Tuesday, 31 December 2019

Top Komen Blog JM - 2019

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua reader blog JM ๐Ÿ’“

ESOK


01-01-2020!!!!!!!!!!!!!!!!
Selamat tahun baru sahabat-sahabat dan pembaca blog SEMUA


Apa azam tahun baru korang tahun ni??? azam tahun lepas dah tercapai belum hihihih. 

Azam JM tahun ni nak lebih rajin update blog hahah...nak lebih rajin blogwalking hihihi..in shaa Allah semoga tercapai lah azam tu ye..kita kena cakap yang positif baru positif jadinya hehehehe.

Entri pendek penutup tahun 2019, JM sangat menghargai semua reader blog..tanpa sokongan daripada pembaca semua..sunyi la blog JM ni.

JM minta maaf tahun ni kurang update blog..in shaa Allah tahun depan cuba siapkan entri trip-trip yang dah lepas supaya blog semakin ceria heee. 

Setahun sudah berlalu....berikut adalah antara reader yang masuk dalam list top komen 2019. Kepada nama-nama yang tersenarai sudilah kiranya emailkan kepada JM, No Akaun Bank ke alamat jarimanis4ever@gmail.com. Terima kasih diatas sokongan semua sepanjang tahun 2019. Kepada yang tidak termasuk dalam senarai, jangan sedih-sedih cuba lagi tahun 2020 ye ๐Ÿ˜† Jumpa lagi di tahun 2020 ๐Ÿ’– 

Top Komen 2019

81 comments:

  1. akaun bank???uishh nk bg det ke haha

    ReplyDelete
  2. Sama-sama kasih JM..selamat tahun baru 2020..makin muda kita ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakss..ye MAk!! tak pernah rasa tua ni...semakin tahun semakin JM rasa MUDA hahaha

      Delete
  3. Apa JM minta no. akaun? Alamak nyesal tak komen banyak-banyak ๐Ÿ˜ฉ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nurul Shahira : nak masuk list Top Komen blog sis JM ni mudha sgt..entri tak banyak..anytime leh masuk list hihih..x pe cuba lagi tahun ni ek

      Delete
  4. selamat tahun baru 2020 JM...tgh tunggu sambungan entry Bangkok..

    nama akk pun ada..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru kak Nohas..ehh..kakak ke adik? hihih..entri Angkok? allah hu lama tul tak bersambung tu..ada kisah tido kena tindih..aduhh..in shaa Allah cuba tahun ni

      Kak Nohas..plssss...email your account no

      Delete
    2. kakak ya, adik JM...ya, nanti emel..

      Delete
    3. terima kasih kak Nohas..muahhh

      Delete
  5. Assalamualaukum JM...jumpa lagi...dah lama tak jengah blog2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fida Z..Wkomsalam...ha'ahh..lama tul x singgah sini tapi JM sentiasa ingat nama ni heee

      Delete
  6. Tahniah...rezeki berblog utk yg rajin mengomen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihhihi..'gift' untuk mereka yang rajin kak kam...kak kam sihat ke?

      Delete
  7. Asalam, JM..selamat melayari tahun 202o ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkomsalam cikgu Etuza..selamat tahun baru 2020

      Delete
  8. Jm pun agak kurang menukis di blog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikgu etuza..menukis? ke melukis ke menulis ahahah

      Delete
  9. tahniahnyer.. hepi new year 2020

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada semua top komen blog sis JM. Selamat tahun baru 2020. Saya pun berazam kali ini nak rajin update blog dan blogwalking. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Faa...caiyok!!! selamat tahun baru..nanti kalau free JM terjah blog ek

      Delete
    2. Baca balik komen saya di sini rasa segannya lahai. Awal-awal aje rasa bersemangat. Lepas tu merudum balik. Huhu.. Harap semangat semulalah saya nak update blog.

      Delete
  11. Tahniah kepada semua top commentator. Semoga lebih banyak perkongsian daripada JM pada tahun 2020 ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Jannah..lama x dtg sini :-) in shaa Allah JM cuba ye

      Delete
  12. seronoknya..

    anyway, HAPPY NEW YEAR dear..
    banyak tpt nak diterjah tahun baru ni ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Yan...maaf tau lama tak terjah blog kak yan...free nanti JM jenjalan sana...tahun 2020 ni dah kurang jenjalan akak

      Delete
  13. JM ...

    Nanti kita nak jadi TOP Komentar jugak laaa

    Hahahahhahahaa

    ReplyDelete
  14. Tahniah kepada yg berada dlm list ๐Ÿ‘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ujie tak nak masuk list ke tahun ni heee

      Delete
  15. wahh komen blog pon dpt duit dari JM erk? bestnyerr

    ReplyDelete
  16. Tahniah kpd pemenang. Hu hu hu. Nama ibu lala tak de dalam senarai. Sedih sedih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ibu lala...entri blog JM x byk..senang jek nak masuk list..so cuba lagi tahun ni ek :-)

      Delete
  17. Ehem...selamat tahun baru. tumpang tinggal jejak jugak sebab baru ada kekuatan bukak blog hahah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ren!!!! wahh..blogger hebat komen kat blog JM laaaaa hihihi...janggletrekker..dah lama x update blog kan? sibuk dgn tugas baru ke

      Delete
    2. Ghahaha mana ada hebat. makin sendu je. Dah bersara berblog ;p

      Delete
    3. alahai..RUGI nya..muda lagi kenapa dah BERSARA :-) ramai lagi nk follow ni

      Delete
  18. Happy 2020 JM.. Sihat & ceria sentiasa.. 2020 ni nak rajin post & bw jugak moga2 tercapai.. (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulan!!!! Selamat tahun baru!!! in shaa Allah aamin..suka baca resipi kat blog Mulan ni heee

      Delete
  19. Salam tahun baru JM.. Wah.. nama kita ada di situ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SElamat tahun baru Sha!!! ahakss...ha'ah..nama masuk list..nanti check akaun ek :-)

      Delete
  20. Tahniah pada semua nama yang tersenarai..
    TQ JM..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama Sha..penghargaan buat mereka yang rajin klik klik link blog JM yang tak best ni heee

      Delete
  21. Semoga semua azam JM tercapai dengan cemerlang.. You can do it..

    ReplyDelete
    Replies
    1. JMmmmmmmmmmmmmmmmmm... Terima kasih... Hug and kissess from far away..

      Delete
    2. hihihih..sama-sama..muah kembali

      Delete
  22. salam JM....mohon email JM kalu tak keberatan ke email akak .
    hasnidaramly@gmail.com . TQ

    ReplyDelete
  23. Ya Allah tersenarai dalam list blog Sis JM.. patut dekat komen blog sis JM ada komen hahaha.. Done dah hantar email dekat Sis JM.. Terima kasih Sis JM.. harap dapat luangkan masa nak jejak komen dekat blog ni sokmo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ekin sudi singgah blog sis JM..dah terima kan 'gift' dari sis JM :-)

      Delete
    2. dah dapat gift sis JM.. terima kasih.. :)

      Delete
  24. alhamdulillah, masuk dalam list..

    smoga azam sis JM tercapai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye Pha Is...terima kasih ye..nanti sis JM bagi 'gift' seperti dijanjikan. Aaminnn!

      Delete
    2. gift dah dapat.. terima kasih daun keladi..

      Delete
  25. Replies
    1. Happt new year Nazril...ada blog tak? share ar link

      Delete
  26. Replies
    1. Selamat tahun baru Nazril...masih sekolah ke dah kerja ni? heeee

      Delete
  27. Tahniah pada yang berjaya berada dalam carta. Saya sekarang pun makin kurang buka blog dan melawat blog kawan2.

    ReplyDelete
  28. Uitt tersenarai jugak.. Jarang2 mai pon.

    ReplyDelete
  29. Selamat tahun baru semoga tahun baru ini Memberi lebih kemanisan

    ReplyDelete
  30. wow! no.akaun tu, bukan kaleng-kaleng nih! sayangnyer tak jadi top komentar huhu

    ReplyDelete
  31. ok, sis cuba tahun nih untuk jadi top komentar hehe

    ReplyDelete
  32. tahniah semua... untunglaa... nanti abuya lakk cuba masuk list 2020

    ReplyDelete
  33. Yang no 2 tu sape eh? X kenal! Leh berkenalan?

    ReplyDelete
  34. Comel budak no dua tu kan? Kan? ๐Ÿ™Š

    ReplyDelete
  35. Yang no 2 tu tah bila laa nak jadi no 1... bulan ni boleh? ๐Ÿ˜…

    ReplyDelete
  36. Apa apa pon... SS doakan semoga Jay Emm bahagia dengan budak no 2 tu... ๐Ÿ™Š

    ReplyDelete
  37. Tahniah semua... moga mendapat keberkatan dgn ukhwah ini

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

NUFFNANG