You can click on me :-)

Wednesday, 17 February 2016

JM!!!! oooo JM...mana entri baru?

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua reader blog JM


Hallllloooooooooo! i'm back! (BOLD sikit hehehe)

Entah berapa lama nak bertahan ni..sabarlah ye kawan-kawan

Ehh!!!! ada yang masih follow story kat blog ni ke?

Ke ramai dah mula 'melarikan' diri... ngeh ngeh ngeh....rasain loh!

Itulah ko JM...orang nak tulis blog..ko pun nak tulis blog...pastu asyik malas je...asyik tak de mood je..apa nak jadi ngan ko ni!

Haaaa...tengok bila hati kecil JM bersuara!

Yes!! almost 2 weeks blog ni bersawang...ohhh TIDAK!!!! wakeup JM wakeup..jangan lama sangat 'berehat'..ramai yang rindu tu heeeeee (tutup muka)

Mehhhh...nak vacum sikit sawang tu...

Ingat lagi tak? JM masih hutang ole2 Top Commentar dan Pengomen Setia 2015..ni haa hadiah nye...belum siap lagi huhuh...belum bungkus lagi...sabar ye pembaca kesayangan sekalian

Fridge Magnet design sendiri selepas puas belajar dari SIFU SS
Hasil memancing di Busan dan Korea hari tu
Bukan itu je...JM juga nak ucapkan terima kasih kepada mereka ni....SIAPA? Semua kenal mereka ni...

SS, FARRAH MF, NINA GARCIA, INTAN Dorset Pink, IETAMs, Bro JALI dan CIKGU ETUZA

Baru-baru ni JM terima parcel dari dorang..kalau dari SS, Farrah MF dan Cikgu Etuza tu memang dah banyak kali JM terima 'pemberian penghargaan'.

Kepada mereka berempat tiada ungkapan yang boleh JM gambarkan dengan kata-kata...pemberian yang boleh mengalirkan air mata terharu... 
JM doakan semua reaer blog JM berada dalam lindungan Allah, di beri kesihatan yang baik dan hubungan silaturrahim yang terjalin di alam maya bertambah erat dan kuat. Aminnn!

Nak tahu apa yang JM dapat...moh kita selongkar! psst! bukan niat nak menunjuk..tetapi tanda penghargaan!

Homemade FM dari SS

Cuba tengok hasil kerja tangan SS...kemas dan halus kan!!!! Nama JM di bawa ke Mount Huashan, Xian China..baru-baru ni JM di bawa ke Kuala Pilah dan Singapore..inilah orang nya #Travel LovePeople. Terima kasih SS...Love U! Muahh! heeeeee

Pemberian dari Nina Garcia...kenal tak? Yes!!! juga seorang traveller..juga kaki jalan. JM terima sekeping poskad dari Chiang Rai, Thailand dengan ucapan 'Hai JM, Love U!!! From Chiang Rai With Love, Nina Garcia....' yes!!! Love U too Nina...heeee...TQ!!! sorry tau lama tak singgah i blog..nanti JM terjah eh.

Poskad Chiang Rai, Thailand dari Nina Garcia
Poskad dari Canada
Siapa yang beri? ahaaaa seorang kenalan yang berada jauh di Canada dan hanya kenal di alam maya.. bro Jali, beliau sekeluarga telah menetap di sana, dengarnya dah beli rumah di sana kan bro Jali. Terima kasih atas ingatan. Psst! dah terima belum poskad dari JM.

Seterusnya dari blogger Ietams a.ka Zulieta...kisahnya begini..JM ada baca entri si Ietams ni, dia jahit blouse sendiri memang cantik, so mintalah beliau jahitkan sepasang. Pastu dia setuju dan minta ukuran, paling terharu FREE uolsss...dia buat tanpa bayaran..dah tu dia hadiahkan juga sepasang shawl warna pink...Ietams!! terima kasih..sis JM doakan semoga murah rezeki dan bahagia bersama keluarga tersayang ye.

Blouse warna coklat an shawl berwarna pink
Sticker book, Homemade FM, Sticky Notes
Frame Tetamu Hebat 2015
Nampak tak tulisan bulat-bulat dan kemas tu..mesti korang kenal siapa lagi kalau bukan Farrah MF a.k.a Cikgu Ceketed a.k.a Farrah My Friend hihihihhi.

"Ingat Pink pasti akan ingat sis JM. Something for u to start crafting. Kan sekarang sis JM dah mula buat DIY gifts :-). Sticky notes for meja kerja"

Ahaksssss..YES!! memang baru nak berjinak-jinak buat crafthing tapi rasanya perlu banyak bersabar sebab nak siapkan homemade FM tu berbulan. Itu pun keluar masuk kedai cari magnet sheet, cutting board, laminate plastic, art glue dan plastik untuk sarung FM tu rasa cam nak pitam..susah betul..sampai sakit-sakit kepala.

Cari di kedai buku tak de, cari di Popular tak ada..dua buah kedai Popular kedua-duanya tak jual barang yang JM cari terutama Art Glue tu. Dugaan betul..baru nak berjinak-jinak dah spoil minat tu..heeee

So nak tanya Farrah, biasa beli barang kraft ni kat mana terutama glue untuk buat FM tu dan magnet sheet.

Terima kasih Farrah atas pemberian yang sangat cantik ni an juga sokongan dari Farrah selama ni. Sis JM doakan Farrah sentiasa sihat dan begitu juga buat Cekebon semoga ceria-ceria selalu. Sayang korang berdua.

A lagi!!! This one from Intan Dorsert Pink

Chopstik dari Japan an sepasang kain pasang batik terengganu
Hadiah ni memang surprise..JM dapat chopstik dari Japan dan kain pasang batik Terengganu!!!! Light purple. Intan!!! terima kasih atas pemberian ni. Nah flying kiss to FL montel tu. Ada juga ole2 untuk Intan tapi belum bungkus hikss. Sis JM doakan Intan tabah dan kuat, dapatkan menamatkan PHD dengan jaya nya...Aminnn

Terima kasih juga buat Cikgu Etuza dari Sabah atas pemberian Bookmark dan sekeping FM..semoga cikgu sekeluanga sihat dan sentiasa di rahmati Allah..aminnn

Bookmark dan FM dari Sabah
Ingin JM tegaskan di sini..sila terjah blog mereka untuk dapat pelbagai jenis info, ilmu dan maklumat yang bermanfaat..korang tak rugi...paling penting jangan ada niat to get something tetapi berkawan dengan ikhlas...mereka super ohsem dan peramah!!!

Mood untuk sambung kisah My Travel Trip dah kembali jadi nantikan kemunculan nya tidak lama lagi...wah!!! hehehe

254 comments:

  1. Replies
    1. Haippp!!! SS..buat pe tu tak tdo lagi ni..YES!! u r FIRST...clap! clap! clap! heeee

      Delete
    2. Hoiii ... tdo lah sss... sjm...

      Delete
    3. Ha ha ha... masuk umah org x bg salam...ooopsss...

      Assalamualaikum...

      SJM... Kami datang nak raya ....

      Delete
    4. Huda..awal bgn..solat hajat eh

      Delete
    5. Wkomsalam!!! awal pagi ni RUMAH masih TERTUTUP..balik dulu eh Huda heee

      Delete
    6. Solat istiqarah ke cik manisah? Ahakss

      Delete
    7. Bukan homemade tapi handmade... he he he...

      Delete
    8. kah kah kah...malu!!! pesal handmade leh jadi homemade ni..sib baik bukan homedeco..patutlah Ekin cakap byk typo hehehe

      Delete
    9. Kajian menunjukkan... Orang berjari beso memang typo! Kah Kah Kah...

      Delete
    10. apa boleh buat...makan banyak ni lah hasilnya heee

      Delete
    11. ASSALAMUALAIKUMMMMMM KJM....
      yana mai yana mai sengih sengih baca komen kak huda ngan SS

      Delete
    12. Wkomsalam Yana..ayoo!! jam 3.10 am tak tdo lagi? ni sengih cam kerang busuk tu ke heee

      Delete
    13. Apsal sengih tu? Makan kerang jam 3 pagi??? Kih Kih Kih...

      Delete
    14. ahahaha Cik Manisah memang suka serbu pepagi weh.. dia bertafakur..
      ritu dia wasep itew pukul 5 pagi.. gua sedap lenaaa bawah bantal dok vibrate =P

      Delete
    15. hahaha patut terbatuk rupanya sis JM sebut.... typo byk sokmo

      Delete
  2. Replies
    1. kah kah kah..yang ni LAWAK!!!! lawak dari Hitaly

      Delete
  3. Gosok2 mata..entri baru? Ye ke ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakss...dah dah dah...gi tdo ye Cikgu Ceketed

      Delete
    2. SS tenyeh mata dgn sabun... Over tak? Ha ha ha

      Delete
    3. Yana pon tak caya ingat KJM nak "cuti" lama

      Delete
    4. ahakss..Yana...paling lama 2 minggu je..sbb dah rindu sangat pada kawan2 yg rajin komen kat blog RERUPIS ni kah kah kah

      Delete
    5. tahniah Kak JM.. berjaya juga up entry baru..
      skarang ni nak pi pujuk diri sendiri pi up entry baru jugak..

      Delete
  4. Lama dah tak singgah sini...
    Apa kabo??

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuhuuuu white barley datang lah...SIHAT alhamdulullah..ur ole2 ada tu ha..lum pos

      Delete
  5. Thanks to you too, Sis JM. Terima kasih atas doanya :)

    ReplyDelete
  6. finallyyy.ad entry baru dari sis jm :)looking forward for next experience update :):):)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye Eijaa...terima kasih sokong blog sis JM

      Delete
  7. Saya selalu beli barang kraf kat banyak tempat - Daiso, Mr. DIY, Popular & kedai stationery. Macam kat daiso & diy memang bergantung pada stok kedai lah. Klu susah nak cari magnet sheet, nanti saya suggest online seller ni. Saya tak pernah beli daripada dia sebab kebetulan memang time cari magnet sheet memang jumpa kat kedai2 di atas. So, utk yg susah cari memang saya sarankan beli online je la.tak pening kepala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye Farah...dah cari kat semua kedai tu..DIY, DAISO, POPULAR dan kedai buku + kedai stationary sampai pening pale cari..mgkin kat area tempat sis JM ni x de stok terutama Art Glue

      Delete
    2. SJM... sy cari magnet sheet pun tak jumpa... hu hu hu... acaner

      Delete
    3. ha kan..kita hadapi masalah yg sama

      Delete
    4. Tolong bawak kilang tu kt sini plisss...

      Delete
    5. SS tolong belikan boleh..plsss

      Delete
    6. yeayyy!! jap g nak collect kat PL

      Delete
    7. farah nak tau jugak kat mana nak beli magnet sheet online..

      Delete
    8. last time buku comel Kak Farrah kasi x guna2 pun.. ended up simpan saja..
      xleh laaa nak guna. sayang..

      Delete
  8. welcome back sistor !!!!!!!! patut la mendung je blog rupanya JM takda. hmmm. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi Ain...buat pe tu tak tdo lagi..MENDUNG tapi tak hujan heee

      Delete
  9. Glue yg sis JM maksudkan tu artgum fabercastle eh? Benda tu cari kat kedai alat tulis, popular, mph pun ada. Kalau tak ada dalam bentuk tiub, kadang2 ada jual dalam tin. Saya cadang cuba cari kedai yang jual barang2 arts. Kalau tak jumpa gak, cuba cari mount spray.

    ReplyDelete
    Replies
    1. art glue faber castle tu dah nak pupus kat malaysia ni... Kena cari alternatif lain... SS dah post glue lain utk jay emm... Nanti test...

      Delete
    2. Mount spray? kalu expert ok... Kalu x... Sememeh... Ha ha ha

      Delete
    3. ni mesti kes mengantuk bangun awal ni

      Delete
    4. SS..kalau cam tu x jadi lah cari mount spray..x expert lagi ni

      Delete
    5. Terima kasih SS...cayang awak heee

      Delete
    6. cayang awak jugak... ha ha ha...

      Delete
    7. wow Akak JM pun da mula berjinak2 ngan art ke.. ehehe.. cayalah..

      Delete
  10. ok nanti saya datang lagi. parking semalam. ada hal nak buat :)
    Tata titi tutu.

    ReplyDelete
  11. hai sis JM saya datang nak mari BOM ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekin..jgn BOM memalam ni..kang sis JM x leh tdo

      Delete
    2. ni datang bom siang hari... hihihi...

      Delete
    3. ni datang bom malam pulak tukar shif hahahhahahaha

      Delete
  12. hahahhaha ada typo dalam entri sis JM

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa...dh check berkali2 pun ada typo lagi eh..isshh keyboard ni ;p

      Delete
    2. saya ni polis typo hahahhahaha :P

      Delete
  13. xleh nak tido abe i keje malam bantal peluk xdop hahahhaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. amoiiii asyik nk pelok je hihih...

      Delete
    2. ni datang sebab bantal peluk xde hahahhah :P

      Delete
  14. hadiah utk ekin ada tak.... hihihi

    ReplyDelete
  15. Ohhhhh, Farah MF tu stand for Farah My friend..... Baru mekja tahu, hihihi. Btw, tahniah sis JM kerana mood menulis dah kembali! Takde la mekja boring :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaksss....Mek Ja..pesal x leh masuk blog..URL apa eh? meh share kat sini

      Delete
    2. Oh, lupa nak bgtao. Heh, dkt sini haa http://travellockmekja.blogspot.my/ . kehkeh

      Delete
    3. MekJa..dah add dalam My Reader Bloglist

      Delete
  16. hai JM...alhamdulillah best best semua tanda ingatan tu..hihihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. PC..ooo PC..terima kasih masih ingat sis JM..i will 'kaco' blog PC nanti ;p

      Delete
  17. Replies
    1. Harnani..rindu sis JM lah tu kan kan kan tapi malu nk cakap kan hehehe

      Delete
  18. wah bravo sis sudah kembali...Alhamdulillah melimpah rezeki :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayda ooo Ayda..ohh rindu pada semua kawan2 kat sini

      Delete
  19. SJM.... waaaahhhh dah buat comeback gitu...

    Tak jd dh sayonara....

    Bagus... kipidap...

    Hi hi hi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huda comei!!!! sorry dear lama x borak!

      Delete
  20. Apa2 pun kita kck ati sebab x d bawa main salji...

    Hoccay byeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaahh...jgn merajuk..nanti sis bawak main salji kat tempat lain eh

      Delete
  21. Asalam kak jm..wahhh lma btl ya myepi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam Lya...ahakss...pegi menyendiri

      Delete
  22. Tahniah murah btl rezki akak..da klpgn nnt jemput2 la singgah blog lya ya hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..ye ye Lya...ramai menunggu turn utk di terjah ni

      Delete
  23. Replies
    1. kak Azie!!!!!!!!!!!!!! rindu akak tp x sempat nak jengah blog aka...alhamdulillah sihat...terima kasih serunding tu..ada small gift jgk buat akak tu..muahh!

      Delete
  24. Akakk! Kak Farah memang kreatif kan? Kak JM pun macam kreatif jugak je.. Dah brjinak2 dengan crafting tuu. Hihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ana Fatihah!!! hikss baru nak mencoba2 ni..ni pun sbb terjebak pas baca blog kak Farrah ko tu lah

      Delete
  25. JM, Lao Black Tea tak sampai ke? :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ninaa..ada kirim Black Tea?..sob sob sob...cuma dapat yang tu je..ntah2 posmen dah wak balik umah

      Delete
    2. posmen dah bancuh... he he he....

      Delete
    3. Nina...nanti JM cari semula ehh..ke JM misplaced!

      Delete
  26. Alhamdulillah JM rezeki dpt hadiah dari kengkawan. Mesti dah penuh satu almari koleksi hadiah dari kengkawan kan? Wah JM minat crafting ye. Tahniah! Selamat explore benda baru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sue..syukur sepanjang berblog ni..byk juga dpt..ahakss..itulah..konon nya lebih jimat buat sendiri sbb byk hadiah utk kwn2 reader ni :-)

      Delete
  27. Replies
    1. Pojie!!! ce guna teleskop mesti nampak ;p

      Delete
  28. bagusnye JM..nak start buat keja2 seni...salute! Caiiiyoookkk!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erny..baru nk merangkak ni..hasilnya masih kurang kemas ;p

      Delete
    2. Mula-mula merangkak, lepas tu berjalan, lepas tu berlari. Go go JM :)

      Delete
  29. JM oh JM. Mana entrii baruuu? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha!! tanya lagi sekali kena cepuk kang nak hehehehe

      Delete
  30. wah banyaknya hadiah ..rezeki JM syukur alhamdulillah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak PI!!! akak sihat...syukur..nanti JM pos utk akak jgk ehh hadiah :-)

      Delete
  31. aipp ....cuci sawang cepat. jangan pencen lagi

    ReplyDelete
  32. wqah dah pandai buat kraf ...maju setapak

    ReplyDelete
    Replies
    1. setapak je kak Nieda..belum cukup ni

      Delete
    2. Dah dua tiga tapaklah! Cantik FM hasil kerja sis JM :)

      Delete
  33. Replies
    1. Alhamdulillah...rezeki juga dapat ramai kenalan yg baik hati termasuk kak Nieda tu

      Delete
  34. I missed JM... mana JM nie hihii... apa pun tahniah2.. :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakss..gosok2 mata baca komen bro KK ni

      Delete
    2. komen kontrobesi nih... hahahha

      Delete
  35. yeayy..JM is back...sambung citer Bangkok..hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Nohas!!! cite Bangkok tu? tengah edit gambar...tggu tau sbb kalau x edit..ada 'orang' copy my pic pastu masuk dalam his blog tanpa kredit huhuh

      Delete
  36. KAk JARI MANIS ...
    maaf yana pon lately bercuti dari update blog banyak benda jadi so sekrang baru yana singgah baca blog kak JM....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yana...no prob dear..take ur time eh..sis JM pun baru je nak 'panas' kan enjin ni

      Delete
  37. apapun tetap memnanti entri terbaru travel KJM mohon cepat kang .. huhu

    ReplyDelete
  38. yana pon baru slow slow terpengaruh dengan kraf KAK JM,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni mesti terpengaruh ngan kak Farrah ko kan :-)

      Delete
    2. Kihkihkih bak kata Yana, bukan pengaruh rakan sebaya,...pengaruh rakan blogger :)

      Delete
  39. jangan give up buat kraf+ting ni hanya kerana tak ada bahan bahan , memang kena banyak sabar hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak sabar kan Yana..hurmm..x menjadi..mmg betul lah perlu byk sabar baru leh jadi SABARiah!

      Delete
  40. Replies
    1. Haip dah jam 03.17 am...tidolah sayang heee

      Delete
  41. Hadiah dari kak Farrah kreatif sangat :D

    ReplyDelete
  42. Assalam kanda Jm tuhh... lamanya xmerapu raban disini.. are u sihat? I pun cuti lama hari tu, xdan nak jengah blog..

    ReplyDelete
  43. Hai JM, welcome back yer... lama betul Zumal tak melawat sini. Sorry tau ^-^

    ReplyDelete
  44. JM ku merinduimu.. tp kakakmu inipun blognyer dah suam2 kuku...

    ReplyDelete
  45. Wah! sis JM kembali bersiaran I like :D

    ReplyDelete
  46. welcome back.. okay la tu, baru 2 minggu.. saya last update sblom ni dah 3 minggu bersawang.. mood xde punya pasal.. heheh...

    ReplyDelete
  47. Singgah hujung minggu...lama tak singgah sini...orang sini pun lama tak singgah sana...huhu

    ReplyDelete
  48. Hihihi. Lama sangat dah bercuti ni JM. Ekekek !

    ReplyDelete
  49. bestkan bila dapat hadiah dr kwn kwn...hehehe...rietta pown teruja...haah, magnet sheet tu, rietta pown xtaw nk cr kt mna...yang lain lain, rietta biasa bli kt book store, DIY atau craft shop...

    ReplyDelete
  50. peeergh okla akak up jugak entry.. CT tak up up pun entry.. huahuahua..

    ReplyDelete
  51. amboi banyak shopping.. meh sikit souvenirs tu =P

    ReplyDelete
  52. alahai.. takdan nak jenguk kat peti surat rumah.. ada apa kot2 la orang hantar..
    eh eh sapalah kita ni =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aishhhh, jenguklah peti surat rumah, Cik CT. Parcel akak dah bermalam2 kat pusat serahan CT tak claim.

      Delete
    2. aiyaark guano tu kak.. hurm ada dapat notis tapi kami xdak kat rumah..
      mak plak balik KL.. insyallah next week hehe..

      Delete
  53. akak up lagi entry.. up laaagi.. ehehe.. cepat2 sambung cerita..

    ReplyDelete
  54. Kami menunggu entri JM..Merindui celoteh JM.

    ReplyDelete
  55. ala..baru 2minggu..belum mcm norh ni..2 thn malas buat entri..huhhhhuu.. baru now tahu dpt komen dgn lebih senang kat google plus..hehhehe

    ReplyDelete
  56. wahhh.. tenggelam dengan hadiah.. tu yang berat nak wake up tu kan Sis JM.. haha

    ReplyDelete
  57. assalamu'alaikum KJM

    Dah lama tak singgah sini, sekalinya singgah banyak kali tu barang-barang :)

    ReplyDelete
  58. lama tak nampak JM. wah festime nih zarith dengar tentang Homemade fridge magnet hehe. btw cantik FM yang SS buat huhu.

    ReplyDelete
  59. lama tak nampak JM. wah festime nih zarith dengar tentang Homemade fridge magnet hehe. btw cantik FM yang SS buat huhu.

    ReplyDelete
  60. Hambik..sekali on balik penuh hadiah. Mana mungkin orang lari, sumber rujukan untuk travel ni.

    ReplyDelete
  61. Banyaknya gift..haiii untunglahh badan..hehehe

    ReplyDelete
  62. datang singgah sini nak tengok kot-kot JM dah start berblogging :)

    ReplyDelete
  63. suspen jer lah JM ni kan ... cuti blogging tak sampai sebulan siap cakap sayonara lagi. ingatkan cuti blogging setahun ke apa. tipah tertipu. hahaha :p

    ReplyDelete
  64. wah JM buat sendiri FM tu, untunglah siapa yang dapat hasil kraftangan JM tu yer, tahniah :)

    ReplyDelete
  65. walaupun cuti blogging ... banyak juga hadiah yang diterima. semua pun sayang JM tau :)

    ReplyDelete
  66. eh chop ... JM ada baca tak my entry pasal sayonara JM? hahaha memang tipah tertipu tau dengan JM ni, ingatkan nak cuti blogging lama, siap tulis my soul is gone, sayonara bagai :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zie Has...y mSOUL is GONE dan masih belum pulih sepenuhnya

      Delete
  67. Sis JM, bila nak bergaya dengan blouse dan shawl tu?

    ReplyDelete
  68. best dapat kumpul hasil pemberian blogger dari merata tempat...kekadang sifat malas tu ada jugak dalam diri ni..uhukkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Siti Rohaida..tggu ole2 dari JM eh

      Delete
  69. Alhamdulillah tetamu datang bawa rezeki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Notie..miss u!!! Email JM alamat boleh..nak pos ole2

      Delete
  70. Assalamualaikum sis JM... Ros pun lama tak jalan-jalan blog kengkawan.. hihi.. Si JM apa khabar?.. Terima kasih sudi singgah ke blog Ros :)

    ReplyDelete
  71. Kak JM !! kiriman cinta dari iols dapat x ?? terbang jauh tu weh.. sampai tak kat Putrayaya tu.. eheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat..dapat..terima kasih CT..mmg surprise tau

      Delete
  72. akak nanti bulan 3 kosongkan jadual tau.. nak ajak deting !! x kiree ahaha..

    ReplyDelete
  73. ehehe ok berpuas hati dengan kedudukan carta.. ehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siti Roro...terima kasih seprais poskad from Korea tu

      Delete
  74. Lawanyer fridge magnet tuh. Terliur weh...hehe

    Kumasih setia berkunjung nih :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. MyLife Ria...ada FM for u...one more time..pls email me ur address

      Delete
  75. salam

    dah lama tak mengomen, puas jugak pakcik mencari tempat mengomen ni..ahaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkomsalam pakcik..ni mesti x pakai spek

      Delete
  76. rindunya kat kak JM.. lama tak singgah sini.. sori ya terlalu sibuk.. blog pun agak terabai kebelakangan nih.. apapun thanks sudi mengeBOM blog Eyda..

    ReplyDelete
  77. alhamdulillah rezeki kak JM.. apapun kak JM memang patut terima semua hadiah tuh.. sebabnya kak JM pun memang baik hati hadiahkan ole2 buat kengkawan blogger..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye Eyda..tanda terima kasih..tp its just a small gift je

      Delete
  78. kanda ooohh kanda, mana pigi daaaa...

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang