You can click on me :-)

Thursday, 20 September 2012

Air Asia BIG SALE

Assalamualaikum semua,

Kepada semua pembaca dan follower blog Jari Manis, terima kasih berbanyak - banyak kerana sudi menjengah dan menyinggah (eheheheeh...bahasa yang tiada dalam kanus Dewan Bahasa dan Pustaka)..ikut suka je kan...ahaha...membaca setiap entry yang dimasukkan. Sebenarnya setiap entry menceritakan pengalaman JM travel secara backpackers ...budget travel kecuali Bandung dan Bukit Tinggi aku terpaksa ambik travel agen kerana kat sana sukar untuk mendapat public transport yang boleh di percayai.

Mesti korang ternanti-nanti entry seterusnya nya (ehehe...perasan)...sebenanya lama tak update dek kerana kesibukan kat opis ni..lagi pun rehat sekejap dari travel sana sini...last travel bulan Julai..JM ke Hong Kong...so takkan tiap-tiap bulan aku nak travel kan...lain lah kalau jenis kerja sendiri..buat business berniaga pakaian ker...boleh lah tiap-tiap bulan travel tanpa perlu memohon cuti rehat kan...tak gitu...ehehehe

Entry kali ni tak ada berkaitan dengan trip ke mana-mana..sebab trip ke Vietnam untuk kali ke-2 adalah next week. So balik dari sana nanti update yer kisah travel kat sana. Kenapa pergi lagi Vietnam ni..kan bulan 2 2012 ari tu dah pergi..iyolah..atas permintaan kawan-kawan diminta untuk menjadi tourist guide dorang..layak ke mak ni..pengalam pun non hado nih...disbbkan akan kepercayaan dorang kat mak ni..dorang follow jer..mak kan jenis tak kisah you oulsss...memandangkan tiket murah..mak pun setuju untuk bawak dorang pergi bershopping kat sana.

Berbalik kepada tujuan asal ni adalah nak war-warkan pada pembaca semua..korang sempat tak grab tiket murah yang di 'offer' oleh AirAsia mulai 18/09/2012 - 23/09/2012 untuk tempahan ker korang rasa still lagi mahal. Moh lihat gambar ni :
AA Big Sales
Macam biasalah kan..SALE nyer hari ni..tetapi travel nyer 1 tahun kemudian..tiket murah katakan. Kalau you allsss nak tahu....dapat grap 1 tiket...tiket kemana?..tak leh nak cakap dulu..nanti dah tak jadi rahsia dah...ahahaha...ke mana aku tahun depan..nanti aku update dalam blog apabila tiba masanya yer. Jadi jangan lah segan silu untuk selalu follow my blog ehh....macam ni kalau hidup bujang..travel je lah untuk mencari kepuasan hidup..ehehehe.

Itu sahaja entry untuk kali ini dan kita sambung di lain siarann...ahakssssss..jumpa lagi..byeeee

5 comments:

  1. yunk, jgn lupa cite pasal hk trip tu ek.. almaklumlah.. maks pun nak pergi bolan doblas nanti.. gerun mak nak travel kali ni, sbb pestaim nak travel solo.. tolong maks ek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dont worry dear...selamat nyer...sila refer entry on July..ada detail story about Hong Kong kat sana...just follow jer n buat note tau :-)

      Delete
    2. tu la.. tetiba rasa sengal yg hamat.. sebabnya dah baca dah post tu semua. siap komen lagi... hahahhahaha.. nampak sgt stress. kekeke

      Delete
  2. kaki travel dah tentu kena alert dgn air asia sales kan ... JM x nak gi india pulak ke ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cetusan Minda : sis!..Air Asia salah sorang best friend JM gak hehehe..India? masih dalam pertimbangan :-)

      Delete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352