You can click on me :-)

Wednesday, 28 September 2016

Wordless Wednesday : Menari Tango ke ni?

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua reader blog JM,

Entri kurang kata-kata

Cuba tengok gambar di bawah...Apalah dua orang gadis tu buat eh..menari tango ke? hihih

Sambung ayat ni : JM dan HH.................

Ayat yang paling menepati  will get something from JM after come back from this coming trip :-)

JM dan HH..................................

73 comments:

  1. Replies
    1. bukan main dancing.. hahaha

      Delete
    2. Pha Is..ce sambung ayat tu..mana lah tahu menepati

      Delete
    3. hhmmmmm....

      Jm dan HH mabuk pisang lepas pekena setandan..

      Delete
  2. Aikkkk?! Entri Wednesday bawa ke Friday ke? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh!! komen Farrah saman ngan komen SS kih kih kih

      Delete
    2. kih kih kih ingatkan x de yg pasan

      Delete
    3. mesti ada yg perasan pnya..

      Delete
  3. Wordless wednesday publish on friday?

    ReplyDelete
  4. Saya personally suka gambo ni. Leh buat poskad/kalendar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah...gambar Candid..kredit to SS

      Delete
    2. Pha Is...tak tahu sebenarnya kami kena skodeng keh keh keh

      Delete
    3. kalau tau ada org skodeng mesti kontrol ayu je.. hehehe

      Delete
  5. Replies
    1. asking real question here..! hahaha..

      Delete
    2. ahakss...sape lagi kalau bukan pakar fotografi si SS tu

      Delete
    3. too many shortform..
      JM
      SS
      HH

      hahaha

      Delete
  6. Kalau nak wat kalendar, masukkan sekali gambo aci mbak jambu tuh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau gambar mbak jambu tu..special edition tau Farrah

      Delete
  7. SS boleh sambung ayat tu x jay emm? Ha ha ha

    ReplyDelete
  8. HH Nak kejar SS Tapi JM petang kuat-kuat ... Mlm2 terjumpa lak entry ni ... Kat air hitam ke ni JM ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis Vee...kurang tepat..cuba lagi...kalau x salah on way the balik dari Pekan Nenas

      Delete
  9. JM dan HH ikut arahan photographer jerit suruh CANDID!! hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. AinAthirah!! salah...cer tgk pic tu betul2 :-)

      Delete
  10. gambar candid aikkk ww hari jumaat hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekin..x sempat nk publish on wednesday..belasah jek heeee

      Delete
    2. hihihihihi... xpe2 ok jer

      Delete
  11. Kena sgt dah tajuk dgn gambo..."It takes 2 to tango"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fidah Shah..ahaks...tapi tak tepat...teka lagi

      Delete
  12. JM dan HH tengah adjust position nak bergambar then HH nak terjatuh Sis JM sempat pegang sambil gelak heheheehhehe.

    ReplyDelete
  13. lawak la pulak rasa , macam join sekali ketawa

    ReplyDelete
    Replies
    1. keh keh keh....kredit to SS take moment ni

      Delete
  14. Replies
    1. lutut bengkok, badan dekat, banyak kontrol pergerakan tangan... sah! konfom!

      JM dan Hh terngah ber-wing chun! hahaha

      Delete
  15. Replies
    1. Nayfatimah...lalalala...teka lagi..tgk betul2 pic tu

      Delete
  16. HH .... Kannndddaaaaaaa jangan tinggalkan Dindaaaaaa
    JM .... Dinda ... kan JM ada ... hehehhehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah...komen bro Jali ni kelakar

      Delete
  17. JM dan HH sungguh excited untuk ambil gambar sampai HH hampir terpijak kaki JM hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jm dan Hh tersadung kaki, sikit lagi nk jatuh..

      Delete
  18. Bestnya Sis JM jenjalannn! Nak ikut gak haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dyla...jom aaa..leh ke bukan sibuk ke

      Delete
  19. wah..lmenari tango dikedai buah.pon boleh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nabila Syifa...menari tango ke tu ;p

      Delete
    2. tu la saya dah cakap.. bukan menari, tapi bersilat.. hehehe

      Delete
  20. HH dh ada gaya dh tu..JM je mcm nk terkentut

    ReplyDelete
  21. Nampak mcm JM tgh nk paksa HH menari tgh jalan tu

    ReplyDelete
  22. jom-jom cepat nanti SS tinggal kita kat sini plak

    ReplyDelete
  23. Depan gerai buah pun sempat JM menari tenggo..

    ReplyDelete
  24. apa laaa menari kt situ.. hehehe
    sis JM bg alamat nk pos hadiah top komen. dh lama mintak πŸ˜…πŸ˜…

    ReplyDelete
  25. kena tukar tajuk entri tu tak boleh guna wordless wednesday tu..

    ReplyDelete
  26. hahaha ui, seronok nampak kak Jm dengan kawan. heheheh

    ReplyDelete
  27. macam sweet je tengok korang..ekekeke

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352