You can click on me :-)

Saturday, 24 January 2015

Penghargaan kepada pembaca blog JM

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua rakan reader,


Tujuan entri ini di keluarkan adalah untuk impress my feel to alls my readers blog. YESSS!! ini adalah ucapan terima kasih ikhlas dari hati kerana sentiasa support blog JM walaupun ada kalanya entri tidak di kemaskini secara konsisten sehingga ada rakan reader yang 'BERSIN' bila singgah sini ahahaha....apa boleh buat kerana kekangan masa. JM juga  sibuk membuat kunjungan balas semua blog reader yang datang ke sini.

Traffic blog sentiasa meningkat setiap hari
Dengan kehadiran kalian semua - traffic blog JM sentiasa meningkat, mendapat kepercayaan dari nuffnang dan JM juga dapat ramai kenalan di alam maya.

Tidak lupa juga kepada semua follower blog JM Travel List yang semakin bertambah, i will follow u back

Inilah rakan blogger yang akan JM buat kunjungan balas sebagai tanda penghargaan :

Zarul Farhana, Scdha Sein, Farrah FM Tower, TTBoy, Mazni Munawar, Encik X, Najib Ariyan , Norharyani Sanusia, Putri Maryam, Siti Rohaina Abdul Rashid, Dorset Pink a.k.a Intan Lavender, Mama Amir, Sofu Hashim, Nooriah Abdullah, Nana Tron, Tiga lalat, Acik Idah, Deanna Morni, Hainom Okje, Fil, Along XP, Puan Wawa, Cik Siti, Nana-Liena, Zumal, DJ, Bibie Karim, Miss Nazla, Mrs Smile, Amy Takeshi, cikgu Etuza, kak Umi Alya, kak Kamsiah, Luna Paris, Azwar Syuhada, Nur Inani, Anil Wanina, Mila Hilas, Diana Rashid, Akif Imtiyaz, Syieda, Ayda Awie, Norsalihah, Nieta, BBwana Adiena, Azyyati Liah, Timm Bill, RiN Noku, Bro Ghazali, NOe Suhaimi, nhhas, Kayu Manis, Ros_Reeza, Dr Shikin Zainal, Anizz Annisa, aRz MoHa, CT Humairah, Supermeng Malaya, Abe MKL, Pak Lang Mie, Cikgu BaniHassim, Miz Eija, Cottage-Puteh, Lieya Von Jay, Ajim Kerusi Burik, kak Paridah, Ieka Syafieka, Putri Wanita, Irrayan, HiDayah, Kak Kiah, Izzati Amira, Ismail Ahmad, Nohas, Pojie, Ain RidzuanSiti Aisya Ibrahim, Zilla, PM, Zila@akulovetravel, Radin Fadli, KopiO, dorset pink, Sharleez, Salbiah M, kak Nieda Ramly, JR, Bro Khir Khalid, Pha Is, Yana Yani, Aishah Nin, Amiiza, cik Balqis, Cik Mimie, Nadirah Mohamad, Farah, Siti Nurzafirah, Kak Tihara, Sai, Cik Z, Fidza, Aziean Alias, Yong ASP, kak Cho Zila, Amy J, Scha Nazri, Aina Akmal, cik Fafa, Carlrase, Acik Watie, Kathy Rabain, Amamizu, Tun Sha Ayunie, Faarihin, h-Zinnirah, Syahida, Cik Nurul (CN), Cik Nurul Pinky, Prof NA, Faricika, Kaki Berangan, Janggeltrekkerlife, Kak Rozita, Mas Gunadi, Indra, Dila Bangi, Jea, Norh, Mysha, Eija, Nana Rjay, Liza, LadyWa, Azra, Nina Hamdan, ZaraAB, YayaRahman, Ezan, Ako, Dzuli, Nurul Aizan, Fifi Nadhirah, Kak Kiah, Miss, Mazuriah, Mazura Laili, NiL, Frau Lisa, Mak Jemah, Dayah, Rei, Lady Dreamer, Fayreen Mizan, Den, Kak Aziemah, Kak Yon, Bunda a.k.a KN, Ali Pancing, BabYpose, Kak Zakie, Henrietta Jose, Acik Idah, EIDA, Kak Zaitun, Nasa Mulia, Nurul Hidayah, Nurul, Nurul Says, Miesha, Aku Penghibur, BUDAK, Pha Is, Mr Billy, Kembara Destinasi, Ismi Ana, Kei Hiroki, Cik Nadyya, Miss Kay, Cik Cerita, Nurzakiah Hanum, Mama3farhanah, Vee Sandi, Qaseh Vee, Fiza Rahman, Kamsi Abdullah,AjlaA, Cik Yaya

Jika ada nama rakan reader yang JM tertinggal mohon maklumkan ye.

Kepada Zarul Farhana, sis JM masih tercari-cari apakah ole-ole yang sesuai setelah melihat bilangan komen yang di tinggalkan sehingga 24 Jan telah mencecah 84 komen. Pelik tetapi benar sedang kan bilangan entri bulan Januari hanya 3 sahaja. Ini bermakna beliau telah tinggalkan komen dalam entri sebelum ini. Kepada Zarul in sha Allah ada 'something BIG' for u end of  Januari nanti. Terima kasih ZF, so SS jalan jeles tau heee.

Sedih betul...baru 3 entri for Januari
Zarul Farhana memang DAEBAK!
Kepada yang telah tersenarai dalam Top Commentar Dis 2014, small gift untuk korang dalam perjalanan. Terima kasih semua.

Telah selamat masuk peti surat
Ini adalah tambahan ole-ole yang JM terima minggu lepas.

FM Guilin
Fridge Magnet Gulin pemberian dari Muhammad Khairuddin Lim (Abe MKL), blogger Kaki Travel dan merupakan seorang pensyarah di sebuah Universiti tempatan. Kepada yang masih belum mengenali beliau boleh ke blog Kaki Travel Khairuddin

FM Kucing, Sarawak
Yang ini pula pemberian dari adik manis CT Humairah. Terima kasih CT dan jika ingin berkenalan dengan beliau sila terjah blog Siti Yang Menaip (x de orang lain yang menaip kecuali CT heee)

Notebook dari Nana Rjay
Hadiah yang ini special sikit kerana pemberi nya bukan seorang blogger tetapi dari salah seorang reader blog JM dari Kota Kinabalu Sabah, Nana Rjay. Terima kasih Nana atas notebook yang elegen ini kerana ketika JM menggunakan rasa seperti pegawai besar je heee.

Ada lagi tau sebenarnya, FM dari Pulau Pinang dan sehingga sekarang JM tertanya-tanya siapakah gerangan yang menghantar kerana tiada notes di dalamnya. JM ada bertanya kepada CT tetapi beliau menafikan so jika pemberi tersebut terbaca entri ni, JM ucapkan ribuan terima kasih kepada pemberi misteri tu.

2 keping FM dari Pulau Pinang
Entri berkaitan :

JM Love uolsss readers

BEST pulak jadi Penulis Blog

JM nak bomm! blog korang!!!

Top Commentar Sept & Ole2 dari blogger

Entri akan datang adalah sambungan percutian di Seoul, Korea.

137 comments:

  1. Wah ramainya dalam senarai..semoga ikatan persahabatan tetap terjalin..happy blog walking sis JM.. :)

    ReplyDelete
  2. untung la peminat seantero doniaaaaa

    ReplyDelete
  3. menarik gift untuk top komentar tu. nak jugak :)

    BLOG OH! BLOG

    ReplyDelete
  4. ad nama sy lah kt atas tu rmi2 hehe

    ReplyDelete
  5. alahai....sis...xpyh dok bg2 la sgt... kita jd sahabat pon dh ckup berharga.... saya just nk tambah kenalan ja... seronok dpt kwn baru..byk perkongsian boleh dpt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apabila top commenter berbicara... He He He....

      Delete
  6. Woww...bestnya k.JM dapat banyak hadiah.
    Jelles nyeee...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak shikin pun apa kurangnya...banyak juga dapat hadiah hehe

      Delete
  7. Ada ubi ada batas
    Ada hari boleh balas...

    Walaupun JM jarang2 menulis tetapi catatan kembara JM sentiasa ditungu-tunggu pembaca. Sebab itu setiap entri JM menerima begitu banyak komen tak seperti blog saya walaupun hampir setiap hari ada entri tapi mereka yang komen biasanya tak sampai 10....hehehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kata bro jr.
      Bro jr ni mmg sporting habis.

      Delete
  8. ZF mmg rajin drop comment.
    Samalah kat blog saya.

    ReplyDelete
  9. Wah, thanks JM kerana blog zumal pun jadi salah satu yang tersenarai untuk JM kunjungi... ZF tu memang ramah betul kan. Hehe ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramah dlm blog ja..kat luar..bila first time jumpa xramah lagi..sbb malu2 kucing lagi hahahha

      Delete
  10. seronoknya tengok pageview sentiasa meningkat. tahniah yer sis jm. ^_^

    ReplyDelete
  11. memang hebat blog Jm.. ni..semakin terkenal tahniah ya JM. Entry sesekali pun terus meletup ..rasanya tiap blogger mengimpikan seperti blog JM..tapi apakan daya blog kami biasa2 ja. Blog JM mahal ni ..paparan travel yang blogger lain tak ada..

    ReplyDelete
  12. yang namanya Etuza tu tetap ada dalam list ...harap JM tak rasa bosan nengok ya paparan biasa2 ja pada blog Etuza..banyak pula typo tu ...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon selalu jugak typo cikgu...hihihihih

      Delete
  13. hadiah tu teruja juga ...ni lah rezeki JM tahniah juga

    ReplyDelete
  14. January 2015 baru 4 Entry ..tapi meletup2 page views di laman JM ni bukti terkenal tau!

    ReplyDelete
  15. Sebelum ni akak jadi silent reader blog JM
    alhamdulillah,akhirnya kita saling berkunjung balas :)
    maafkan akak yea kalau ada terkurang dalam perkenalan kita ni
    terima kasih atas kunjung balas
    tahniah kepada top commenters

    FYI
    Mak Tab n Kak Tab tu juga panggilan untuk akak
    ini gelaran dari salah sorang blogger, hihi

    dan akak belum ada anak lagi
    insha Allah doakan yea JM :)



    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn.. Ros doakan untuk akak jugak.. samalah kita kak, masih menanti rezeki :)

      Delete
    2. semoga kak tihara dan kak ros dimurahkan rezeki utk menimbang ank.. insyallah.. berdoa mintak kpdNya... sama2 berusaha ya...

      saya ada gak kwn dah kaweb lama belun ada zuriat... slalu mngadu kat saya... saya mampu mndengar dan berdoa utknya...

      Delete
  16. Makin glamer cik JM ni...setiap bulan dapat buah tangan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalu dapat sekilo buah cemana laa kan... He He He..

      Delete
  17. rajinnya aih sis JM l;ist nama nama tu. hehehe.:D wahh seronoknya sape dapat ole ole tuu :D

    ReplyDelete
  18. Terima kasih Sis JM. Rajin terjah ke blog saya. Blog sis JM pun best untuk diterjah. Sebab banyak sangat info travel di sini.
    Semoga ukhuwah kita sesama blogger terus berkekalan. Mana tahu nanti suatu hari nanti kita akan berjumpa di alam realiti pula.kan? =)

    ReplyDelete
  19. cantiknyeee header blog akak JM ni.. cantiknyeee dedaun kuning tu... hehe.. komen CN mcm tak berkaitan dgn entri ni plk kan..

    ReplyDelete
  20. terharu nampak nama kita tapi salah eja sikit.. NO bukan Nu...hehe.. ke itu orang lain... hehe
    Apapun JM memg best n ramah. Blh saving n buat bajet trip refer blog JM =)

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  21. Salam JM... terima kasih bebanyak memasukkan nama saya dalam ni... saya tak kan lupa mengunjungi blog JM selalu, kalau tak setiap hari akan dikunjungi juga beberapa kali dalam seminggu.... ini blog febret dan terbaik untuk travel...

    ReplyDelete
  22. Suka cara Kak JM hargai readers! Saya akan tetap support and sentiasa berkunjung ke blog Kak JM. Travel blog is always my fav thing to read :)

    ReplyDelete
  23. wahh tinggi betul pageview blog ni. jelesnya! tahniah JM!

    ReplyDelete
  24. SS tak kireeeeeee... Nakkkkkk jeles jugakkkkkkkk! Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa bucuk²... xmau jeles jeles....

      Delete
    2. hahahah...SS pon kuat jeles rupanyerrrr...

      Delete
  25. JM ...

    Terima kasih kerana ingat kat kita nan jauh nih !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Akan cuba masuk calun tersenarai hahhahahahaaa

    ReplyDelete
  26. Tahniah, sis! Moga terus sukses & bersemangat utk berblogging,
    Rajinnya sis senaraikan links bloggers kat atas!

    ReplyDelete
  27. Terbaik traffic blog kak JM hari-hari diatas 1000 pageviews.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang tinggi page view... SS pon kalah... Tak mampu nak menang pon.... Ha Ha Ha... Semoga Blog Jay Emm page view lagi tinggi dari ni..

      Delete
  28. Wow banyaknya hadiah kak JM dapat..

    ReplyDelete
  29. Wow banyaknya hadiah kak JM dapat..

    ReplyDelete
  30. tahniah JM...dah glemer JM...JM pun baik hati n bg support pada kawan2 blogger...itu yg tambah2 lg peminat...hehehe..tahniah pada yg tersenarai dalam top commentor tu...bes jadi JM ... siap dapat hadiah lagi...tahniah JM

    ReplyDelete
  31. siapa pula FM ini sis JM? dari Pulau Pinang? itu bukan saya....

    Rasanya FM pun nak buat macam sis JM buat kat saya tempohari hihi

    siapa FM??? sila ngaku

    ReplyDelete
  32. ehhh name anis ade la plak..hihi... blog kak JM best tu sebab tak bosan bukak cerita lame2 kak JM.. nie pon xhbis2 lagi travel kat blog nie..hihi... mmuaahh ciked.. :)

    ReplyDelete
  33. so suwit JM wat segmen khas utk reader JM... ^_^

    ReplyDelete
  34. nama kita pun tersenerai jugak kat situ.
    bestnya dapat hadiah dari JM.
    semua hadiah jauh-jauh belaka datangnya.

    ReplyDelete
  35. wahh.... sis JM ade peminat misteri!!! =D

    tengkiu sis atas persabatan ni... dari kenal sis JM.. kenal pulak dengan blogger2 yang spoting2, peramah dan tak sombong... memang seronok! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sape sombong SS babab... He He He...

      Delete
    2. hahaha... cepat senaraikn sapa sombong

      Delete
  36. Jm tak follow pun saya semula.. OK, noted, saya tiada dalam senairai.. (merajuk la).. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merajuk lama2 skit... He he He...

      Delete
    2. Dorset Pink...sedih tau!!! JM letak nama dorset pink dalam list 2 kali lagi tau...kita x lupa kat awak..kita kan dah lama kenal huhuhu..mesti x search ni hihihih....x mau merajuk2 nanti penat nk pujuk..JM ni x pandai pujuk

      ehh..belum follow ye..okey..sekarang gak JM follow...jgn merajuk ehh

      Delete
    3. alolo.. merajuk plak..hukhuk...

      Delete
  37. JM tq poskad Loei dah selamat sampai....TQ!

    ReplyDelete
  38. Salam. Hee tahniah dh sibuk seperti artiss .. gudjob jm yg jeliterr ituu ;)

    ReplyDelete
  39. Wahh tahniah... JM mmg layak dpt semua cenderahati tu. Blog JM pun menghidangkan perkongsian yg sgt menarik. Pemilik blog pun peramah orgnya.T kasih kerana menyenaraikan KK juga walaupun masih belum mampu menyaingi mereka yg hebat2 tu.. Lepas ni kena pasang turbo kat jari agar dpt mengomen dgn lebih pantas ni hihii.. Tahniah JM & tahniah kpd semua rakan2 yg lain.. :) :)

    ReplyDelete
  40. waaa....tahniah kepada rakan yg tersenarai...hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. lupa nk bgtau...mekasih kt JM coz sudi singgah dan komen blog sy...terharuu tauuuu....heheheheh

      Delete
  41. Tahniah jm , dah popular nanti jgn lupa sya pulak ! ada ksempatan bole kita travel sama lgi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. En AB, fofular or tak..semua kenalan JM sentiasa dekat di hati heeeeee

      Delete
  42. Eh...kak zai pun ada dalam senarai. Tq JM atas penghargaan.

    Cantik FM Gulin tu.

    ReplyDelete
  43. ayat kat atas mcm terasa plak....hihihi..skrg dh x bersin la.. xtahu plak selepas ni..hehehhe

    ReplyDelete
  44. Ramai peminat kak JM... Sha je tak mampu telus dan konsisten macam diorang.... hahahhaa.... untung kak JM :)

    ReplyDelete
  45. wahhh kite nampak name kite dlm ramai2 tuh... kak Jm banyak nya dapat hadiah...nk jugak! :D heheheheh

    ReplyDelete
  46. morning sis!! lamaaa nye bru dpt bca new entry hihihi....sy pn dh lma tak jengah sini keje dh mula bnyakkkkk...
    Alhamdulillah makin ramai jdi kwn sis kan moga2 betambah rezekinya ;)

    ReplyDelete
  47. Blog Mbak JM semakin terkenal, semakin femes. Jangan lelah untuk terus melayani peminat ya Mbak JM..hehe. Jangan lupa juga update entry trip ke Tahiland dan ke tempat lain yang belum di posting di sini. Peminat tegar menanti update trip Mbak JM.

    ReplyDelete
  48. ramainya peminat JM....sambil melopong mulut

    ReplyDelete
  49. cantik FM dari Penang tu. dari siapa gerangannya ya!

    ReplyDelete
  50. Salam kenal
    Bila membaca entry ni... Mrs. A dapat fefiling oh! betapa JM ni sangat menghargai readersnya.
    Sesuatu yang Mrs. A patut belajar huhuuhuuu..

    ReplyDelete
  51. pageview kak JM meletops.. moga terus maju!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia leks2 tak yah update entry pon tak pe... Page View entry lama2 pon dah mantap... Ha Ha Ha...

      Delete
  52. banyaknya akak, untung laaa sapa dpt.. ;) respek akak jm

    ReplyDelete
  53. yeah...tersenarai jugak...moga jm terus sukses menulis tips2 yg meletop.hugs sikit;p

    p/s:tic g jepon tgh sale ni...cepat rembat, katanya nak repeat..rm550 return kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sai...ehehe..mestilah masuk list..u r one of my feveret bloger gittew hihih

      ohh..sudah semestinya sudah skodeng tadi..rambang mata sudah, byk lokai murah semua nk tapi duiit huhuh...masih mencari tarikh dan season yg sesuai coz plan trip sudah penuh huhuhu

      Delete
  54. ZF mmg rajin bom komen kat blog. ada je masa dia dok ngadap blog hehe. nama Ana ada typo sikit je kat situ "Amamizu". sepatutnya Anamizu hehe. tp TQ sis JM tempek nama agak kat situ wlupun ana x jd top komentator hehe. suka baca blog sis JM sbb slalu share psl travel. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat masa ni ja ada masa..lepas ni xtahu la...

      Delete
  55. sis JM rajin sggh blog kwn2 mstila sis JM jugak disayangi hehe

    ReplyDelete
  56. I saw my name...heeee...sis JM dah bomb pun...
    tq so much...

    ReplyDelete
  57. Lama tak menyinggah. Sorri lama menyepi. Hehe. Dan tengss sesangat kat sis JM sebab selalu singgah blog ana, wpun ana xmuncul2. Kikiki. Lebiuu sis JM!

    ReplyDelete
  58. blog akak ni bestt sbb tu trafik sentiasa naikk! Hehe. Thanks akakk!

    ReplyDelete
  59. tahniah... pertama kali berkujung terpikat2 nak komen lagi... hihihi... tahniah kepada pemenang semua dia ats

    ReplyDelete
  60. tahniah..tahniah..kadang2 akak jd silent reader ja kat sini hehe

    ReplyDelete
  61. saya dah komen ke belum entah..lupa lah..nak cr komen mata berpinar2 tgk banyak sangat komen..!
    :)
    dlu,selalu jga nampak nama akak naik kat blog kak farrah etc,tapi tk terlintas nak singgah follow.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang boleh pinar mata, Nana. Kak JM kita ni kan popularrr, yang datang komen bukan sorang dua heheheh
      Kak JM memang pengomen tegar blog akak. VVIP Terhormat tuh!

      Delete
  62. Untung kak JM punya readers yang best macam ni. Tahniah kepada semua yang akan dapat hadiah tu.

    ReplyDelete
  63. Wah bestnye :) tahniah2 Sis JM..hehehe..rezeki bertambah-tambah :)

    ReplyDelete
  64. Tahniah kpd yg tersenarai. Aura JM sebagai blogger sedikit sebanyak melekat pada blog ky juga..

    ReplyDelete
  65. Alhamdulillah. Tahniah JM. Dapat gift, PV pon tinggi. Besnya. Saya tak pernah dapat PV tinggi macam tu...hehehe...

    ReplyDelete
  66. kak JM.. saye ni tengah bz.. tapi dalam hati terngiangngiang blog akak tau tak.. ala2 angau gitu.. saye suke bace blog akak.. santai.. cume.. busy.. :(((

    ReplyDelete
  67. wahh beshnyer adiah..hehe
    untungla sape dpt tuuuu ^,^

    ReplyDelete
  68. envelop ada kusyen ke JM, teringin nak memberi juga, tapi tak cukup stationery lagi..tengok alasan..nak rajin jugak macam jm....

    ReplyDelete
  69. wah , ramai benaor peminat JM ni . sesuai lah dgn JM yg rajin bw ... bayk gak dapat cenderamata u ... tahniah .

    ReplyDelete
  70. akak dah dapat ...thanks...
    harini akak buat entri khas untuk JM...
    itulah sahaja yang akak mampu membalas kebaikan JM...

    ReplyDelete
  71. banyak betul hadiahnya. hehe. rezeki dari blog tu kan. ^^

    ReplyDelete
  72. kite tak tersenarai top comment jan pon dpt hadiaH ye,, thanks kak JM,, alhamdulilah ^^

    ReplyDelete
  73. seronok nyer dapat hadiah : )

    ReplyDelete
  74. Akak JM rajin blogwalking. Hope one day irra akan kembali rajin berblogwalking macam dulu balik...

    ReplyDelete
  75. wau! kak jm kan ramah tamah, mmg rmailah reader n pageview pun naik..keep it up! muaxx ciked..

    ReplyDelete
  76. meriahnyer ! mmg rezeki berblogging ;)

    Jom meriahkan Segmen Bloglist Mac-April CN ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  77. Wah..untung..macam xda je nama kathy tu.. Uwaaa..nak nangis..

    ReplyDelete
  78. kak JM blogger yang ramah,entri best,mmg ramai suka..saya pun suka...hehe...semoga terus maju dlm berblog ye kak JM..hehe...fuh2,nak komen pun kena scroll jauhhh ke bawah..hehe..

    ReplyDelete
  79. ramai pengunjung ramai peminat..
    tahniah JM

    ReplyDelete
  80. wah bestnya dapat banyak hadiah.. suka benar tengok FM tuh.. minat sungguh mengumpul FM banyak2 buat koleksi..

    ReplyDelete
  81. ada nama rietta..thanks selalu singgah blog rietta yang jarang benor ada cerita baru...hehehe

    ReplyDelete
  82. Tahniah Zarul.....dah sebaris ngan ZERO Maharaja Lawak ni hihi.... JUARA!

    ReplyDelete
  83. memang terbaik la zarul farhana. memang pengkomen tegar sejati. tak mampu nak kejar. hehe. tahniah semua yang tersenarai :)

    p/s : hadiah dr sis JM dah sampai. jom baca. hehe mekaseh ^^

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2015/02/terima-kasih-hadiah-23-sis-jari-manis.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah Budak..
      Murah rezeki betul awak ni

      Delete
  84. Tahniah JM pageview meningkat
    Akak masih bermimpi2 aje lagi untuk sampai tahap tu hehehe

    ReplyDelete
  85. tahniah lg skali utk JM.. makin banyak ole2. harap2 JM ada rzeki utk jd salah seorang pemenang GA :)

    ReplyDelete
  86. saya dah terima dengan selamatnya hadiah JM
    suka sangat! dari korea tu!
    boleh feeling cam pergi korea juga...hehe
    trima kasih JM ye =)

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang