You can click on me :-)

Wednesday, 23 December 2015

Life Update : Red Lotus Lake kumphawapi, Udon Thani

Assalamualaikum buat semua reader kesayangan,

Hari ni 23 Dis kami ke Red Lotus Lake,Udon Thani

Gigih JM update atas sampan ahahahaha kalau kat Msia x de nye nak gigih camni

Nampak tak bunga-bunga pink tu!!!! Biru x de ye ;p

Nah!!! Untuk tatapan korang semua

Monday, 21 December 2015

Live Update : Sunrise at Thung Salaeng Luang National Park

Assalamualaikum dan salam sayang to all my lovely readers,

JM tahu korang mesti rindu sama JM kan kan kan ahahaahh sorry lah JM ni kuat perasan.

So untuk kurangkan rasa rindu tu JM nak share tempat yang kami singgah.

For your info JM not travel alone but in group of 17 people. 20 Disember Jam 2.30 ptg ke Thung Salaeng Luang National Park dari Sri Dit Waterfall yang terlak di daerah Phitsanulok and Phetchabun.

Kami berkhemah di sini untuk satu malam. Esoknya seawal jam 5.00 pagi bangun naik truck untuk tengok view sunrise yang sangat cantik.

Hari ni 21 Disember kami on the way ke Phu Tap Boek kemudian terus ke Udon Thani untuk bermalam di sana.

Our route is Bangkok - Lop Buri - Khao Kho - Petchabun - Udon Thani - Loei.

Phu Tap Boek ke Udon Thani 300km...pitam!!!

Terima kasih kepada semua yang mendoakan perjalanan JM...love u oulss!!!

Layan!!!!!

Saturday, 19 December 2015

Live Update : Sunflower Field at Lop Buri

Assalamualaikum dan salam sayang semua reader blog JM tu,

19 Disember 2015 jam 11 pagi

Mesti ramai yang boleh guess kan ke mana JM untuk trip kali ni. Ada yang dapat menjawab dengan betul so meh JM hadiahkan something untuk korang.

Sekarang kami berada di Sunflower Lop Buri, Thailand

Thursday, 17 December 2015

Teaser : Last Trip on 2015

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua reader blog JM,


Terlebih dahulu JM mohon maaf kerana belum sempat siapkan 'small gift' untuk rakan reader. Masih di peringkat 'design'. Harap semua kawan-kawan dan sahabat dapat menunggu dengan sabar ye.

Sebenarnya JM nak bagi tahu kat korang semua, blog ni akan sunyi selama 10 hari. Jadi dalam tempoh tersebut JM tak boomMMM blog korang.

Harap-harap tak ada yang rindu dendam ek hihihi.

This is my last trip on 2015 ehh means tahun depan ada lagi heeeeee.

"HABIS LAH!!! entri yang tertunggak tu bila nak bayar" hehehe....tahun depan ke tahun berikutnya.

Ko ke mana JM.....tak boleh duduk diam!

Friday, 11 December 2015

Entri special : Rugi kalau tak baca kah kah kah!

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua reader blog JM,


Haaaa nampak tak! nampak? kalau tak nampak cepat pegi cari spek kah kah kah.....tajuk entri tak menahan...nak pancing lah tu heeeeee

Seminggu sudah bulan Disember, cepatnya masa berlalu. Tik! Tok! Tik! Tok! bak kata SS tahu-tahu je dah tahun 2016.

Kenapa korang perlu baca entri ni..sebab ini adalah entri penghargaan untuk semua reader blog JM tu.

Top Commentar November 2015

Adakah blogger yang sama tersenarai dalam list top commentar setiap bulan? jeng! jeng! jeng!

Penghargaan kepada mereka tapi tak dapatlah Trophy ni hiksss
Nak tahu siapakah yang masuk dalam senarai 11 orang yang paling ngetop!!!!

Friday, 4 December 2015

Entri TRIP yang masih 'PENDING"

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua rakan blog JM,


JM minta maaf kepada semua rakan reader kerana mood untuk kongsi kisah "TRAVEL" mula hilang. 

Inilah akibatnya jika asyik bertangguh, sepatutnya balik je dari trip terus draft.

**Amaran!!! Entri banyak gambar....layan!!!!!!!!

Ada yang masih berminat tak untuk ikuti kisah percutian JM ke tempat-tempat ni tak :

Trip Siem Reap - Phnom Penh, Cambodia : 23 - 28 Jan 2014

Jika ke PP mesti singgah sini, Central Market tempat menjual barang-barang kraftangan dan souviner
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang