You can click on me :-)

Wednesday, 18 February 2015

Autumn at Seoul & Busan : Namsan Park & Hangang River

Assalamualaikum dan salam sayang to all my lovely reader,


Entri Seoul belum tamat, asyik kekangan masa je nak update kerana lebih utamakan blog walking or balas kunjungan semua rakan reader yang datang komen di blog JM ni.

So apa kata JM hidangkan korang dengan beberapa picture ni dulu sebelum 'up' full entri..Aci tak?

Bagi yang first time ke Seoul mesti akan masukkan Namsan Park dan Hangang River dalam list of attraction kan...ini kali kedua JM ke tempat-tempat ni, dulu Spring Season then sekarang Autumn dan view sangat berbeza dan kedua-dua nya CANTIK!!!
Namsan Tower
Sarangheyo my lovely reader - wearing FREE Hanbok di Namsan Park
Jalan-jalan di Hangang River - dah tak der beza antara JM dan Gerbang LOVE tu
Cukup ini dulu esok cuti CNY JM sambung Full entri..okey?

249 comments:

  1. alahaii manisnya dah ala2 minah korea dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Kam : ala2 minah Korea ke kak? nampaknya boleh lah JM tackle Korean Guy hihihi

      Delete
    2. haah..manis..kalau ada pakwe korea kat sebelah laaaaagi manis.hehe

      Delete
    3. hatoi!!! lah...Sal..kalau jejaka Korea kt sebelah mesti dh x nampak sis JM tu...tapi risau kena dengan JAIS :-)

      Delete
    4. hehehe boleh dah tu Akak JM main kenyit2 mata kat sana =D

      Delete
    5. haha..kena dengan JAIK. Jabatan Agama Islam Korea

      Delete
  2. Replies
    1. Fay : acah-acah 'cantik' je tu tapi hakikat nya hihihi...malu lah nk ckp

      Delete
    2. hahah... :P baju macam aiskrim..ngeh3..

      Delete
    3. Memang cute gaya Kak Jm. Hihi

      Delete
  3. alolo comeynya gambar pakai kimono tu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syahida Yep : ala jgn puji lebih2...malu2 kucing dah nih...miaauuuwwww!

      Delete
    2. Hati-hati kak Jm.. Nanti kucing jantan kejar... Hikhik

      Delete
  4. nasib baik tengah2 gerbang love tu warna kuning..kalau tak ..memang tak perasan ada orang kat situ
    ..:-))

    ReplyDelete
  5. wah,bestnya kak JM dapat pergi seoul :-)










    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam Nabihah : x pernah ke Seoul lagi ke? harus pergi sbb BEST sgt

      Delete
  6. Kak JM! Rindu akak :D
    Tak sabar tunggu fuil entry besok.

    P/S: Saya belum sempat nak post something dekat akak. Tunggu ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kay : Rindu kamu juga..dh lama sis x jengah blog Kay kan...alamak! nampaknya mlm ni x tido mlm lah nk siap kan entri nih heheeheh

      psst : x perlu pos something pun x pe..Kay tinggalkan komen kat sini pun dh buat hati sis JM berbunga2 tau

      Delete
    2. mlm ni xtdo xpe, boleh qada' tdo esok hehe ayat pressure abes

      mana boleh, dh niat nak bagi kena bagila. cuma xsempat ke post office lg.

      Kak JM xkemana-mana ke cuti panjang raya cina ni?

      Delete
    3. Kay : saje tau beri tekanan kepada sis JM yg mmg dah tertekan ni hahahaah

      ada gak jln2 cari mkn ngan adik2...almaklum lah x de pak we...lari menangis bawah kerusi sob..sob..sob

      Delete
    4. Muat ke nangis bawah kerusi kak Jm?

      Delete
  7. Tetiba... Dari belakang.... Muncul sang jejaka kacak berbaju biru berseluar hitam... Siap bertopi ala James Bond... Berkaca mata hitam ala panca sitara... Kasut oren macam limau mandarin... Ala K-Pop... K-Pop ke Krepot? He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaahah SS...TAJAM sungguh penglihatan mu..itu Clay pot!

      Delete
    2. ahahaha kerepot tanak lah.. tapi kalo poket penuh okaylah =P pikir masa depan miahaha..

      Delete
    3. hahahhaa... sempat lagi si SS ni tengok yang blakang!

      Delete
    4. Betul jugak tu Cik CT... Muka koyak tak pe... Janji poket tak rabak! Malam pertama tutup je muka pakai bantal! Pe susah! Kah Kah Kah...

      Delete
    5. adus SS jauh benar melayang ahahaha.. guna duit dia buat plastic surgery la..
      ada duit kepok kepok kan..

      Delete
  8. hehhehe...gmbar pon jadi laaa....kita tenung jer dulu gmbr ni semua...baru laa leh menghayati citer nye nnti...hhiihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deanna : jgn tenung lama2..nanti gambar tu bercakap mcm citer pendekar bujang lapuk ke yg Arwah Ibrahim Pendek tu berckp..."tenung apa tu haa lama-lama"

      Delete
    2. hahahhaa...tenung sampai tembus dinding...opss...laptop...hhhahahaha

      Delete
    3. Jangan tenung lama2 nanti tergoda...

      Delete
  9. JM pakai hanbok ker kimono tu?=)

    apa pun, sweet jer tengok!hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha...Yani..Hanbok lah...atoilah mcm mana leh salah ekeke..Kimono tu kat Jepun huhu...skrg jugak betulkan..tima kasih tau :-)

      suwit lah sgt kan...suwit like Jari Manis ke heee

      Delete
    2. ohh salah tulis ehhhh..hahhaha...

      Delete
  10. Eh eh..samalah port gambar dkt gerbang love tu JM!hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahakss..JM ada tgk di blog Yani...tempat wajib tu

      Delete
  11. saya x sempat lagi ke namsan park ni. bestnya dapat pakai hanbook free! kaler hanbook tu pun lawa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. "The Hanbok is the traditional outfit of the Korean people"

      Mazni : x sempat ke Namsan Park..rugi lah..jika tak boleh 'kunci hati' di love paddle lock tu.. Colour Hanbok tu cantik itu sbb bila sis JM pakai nampak sweet kan ahaha..sila muntah darah dgn statement nih

      Delete
    2. ahahha..tak muntah pon..acaner nie..huhu :P

      Delete
    3. Anis..ce try masuk jamban tak flush heee

      Delete
    4. errr.. ,memang x la nak masuk... hahah... pingsann

      Delete
  12. Lawatan winter season bila JM? ada kawan nak ikut backpacker.

    ReplyDelete
    Replies
    1. siapa kak Nasa? lelaki ke pompuan heee...JM risau kawan kak Nasa tu x tahan dgn kerenah JM je huhhu

      minta dia email ke JM..boleh kami discuss dalam email :-)

      Delete
    2. bila laa leh ikut JM travel yer?? huhhu...eh jap..JM sudi ke nak ajak??? hahahahahhah

      Delete
    3. Deanna : sudi ke nak ikut :-)

      Delete
  13. JM!!! tu je???? Ternanti nanti tau entry balik kampung

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naz!!! ahakss..kalau entri balik kampung mesti teruja khen..same to me heee..itu sbb lepaskan rindu di blog si Bie Err tu

      Delete
  14. tadi dah klik sni, tapi tak dapat baca, loading lambat sangat.. komen dlu seround.. haha.. nanti ai baca lain.. :).. sempat jugak baca entry lama cuti kat ausie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Qaseh Abadi : alamak!!! ni mesti kes blog sis JM dah BERAT..lama x timbang nih...perlu buat sesuatu lahh...

      Delete
    2. Dia BERAT NANANG ke JM? He He He....

      Delete
    3. SS : ahaksss...ni terjemahan bagi yg tak tahu ->

      'Berat' merujuk kepada sifat negatif seseorang/sesuatu manakala 'nanang' hanyalah kata tambahan
      Bangung2 mayang subuh, berat nanang mu ning, matehari belalok ohh

      contoh lain :
      Berat nanang tu maksudnya macam keberatan/malas/takleh nak diharap.
      Contoh ayat = Mu ni berat nanang sunggoh la.

      Delete
    4. Amboi... Sejak bila JM jadi Oh! My Ganu OMG! Ha Ha Ha...

      Delete
    5. huka aloh! berehhhh boh! nak Oh My Ganu gak...

      Delete
    6. Sal : ahaaha...terbelit lidoh dok

      Delete
    7. okay aje tak berat pun Akak JM.. alaa kekadang en internet ske main cak cak..

      Delete
    8. hahahhahaha... dasat aa sis JM.. lame luna tak masuk... terus bukak kelas OH MY GANU??? =D penuntut pertame.. SS???? hahahhaha... dasat ko SS...

      Delete
    9. JM bukak klass tu student tercorot... He He he...

      Delete
    10. cikgu ni pung masih 'merangkak' :-)

      Delete
    11. Terbaiklah kak Jm. Siap bagi contoh ayat ;)

      Delete
  15. gambar sis JM pakai hanbook ke tu.. nampak macam berdiri belakang ka bukan pakai.. hehe.. besaq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakss..QA!..nampaknya sis JM kurus lah ni...ahaha..biasalah Hanbok pinjam

      Delete
    2. Berdiri belakang tu ajussi K-repot... He He He...

      Delete
    3. SS : walaupun dh Ke re pot Ahjussi tu tapi tetap bergaye...tak napok tu kasut oreng!!!

      Delete
    4. hihi..kak JM kuruss..tak ngaku ke?hahah...

      Delete
    5. Anis : seminggu berada di Seoul mmg kurus..hari2 naik turun tangga subway..balik je Msia...sedih!! berat tambah berkilo2 hhuhuu

      Delete
    6. patut la org korea byk kurus2..ahha.. naik tangga je kejenye..huhu

      Delete
  16. haha.. itu ja.. penat tggu loading.. adoooii... apa2 pun selamat bercuti sis JM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Loading lama? sahh..makin berat blog nih...ahakss...itu je..esok sambung ..panjang sikit...selamat bercuti QA..ehem2..ke mana cuti panjang nih..g beraya rumah Amoi ke :-)

      Delete
    2. haha.. SS ko katne.. angpow na lai!! =D

      Delete
  17. hanbok yang comellll..huhuhu..
    sis JM pakai sebab tu lagi nampak comellll

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nad : jgn puji lebih2..kembang kuncup kembang kuncup dah hidung sis JM yg dh sedia kembang nih ahahaah

      Delete
    2. Lagi comel kalau tangkap oppa duduk sebelah huhuh

      Delete
    3. Nad : kalau lah semudah tangkap ayam..ehh..mudah ke nak tangkap ayam heee

      Delete
  18. Mana Jm dalam second picture tu? haha. tak nmpak.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayy..Nina datang..Nina datang!! second pic ke third pic ..JM Ha Li Mu Nang ahahah

      Delete
    2. hahha.. silap the last pic.. :P dah sama dah tu.. nasib mata ni sharp lagi.. hehe

      Delete
    3. ahaaa..Nina..mata ore mudo kan eeheheeh

      Delete
  19. Lagi??????...come la pakai hanbok tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi intro dulu...nk warming up katanya..x nk blog sepi hee.....ala Syieda nihh...kalau Syieda pakai lagi CUTE

      Delete
  20. manisnya JM seakan org korea juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam gambar je kak Paridah..JM ni fotogedik! ehhh salah Photogenik heee

      Delete
  21. Replies
    1. uhuk..uhuk..uhukk...Irra...ye ke...terima kasih tapi yg pasti kalau Irra pakai lagi comel

      Delete
  22. Replies
    1. abe MKL...nasib baik x ckp JM yang cantik jika tak dari mlm sampai ke pagi senyum je dalam tido..PERASAN sorang2 hihi

      Delete
  23. Replies
    1. Terima kasih Abe MKL...cuti panjang ke mana bang?

      Delete
  24. Replies
    1. abe MKL : pegi cari Ang Pow :-)

      Delete
    2. Yeayyyyy! Kumpul banyak2 ang pow, sis! Nanti boleh belanja kita-kita :)

      Delete
    3. Farrah : x perlu tunggu ang pow...roger je sis kita set date :-)

      Delete
    4. Pergi cari ang pow?. Dapat tak kak Jm?

      Delete
  25. Amboi kelihatan anggun pakai baju ala-ala korean tu ya! Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pojie!!! jgn puji lebih2...sis JM x de syiling nk bagi hihih....alahai budak bertuah nih..ni bukan baju ala-ala Korean but ini adalah Korean Traditional Cloth....Hanbok namanya...utk lelaki pun ada..kalau Pojie yg pakai Fuhh x jauh beza dengan korean Guy tau..hensem habiss!!!!

      Delete
    2. xkan nak kasi syiling je.. bak mai not kaler purple..hahaha.. :P

      Delete
    3. Anis : note kaler pepel dh tukar kaler biru sbb terkena nila :-)

      Delete
  26. ala mnis orgnya. tgok dr jauh jer selalu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Nor..kalau nk tgk dari dekat perlu datang kenduri JM lah..hikss...tapi x tahu lah bila

      Delete
  27. knock knock..wana datang ziarah umah sis JM.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masuklah Wana..sis JM ada nih..nak minum apa? heee

      Delete
    2. Nak iced mocha! Eh tetiba heeee

      Delete
  28. bila tengok tower tu terus teringat pada FAMF tower..heheh.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. opss...Farrah MF nye Tower lagi kreatif Wana :-)

      Delete
    2. Oh,..patutlah dah tersedak-sedak saya kat tower saya. Ohok ohok ohok!
      Wana, thanks so much izinkan akak mencelah dalam ingatan, Wana heheheh
      Sis JM - tak ada apa yang kreatifnya...tower imaginasi ;)

      Delete
    3. bhahahaha.. eh betul tu.. sebut tower mesti otometik tingat Kak Farrah =)

      Delete
    4. Kak Farrah nko n Tower bagai aur dan tebing lah CT :-)

      Delete
  29. comel tau tengok sis dengan baju tradisional tu..suka la..bila la dapat nak pegi sana ni..huwaaa..sis len kali ajak wana boleh?? ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau Wana pakai pun cantik gak...lenkali nak ikut? betul ke nih :-)

      Delete
  30. ok..tak sabar nak baca full entri.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. teaser ni pun dah jadi pengubat rindu ;)

      Delete
    2. kasi berdebar2 dulu dengan teaser.. Akak JM soh peminat tunggu =D

      Delete
    3. itu bukan teaser namanya Farrah dan CT..itu entri orang fe ma las huhhu...apa nk jadi dengan sis JM ni kan

      Delete
  31. Waaahhh ada teaser teaser lagi hehehehhehehee

    Tapi kenapa JM tak muncul muncul lama dah kat rumah saya hahahahahhahahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terharu sangat dengan kegigihan JM ....

      Terima kasih !!!!!!

      Delete
    2. Nampak sangat bro Jaliiii rindu sama JM kan...ahahaha

      Delete
  32. Entri yang ku tunggu2! Amboi, bukan main manis berseri-seri gadis korea tu ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan.. kalo suruh tinggal sana orang Korea pun dah x leh beza =D

      Delete
    2. Farrah MF : mana! mana! hehehehe

      Delete
  33. amboii comeyyy nya akak pakai baju tradisional diorang . alololo comel . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lieya Yaya : sis JM semasa di sana mmg comei (perasan tahap dewa) sbb sejuk bila balik sini kena panas terus COMOT!!! ahahaah

      Delete
  34. eh eh mcm tak caye je bru nk bca dah habisss pndek sgt entry ni ;) smbg lgi plsss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. KopiO : pendek ke? itu lah..citer lama byk memori lost huhuhu

      Delete
  35. Assalamualaikum...

    re-type... tgh2 taip komen tadi hilang pulaks...

    jeles arrrr apsal sis JM dah sampai 2 kali ke korea...saya sekali pun belum.

    kerja ngan travel agent ke? ada kerja kosong tak? hihihih....
    sila sambung yer... untuk saya buat pedoman untuk pergi...

    hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkomsalam HUDA....alaa..sila jgn jeles my dear...sis JM jeles ngan org tu dah sampai Okinawa

      Delete
  36. JM, zumal nak cakap tak aci boleh tak? Hehe.... JM bergambar macam tuan puteri gitu...

    ReplyDelete
  37. Replies
    1. Tabung ayam laaa... Dah penuh boleh berkokok... He He He...

      Delete
    2. kak Nieda : dh start menabung lom:-)

      Delete
  38. Salam pkenalan...singgah sini n terus folow...

    Hermmm bilala kami ni nak smpai sana...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenalan kembali Sham..terima kasih sudi singgah sini...telah buat kunjungan balas dan sedih bila baca citer kancer tu..keep strong okey

      Delete
  39. Cantiknya kak JM pakai hanbok tuh.. kalau ada partner baru lengkap.. hehehe..

    ReplyDelete
  40. TT^TT teringin gak nak pergi koreaaaaa... huhu, mesti ramai yg kulit flawless kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miss Xyz : yee!!! betul tu..itu sudah tentu...kalau kulit x flawless cam sis JM ni pun...bila stay kat sana baru seminggu almost nk tukar jadi flawless gak tau :-) itulah yg penting faktor cuaca..Msia kan panas, kering dan lembab

      Delete
  41. dpt gak rasa pakai hanbook tu kan ... cinta di manakah dikau ? ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Di sini... Di sini.... He He He...

      Delete
    2. Qaseh Vee : jom kita sama-sama cari..nak?

      Delete
    3. SS : ada eh..bak sini sorang

      Delete
  42. saranghaeyo andayooooooooooo he he he

    JM,jemput join segmen saya jika sudi=))) TQ!
    http://www.sitisharini.com/2015/02/segmen-wwwsitisharinicom_16.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. saranghae Cik Siti...terima kasih di atas jemputan tu ye

      Delete
  43. Lihat gambar Mbak JM pakai baju Korea jadi teringat kata Pak Mie. Mbak JM ini kalau tidak pakai kerudung, Paras mukanya memang kayak artis korea..hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mas Gunadi..jgn tersalah tau..JM ni mmg begitu..jika ke Korea mmg nampak like Gadis Korea, jika ke Bandung nampak seperti gadis Bandung dan jika ke Cambodia nampak like Gadis Kemboja..sbb apa tau..semasa beratur di Airport Phnom Penh dulu..staff counter check in tanya tanya JM dalam loghat Kemboja..melopong den...

      Delete
  44. bestnya..hoho..slalu cite korea ada scene kat sini..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Timm Bill : ha'ah..sa;ah satu tempat yg menjadi lokasi pengambara..kalau bernasib baik boleh jumpa pelakon kat sini..."kalau bernasib baik lah kan' :-)

      Delete
  45. huhu ramai dah yang datang singgah.. CT lambat lagi T.T maaf la ye.. saja aje tau kasi teaser gambar2 dulu.. buat semua orang cem tak sabar nak bace citer penuh.. okaylah masukkan tempat2 wajib dalam trip ke korea miahahaha..
    naaaak jugak pakai hanbok.. nak kene kurus ni baru pakai hanbok x nampak cem sarung nangka.. Akak JM xpe kecik iols ni haaaa ahahaha.. nanti tak muat =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakai hanbook kena kurus ke? Kalu camtu SS pon x leh pakai laa ek? Kalu pakai jugak cam sarung nangka laaa SS ni ek? Hanbook nangka ada tak JM?

      Delete
    2. adus kalo kurus nampak cun laaa mak iols cakap.. badan beso pakai baju x cantik..
      eleh SS ni eleh.. acah acah besar plak dia.. PLM kata SS kecik cute miut aje...
      kite ni haaaa bolat huwaaaa T.T

      Delete
    3. hahah... lawak la kak SS nie..aiyooo..

      Delete
    4. CT & SS...tak perlu risau badan kecik ke besar ke...baju tu ada size untuk org besar jugak sbb Hanbok ni mmg potongan kembang mcm tu...sape cakap org badan besar x cute apa ce tgk adibah nor..cute kan...

      Delete
    5. Anis : sis SS ni boleh menang kategori Mak Lawak :-)

      Delete
    6. nasib baik bukan temu LAWAK hahah.. peaceee kak SS..peaceee... ^__^

      Delete
  46. sarangheyo too sis JM!! hehee =D omeinye pakai baju tradisional korean...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luna : dah malu2 kucing ni...nak lari masuk bilik arghhh

      Delete
  47. Naper menung jer dik oiiii...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Umi aLya : menunggu putera dari kayangan

      Delete
  48. mane sis JM ni.. kate nak hupdate entry time raye cine.. takdo ponn.. kehkehkeh.. ni mesti kutip angpow... =D hhahahahhaha.. ampooonn sis... =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia sibuk kopek limau! Ha Ha Ha...

      Delete
    2. Sorry dear Luna...tak nyempat..byk 'projek' lain huhuh

      Delete
  49. tu dia cantiknya gadis korea tu pakai tradisi dengan bertudung... sebijik muka JM kan... hehehehe... okay kami sentiasa nantikan entri penuh nanti... selamat bercuti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Najib..jib..jib...ehehehe

      Delete
  50. TIGA GANBO JE??!
    such a tease la JM ni...

    ReplyDelete
  51. gamba last sgtttt sweet lorr :D

    ReplyDelete
  52. Yunkkk ooo Yunkkkk... Mana Full Entry U? Dah berbuih bontot dah I menunggu... Full Entry U nak tunggu Full Moon ke baru nak publish? He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adik dh concour notebook main game huhuhu

      Delete
    2. Cepat rasuah adik dengan angpow... Keh Keh Keh...

      Delete
  53. Baru je baca entri ni tadi.. maaf terlambat menyinggah. Baru je berblog hari ni.. :D

    ReplyDelete
  54. hahaha... sis, Firah dah terbaca next entry instead of this... kalau tak, mesti tak tidoq malam tunggu entry tu... hehe

    ReplyDelete
  55. cantik lerr yang bentuk hati tuu. hehehe ^^

    ReplyDelete
  56. Sarangheya Sis JM :) Comel je pakai Hanbok tu..hikhik :)

    ReplyDelete
  57. Comelnyer pakai Hanbok tuu..hehehe kiut jer JM nie...Tggi sikit lagi dah blh jadi model dah tu hahaha

    ReplyDelete
  58. Phewitttt...
    Pasang impian pakai hanbok tu
    sgt cantik n sweet

    ReplyDelete
  59. padan sungguh warne baju jm dgn love tu..

    ReplyDelete
  60. Sesuai dan kena gaya jer.. hanbok tu dengan JM.
    Sorry dah lama tak singgah sini.
    Lepas ni mesti nak terjah In Sha Allah.

    ReplyDelete
  61. nenoneno..aishhh lambat anis ber kunjung ke sini...but seriusly... comell kak JM pakai hanbok tu..kaler cantik..kena dengan kak JM.. melting jap..hahhaha... nie bukan komen mengampu..serius! hahaha.. :D *nampak x muka anis serius..hahah

    ReplyDelete
  62. Cantik benor awek korea tu kan??? Hehe

    ReplyDelete
  63. Omey betul makwe yg duduk kt kerusi tuu. Hehe

    ReplyDelete
  64. baca kuat2 dan tersalah sebut part hangang river tu. tersebut apa? xyah sebutlah ^^

    ReplyDelete
  65. dh lama xupdate n BW... so ari ni baru nk start n op kos blog kak JM yg 1st kna start...hehe..
    sikitnye gmbar. tp jelus bla tgok gmbar kt han river waktu siang... sgt cantekkkkkkk

    zinziemeewah

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang