Friday, 9 December 2016

SENARAI PEMENANG BERTUAH : Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua reader blog JM 😘


Yuhuuuuuuuuuuuuuu! berdebar tak bila baca tajuk entri ni..

SEBULAN ko! sebulan menunggu saat pengumuman SIAPAKAH PEMENANG yang BERTUAH!

Tapi sebelum tu JM nak ucapkan ribuan terima kasih kepada 103 orang blogger yang menyertai dan memeriahkan GA kami...jumlah penyertaan yang di luar jangkaan.

Sokongan kalian amat kami hargai. Pemilihan adalah melalui RANDOM.org dan tiada sesi pilih kasih, NO PESERTA yang di JANA...dialah pemenang...mereka memang BERTUAH!

Kalau tak ingat peserta yang ke berapa..boleh semak di sini Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein

BERITA BAIK 
Pada awalnya kami menyediakan hanya 10 hadiah FM kepada yang bertuah, tetapi selepas di ambil kira jumlah penyertaan yang menggalakkan, kami tambah lagi beberapa hadiah saguhati....

Hadiah dah ready...dapat je alamat daripada pemenang dah boleh pos
 Nak tahu siapa yang MENANG???

Sila klik sini Pemenang Shanghai Fridge Magnet Giveaway By Jari Manis & Scdha Sein

Kepada yang tidak berjaya jangan bersedih hati...jika anda adalah salah seorang Top Komentar blog JM dari Julai hinggga November...ada hadiah menanti kalian.....Gift sebagai tanda penghargaan support my blog..So..memang tak rugi kalau datang komen kat blog JM ni 😆

Gift for Top Comentator from Julai to November
"We as a blogger we support each others"

162 comments:

  1. Salam singgah sini JM...wahhh..dah ada pemenang....

    ReplyDelete
  2. Ramainya yang join giveaway ni...tahniah JM dan SS...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan.. sampai beratus2..

      Delete
    2. blogger populr, mesti la ramai yg join.. hehehe

      Delete
    3. amboi...sampai dua pha is komen ni...kembar ka hahaha

      Delete
  3. Terselit nama Nani di situu. Heheh. Thank you SS & sis JM :D

    ReplyDelete
  4. ok.. nak bom blog JM laa gini. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahaya tuh.. nnti kena bom balas, saya tak tahu.. haaa... hahahaha

      Delete
    2. nnti risiko tanggung sendiri yer..

      Delete
    3. kembar ni bom kat sini rupanya hahaha

      Delete
  5. Tahniah buat semua pemenang. Dah gi tengok dah kat entry SS

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah buat pemenang.. yg saya bukan dari golongan itu.. hehehe..

      Delete
    2. tahniah juga...walaupun bukan saya

      Delete
  6. JM ...

    Kita tak kira ... kita nak jugak hadiah !!!!!!!!!!!!!


    Hahahhahahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jay emm meh kita terbang canada lak! 😂😂😂

      Delete
  7. tahniah kpd semua pemenang!!
    takde rezeki..huhu..semoga ada rezeki gi Shanghai..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la saya.. x de rezeki jugak.. hehehe

      Delete
  8. Alhamdulillah..
    Dah diumumkan siapa pemenangnya..
    Jom kita tengok siapa yang menang..


    Ikhlas Dari
    Along Misuari

    ReplyDelete
  9. Tahniah semua :) tebaik la jm ..

    ReplyDelete
  10. igt JM update entry baru.. rupanya letak link blog SS je.. senang keja nampak.. hahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni entry pemalas namanya... 😂😂😂

      Delete
    2. Kannnn...

      Tp nina ni namanya kolaborasi #katanya

      Delete
    3. haha .. nak bagi aura saspen ...

      Delete
    4. katanya la.. hehehehe...
      tapi teknik suspen tu mmg menjadi.. hehehe

      Delete
  11. Yeah!! Dahnumum pemenang.. nak gi check.. hehehe

    ReplyDelete
  12. Takde rezeki lagi.. THarap saguhati adelaa rezekinya. Kiki

    ReplyDelete
  13. Kan dh kata bab bab random ni I mmg out.

    Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde nasib, nk buat macam mana.. hehehe

      Delete
  14. Tapi demi semangat #kesukanan

    I join

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus2.. majulah sukan untuk negara.. hahaha

      Delete
  15. Eh harap2 lh top co.mentar tu ada nm I n blh dpt handbag seketul.

    Hihi

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. Debor dia ada mcm 1st night tak mak? Keh keh keh...

      Delete
  17. Akhirnyaaa..tahniah semua pemenang

    ReplyDelete
  18. Lps ni boleh JM dan SS buat GA lagi..sambutan hangat sehangat lahar gunung berapi nih

    ReplyDelete
  19. Tahniah kpd yg rajin join dan kpd yg menang juga.
    Jm ni mmg rajin orangnya

    ReplyDelete
  20. yeaaa...kita menang... yeaaaa....alhamdulillah dpt jugak kita ole2 dari SS n JM mekaseyy banyak2 tau...kita dah email dah kat SS..wiwii...manyakk siokk laaa kita ari nie....

    ReplyDelete
  21. tahniah pada JM & SS kerana berjaya menganjurkan GA ni

    ReplyDelete
  22. salam , datang dari blogSS, tahniah sebab ramai yang join

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syabas beta! Sambutan mengalahkan JomHeboh! Ekekekekkk!

      Delete
  23. Replies
    1. cuba cek balik nama... As saguhati... cepat email!

      Delete
  24. ape pon tahniah kepada semua peserta

    ReplyDelete
  25. waa.. sapa menang.. sapa menang...

    ReplyDelete
  26. tahniah untuk pemenang dan penganjur.. akak tak sempat join... tahniah semua...

    ReplyDelete
  27. takpe next time cuba lagi. :D Tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  28. bersedih hati sebabnya tak menang .. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Usah bersedih hati, KC. Ada rezeki lain nanti 😊

      Delete
  29. ala.. saya x menang.. xde nasib..

    ReplyDelete
  30. Replies
    1. tahniah rietta.. saya yg tolong bagitau rietta ni x de hadiah apa2 ke..? hehehe

      Delete
  31. all the best semua pemenang..

    p/s klik klik nuffnang hehehe

    ReplyDelete
  32. ehhh macam silap ja komen tadi..haha tahniahhh semua pemenang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. all the best pun boleh instead of tahniah.. hehehe

      Delete
  33. nasib sempat...key in alamat
    hihi,
    terima kasih byk2

    ReplyDelete
  34. bila sis JM nak buat GA lagi, saya tak sabar nak menang hehe

    ReplyDelete
  35. Mak eii ! ramainya contestant.. tak terhitung dek jari

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terhitung kalau pinjam jari 10 orang lain 😊

      Delete
  36. Tahniah pemenang... Sis JM cepat sembuh ye.. kite sayang Sis JM ketat2

    ReplyDelete
  37. To all my lovely readers..tq so much coz support my blog...seminggu dua ni JM x dpt perform kat blog sbb 'sakit' hari ni almost a week cuma ada sedikit peruvahan..hadiah tuk top komen dan menang GA..JM minta SS tlg uruskan...Jumpa lagi bila JM dah betul2 sembuh ye..love u oulsss 💋😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moga dikurniakan kesembuhan dengan segera, Sis JM.
      Saya datang nak menjenguk nih.

      Delete
  38. ha ah.. berdebar ni
    sebulan tunggu tapi x menang..

    ReplyDelete
  39. x de nasib kot.. hehehe..
    maybe next time.. insyaAllah.

    ReplyDelete
  40. dahsyat JM.. sampai beratus org join..

    ReplyDelete
  41. xpe la.. kalau ada rezeki kot2 dapat yg top komentor tu.. tapi x tau la.. saya 1 bulan je berjaya masuk list.. hehehe

    ReplyDelete
  42. ha ah.. mmg x rugi langsung masuk komen kat blog ni.. sapa yg tak masuk baru rugi.. hehehe

    ReplyDelete
  43. JM cepat sembuh , rindu nak baca entry baru !!

    ReplyDelete
  44. ape pon thanks sbb bagi kite hadiah huhuhuuuuu

    ReplyDelete
  45. Tahniah buat semua pemenang...x sempat SA nak join...bz sesangat...

    ReplyDelete
  46. Congratulations to all winners & well done to JM for organizing this contest (eh speakings inglish sangat kannnn) hahahhaha

    xoxo
    Ayu Fatarina
    www.ayufatarina.com

    ReplyDelete
  47. makan madu, habbatus sauda dan minyak zaitun (nasihat dari orang tua) hehe

    ReplyDelete
  48. sis jm thank you so much ya...dh smpai rumah dh

    ReplyDelete
  49. Tahniah buat semua pemenanggggg! 😊

    ReplyDelete
  50. Sis JM, terima kasih atas kiriman hadiahhhh. Love u so muchhhh! 😘😘😘😘😘

    ReplyDelete
  51. Tahniah kepada pemenang...seronok korang yerr hehehe..and Moga cepat sembuh JM...

    ReplyDelete
  52. Shanteknya FM tu JM.... bilalah akak nak dapat hihihihi..

    ReplyDelete
  53. senyap sunyi JM...merayap ke mana la plak tu...

    ReplyDelete
  54. agak2 bila jay emm nak update entry travel? he he he

    ReplyDelete
  55. Wahhhh.. Tahniah kepada yang menang. Dah lama saya tak singgah blog sis JM ni.

    Sis JM sihat? Tengah travel ke sekarang?

    Sis JM, ada masa sudi-sudikanlah datang menjengah ke blog baharu saya. Blog sebelum ini dah delete. Huhu.. Sedih. Ingat nak tutup sementara. Tak perasan, permanent terus.

    ReplyDelete
  56. Terima kasih jm for de gift.

    Selamat tahun baru.

    Semoga diberik kesihatan yang baik dan dikabulkan hajat yang baik2 serta diberi kekuatan untuk menjadi orang yang lebih baik.

    Insya Allah.

    ReplyDelete
  57. Tahniah kepada semua pemenang. Tahun ni saya nak rajin2 juga la. Mana tahu rezeki. Hehehe...

    ReplyDelete
  58. bestnyaaaa JM, cantik fridge magnet tu. Tahniah buat yang layak dapat =)

    ReplyDelete
  59. alamakkk terlepass laa... uhukuhuk... kena tunggu Cik JM buat next GA la nampak nyer... ;(

    ReplyDelete
  60. tahun 2017 ,lebih banyak tempat boleh diterokai , fly fly and fly

    ReplyDelete
  61. eh, bulan Januari so far saya sorg je yg komen? hahahaha

    ReplyDelete
  62. salam admin. hehehe
    http://datoksirkronik.blogspot.my/

    ReplyDelete
  63. Bestnye klu jd salah seorang pemenangnye. 😍😍😍

    ReplyDelete
  64. ai, senyap lama nih.. pi jalan mana plak nih? x bleh duk diam langsung.. hahahaha

    ReplyDelete
  65. salam JM,
    delivery dah sampai dengan selamat ;)
    terima kasih JM, terkejut akak , tak pernah dpt cam gitew ... sebak sikit ...
    I have no words to say it just wish you good healthy always and success too !!!

    ReplyDelete
  66. 13 januari.. masih menunggu kepulangan Jm.. hehehe

    ReplyDelete
  67. Alhamdulillah. Key chain Spore tu dah selamat sampai. Thanks a lot, JM!

    ReplyDelete
  68. dah lepas pertengahan januari dah ni x balik2 lagi.. pulanglah JM.. hahahah

    ReplyDelete
  69. tahniah pada yang bertuah!
    cantik la FM nya tu

    ReplyDelete
  70. singgah sini.. tahniah kepada semua peserta dan pemenang.. Nampaknya sis JM pun dah sebulan tak update entri baru...

    ReplyDelete
  71. Syabas JM & SS dan Tahniah Mrs.A ucapkan kepada para pemenang

    ReplyDelete
  72. wahhh, tahniah kpd para pemenang 😄

    ReplyDelete
  73. Tahniah buat kawan-kawan yang lain.
    Rose dah terima hadiahnya. terima lasih sekali lagi.

    ReplyDelete
  74. tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  75. tahniah kepada semua yang berjaya..

    ReplyDelete
  76. tahniah buat semua !! tq tersenarai juga top komen. hehe
    ni kena rajin lg lah :)

    ReplyDelete
  77. ruginye xdpt join..
    tapi kalau dpt pon blm tentu menang...
    yela kita ni bukan nye brtuah sgt pon
    heheheheh

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

NUFFNANG