You can click on me :-)

Friday, 3 June 2016

Trip Solo : Prayer Room at Siam Paragon Mall, Bangkok City

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua reader blog JM,

Masih hari ke 2 di Bangkok City (24 Julai 2015)..

Meh nak sambung lagi entri Bangkok yang dah bengkok ni..tak nak tangguh-tangguh lagi kang tahun 2017 pun belum tentu khatan ehhh khatam.

Siapa ingat lagi last entri stop kat ne? haaaa? tak ingat ish ish ish..pergi ulang baca kat sini Trip Solo : Yana HALAL Restaurant keh keh keh..jadi cam Cik Manisah Lesung tu siap buat ulangkaji blog sis SS dia tu..jeles kita nok!!

Pas dah "gendang gendut tali kecapi kenyang perut cari bantal" kih kih kih

JM pun keluar lah dari Yana Restaurant tu sambil lambai-lambai tangan kat semua pekerja di restoren tu (yang ni jangan percaya..terang-terang JM tipu korang hihihi). Plan nak solat di Siam Paragon Mall..kat mana tu?

Senang je nak ke sini...

Map ke Surau
Ha mudah je, ikut je map yang JM share kat atas tu. Kat mana lagi korang leh jumpa map detail macam kecuali di blog Jari Manis ni kih kih kih....penuh informasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang