You can click on me :-)

Wednesday, 17 February 2016

JM!!!! oooo JM...mana entri baru?

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua reader blog JM


Hallllloooooooooo! i'm back! (BOLD sikit hehehe)

Entah berapa lama nak bertahan ni..sabarlah ye kawan-kawan

Ehh!!!! ada yang masih follow story kat blog ni ke?

Ke ramai dah mula 'melarikan' diri... ngeh ngeh ngeh....rasain loh!

Itulah ko JM...orang nak tulis blog..ko pun nak tulis blog...pastu asyik malas je...asyik tak de mood je..apa nak jadi ngan ko ni!

Haaaa...tengok bila hati kecil JM bersuara!

Yes!! almost 2 weeks blog ni bersawang...ohhh TIDAK!!!! wakeup JM wakeup..jangan lama sangat 'berehat'..ramai yang rindu tu heeeeee (tutup muka)

Mehhhh...nak vacum sikit sawang tu...

Ingat lagi tak? JM masih hutang ole2 Top Commentar dan Pengomen Setia 2015..ni haa hadiah nye...belum siap lagi huhuh...belum bungkus lagi...sabar ye pembaca kesayangan sekalian

Fridge Magnet design sendiri selepas puas belajar dari SIFU SS
Hasil memancing di Busan dan Korea hari tu
Bukan itu je...JM juga nak ucapkan terima kasih kepada mereka ni....SIAPA? Semua kenal mereka ni...

Monday, 1 February 2016

Ohsem Januari 2016 - Terima kasih SEMUA!!!!

Assalamualaikum dan salam sayang terakhir dari JM,

Entri penghargaan kepada semua yang sentiasa support blog Jari Manis : Travel List

Terima kasih kepada semua yang tidak pernah bosan klik blog Jari Manis

Buat masa ni JM sudah tiada MOOD untuk kongsi My Travel Trip...My SOUL is GONE!!!!

Maybe this is my last ENTRY

Bilakah MOOD itu akan datang kembali..entahlah...biar masa menentukan...

JM Dalam Kenangan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang