You can click on me :-)

Tuesday, 14 February 2017

Siem Reap Budget Trip Feb 2017

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua reader blog JM,

JM ada blog ke? 😂😂😂😂

Kenapa? Ye laaa...senyap je dah lama tak kongsi entri travel 😬

Hari ni JM rajin sikit baru je landing kat KLIA2 jam 11.45 pagi dari dari Siem Reap, Cambodia selama 3 hari 2 mlm. Bertemankan SS di sebelah, HH pergi solat, JM dapat idea untuk update blog sementara menunggu masa perlepasan SS dan HH balik ke JB.

Nampaknya...kalau nak JM rajin update blog, SS kena temankan 😙 hihihih

SR International Airport

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang