti blogging konon!!...eh tak lah..mmg betul waktu tulis entri yang lepas memang mood entah ke mana tetapi sekarang telah pulih. Nak tahu puncanya sila teruskan bacaan word by word hikss walaupun susunan ayat tidak seperti penulis yang hebat.

Tuesday, 12 August 2014

Kalau JM stop dari dunia BLOGGING ok tak?


Assalamualaikum dan Salam Lebaran semua,

"I'm BLANK"

Mood update entri baru sudah masuk ke LAUT dan ada yang dah tertimbus ke dalam BUMI rasanya. Semasa nak tulis entri ni pun berfikir banyak kali mencari idea..apa yang nak di tulis ni.

TIK! TOK! TIK! TOK! cepat betul masa berlalu hari ini dah masuk 12 Ogos dan last entri adalah 5 Ogos almost 7 days JM gap ambil masa untuk mengarang entri baru tapi sudah nya begini..

Tuesday, 5 August 2014

Masih ada yang RINDU?

Assalamualaikum dan Salam Lebaran 2014,


Masih ada yang SAYANG/RINDU?

Haaaa ko!!! tengok tajuk entri tu MELETOPS tak?...lebih kurang tajuk drama lah pulak khan!!! eheeheh. Sebenar tiada cerita raya nak di kongsi di sini gambar time raya pun tak sempat nak snap..asyik sibuk di dapur katanya...so dengan muka tak malu nya JM sajikan je lah gambar suka suki nih.
Gambar suka suki tiada kaitan dengan entri hiksss..penangan Camera360..i nampak muda u ouls tetapi hakikatnya...ahahah..kepada mereka yang tahu diam-diam je tau....heeee
Kenapa JM keluarkan tajuk seperti itu, ahaaa...almost 2 week JM tak update blog, so nak test lah masih ada lagi tak yang sudi singgah dan masih ingat akan kewujudan blog JM nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang