You can click on me :-)

Tuesday, 10 December 2013

JM terima sobiner lagik!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,


Entry kali ini tiada kaitan dengan travel tetapi berkenaan barang yang JM terima dari rakan yang travel.

Terlebih dahulu JM ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi follow, baca dan komen blog JM ni...terima kasih tidak terhingga juga kerana sudi meluangkan masa membaca celoteh dan bebelan JM ni...sayang kamu semua...

JM nak kongsi sedikit perasaan gembira dan senang nya dalam hati bila balik rumah, tengok dalam peti sejuk surat ada benda ni...TERUJA sangat you oulssss...JM dapat something from someone...ehh..secret admire ke...ahaks...perasan lah tu kan..

Poskad!!!...korang mesti dah tahu daripada siapa kan?
Siapa lagi kalau bukan dari TT Boy yang travel seorang diri ke kepulauan Borneo tu...alahh..agak frust kat situ ..ingatkan ada secret admire ahahaah...jangan marah ye TTBoy....gurau jek
Terharunya dapat poskad..jauh datang nya tu..terima kasih TT Boy..
Thank you very much TT Boy...i'm really appreciate it. 

Belum habis di situ kerana nampak pulak sampul berwarna putih yang tebal..ehh..apa pulak ni...tengok-tengok..jeng..jeng....ada lagiiiiiiiiiiiiiiii.....

Kepada Jejari Manis katanya..ahaks...jari je yang manis....
Daripada siapa yer...korang kenal tak?

Yer..dari Emy Takeshi..salah sorang rakan blogger JM ni...thanks dear :-)
Nak tahu apa yang ada dalam sampul tu..sudah tentulah fridge magnet kan...suka..suka..suka...terima kasih Emy kerana ingat pada JM...bukan sekeping tapi berkeping-keping, hampir penuh peti sejuk kat umah yang comei itu.

FM dari Hong Kong, Penang, Macau dan Cambodia
Terima kasih Emy...I'm realy like it..

Ada sambungan lagi...semalam tarikh yang paling cantik 11.12.13 (Rabu) JM terima lagi surat you oulsss.....dah mula senyum lebar..nak tahu dari siapa tak?


Sampul surat daripada kak Ita
Kak Ita...siapa tak kenal kak Rozita penulis blog http://kasihrozita.blogspot.com boleh baca kat blog ni...banyak cerita travel menarik yang di kongsi. Apa yang JM dapat..sudah tentu lah Fridge Magnet kan....terima kasih Kak Ita ...sayang sama kamu XOXO heeeee.


Fridge Magnet from Melbourne
Belum dapat pergi Melbourne..dapat FM pun dah syukur...Alhamdulillah..ingat jugak akak pada JM..... :-)

Nak tahu citer ke USS best ke tidak..Tungggggggggguuu!!!

55 comments:

  1. wawawa byk nye dpt suberniyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaks...byk kan..JM kan baik hati...ramai lah org syg....ahahaha...perasan kan

      Delete
  2. amboi..byknye souvenier JM dapat.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. MS Viva..lama tak muncul kat sini...windu mau baca komen dari kamu hiksss..Ha'a..dapat dari kawan..best kan :-)

      Delete
  3. JM! Time pegi USS tu roller coaster bukak tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak BUKAK...frust jgk...plan nak naik sekali sama je cam JM pegi 2 thn lepas...huhuhu

      Delete
  4. Waaa... dia ada dapat souviner la.. poskad tu mcm lawa jer hahahhaa.. :D
    Fridge magnet tu pun lawa.. sekali 4 dia kasi.. untung la :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a...entah siapa yg kasi poskad tu...cantik lah...nanti ckp pasa org yg kasi tu tima kasih tau heeeeee

      Ha'a..byk dapat...coz ada org syg sama akak JM ahahaha

      Delete
  5. Sama2 kasih JM....JM pon ingat kt masa pergi Aussie aritu :)

    ReplyDelete
  6. Wah ramai peminat ye.....mana tau suatu hari temui jodoh dengan peminat tercinta......doa yang terbaik untuk JM.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MKL...ahaksss..peminat lah sgt kan...ahahaha...komen ni membuatkan JM tersenyum leborrrrr...dah tuo2 ni mana ada lah org ndak...kalau sweet cam Siti Nurhaliza dah lama org booking kan...anyway terima kasih doakan utk JM..Aminn..kalau lah JM bertermu jodoh ngan kaki travel jugak lagi BEST...sudah tentu JM akan hantar kad jemputan tuk MKL leh bawak family sekali..Wahh..berangan kan JM ni heeee

      Delete
    2. saya tolong aminkan doa JM dan juga MKL...Aminnnnnn :)

      Delete
    3. Aminnnnnnnnnnnnnnnn juga...

      Delete
    4. JM pun nk doakan supaya Zila juga cepat jumpa JODOH..Aminnnn

      Kepada Pak Lang Mie....terima kasih...semoga Allah makbulkan doa kalian...boleh JM jalan2 travel bersama prince charming nanti...ahahah...di mana lah gerangan orang itu kan...

      Delete
    5. JM..takyah la doakan saya jumpa jodoh..doakan saya kaya..hahaha :)

      Delete
    6. nak tolong aminkan jugak :) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

      Delete
    7. Zila...tak nak jodoh?..dah ada ke calon ke ahaksss...tak pe JM doakan supaya jumpa jodoh orang kaya ..nak?...heee

      MS pun nk aminkan jugak heeee....JM pun nak doakan yg baik2 buat MS..In Shaa Allah..bertermu soulmate nanti

      Delete
    8. baru baca.. nak tolong kan aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gakkkk :D

      Delete
    9. Terima kasih dear TTBoy..kalau ramai2 tolong doa dan Amin..in shaa Allah cepat termakbul heeee

      Delete
  7. wahh bestnyerr dpt subenir tuuu., ehHHEee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sobiner kecil kecilan..tak boleh challange ngan Wak..dpt kamero...nak satu boleh?..tapi Wak dh cakap NOT FOR SALE ahaksss

      Delete
    2. betul ke nak? wak juall murah murah jeeew.., pm fb wak larr

      Delete
    3. Mgg plan nk cari..masih survey..dh berapa tahun usia kamera tu..berapa Wak nk jual..FB JM dah lama tak active...Wak leh email je info ke JM

      Delete
  8. Saya pun pengumpul FM yang tegar..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal noornazuha...thanks sudi baca dan komen kat blog sy ni

      Samalah kita...sy pun kalau travel tak pernah missed tuk beli FM wlpun sekeping :-)

      Delete
  9. Amboiii bestnya ada 'secret admirer'... untung jadi orang glamer... dpt la souvenir hehehe.

    Best tu memenuhkan peti ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha...glamour lah sgt kan...seceret admirer...mana ada...mula2 ingatkan ye...tapi bukan ehehe

      Ha'a..peti dah penuh..cam perlu tukar yg lebih besar je

      Delete
  10. tahniah kak.. suke bce blog akak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayu ke...lama kita tak jumpa ye...terima kasih baca blog akak ni..keep on reading ye hiksss

      Delete
    2. aah kak.. sy pun da jd peminat akak.. syg akak :)

      Delete
    3. Oh yer..ahaks....bagi alamat umah...email ke email add akak :-)

      Delete
    4. almt uma.. alamat kedai dg hee.. storymoryku@gmail.com
      expressomoments.blogspot.com
      :D

      Delete
    5. ahakss..jimat duit sitim heeeee

      Delete
  11. Banyaknya JM dapat souvenir. Sesuai lah dgn JM yang baik hati..

    pssst: waaa....fm dari akak tak sampai ye ??? Huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ita...cer baca semula entry nih...eheheheeh....

      Delete
    2. Hehe....lega dah sampai ke tangan JM. Tq mr posmen

      Delete
    3. Ahakss...tima kasih kak Ita...syg sama kamu muaaahh heee

      Delete
  12. Untungnyer banyak dapat tanda ingatan dari kengkawan.. Cantek fm melbourne tu... suka nengoknyer!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a...kawan2 ingat jugak pada JM...cantik kan...syg semua pada kawan2 blogger termasuk lah Mysha tuu :-)

      Delete
  13. weeeeeeeeeeeeeeeee...banyak nya JM terima besh nya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakss...JM dah tdo dalam senyuman dah ni

      Delete
  14. untung ada kawan di alam maya
    sebab
    hadiahnya BUKAN berbentuk maya...
    heheh

    keep up JM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye kak Anas...JM pun untung dpt kenal kak anash..leh tambah kenalan di alam Maya ni..

      Itulah...dpt kwn2 maya yg bermurah hati...semoga murah rezeki dorang

      Delete
  15. Wahhhh bestnya..banyak Sobiner Yg dapat...
    SAHABAT alam maya ni mmng bestkan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak MP...ha'a..byk gak..dah penuh peti sejuk kat umah tu termasuk yg JM beli sendiri...
      Sahabat alam maya yg baik hati :-) termasuk lah Kak MP yg sentiasa baca entry blog JM ni :-)

      Delete
  16. amboi bestnyer dia .. JM baik ngan orang mestiler orang lain baik ngan JM...
    mesti fm JM dah menimbunni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye akak..sbb akak pun baik ngan JM jugak..ahaks...dah penuh peti sejuk tu :-)

      Delete
  17. wah...banyaknya...tahniah...sorry lama tak lawat..pasal terlebih cuti....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha...untung lah cuti byk..mcm JM ni cuti tak byk...duduk diam2 je kat opis :-)

      Delete
  18. Wahhhh, saya yg terlebih excited tengok souveniers yang sis dapat! Mesti penuh peti sejuk kena tepek ngan FM kan.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye Farrah..mmg dh x de ruang kosong peti sejuk kat umah ni kebetulan peti sejuk 1 pintu je..kecik :-) Bertuah sgt sis JM dapat kenal rakan blogger yg baik hati dan pemurah spt Farrah juga :-)

      Delete
  19. wah, syoknya dapat banyak cenderahati :)

    ReplyDelete
  20. Sape? Sape? Sape secret admire tu? He He He...
    * Kepoh...

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang