Thursday, 31 December 2020

Hidup lagi kau JM ahahaha

 Assalamualaikum dan salam sayang buat semua sahabat blogger 💓💔💕💖

Entri ni tak best..jangan baca..just celoteh hujung tahun je heee..kalau ada yang baca jangan menyesal arrrr hihih

Siapa JM tu?? BLOGGER ke? kenal ke dia?? lama betul dia tak update blog..HIDUP LAGI EK hahahah...ada sesiapa yang cakap macam tu tak? 

Orang ada blog..dia pun nak buat blog..bila dah ada blog malas nak UPDATE..nak baca blog orang lain pun malas..apa nak jadi dengan JM ni..ini bukan salah JM tau ni salah COVID-19 ahahaha...buat mood nak update blog ke LAUT!!! Tenggelam timbul..tengok blog orang lain..TERUPDATE je sentiasa..

Contoh pemilik blog Scdha Sein..setiap bulan ada entri baru..JM pun dah lama tak baca blog dia..maaf ye cayunk hihihi...nak cakap sibuk..memang menipu..ada je masa tapi tak pandai nak urus masa.

Hari ni 31 Disember 2020 hari terakhir tahun 2020..tahun yang penuh dengan ujian, sukanya sedikit, dukanya banyak..Tahun yang kurang ONG la kiranya...tahun yang tak boleh nak travel..jenjalan dalam Malaysia je..tapi apapun yang berlaku pasti ada hikmah yang tersembunyi yang kita tak tahu..kita mesti REDHA..mungkin Allah nak beri yang lebih baik. Paling penting jangan putus asa dan hidup mesti diteruskan. Kalau hidup tak mau ada ujian baik MATI..ke mati pun tak BEST? hahaha

Rasa dah lama sangat tak buka blog sendiri ni..rupanya banyak lago komen belum approved..adeh!! Last update pun bulan Oktober ko!! Hambek!...Pastu tengok senarai Top Komen..ada jugak yang masuk senarai..terima kasih kawan-kawan kesayangan..Kalau ada masa nanti JM balas kunjungan ye..Maaf tau..tahun ni amat kurang entri..Tahun depan? 2021 adakah JM masih JM yang sama atau makin MALAS tengok blog..lelama terkuburla blog JM ni..bilangan pengikut pun semakin kurang..padan muka hahahah.

Thank you SS..menjadi First Top Komen..nanti datang rumah itew bawak jenjalan eh heee. Kepada yang lelain nanti JM balas kunjungan eh.

Top Komen 2020

ESOK...JUMAAT 01/01/2021

SELAMAT TAHUN BARU 2021 buat semua rakan-rakan yang membaca entri ntah apa-apa ni hahah. JM doakan kita semua berada dalam lindungan Allah..Sabar menghadapi segala cabaran dan ujian yang akan datang..semoga tahun baru nanti lebih menarik, ceria, happy, gembira...Ehh..bukan sama makna ke semuanya hihih

Apa Azam tahun baru korang nanti?? ada yang berazam tak? kalau ada share lah kat ruangan komen hihi..Azam JM...ermmm nak lebih rajin update blog hahaha...doakan ye!!!

Jumpa lagi tahun depan...babai :-)

NUFFNANG