You can click on me :-)

Thursday, 20 September 2012

Air Asia BIG SALE

Assalamualaikum semua,

Kepada semua pembaca dan follower blog Jari Manis, terima kasih berbanyak - banyak kerana sudi menjengah dan menyinggah (eheheheeh...bahasa yang tiada dalam kanus Dewan Bahasa dan Pustaka)..ikut suka je kan...ahaha...membaca setiap entry yang dimasukkan. Sebenarnya setiap entry menceritakan pengalaman JM travel secara backpackers ...budget travel kecuali Bandung dan Bukit Tinggi aku terpaksa ambik travel agen kerana kat sana sukar untuk mendapat public transport yang boleh di percayai.

Mesti korang ternanti-nanti entry seterusnya nya (ehehe...perasan)...sebenanya lama tak update dek kerana kesibukan kat opis ni..lagi pun rehat sekejap dari travel sana sini...last travel bulan Julai..JM ke Hong Kong...so takkan tiap-tiap bulan aku nak travel kan...lain lah kalau jenis kerja sendiri..buat business berniaga pakaian ker...boleh lah tiap-tiap bulan travel tanpa perlu memohon cuti rehat kan...tak gitu...ehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang