You can click on me :-)

Tuesday, 11 June 2013

Ke Mana JM Menghilang?

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua,

"JM di mana nko menghilang?" ....Gitewwwwww

Siapa JM nih...ahaaa..kalau sesiapa yang belum kenal JM..inilah orang nya..hahaha..MOTIP nko tayang gambar nko kat sini JM..yelah kan tajuk entry pun ke mana JM menghilang..kalau sesiapa yang mencari JM..inilah orang nya...hahahah...

Orang yang sama tapi gaya tak serupa :-)
Halllloooooooooooooooooo...kawan-kawan JM semua..apa khabor you oulssssssssss...lama betul JM tak update blog kan..dah hampir 2 minggu rasanya coz last update 29 Mei 2013 dan kiranya ini adalah entri pertama untuk bulan Jun kan.

Waduh..waduh..rindu betul JM pada korang semua...rindu pada semua rakan-rakan blogger dan juga pembaca tegar blog JM ni..gitewwww...ehehe...sejak kebelakangan ni JM sibuk betul lah..last week keluar pergi Audit pastu balik perlu sediakan report. This week asyik meeting je pagi dan petang....nak terjah blog sendiri dan blog kengkawan pun tak sempat. Banyak betul story dari blog kengkawan tak sempat JM baca dan komen.

JM masih di sini..tak ke mana-mana pun....JM sihat seperti biasa bagi menjawab pertanyaan dari rakan blogger Ayu Fatarina...2-3 bulan ni masih di Malaysia dan belum ada plan keluar travel sehingga Hari Raya Puasa. Selepas hari Raya Puasa bermula lah episod menjelajah bumi Australia..giteww mcm lah byk tempat sangat nak pergi kan heeeeee. itulah kalau dah start travel ni..setiap tahun paling kurang mesti ada 2 atau 3 destinasi..itu paling kurang lah..ahahah (mcm lah duit byk)

Tapi yang pasti hujung minggu nanti JM nak pergi Candat Sotong..hoyeeee...nak makan sotong fresh katanya...

Jadi kepada rakan blogger dan pembaca semua jangan jemu baca blog JM ni ..coz episod perjalanan JM di Guangzhou belum tamat lagi, termasuk Shenzen dan Hong Kong..tunggu tau...ada masa nanti JM update yer..tapi tak janji maybe dalam 2-3 hari lagi...

Bye..love you oulsssssssss...

57 comments:

  1. JMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.....
    Rindunyaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear syiedaaaaaaa lama betul menyepi last update blog trip ke KK kannnn
      Rindu jgk sama kamu muuuaashhhhhh heeee

      Delete
  2. Replies
    1. Nak ikut? Moh carik tiket cepat heee
      Hari ni AA ada buat sale ke busan, shanghai dan hangzhou travel next year, jom JM pun x beli lg tiket tu masih cari member2 yg nk join :-)

      Delete
  3. Pegi hongkong ker? Rasa mcm nak repeat jer HK ni...emmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes dear, trip last 2 month tp belum habis update, best kan hk, jm pun nk repeat lagik
      Tp liza perlu settle dulu trip ke europe tu lepas tu baru plan ke hk tau. Arrghhh jelez ngan org nk europe tuuu heeee

      Delete
  4. wahhh..bestnya g candat sotong..nnt ciku nak sepiring sambal sotong ye..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ciku, terima kasih sobiner dari yogja tu :-
      Sambal sotong? Boleh jer heeeee nyum2 sedapnya sotong segar heeee saja je kan

      Delete
  5. amboiiiiiii.......... padatnya jadual jalan-jalan JM tahun nih... jelez tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muah muah JM rindu sama kamu dan dh lama JM x singgah blog SR tau
      Padat? Heeeee itu plan travel last year punya this year baru nk pegi hampir setahun tu :-)

      Delete
    2. Fuh best nyer Kak JM kita ni... lepas raya nak pi Australia tu..
      patut lama menyepi dia nak standby pi Aus huhuhuuu.. jgn lupa kim poskad hehehee...

      Delete
    3. Dear TTB,
      menyepi bukan sbb tu lah hiksssss...ada sebab lain maa...aper nak poskad..jap kak JM nak carik hihhih

      Delete
  6. tengah tunggu update JM on Guangzhou Trip nih. sebab tengah susun itinerary nak gi Guangzhou this coming September. ^^. JM banyak bantu saya in preparing the itinerary especially on directions. Thank you so much.

    ReplyDelete
    Replies
    1. QueenZ, nk pegi coming sept? Ok ok JM akan cuba update ce cepat eh
      Jgn x baca tau Jm suka klau dpt bantu kengkawan nih

      Delete
  7. oooo patutler ... tuler ingatkan si JM ni dah tobang(terbang) kemanaler pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak Zila, JM masih setia d sini heeeee
      Muahhh cayang kak zila coz sentiasa ingat ke kite heeee
      Lepas raya baru tobang :-)Ka

      Delete
  8. arap2 rajin la JM update...sampai habis...
    tak sabar nak baca n dpt info ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emy,
      Ye ye JM akan carik masa nk update dan bg info kepada kengkawan sumer tggu tau. Hari ada seminar pulak

      Delete
  9. JM, memang rindu, hari2 bukak blog posting yang sama aje, tu yang tertanya2 ke mana hilangnya JM!
    bila tengok JM pakai baju biru tu tiba2 lagu Sepasang Kurung Biru lagu Meor Suhaimi tu terngiang2 kat telinga, feeling2 raya gitu tengok anak dara comel ni!

    p/s: nak kirim fridge magnet Ostrolia seketul ye! advance order ni! haha
    p/s2: nanti update gambar mencandat, update gambar pun cukupler melepaskan kerinduan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayuuuuuuuuuuu...love yuouuuuuuuuu..muaachhhhhh eheheheeh

      Ahahahah...kelakar komen ni senyum lebar JM tau heeeeeeeeeeeee

      Pesanan 1 : In sha Allah..akan di masukkan dlm list pembelian khas utk Ayu :-)
      Pesanan 2 : boleh..boleh..boleh..kalau lah ada lelaki yg tulis macam ni boleh jatuh Centa JM tau hahahah

      Delete
    2. I love u too la JM! hiks2..

      Taking care, semoga semuanya dipermudahkan oleh Allah :)

      p/s 3: nanti sambil mencandat sotong tu, candat2 ler abang2 teruna bujang trang2 tang tang tu.. haha.. sambil menyelam minum air JM..........! ;)

      Delete
    3. Eheheeh...bestnya ada org love kita jugak hikssss

      Pesanan 3 : yang ni tak boleh buat hahahaha..sbb abang2 teruna tu busuk laut ehehehh (memilih kan)...

      Delete
    4. JM mandikan aje si teruna tu dengan downy satu botol, sebulan bau wangi tu tak ilang! hahaha

      Have fun ok! ;)

      Delete
    5. Hahahaha dear, komen yg paling lawak tersenyum JM sensorang tau heeeee

      Delete
  10. ooo...bz eh??hehhehe.. outstation rupanya..
    selamat mencandat sotong ye JM..jgn mabuk laut suda..
    bestnya dgr nak pigi ostrolia pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear CikDa,
      Idoklah bz sgt pun..tapi buat2 bz hehehe
      Itulah..JM tak risau bab mabuk laut tu TP JM takut sunburn heeee
      ehehe..JM ni kalau tak travel rasa cam ada tak kena je tau..hik hik..hik...tuggu je ole2 dari sana eh :-)

      Delete
    2. hahaha.. takpe fair n lovely ada.. hahaha.. ko nih..minah saleh semua nak kaler cam kulit kiter tau.. jgn le susah hati sangat..
      haaa??? ole2.. saya suka saya suka..
      cikda pun suka travel..tapi dah banyak askar nak bawak.. tgk bajet - cancel.. hihihihi..jln2 dalam mesia pun dah pokai tau..

      Delete
    3. Pakai fair n lovely belum tentu berkesan klau kulit ore dh tuo ni heeeee
      Minah saleh tu yo lah forang dan putih klau berjemur pun still nampak putih kemeraan lagik
      Klau mcm Jm ni berjemur dh jd putih kehitaman mcm mano tu hahaha

      Delete
  11. mencandat sotong kat mana?
    alaska????makk haiiii....bestnyer!!!!
    updet tau...
    hehehe..
    sweet je dgn warna baju tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Anash..
      Alaska...ahaha..idok lah sampai ke sana..Pulau Kapas jekk..kalau kat Alaska..sedap ke sotong kat sana..takut tak halal je ehehehehe

      Aha...mesti update nyer utk reference kengkawan..

      aper?..sweet..ehehehe...ye lah tu..kalau kak Anash pakai baju tu mesti nampak sweet jugak :-)

      Delete
  12. Replies
    1. Dear Dila,
      Hiksssssssssss...malu sambil tutup muka..jgn puji lelebih nanti JM ferasan heeeeeeee

      Delete
  13. wow...sekali lagi, wow...lepas raya nak terjah aussie jm, jeles bangat! bestnyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Oerga,
      Wooowwwww lah sangat heeeeeeeee...biasa2 je tu..org lain lagi jaunh peginya hikss

      Jgn lah jeles..nanti time Orga pulak kan...

      Delete
  14. Replies
    1. Jelittt...ahahaha...fengsannnnnnnnnn

      Delete
  15. Mencandat sotong kisahnya.... hehehe. saya pong baru balik dari GAnu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heeeeee susah jgk mencandat rupanya adus habisss lah sunburn JM tauuuuuu
      Balik Ganu jgk, hoyeeeyyyy ganu kiter kopok lekor nasi dagang dan ikan celup tepung sedapppp tu :-)

      Delete
  16. Bestttnya nak p australia pulak..tumpang gembira tengok journey kawan2...will follow u later..he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Norh, tiket dh lama beli..:-)

      Lama tak update blog skrg...rindu nk tahu perkembangan terkini :-)

      Delete
  17. alaaaaaaaaa nape baru nampak entry nie, nak ikut pegi ostolia!!!!!!

    ReplyDelete
  18. lol.. ingat entry china.. rupenye JM menghilang..

    ReplyDelete
  19. nampak real JM ..pakai baju biru yang damai..serba biru ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila JM nak nampak cikgu Etuza in REAL LIFE pulak nih ;-)

      Delete
  20. Replies
    1. itu gambar lama Fifi..sekarang x lagi..kolagen sudah berkurang sob sob sob

      Delete
  21. Suddenly terclick this entry... Ehemmmm... Ehemmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS...rajin nyer korek entri lama...mallluuuuuuuuuuu!!!..ada byk habuk tak?

      ada gak baca entri Bangkok..tapi kan i oulss x boleh nk tinggalkan komen...why eh?

      Delete
    2. tak yah baca entry berhabuk tu... Maluuuuuu! Ha Ha Ha...

      Delete
    3. dah baca pun...tapi x leh komeng..FRUST!

      Delete
    4. x nak! maluuuuuuuu! nanti jay emm kutuk2! ha ha ha...

      Delete
    5. ahakssss....cara penyampaian totally different tetapi still best...senyum sorang2 bila baca

      Delete
    6. itu transfer dari blog lama ke blog skrg... ayat semua skema bafak! ha ha ha... Jangan baca! X best!

      Delete
    7. dah baca...dah take note jugak....ahahaha....mmg skema rama-rama

      Delete
    8. jangan laaaa gelak! iskksss...
      * tutup muka... maluuuu... he he he...

      Delete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang