You can click on me :-)

Friday, 30 November 2012

Awayyyyy!!!!

Assamualaikum to all my readersss...hihihihhi,


Hari ini aku nak mohon maaf ler..aku dah lama tak update blog ni...aku pegi bercuti lagi last week..ke mana aku..nanti aku update yer..

Hujung minggu ni aku nak pergi bercuti lagi...kita jumpa lagi next week yer...

babai...

20 comments:

  1. wahhh...byk bercuti ek..mcm awk plak cuti sekolah..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zila. ....eheheheh time x cuti sekolah pun saya cuti, klau time cuti skolah berganda sy cuti ekekeke pastu baru nyesal cuti xcukup thn depan :-)

      Delete
  2. jelessssssssssssssssssssssssss.. fridge magnet jgn lupa yer. kekekekkekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syieda...of course ler youuuu hihihi dh fenuh refrigerator mak ngan fridge magnet tau eheheh nah nanti tuk syieda satu :-). Selamat bercuti jgk tuk syieda kita gerak sama hari kan, epy holiday

      Delete
  3. Intai2 entri lama hihihi masa sikit jer ayat sis jm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekin...rajin nye intai entri lama ni

      Delete
    2. Zie Has....terkezut ambo....komen masuk bertalu2...tq dear

      Delete
    3. diri sendiri pun terkejut ni JM ... ingatkan macam kurang komen kat sini bulan ni ... rupanya JM belum approve :p

      bila approve semua sekali ... over dose pulak dah ;)

      Delete
    4. kah kah kah....baru sempat nk approve...terkezut eh?

      Delete
  4. masa ni nak pi mana ni Kak JM ?.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ke langkawi lah ... sebab masuk dalam label Malaysia-Langkawi ;)

      Delete
    2. ahahahaha.....Zie Has ah tolong jawab bagi pihak tu

      Delete
  5. akhirnya ... jumpa entry paling pendek dalam blog ni hehehe ;)

    ReplyDelete
  6. 6 komen sajer? ... adakah ini entry komen paling sikit? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zie Has...dulu JM belum di kenali ;p

      Delete
  7. datang mencari jawapan soalan cepu emas ... alamak dah kena delete hehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. soalan tu terlalu private so nanti JM jawab dalam email eh ;p

      Delete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang