You can click on me :-)

Thursday, 13 December 2012

Akhirnya berjaya

Assamualaikum....

Aku ingin berkongsi kegembiraan dengan kawan-kawan...

Terima kasih to my travel partner Erna Corina kerana akhirnya telah berjaya membuat tempahan tiket penerbangan Tigers Airways dari GC ke Sydney pada bulan 8 2013 (one way) dengan kadar harga AUD35 termasuk (tax, luggage 15 kg  setiap seorang dan credit card fee) untuk 2 orang (buy 1 free 1) ...hoyeee.....akhirnya dapat tiket murah...jalan jeles-jeles tau...eheeh

Boleh survey hotel or apartment pula lepas ni...

Entri pendek jer kali ni...

12 comments:

  1. Replies
    1. Hani huhuhhu alamak beli tiket time hani dl pantang ri tu mmg x ingat langsung. ..minta maaf byk2. Sbg ganti time nk pegi new zealand akak roger nko eh insyaallah :-)

      Delete
  2. owhemgeeeeee!!!! nak ikutttttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uik dear dh balik :-) dh update ke blum....alaahhhh tiket dh beli. .lain destinasi eh ehehehe

      Delete
  3. Hehe....xpe,saje jer..tp klu g nz,roger tauuuu....nk sgt g sana...

    ReplyDelete
  4. Hani...Ha'a..In Syaa Allah..kita pergi dalam 3-4 orang..boleh sewa sebuah kereta :-)

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352