Thursday, 19 April 2018

Rumah Peranginan Persekutuan (RPP) Morib

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua reader blog JM ๐Ÿ‘„,


FFFuuuhhhhhhhhhhh...lama betul JM tak update blog. Jeles tengok SS, selang 2 hari mesti ada entri baru. "Itew jeles arr dengan SS...dia rajin..itew tak ada idea nak tulis ๐Ÿ˜€"

Tengok-tengok last entri 19 Mac..adeh..almost sebulan tak ada entri baru..mesti ramai tertunggu-tunggu jek entri baru JM kan ahaksss...jeling SS dan Mak...ehhh...Mak...JM pun dah lama tak skodeng blog Mak dan rakan-rakan blogger yang komen kat sini...adeh!!!!!!

Ntah macam mana malam ni terasa nak kongsi rumah penginapan yang JM stay bersama SS dan HH hari tu. Ada lah borak dengan SS, dia cakap ramai yang komen kat blog dia..dorang cakap susah tau nak booking rumah peranginan ni..ada tu setahun sebelum dah tempah, ada yang cuba tempah..tapi 'fully book'. 

Rumah Peranginan Persekutuan (RPP) - Hanya kakitangan kerajaan sahaja yang layak membuat tempahan
Lain pulak kes nya dengan JM...alhamdulillah buat masa ni, JM dah tempat rumah RPP di Morib, Cameron Highland dan Bukit Fraser tak perlu tunggu lama..bila buka je tarikh untuk tempat terus JM cari tarikh..ada tu dah lama tarikh tempahan tu di buka..lagi sebulan nak stay..hari ni tempah esok check dah LULUS..memang rezeki kami lah kan.

NUFFNANG