You can click on me :-)

Wednesday, 3 June 2015

My Lovely Readers Mei 2015


Assalamualaikum dan salam sayang buat sahabat reader dan bloggers,


Setiap kali masuk bulan baru, inilah rutin sebagai seorang blogger. Update senarai readers yang menjadi Top Commentar setiap  bulan.

Dari Jan - Mei, my sweetHEART menjuarai tahta dan juga she 'win' my HEART heeee.

Thank u dear SS, sentiasa menceriakan hari-hari JM so something special for you...tunggu!!!

Terima kasih semua...Top 10 Mei 2015
Kepada yang tersenarai dalam list Top 10 My Lovely Readers Mei 2015, JM akan pos 'ole-ole' sebagai tanda penghargaan.

Harap semua reader jangan salah faham ye, ini bukan salah satu cara JM nak pancing korang baca blog JM..no! no! no!..tidak sama sekali, its just a small acknowlegment kerana sentiasa memeriahkan lagi blog JM. Tanpa reader semua, siapa lah JM...hanya blogger picisan.

Kepada 20 lagi Commentar yang tidak tersenarai, JM tetap hargai kunjungan korang semua..Love u oulsss...sebagai balasan nantikan kunjungan balas dari JM ye...

Top 20 Mei 2015
Bagi bulan Jun 2015, ada sedikit kelainan di mana JM akan display 2 bloggers sahaja dalam list My Lovely Readers Jun 2015. Akhir bulan nanti baru JM akan 'reveal' 8 lagi bloggers yang masuk dalam carta Top Commentar Jun...."surprise" kan...heheheh

186 comments:

  1. waaahhhh....ada nama titew laaa dalam senarai tuhhhh.....titew komen pon xmegharapkan pape balasan...sesaje suka menyebok kt blog JM hahahahhahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. wowww...pestaim jd org 1st komen...hahahahahhaa

      Delete
    2. Kegigihan anda... Kebanggaan anda! Kah Kah Kah...

      Delete
    3. hahahhaha...tak sangka tergigih plak....

      Delete
    4. wahh excited kak deana jd first time pegkomen

      Delete
    5. Deanna..terima kasih kerana meceriakan hari JM dan rajin tinggalkan komen di blog...

      Delete
    6. Terima kasih juga buat yang SS dan ZF

      Delete
    7. Deanna, SS, Farrah dan ZF..ole2 Top Commentar Mei belum di pos...sabar ye sayang2 semua

      Delete
    8. SS ngan DM ... KORANG SEMBANG APA NI? HA.... bersurai-bersurai ...
      (sambil bayangkan emotication cikgu disiplin jalan bawak rotan) ...

      hahahaha

      Delete
  2. waaaaa.....ada elemen surprise laaaaaa.....sukanyeeeeeeeee.....men cak cak bom....hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jay Emm tengah membuli kite semua... kah kah kah...

      Delete
    2. no 1 tu SS laaa yg terpangpang.. hehe

      Delete
    3. hahhhahaha...sy rela dibuli....

      Delete
    4. Kena buli-buli manja begini I OK je :)

      Delete
    5. tak boleh nak challenge SS tu.. jauh dia meninggalkan kita..

      Delete
    6. Bertabah laa wahai adinda sekelian.... he he he...

      Delete
    7. SS nggak bisa digulingkan. Blog pojaan hati dia ni :)

      Delete
    8. siapa berani mngulingkn SS tu

      Delete
    9. Deanna : ada elemen surprise tu yg best..next month lagi surprise heeee

      Delete
    10. SS pun buli kita gak..ce tgk blog beliau..dah x de Awesome People Jun

      Delete
    11. Suida...usaha lagi...caiyok!

      Delete
    12. hoish.... sapa mampu lawan SS ngan DM....

      Hahahaha....

      tengs JM kerana ehhhhh nama ku tersenarai...

      apa saya merapik kat blog JM ni?

      JM dah buat ke belum "statistik" yang saya suh JM buat tuh?

      Delete
  3. alhamdulillah berjaya berada dalam top 10.. Eyda ada email kak JM tadi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eyda : sis JM dah terima email tu tapi belum sempat nak pos lagi..tunggu ye

      Delete
  4. oppss ada 2 blogger jer ya.. memang misteri laa lagi 8 blogger tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. barulah surprise kan Eyda...berdebar2 tak?

      Delete
  5. tahniah SS.. sentiasa menjuarai carta hati kak JM.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS tengah lap peluh sampai ke lantai... He He He...

      Delete
    2. yang kat lantai tu kena mop laa.. hahaha..

      Delete
    3. Pakai mop lap peluh... hi hi hi...

      Delete
  6. Tahniah semua yang tersenarai! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Farah masih setia bersama blog sis JM..sbg penghargaan sis JM buat kunjungan balas ye

      Delete
  7. Tahniah sweet heart kak JM eh ekin no 2 mcm percaya pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ekin rajin BOM blog sis JM

      Delete
    2. ZF pun x kurang nya...rajin...makasih

      Delete
    3. sama2 kak JM... terima kasih kak JM bom blog ekin gak tu

      Delete
  8. Tahniah buat 10 yang bertuah..hehe :) Nama Cik Mimie pun tersenarai jugak..tapi bukan top 10..T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe Cik Mimie...sis JM tetap hargai

      Delete
    2. Hehehe..Walaupun jarang2 terjah sini.. :) Terima kasih Sis JM :)

      Delete
  9. Wah, 2 orang je yg Sis JM display? memang betul2 surprise ni..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh guess tak Cik Mimie masuk list or not for this month :-)

      Delete
    2. Hahaha..rasa macam tak tersenarai je.. Semuanya ngetop2..susah nak kejar..heheh

      Delete
  10. Blogger picisan katanya... He He He...

    ReplyDelete
  11. SS komen... Ehhh komain bukan nak token... Tapi just nak membuli Jay Emm di alam maya... Jay Emm rela tak dibuli? He He He.. Dan juga meramas mesra dengan blogger yang SS kenal... Rela tak diramas? Keh Keh Keh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. siapakah blogger yg diramas mesra tu SS?? keh keh keh

      Delete
    2. Rasa nak ramas semua... keh keh keh...

      Delete
    3. oohhh tidak.... SS nak meramas semuanya

      Delete
    4. kalau SS yang buli JM relakan je

      Delete
  12. Display 2 blogger only tu memang tricky! Jay Emm memang suka buat surprise!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jeng jeng jeng.. suka surprise..

      Delete
    2. Bikin hati tak tenterammm woooo... ha ha ha...

      Delete
    3. ahahaha...biar korang tertanya2 nanti...baru BEST..next month tak nk display langsung

      Delete
  13. tahniah buat semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rose pun masuk dalam top 20 kan..terima kasih

      Delete
  14. Kak JM buat susah jah nk bgi ole ole ekin datang blog kak nk bc entri tengok gambq korea buat hati ekin dah terhibur dah walaupun tak x sampa lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2... xdpt p..dpt mmbaca n tahu keadaan disana pon dh ok

      Delete
    2. woww..statement Ekin...buat sis JM tersenyum

      Delete
    3. ZF x nk temankan sis JM ke Seoul ke..

      Delete
    4. sukanya bila sis JM tersenyum hihihi

      Delete
  15. Blog JM diselubungi MISTERI lepas ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnti mesti kuar byk kabus...heheheh

      Delete
    2. Kena kabus atau asap ke? Kalau misteri diselubungi buih tak leh ke? Baru ada elemen sweeeet :)

      Delete
  16. Nk kena email alamat lg ke kak JM

    ReplyDelete
    Replies
    1. nti ekin bg alamat jugak kt sy yerrrrr hihihhihi

      Delete
    2. Kak D nak bgi kat email ke

      Delete
    3. SS punya alamat kitew dh ada laaa...hik hik hik

      Delete
    4. mai ni bg kat saya..tapi xda apa lagi nk bagi huhuhu

      Delete
  17. Tahniah pada semua yang tersenarai.

    Wah! ada suprise tu yg syok ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih jua buat Sue rajin singgah sini

      Delete
  18. Akak tengah tunggu kunjung balas JM ni ehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes..sudah semestinya kunjungan harus di balas kak Yati :-)

      Delete
  19. Replies
    1. Siti Rohaida...terima kasih kerana masih setia ngan blog ni

      Delete
  20. Dah tak termasuk carta. Huhu. Bizi betul bukan ni. Nk bw pun macam hape. Pehni nak usaha lagi agar masuk carta bulan ni pulak =D

    ReplyDelete
  21. nak lagi surprise JM dekat2 nak hujung bulan hide semua nama.. hehe.. Kasi saspend lagi.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik jangan letak dari awal... Kawwwww kire laaa sendiriiiii!

      Delete
    2. haaa kn..xpyh letak terus... lagi teruja nk tahu

      Delete
    3. kah kah kah...cadangan Suida akan di laksanakan next month..woww..ayat skema tul

      Delete
  22. diorang yang tersenarai tu camne tinggalkan komen bebanyak tu
    cer kongsi sikit tips, musykil juga daku ni =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kata ZF...meh kita merapu kat sini

      Delete
    2. rajin bw LPs tu scroll entri lama komen saja hihihi

      Delete
  23. tahniah buat semua blogger yg aktif.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fatin Wawa...terima kasih masih sudi datang sini

      Delete
  24. tahniah semua..terutama sekali kat SS!hehehe. kerana berjaya memenangi hati Jay Emm yang susah betul nak dicuri tu. wah, tak sangka masuk list top 20.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Sal... Tuan punya blog ni liat macam ayam kampong! Kah Kah Kah....

      Delete
    2. Hihihi liat macam ayam kampung you! Congrats SS!

      Delete
    3. hehehe ayam kampung bagus u.. x kena cocok kasi gemok =P aaaum

      Delete
    4. ayam kampung la bagus... sihat

      Delete
    5. ahahahaha...itu je yang mampu di luahkan

      Delete
  25. tahniah....kalau rajin menuai pasti dapat hasilnya kan...tapi kalau line slow macam akak ni jangan kan menuai...gali lubang pun belum tentu dalam...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalu line slow... Memang kena mengais... Ha Ha Ha..

      Delete
    2. alaaa kak Yan...x pe JM memahami keadaan mu

      Delete
  26. tahniah pada semua nama yang tersenarai.... sorry dah lama x singgah blog kak JM. waaaa, banyak dah keje kena buat.

    ReplyDelete
  27. Replies
    1. Aeinna Musa...terima kasih sudi singgah sini

      Delete
  28. Hihii.. hujung2 je.. nasib baik tersenarai. T kasih JM & tahniah juga buat rakan2 yg tersenarai... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih bro KK x jemu-jemu datang terjah blog TRAVEL JM ni

      Delete
  29. kaki komen tu mmg rajinlah bw ...

    ReplyDelete
  30. bca blog sis bukan sbb dpt gift tapi cara penulisan n ilmu yg dikongsikan ;)
    tahniah pdi pengomen tegar semua ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. cara penulisan sis JM best..berjaya menarik tertarik hati ini

      Delete
    2. ehehehe...terima kasih KopiO...ehh..ye ke...betul ke nih?

      Delete
    3. hamboi ZF...kiranya TERPIKAT lah ni ek..

      Delete
  31. Jenguk tuan umah walau pon tuan umah tak de... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS datang lepas rindu! :)

      Delete
    2. ehehehe.. CT lak lama tak jenguk sini.. huuurm..
      blog sendiri pun trabai..

      Delete
    3. Kita datang jenguk gak ni

      Delete
  32. Replies
    1. Terima kasih buat Ibu Zarith rajin berkunjung ke sini

      Delete
  33. mintak maaf sis..sekali sekala ja dtg jenguk... line ciput la nk buka blog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ZF di atas kekgigihan itu

      Delete
  34. terkeluar dah saye.. busy.. :( sori jm..

    ReplyDelete
  35. akak !!! iols datang ketuk pintu rumah ni.. ehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ketuk perlahan2 CT..jgn sampai runtuh :-)

      Delete
    2. ZF : pasang sound kuat sikit

      Delete
    3. tak ada bnyi pun ketukan tu

      Delete
  36. saya pelik la.. xkn saya komen sampai byk sgt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ZF : ni mesti komen dalam tido itu sbb x sedar hihih

      Delete
  37. Tahniah buat mereka yang tersenarai tu... memang bertuah kalau jadi pengomen tegar di blog JM nie. Hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa Zumal..its just a small gift je

      Delete
  38. xdpt nak kejar
    hmm xde lngsung singgh blog sis jm bulan lepas
    hehehe bz sgt ha

    ReplyDelete
  39. tahniah semua pengomen tegar May

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 kak Sofu lak masuk list Jun ek

      Delete
  40. mengungguli carta jun pun dah 101 comment
    terbaik la Scdha Sein
    mencuba utk dok dlm carta juga la hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaks...caiyok kak Sofu u can do it...tapi JM lak yg malas up entri huhuh

      Delete
  41. Tahniah kepada yang tersenarai... (^_^)

    ReplyDelete
  42. tahniah kepada semua pengkomen tegar JM

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..mereka mmg layak di hargai :-)

      Delete
  43. memang tak terkejar dengan komen-komen dioarang ni

    ReplyDelete
  44. saya pun baru nak jengah blog JM, bulan lepas sibuk sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. An..terima kasih...i'm still waiting for u..cheewah

      Delete
  45. Baru lya brkesempatan lawat2 akak..sibuk yg amat huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asha Lya sibuk menjahit...x pe sis JM faham :-)

      Delete
  46. seprise gitu kan... rajinnya mengebom mereka-mereka itu.. sekali bom, tudia sampai berpuluh2 komen.. tak boleh nak beat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shad...x perlu nk follow dorang penat nanti..ni kan bulan puasa..nanti dahaga heee

      Delete
  47. Tahniah kepada yang tersenarai..

    ReplyDelete
  48. tahniah pada semua yang tersenarai tu :)

    lama-lama rasa teringin nak jumpa kak JM. dekat dah PJ dengan uniteng ni. heheheh.. sembang dengan kawan pasal travel. dia pun kenal blog akak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amy J...nanti try lah masuk dalam list tu hikss...Amy nak jumpa sis JM? i is pemalu hee...tapi kalau jumpa di mana2 tegur lah ye...kirim salam kat kawan tu yek :-)

      Delete
  49. yeay no. 8 ;) ... sat lagi email alamat kay :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jumpa pun ... my komen kat entri ni :)

      Delete
    2. dah terima dah gift dari JM ... thanks sgt. suka suka suka :)

      Delete
  50. JM ... haaaa what... (sila bayangkan emotication tergezutttt...zasss)

    hmmm apsal saya missed entry ni ye? hihihih...

    btw, blog JM saya tak boleh akses dah dekat seminggu - tak pasti kenapa... it show blank page (tak de tulisan)... ada gambo bunga sakura je...

    ReplyDelete
  51. maka kita rasa JM ni wajar kena surat tuntuk sebab...

    hahahaha... kerana menyebabkan saya tak boleh akses.... (sila bayangkan emotication kuar asap kat hidung)...

    ngeh ngeh ngeh ...

    btw, bila nak sambung ngombrong (eh betul ke ni? ) pasal LOMBOK?

    ReplyDelete
  52. wahhh.. memang menjadi kesayangan ramai pengikut blog JM. nina juga :)
    tahniah buat semua pengebom.. hehehe

    ReplyDelete
  53. Assalamulaikum ekin datang nak raya ini .. sis JM mana kuih kuih ni air ke hihihihi

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352