You can click on me :-)

Monday, 26 January 2015

"Kekasih Hati" datang lagi!

Assalamualaikum dan salam sayang semuanya,


Hai..Hai..Haiii...ini yang membuatkan hati JM berdebar-debar sampai tak tidur malam ni. Kenapa dengan nko JM..dapat penyakit angau ke?

Tak lah....Kekasih JM datang lagi heeeeeeeee...ngada-ngada!

Kepada kaki travel mesti korang dah boleh guess siapakah kekasih hati JM tu kan heeee.


Hari ni Air Asia buat sale No Fuel Surcharge bila check tarikh dapat tiket ke Seoul RM566 (return on winter) dan tiket ke Tokyo pun around RM548 (return on Autumn). Argghh....kalau duit berkepuk dan tak ada trip this year memang takkan fikir panjang. MURAH sgt!!!.

Banyak lagi tempat menarik dengan harga yang boleh meruntun jiwa seperti Melbourne, Perth, China, HK....Bangkok

JM belum pernah bersalji di Seoul, so teringin sangat nak berwinter sonata.

15 Jan 2016 - RM249?
21 Jan 2016 - RM317?
Total RM566?
So macam mana eh..haruskah JM grap je tiket ni tanpa fikir panjang. Ehh..ko ni JM..asyik Seoul je every year dah tak ada tempat lain ke ko nak pegi huhuhu.

Apa pendapat kawan-kawan kesayangan JM sekalian heee. Ada tak yang sudi temankan JM pergi bercuti ahakss

Jadi kepada mereka yang masih mencari-cari destinasi for end of this year until March 2016 sila layari website Air Asia sekarang.

336 comments:

  1. wahh kak JM....kalau murah ni, ambil jelah...jangan lepaskan peluang...nnt kalau gi seoul lgi, kite nk souvenirs!! cop dulu siap2 :D ehhehehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siti Aisya : ahakss..mestilah ada souvenirs tuk Aisya tu..yezza...dh cop pun heeee

      Delete
    2. nak jugak laa souvenir tuhh...hihihiih

      Delete
    3. Nak,nak...(hihi tak malu la Ros ni)

      Delete
    4. akak pun...mengumpul fm
      tak dapat sampai ke sana kumpul dulu pun ok kan JM :)

      Delete
  2. wahh kak JM....kalau murah ni, ambil jelah...jangan lepaskan peluang...nnt kalau gi seoul lgi, kite nk souvenirs!! cop dulu siap2 :D ehhehehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siti Aisya : aha 2 kali komen tu heee..mmg suruh nak sgt sis JM pegi nih...perlu ikat perut lagi lah lepas nih :-)

      Delete
    2. ni ikut jejak saya ni..smpai dua kali komen ni hahaha

      Delete
    3. hihi... power kak aisya sekali dua terus..hahah.. :P nakk jugakk...

      Delete
    4. sis JM saya taknak sourvenirs nak tiket jer hahahaha boleh? :p

      Delete
  3. wahhhh. JM nak bercuti ke seoul ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh..Nani dah tukar pic profaill sis JM ingat org lain tadi :-) in ssha Allah jika x ada aral melintang nak ke sana lagi hihihhi

      Delete
    2. bertukar wajah dahh. hahaha :D nak ikut duduk dalam beg sis . Ekekekek :P

      Delete
    3. best nye...tetiap thun g Korea ke??? nk ikutt...

      Delete
    4. Nani : kalau muat boleh je tapi sis JM perlu add on luggage lah :-)

      Delete
    5. in Sha Allah RiN nOku...Korea ni kan kalau boleh setahun 3 kali sis JM nk pegi..acaner tuh. Ehh..betul ke nk ikut nih

      Delete
    6. hihi... nanti dh ade modal.. nak ikut kak JM la..boleh eh..huhu

      Delete
    7. Mesti saya tak boleh ikut kan.
      Sebab saya ramai askar.

      Delete
    8. JM ke korea setahun 3 kali udah macam balik kg je gayanya :)
      apapun doa akan moga semua dipermudahkan

      Delete
    9. Shikin...
      kalu kene dengan harga (time murah2) boleh aje bawa askar
      cuma mesti penat sikit kan..melayan kerenah mereka

      Delete
  4. Kalau Sha takde hasben dah lama buat muka tak malu ikut kak JM.... Sha teringin sangat tau nak travel.... Tuhan jela yang tahu perasaan teringin tu macam mana... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ajk husben skali...ngeh ngeh...

      Delete
    2. alaa...pergi lah ngan hasben Sha..lagi best ape....

      Delete
    3. sy pon macam teringin gak nak join...huhuhuhuuh

      Delete
    4. kak deanna pergi la ajak husband masing2.. yg mana ada husband.. yang mana single ni xpa..

      Delete
  5. ok sangat dah harga tu JM .. ape lagik...beli terus

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azra...ahaksss...tangan i dah gigil nih hihhi...JOM!!!

      Delete
    2. Belum winter dah gigil... memang parah ni...hehe

      Delete
    3. macam mana nak main salji ni sis JM

      Delete
    4. takpe... sampai sane.. hilang lah gigil tu.. hihih..

      Delete
    5. Pak Lang Mie : ahahaha...cubit kang!

      Delete
    6. aRz : bila dh dah ada dalam lautan salji tu ...gigil terus hilang :-)

      Delete
    7. Luna : ahaks..cam tahu2 je...JOM!

      Delete
    8. Parkinson ke k.JM? Kena start ubat Madopar ni.

      Delete
    9. Ke hyperthyroidism? yang tu Kena start ubat carbimazole.

      Delete
  6. JM, hari tu I dpt grab KL-Perth 200++ sajer :) planning nak explore perth, melbon, sydney & GC, tapi itinerary blum buat pun, hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari tu? Bila tu Nana Rjay...murrraahhh sgt tu..wahh DaEBAK..cover semua land of Australia in one shot..cayalah...(dlm hati manyak jeles ma heheheeh)

      Delete
  7. wahhh sis......rembat la sis:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rembat jangan tak rembat sis JM

      Delete
    2. Eija :) dan Arz : Alhamdulillah sempat rembat 2 tix..ke mana? biarlah rahsia hehehe...ceh mcm lah org x tahu kan hihi

      Delete
    3. ehhh..rahsia eh JM...nanti nak skodeng tiket yg JM beli tuhh...hahahahha

      Delete
    4. ZF : ehehehe kasi chance lah ke akak nih

      Delete
    5. nk tahu jugak.. kot2 nanti pergi tempat yg sama ka.. leh roger2 hihi

      Delete
    6. Ala janganlah berahsia kak JM

      Delete
  8. JM, hari tu sya dpt grab KL-perth 200++, planning nak round sekali perth, melbourne, sydney, GC, tapi itinerary blum buat pun lagi, hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nana Rjay : bila trip tu? murah sangat lah....balik dari Gold Coast lah ye...enjoy your next holiday ye Nana

      Delete
    2. 200?? murahhnyerrrrr....bestnye leh pg ostolia kannn...hihihih

      Delete
    3. Memang murah kalau 200++.. Kena selalu jenguk web doranglah kalau nak harga terbaik macam tu yer

      Delete
  9. apalagi JM pasni bersalji di danau seoul lah pulak!
    JM dah expert pasal korea tak perlu teman pun sure selamat pegi dan balik :)
    Insya-Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju. tapi ada kawan baru seronok dan teruja sikit kan?

      Delete
    2. ahakss...Mrs Smile...x de lah expert sangat kekadang sesat gak. Itulah belum merasai suasana salji lagi..dulu pergi Beijing tapi salji dah cair huhu...in sha Allah akan ke sana jgk nanti on Winter Season nih :-)

      Delete
    3. aRz : betul tu ade kawan berborak x lah mati kutu :-) ..Jom temankan sis JM nak? ke takut naik flight hee

      Delete
    4. ngeee perli nampak. mana tau takut naik flight sis JM?

      Delete
    5. Kalau sorang2 nanti xde orang nak ambikkan gambar. Tak syiokkk..

      Delete
  10. murahnya....dah rambang mata ni...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nohas : rambang mata ? samalah kita heee. Bila tgk rega tu semua destinasi nak beli, Seoul, Tokyo, Melbourne, China..ohhh..nasib baik masih sedar diri ahahah

      Delete
    2. bolehlh rancang awal-awal kemana nk travel lagi...harga tiket pun ok tu..tapi elok dilawati tempat yg belum pernah JM kunjungi..

      Delete
  11. bestnye JM, kalau akak mmg dah grab murah dah tu,kalau bandingkan duit brunei mmg tak tunggu lama lagi..nak kaknoor temankan tak?? ehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Nor : yeay...JM dah berjaya grab 2 tix..opss..heee nasib baik masih waras, jika x byk lagi JM nk beli sebenanrnya hahaha..kak Nor nk temankan...bolehhhh sgt :-)

      Delete
  12. hahaha.. sama la.. tangan pun dah gigil rasa nak tekan2 je ni... geram je tengok harga tiket tu...

    ReplyDelete
  13. alaaaa.....JM....nak ituttttttttttt...hehehhee....murah tu JM....biar nyesal grab dari nyesal tak grab....

    ReplyDelete
  14. hamboiii kak JM... ingat kekasih ape tadi..hikhik.. wahhhh kalau la ade fulus...nak jugak ikut kak JM travel sesame..hadoii.. setakat nie boleh tengok je dulu deh...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila lagi anizz. cepat mengorak langkah

      Delete
  15. Wowww.... jalan jalan lagi ke Seoul... apa lagi JM... grab kan jer... murah bebenor tu... karang tak beli sampai hujung tahun terangau2 pulak... pegi time salji lagik tu... best best... March saya punya program dah penuh dah every wiken... (hehehe macamlah boleh nak join)... take a deep breath dan beli jer...

    ReplyDelete
  16. ini kalau duit tengah berkepuk memang teringin nak ikut JM,
    sudi ke JM nak bagi akak ikut haha
    :)

    ReplyDelete
  17. kalau saya la kan... ngap terus ja lahh hihi.. pantang tgk murah2....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekasih hati dia bernama Tora... Tora datang lagi... He He He...

      Delete
    2. cerita kartun tv 9 ada cita dora... dora the explorer..

      Delete
    3. ngap..? ganaz ngat haih hampa dua ni hahaa..

      Delete
  18. Jm ..bestnya boleh klik2 jika suka.
    akak bercuti 2 tahun nampaknya. no more lg terbang2 di awan biru....bersabar sajalah

    ReplyDelete
  19. Guwe dh tertarik dah ni. Adoiyaiii

    ReplyDelete
  20. JMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM..... nk ikut jga ke Seoul lg sekali. hrga tix sama mcm sy beli pegi ari tu, cmpur luggage n mkn 700

    ReplyDelete
  21. as"salam JM..wah kan murah tu.. pergi dan balik kan..huuuu! sangat bertuah badan dapat join travel ni..macam gini ya Jm cari kos flight..terima kasih ya JM bagi infor ni..nanti Etuza promot kat sekolah ..macam boleh pergi lah jika ini lah harganya...

    ReplyDelete
  22. Trip balik kampung nampaknya JM... He He He...

    ReplyDelete
  23. Jangan tinggalkan dakuuuuuuuuu! uwaaaa

    ReplyDelete
  24. Murah!! Kita pun tingin nk rs musim salji kt korea so lusa kita dh berangkat.. klu tak, bole teman jm main salji hehe

    ReplyDelete
  25. Singgah sini ye .. nak tahu blog anda di ciplak atau tidak ? baca entry ni .. harap membantu !


    http://muhammadshahril97.blogspot.com/2015/01/apakah-itu-got-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Shahril atas info tu..Rasanya smlm blogger Etuza ada maklumkan blog beliau telah di copy paste oleh Got Blogger nih.nanti JM baca :-)

      Delete
  26. Ishh...k.JM, jangan dok goda saya tutup sebelah mata ni supaya vision blur sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aihhhss kak shikin..tutup dua2 mata ya hihi

      Delete
    2. hehehe Kak Shikin tak lama lagi kena da penyakit travel travel ni hekhek..

      Delete
  27. 'kekasih' yg satu ni mmg pndai mnggoda...apalagi sis grab aje,tak ksah repeat byk kali pun,pngalaman sure bbeza n yg pnting trip tu mmg njoy :)

    ReplyDelete
  28. Teruskan Melangkah ....

    Book jer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  29. jom!! nak ikut sekali! tapi nanti kalau kena balik ke perth, nges pulak burn tiket. jauh tarikh dia tu T_____T

    ReplyDelete
  30. mau JM booking kemerata destinasi tu kan..sebab murah

    ReplyDelete
  31. saya blm pernah terbang.. hahaha.. kalau nak ikut jm pun...hurm..makan tahun nak kumpul duit
    akak slalu spend berapa ribu kalau bercuti kat luar?

    ReplyDelete
  32. Murah sesangat tutup mata JM grab aje.

    Kak zai ingat nak booking utk Bali n Melbourne.

    ReplyDelete
  33. Naz plan nak pergi december JM. nak rasa sejuk beku tu jugak hehehe

    ReplyDelete
  34. Kalau dah cuti mengizinkan dan du pon cukup..why not?

    p/s: apesal la hari ni asik terpadam aja semua reply yg dah ditulis...huhuhu....

    ReplyDelete
  35. wahhhh ingat dah jumpa kekasih hati :)

    rupanya kekasih hati terbang bersama....

    selamat berwinter

    ReplyDelete
  36. bestnye..huhu..xpelah, xdpt ikut pun, nak tgk coretan kak JM pun okeh..hehe..

    ReplyDelete
  37. Kalau saya tak banyak komitmen rasa macam nak sambar saja 1 sea ke Seoult...hehehehe... Harap2 puan isteri tak terbaca tawaran Air Asia ni, kalau dia terbaca saya kena tinggal lagilah kat rumah....

    ReplyDelete
  38. Cukup murah dan duit pun ada. Jadi grab it. Selamat bercuti

    ReplyDelete
  39. Terlanjur murah dan masih solo-solo pergilah JM
    Tak kisah berapa kali janji senang hati:)

    Kakak nak ikutlah haha..

    ReplyDelete
  40. grab2! jangan pandang kiri kanan lagi sis JM! hahahha =D

    ReplyDelete
  41. Nak ke mana pulak la sis kesayangan Acik sorang ni nak pergi..Sori..Acik memang tak baca sebab tak paham.anyway..poskod sis JM dah sampai..TQ TQ..

    ReplyDelete
  42. aduh kak JM... ikut rasa hati tu. cepat... gi beli tiket tu. hihihi

    ReplyDelete
  43. kak JM, ada teman tak nak pi sana tu?... hihihi .. murah tu kak JM.. jangan lepas kan peluang..

    ReplyDelete
  44. Itu dia kannn. Nak bersalji kat bumi Kpop katanye. Murah dah tu JM. Grab je kang termimpi2 lak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mimpi sampai kerok ais dalam peti ais...

      Delete
    2. cinta bertamu di abu dhabi jadi.. cinta bertamu di seoul =)

      Delete
  45. kalu akak le JM, nggak fikir panjang2 dik, terus ON, murah sangat tu

    ReplyDelete
  46. pssstttt: JM pergi dengan sapa tu?? hi3

    ReplyDelete
  47. meroyan saya....tak tau mana ye...gila menjadi gila.

    ReplyDelete
    Replies
    1. abe MKL!!!! sabar..sabar jgn meroyan nanti JM dah x de kawan hihih....ala abe KL nih..semua tempat yg AA buat SALE abe MKL dah pergi xkan nak pergi lagi hiksss

      Delete
    2. bhahaha pakcik sebut meroyan kelakar lah..

      Delete
  48. Jm klau nk teman sya bole temankan ,anytime je........tpi book kan le tic. tu....

    ReplyDelete
  49. aduii...tgk post ni... mcm gatal je tgn nk book... arghhh... ;-)

    ReplyDelete
  50. salam kenal jm....bestnya kalau dapat pi..boleh main salji..

    ada hati nak pi melancong macam ni..tapi takut naik kapal terbang :-((

    ReplyDelete
  51. murah gilerr...tp JM nk g Korea lagi ke??? i is jelesss

    ReplyDelete
  52. ini rupanya 'kekasih hati' JM haha
    macam biasa nengoklah ;p

    selamat berjimba2 makan angin, saya tunggu duit berkepuk2 dulu insyaAllah..amiin!

    ReplyDelete
  53. Wah!! betul2 murah ni Sis JM..jgn lepaskn peluang...grab yang mana berkenan di hati..seronoknya dapat travel :) kalau la duit berkepuk-kepuk..:)

    ReplyDelete
  54. Grap jer JM..apa kisah..sementara tengah single mingle nilah nak teroka dunia. Sok dh berderet kena pk bnyk kali pulak..hehe

    ReplyDelete
  55. Bestnya JM. Murah tu. Kalau ada duit nak gak gi ☺

    ReplyDelete
  56. Wah....setahun kedepan tiket sudah ditangan. Jangan-jangan sudah berpuluh-puluh tiket kapal terbang yang dibeli Mbak JM trip setahun ke depan...

    ReplyDelete
  57. Go JM gooooo! Goooo! hehee.. murah sangat tuu..

    ReplyDelete
  58. alahhhhhh nak ikot kak JM !!! hehehe .

    ReplyDelete
  59. whatt?! murahnya... kitorang baru je tempah tiket nk pegi perth utk bulan ogos ni. tpi tiket promotion yg ni lagi murah. kenapalah promotion ni lambat sgt dia tunjuk T.T saya rasa baik JM pergi je seoul tu, biarlah tempat yg sama pun asalkan dapat rasa suasana winter tu. teringin nk pergi seoul lagi.. hukhuk

    ReplyDelete
  60. murah tu JM, gi jer hihii
    bestnyer dpt gi seoul ; )

    ReplyDelete
  61. kak JM.. pergi x? rugi tak beli.. hihi..

    ReplyDelete
  62. as'salam..
    wahh syiok..
    untungla pada yg kaki travel kannn

    ReplyDelete
  63. Wah, nak ke Korea lagi ker JM ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehem-ehem...betulkan microphone..hai semua orang kampung!!!...opsss..ehh Zumal..in Sha Allah jika ada rezeki :-)

      Delete
    2. Kikiki... Semoga dipermudahkan perjalanan JM nanti yer ^-^

      Delete
  64. Winter kat korea ke JM..best2 teringin nk join trout festival tu yg pncing2 ikan tu haha

    ReplyDelete
  65. grab JM, nak check juga la ke aussie, ada ke tiket murah JM? kita pegi hari jumaat balik isnin cukup ke, sebab budak sekolah cuti pun susah huhu..

    ReplyDelete
  66. harus grab tu Akak JM.. bukan senang nak dapat harga murah macam tu.. ni first time CT tngk harga p korea murah cemni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lagi, CT. Buatlah trip kembara ngan akak JM kita :)

      Delete
    2. hehe insyallah.. jom Akak JM.. jom Kak Farrah skali ^^

      Delete
  67. Tahniah JM.... saya tak pernah beli tiket promo mcm ni.. selalu last minit, sebab tak tahu dpt cuti ke tak

    ReplyDelete
  68. murahkan JM..
    akak tak belipun...
    duk godek2jer..

    ReplyDelete
  69. wah..wah..kak JM.saya pun rambang mata tengok ni..kak JM nanti check email ye.BTW, thanks for the postcard.Terharu sangat..dahlah buat surprise.sayang akak.mmuah!mmuah!

    ReplyDelete
  70. Asslamualaikum JM... bestnya... bawa eija skali yea... harap da deliver time tu ekekeke :p

    ReplyDelete
  71. JM macam mana, dah ader keputusan ker. Jadik ambik ker?
    Jepun... menunggu kedatangan JM lagi : )
    Saya nak gi sana jugak : )

    ReplyDelete
  72. Apalagi JM boleh lah tu pergi korea main salji :-)

    ReplyDelete
  73. murahkan ... everyone can fly...

    teringat dulu... kerja usha airasia je tunggu promo, pastu book utk 6 bln ke setahun akan dtg sbb nak murah :p

    BLOG OH! BLOG

    ReplyDelete
  74. wah JM..bawak Zarith sekali lah.. tak pernah sampai sana pon lg =(

    ReplyDelete
  75. bestnyaaa, teringin nak join tapi ongkos nggak cukup. =.=
    takpa pi banyak kali pun, lepas ni boleh la pi tempat2 kat korea yang sebelum ni sis tak dan nak pi. ^_^

    ReplyDelete
  76. Ohhh, ini memang kekasih pojaan hati sis JM nih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni kalau boleh buat calon suami mmg sesuai.. bawak balik jumpa mak ayah =D

      Delete
  77. Murahnya... Nak gi boleh?? hehe..

    ReplyDelete
  78. mai singgah lagi blogwalking.. tengok si ZF n SS sembang.. macam2 hehe.. agaknya diorang kalo jumpa havoc rasanya..

    ReplyDelete
  79. Hahahah penyakit keturunan kaki jln mcm kita hahaha.

    So cemana?
    Dah grab ke belum?

    Kami laki bini dah grab tp bkn ke korea la :P

    ReplyDelete
  80. fuhh syok tuu kak.. korea,korea n korea again.hahah

    ReplyDelete
  81. akak, hadiah da smpai.. thanks taw kak :D

    ReplyDelete
  82. Ros dah terima hadiah dari kak JM :) terima kasih banyak-banyak :)

    ReplyDelete
  83. Seronoknya kak JM... Pergi korea lagiiii

    ReplyDelete
  84. assalam JM cayang, sori sesangat lama tak singgah, bukan lupa, tiap kali online kat pnone nmpknya blog JM, tapi tak sempat singgah juga sbb loading kat phone lambat, tapi akak nak ambil kesempatan di sini nak ucap trmkasih sbb bagi akak hadiah yg comel tu, nak buat entri pun tak sempat lagi.

    ReplyDelete
  85. Wahhhhhhhhhhhhh.. Bestnya.. Tapi hari ni dah 1 februari. Saya duit pun tak de, apatah lagi yang nak berkepuk-kepuk tu. haha..

    ReplyDelete
  86. Wahh menarik ni JM... nak ikoottt huhu.. :D

    ReplyDelete
  87. Juling bijik mate tengok harga tiket..hihi

    ReplyDelete
  88. Alahai..kalaulah aku bujang.. Hehehhe..

    ReplyDelete
  89. grab jer sblm jadi terkilan dan angau sepanjang masa ... heeee

    ReplyDelete
  90. Sebab tu lah aku tensen dengan si AA ni.. aku baru beli tiket, 2 hari pastu terus murah.. kurang asam.. huhu..

    My blog :

    http://segalaceritera.com/

    ReplyDelete
  91. Wahhhh bestnya JM....

    Tahniahhhhh kerana menjadi TOP 10 COMMENTATOR January di blog saya :)

    Blog JM sudah tersenarai dalam bloglist February di http://diarymissnick.blogspot.com

    ReplyDelete
  92. Tak payah fikir panjang sangat......... grab jew... lama lagi tu

    ReplyDelete
  93. wahh...bestnye dpt travel..grab je kak JM...ermm..jgn lupa souvenier ye..hihi..

    ReplyDelete
  94. promosi mmg meruntun jiwa.... tp komitmen dgn kerjaaa huhuhu

    ReplyDelete
  95. wah JM...jadi ala-ala U-Jin yer...hihi

    ReplyDelete
  96. adui..ke korea lg cik JM yer...jelesnyer huhu. Ezan bile lah boleh dpt kan

    ReplyDelete
  97. best nyaa...
    tak sabar nak tunggu kemunculan cerita JM nak kemana pula lepas² ni..

    Jemput lah baca ye..

    ReplyDelete
  98. Wow!! Murahnyer sis! Ni yg mcm nk pergi jgak.. Sy mcri jgak tapi pergi blk dlm 800 gak..huhu

    ReplyDelete
  99. Aritu de usha gak nk p korea..tp xjmpe plak yg rm2rts ni..jmpe yg plg murah pon rm3rts..huhu.. *xtaw la komen sblum ni lps ke x, tp komen jela lg skli ^^ *

    ReplyDelete
  100. kalau nak pergi, jangan pikir banyak kali.. pergi jer.. seronoknya sekejap terbang ke sini terbang ke sana..

    ReplyDelete
  101. Murah yeh JM.....
    Yang tak biasa travel mcm Okje ni mmg tak tahu murah ke tidak....
    Mmg elok sangatlah awak travel JM sementara bujang ni.....sok dah beranak pinak memacam benda nak kena pikir...

    ReplyDelete
  102. sis JM beli dua tiket saya teman kan amacam? hehe. gurau saje. wah tiap2 tahun pergi seoul memang rasa balik kampung la nampaknya. moga tercapai impian sis nak g sana lagi. moga murah rezeki jugak kang boleh la belanja sy fm satu. hehe.

    ReplyDelete
  103. wah wah. seronoklah. hehehe. saya xtahu lah bila nak merasa travel2 ni...

    ReplyDelete
  104. kalau bujang lagi...mesti Nad dah ikut sis JM...huuuu...best nyaaa

    ReplyDelete
  105. Tiket dah beli ...tiket dah beli ke JM? :)
    Nak follow masuk dalam beg boleh ....jelessss

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang