You can click on me :-)

Sunday, 15 November 2015

Hadiah dari Farrah My Friend a.k.a Farrah MF

Assalamulaikum dan salam sayang buat semua pembaca blog JM ye,


SURRISE tak? semalam satu entri hari ni ada lagi satu entri...begini lah jadinya kalau mood rajin.

Semalam balik dari ofis, ada sekeping Notis dari Pos Laju. JM dah senyum sebab dah boleh agak mesti ada something dari rakan blogger.

Mula nya tak boleh nak guess dari siapa tetapi bila baca entri di blog SS "Istanbul Aku Jeles" JM dapat rasa mesti dari Farrah MF. Confident Level tinggi uolss hehehe.

Awal pagi tadi terus serang pos laju, sampai ofis terus bukak..then..mak aihhh!!!!!

Baaaaanyakkkkkkkkkkk!!!! nye..itu perkataan pertama keluar dari mulut JM

Bila belek-belek hadiah tu...JM senyum lagi bila tengok tulisan tangan bolat-bolat tu dah tahu siapa yang kirim..YES!!! ramalan ku benar belaka, dah macam tajuk lagu.....dari Farrah MF!!

Farrah MF a.k.a Farrah My Friend not Farrah Mother Father bak kata Wak Lat ehehee. Farrah MF juga di kenali sebagai Cikgu Ceketed.

JM tahu semua orang kenal Farrah MF ni dan tak perlu di kenalkan lagi.

Ini bukan kali pertama JM terima hadiah dari Farrah tetapi dah banyak kali. Terima kasih Farrah!

Kalau dulu JM ke pejabat pos laju, staff tu akan tanya...siapa Jari Manis ni? pastu JM jawab lah itu nama glemer hihihi...kali kedua staff tu cakap ni nama company ke..JM senyum je...so until now dorang dah tak tanya lagi ye lah asyik-asyik yang datang collect Jari Manis kih kih kih.

Nak tengok tak apa yang JM dapat tu?

Nah!!!

JM terima hadiah-hadiah ni kerana menjadi salah seorang Top Commentator August dan September di blog FAMF Tower.

Kepada yang belum mengenali Cikgu Ceketed sila klik "SINI" korang pasti takkan menyesal. Seorang yang polite dan peramah. Banyak topik menarik terutama DIY dan RESIPI yang di kongsi..nak tahu? sila terjah.

Sekeping kad yang comel
Sebuah bag makeup dari Bali
Ada lagi...satu bekas untuk simpan lipstik berwarna pink dan tasbih comel juga berwarna pink dan putih

2 botol 90ml jenama Tupperware dan cover tooth brush. Farrah!!! memang sis JM tengah cari botol macam ni untuk isi Syampoo dan Bath Foam semasa travel..Thank you..u know what i need..muuahh!
Ada lagi...3 bungkusan stationaries hasil kreatif dari cikgu Ceketed
Bungkusan Pertama - Bookmark!!! 5 keping tau
Mini table top yang sangat sweet!!!
Bungkkusan 3 - Mini notebook...leh buat buku kira2 time travel
Surat CINTA untuk Farrah My Friend.

Dear Farrah,

Masih ingat lagi pertama kali Farrah datang blog sis JM dengan ucapan "Salam Kenal" setahun yang lalu. Yes!!! until now. Farrah sentiasa menceriakan hari-hari sis JM walau hanya di dalam blog or alam maya but to me rasa sangat dekat di hati.

Sis JM ucapkan ribuan terima kasih di atas pemberian yang tak mampu di balas ini, hanya mampu balas dengan flying kiss Muuuaaahhhhh!!!

Harapan sis JM agar suatu hari nanti kita dapat bertemu dan peluk cium, nak jumpa Cekebon juga. Sis JM doakan agar Farrah dan Cekebon sentiasa sihat, Farrah di temukan jodoh dengan lelaki yang baik dan beriman aminnnn!!!!

Love u muah muah muah dari Putraya sampai ke Rawang heeeee......

293 comments:

  1. Allhamdulillah.... wow cute miutnyer hadiah... byak lagi tu... tahniah sis....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Sheila....tgk lah pemberi nya pun cute tau...terima kasih juga sudi singgah di blog ni eh

      Delete
  2. Replies
    1. ZF!! coba kira ada berapa eheheeh

      Delete
    2. Wajiblah banyak. Tu 2 bulan punya hadiah. Dahlah asyik bertangguh je nak hantar kat SIs JM :)

      Delete
    3. kumpul mcm ni pun boleh Farrah..i like heeee

      Delete
  3. hahaha.. kondifen tu penting kak... ai like !

    ReplyDelete
    Replies
    1. kondifen pun kondifen lah Firah ahahaahah

      Delete
    2. Konfiden yang ini memang buat hati tersentuh hahahaah

      Delete
    3. ahahhaaha...Farrah..sis JM konfiden part tu jelah..x pernah berhenti mengharap

      Delete
  4. Amin for your doa untuk Kak Farrah and CIkebon... so sweet lah dari Putrajaya ke Perai dan ke Rawang.. hak2..

    *versi ai nak jugak*

    Banyak nya hadiah... Sis JM dah leh buat kekira dah ni... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Firah!! angan coba coba nak minta eh..i is kedek heheheheh

      Delete
    2. Thanks so much, Firah. Actually I sent something to you too. Just a small gift tapi pakai pos biasa. Harap2 sampailah nanti :)

      Delete
  5. alamak, banyak nian ni hadiahnya.
    saya mahu bila nak kasih satu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kang Jum...mau jugak ya? caranya mudah aja...sila masukkan diri anda dalam Top Commentar ya...ehh tetiba JM tukar sleng he he he

      Delete
  6. alamak, banyak nian ni hadiahnya.
    saya mahu bila nak kasih satu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nih...berapa kali mau minta nih Kang Jum heheheeh

      Delete
  7. JM ...

    Untunggglllaaahhhhh jadi orang cantik macam JM kaannn

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh eh Bro Jali...ada kaitan ke kah kah kah..lawaks!!!

      Delete
  8. Wah2.. mood mcanak naik nmpaknya,kipidap.. .tmbh lak xcted sbb dpt gift kan,untung rmai kawan,mmg soheh rerupis :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. entri pendek boleh lah Ayda..ce kalau entri travel hurmm...berminggu nk publish hiksss

      Delete
  9. seronok nya!!!!!! banyak nyaaaa dapat hadiah, dapat barang barang kak farrah DIY lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye Yana..penuh dengan sentimental value ni...suka sangat semuanya..so Yana jgn minta tau..sis JM x bagi heheheeh

      Delete
    2. tak sempat nak cakap kita kongsi , dia dah ckp taknak bagi, sabor jela ..

      Delete
    3. Ala pujuk rayu lah, Sis JM, Mesti dia bagi kongsi :)
      Oh, Yana kalau dapat kiriman akak inform ye.

      Delete
    4. kah kah kah...sorry Yana dah abis!

      Delete
  10. tulisan kak farah comeeell je. bulat bulat ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tutup muka malu-malu biawak comel kat sini! ;)

      Delete
    2. mmg comel tulisan tu Farrah..senang nak baca

      Delete
  11. wow Sis JM banyak nya..... nak satu.... untung ler berpukal dapat hadiah..... hihihihihih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikhwan!!! x boleh...nampak tak peluk kuat kuat ni hehehe

      Delete
    2. Jm, sesekali akk singgah, jm masih di ingatan akk, walaupun akk pun tak seaktif dulu, moga akk pun masih ada dlm ingatan jm yea..
      Wow, bestnya dapat byk hadiah tu.

      Delete
    3. kak Azie!!!!! mestilah JM ingat...kita kan dah lama kenal di alam maya..sebut kak Azie je JM ingat...cuma...cuma skrg ni belum sempat ziarah akak lg..jgn sedih2 eh....u still in my heart

      Delete
  12. Minggu ni pon InshaaAllah saya kirim surat layang untuk Sis JM.. tunggu tau.. hihihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaksss..okeyy! nanti sis JM update hadiah 3D puzzle tu..x sabar nak tgk!

      Delete
    2. Sis JM dapat hadiah kapal perang. Saya dah tengok dah rupanya ;)

      Delete
    3. kaknoor nk tumpang sini saja
      malas nk scroll panjang sngt sampai beratus2 ribu komen
      untung nya org yg bernama JM ni kan semua org nk bg hadiah banyakkkkk pualk tu

      Delete
    4. mmg serasi dah Farah dan JM sama2 pemurah

      Delete
    5. Hadiah kapal perang? CANTIK!!! boleh guna untuk serang blog kawan-kawan nanti

      Delete
    6. kak Noor cayang!!! ole2 dari JM dah sampai belum

      Delete
    7. alaaa kak Noor jgn puji lelebih..malu titew heeee

      Delete
    8. Perhhhh dapat adiah kapal terbang .... bestnyaaaaa

      Delete
  13. tahniah JM..banyak dpt hadiah drpd blogger yg pemurah mcm JM juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti ada jgk hadiah utk kak Paridah tau dari JM

      Delete
    2. Aiza nak hadiah? jeng jeng jeng...kalau ada rezeki lebih pasti ada utk Aiza satu eh

      Delete
  14. "Beg ala kain batik" tu pernah baca entri kat blog kak Farrah.... beg makeup ea??? Ingatkan untuk letak syiling...

    ReplyDelete
    Replies
    1. besar sgt kalau nak letak syiling Ikwanh...so bagi sis JM lebih sesuai letak alat makeup...alat makeup lah sgt hehehe...lipstik pun x pakai heeeee

      Delete
    2. tak pakai lipstick pun JM tetap cantik.. ;)

      Delete
    3. alamak!!!! ahahaaha statement buat JM tersipu malu lah

      Delete
    4. heheh, Sis JM, IY memang fikir nak letak duit syiling je, sebab dia tak ada makeup make up ni.

      hehe, tapi kan tang tak pakai lipstik kita gang!

      Delete
    5. Hehehe beg tu tak sesuai buat beg syiling sebab bagi Sis JM saiz paling besar yang saya dapat. Nanti berterabur pulak syiling2 nya ke lantai. Sis JM tak payah susah2 pakai makeup,..dah cukup manishhhh!

      Delete
    6. kalau IY dapat beg tu mesti dia kasi kat awek sbb x sesuai utk IY guna hiksss

      Delete
    7. Farrah!!! bag tu mmg cantik...u know my taste!

      Delete
  15. botol tu... mana nak beli... lawa la....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nina...JM pun dah lama nak beli sekali dapat dari Farrah..mmg melompat keriangan lah..jenama Tupperware maybe Farrah beli dengan katalog Tupperware kot...Farrah!!! botol cute tu beli kat mana eh..

      Delete
    2. dah cari dalam katalog tupperware.. takde pun.. farrah jawap cepat.. beli kat mana? hahah

      Delete
    3. Sorry...sorry. Baru datang kembali ni. Panjang citernya,..makcik saya penjual tupperware yang tegar. Selalu dia ada fridge magnets, botol, bekas yang kadang2 tak ada kat Malaysia sebab,...ntah la,..rasanya dia dapat sebab sales banyak ke apa ke...(saya tak faham bab jual2 tupperware ni hihihi) Dan,..dia ada satu almari yang isi all these tupperware products untuk beri pada dealer bawah dia as a motivation/gift sebab sales banyak.

      Saya gobek almari dia nak cari something untuk saya, ternampak botol2 ni. Teringat kat Sis JM. Rengek, rengek dan rengek lagi. Akhirnya dapat (itu pun setelah saya janji nak buatkan beberapa kad handmade untuk dia). Kira hadiah sis JM tu ada sistem barter la.

      Tapi menurut makcik saya, botol tu sebenarnya datang dalam 1 set, ada a few things lagi dan siap dengan beg/kit. Yang ada kat dia loose punya. I guess memang tupperware dah tak produce lagi kot. Nanti saya cuba tanya2 dia ye.

      Delete
    4. oo.. yeke.. tula nina search google pun tak jumpe..

      Delete
    5. Tu lah .. sy pun x jumpa... jenuh belek katalog tupperware... hihi

      Delete
    6. Teringat kak farah bukan sering dpt hadiah tupperware dr rakan blogger dr.syikin tu ke

      Delete
  16. cantiknya JM..best buat kenang-kenangan kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siti Rohaida!!! JM or cantiknya hadiah-hadiah yang JM daat hehehe..ye!! suka sgt dgn semua hadiah dari dah Farrah ni..sentimental value

      Delete
    2. ada je idea dia kan...kadang kita tak terfikir nak buat camtu

      Delete
  17. Wah, cantiknya..jelly sangat-sangat...hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahasss!!! hasil kreativiti dari kak Farrah ko tak pernah mengecewakan ...tuk tak Cik Mimie

      Delete
  18. Semua kraft ni dah pernah nampa dekat blog Kak Farrah... Untuk Sis JM rupanya...heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaksss...rasanya org lain pun dapat juga cik Mimie

      Delete
    2. So sekarang kalau datang blog akak, Cik Mimie...bolehlah cuba2 agak apa yang akak buat tu untuk siapa,..mana tahu ada utk Cik Mimie :)

      Delete
    3. Kannnn.... jeles tau sjm dpt...

      Delete
    4. Kak farah ... pin tudung versi charm klasik tu bila nk buat untuk kita?
      Kita nk versi gantung2 bentuk love tu...

      Hihiji... aci tak order? Haha...order kt blog JM lak tu

      Delete
  19. admire betul dengan tulisan Kak Farrah..cantik sebiji-biji orang kata.. tulisan Cik Mimie kalah tulisan doktor..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulisan menggambarkan personaliti so sis JM dah tahu personaliti cik Mimie tu heeee

      Delete
    2. Huhuhuhu janganlah cakap macam tu, malulah. Biasa2 aja, Cik Mimie. Akak ni mak, datuk, nenek semua cikgu. So, boleh imagine lah kan kecik kecik dulu, berapa cikgu yang akan katok tangan kalau tulisan menyakitkan mata :)

      Delete
    3. Kak farah ni... segenap aspek kehidupan pasti terurus dengan sangat baik dan kemas...

      Jeles tau.

      Kemas. Kreatif. Pandai masak... semua lahhh

      Delete
  20. banyaknya hadiah! hehe
    I'm so happy for you, wish I can get that much :3

    ReplyDelete
  21. comelnya hadiah2 tu... rajin2 menulis ye KJM... org rindu klu lama2 menyepi..lainlah macam I ni org xheran pun klu x update..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suida!!! sape ckp orang x heran..sis JM will find u tau..

      Delete
    2. QA ... sama lah kita...

      Sob sob sob...

      Nanges bucu katil

      Delete
  22. bestnya dapat hadiah barang yg memang kita cari2... eh Ephyra belum makan.. syg plak nak makan...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaah...hari tu bukan main lagi tanya cara-cara nak minum.....

      Delete
  23. oklah, kita pun nak jeles gak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sal pun dapat (dengan syarat sampailah apa yang akak pos tu)

      Delete
    2. Haha... dpt tu...

      Meh nk skodeng apa sal dpt...

      Saja nk menambah jeles kt diri sendiri...

      Hihihi

      Delete
  24. kak JM, kiriman akak dah selamat sampai.Thanks a lot ye! lebiu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah sampai? Alhamdulillah...terima kasih sentiasa support blog sis tau

      Delete
  25. nilah projek Farrah MF share kat blog dia hari tu..milik kak JM ghopenye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Farrah kot tu rajin lah Sal...ada je idea dia tu

      Delete
    2. idea kak farah sentiasa mencurah curah..hihi

      Delete
    3. Kan Sallll....

      Jeles tau...

      Delete
  26. Moga persahabatan jm dan farrah kekal sampai bila2..amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnnn...persahabatan bersama kak Yan juga

      Delete
    2. Aminnn. Terima kasih, Kak Yan :)

      Delete
  27. Replies
    1. Farrah mmg baik hati kak Yan...pemurah..

      Delete
  28. Bagus betul lah JM ni. Ingat lagi ayat pertama yang dikomen reader. Blogwalking di tengahari :) Blog JM yang dicari. Hihihi. Ada masa singgah ler dekat blog kami. (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. amoii Mekja_Kun..berfantun lak dia hehehehe...ni fantun 3 kerat ke 6 kerat hihhi

      Delete
    2. Fantun nk kena kerat... kih kih kih

      Delete
  29. Alamak, 1st komen dah dipublish. Hahaha, nak cakap ole-ole dari FMF cantik sekali. Beruntung lah JM ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaksss...ni mesti terlalu excited kan..Alhamdulillah rezeki JM tu

      Delete
    2. Takpe... salah kn je keypad tu sbb ter Publish sendiri... hihihi

      Delete
  30. Salam singgah petang JM...Wahh...Alhamdulillah dan tahniah JM...semuanya comel² lah hadiah yang JM dapat dari Farah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Diana sudi singgah sini...entri ni tanda penghargaan kepada pemberi tu

      Delete
  31. Wahh tahniah JM... seronok...

    Maaf sbb lama saya tak berblog dan menyinggah... tapi JM sentiasa diingati hihii... Salam ceria selalu... :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih bro KK...dont worry..JM pun dah lama x ziarah blog bro KK tu..sorry tau x sempat..ada masa nanti JM terjah

      Delete
  32. Replies
    1. ye Aeinna..ukhuwah di alam maya..rasa dekat di hati

      Delete
  33. Replies
    1. ZF x dapat eh? jgn jelez lama-lama nanti cepat tua hihih

      Delete
    2. ehhh cepat tua !!! xpa2 xjadi la jeles..hihi

      Delete
  34. Update entri makin kerap dah, tapiiii kenapa tak publish komen?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suida!!! sabar ye sayang...tengah reply komen and blog Walking ni...nk biar jadi pekasam jap ehehehe

      Delete
    2. Sjm... jadi tapai pun boleh

      Delete
  35. Alhamdulillah, dah selamat sampai menjejak tuannya :)
    Terima kasih banyak2 ye sebab sudi memeriahkan blog saya.

    ReplyDelete
  36. Hihihi pertama kali tinggal komen kat sini masa bukan Ramadhan kan? Masa tu saya excited + impressed sebab sis tengah busy siapkan kad raya utk kawan2. Saya siap cakap nanti tahun depan nak buat beginilah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakss...rupanya dah setahun berlalu kan..macam baru je kita kenal heeee

      Delete
    2. Farrah ,kak yan nak kenal boleh

      Delete
  37. Hahahah baca dua kali baru paham Farrah 'My Friend' tu utk MF hehehe bak kata Kanda SS, bukan Farrah ManaF ye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheeheh bagi sis JM lebih sesuai "Farrah My Friend"

      Delete
    2. Wak juga lucu...

      Farah mAther father...
      Hihihi...
      Macam2 lah korang ni... haishhh

      Delete
  38. Oh terima kasih for all the wishes & dua. Cekebon kirim salam. Dia nyanyi lagi lagu Jari Manis ala2 NV tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkomsalam Cekebon..ahaaksss...so sweet lah Cekebon ni..sis JM tengah bayangkan gaya Cekebon semasa nyanyi lagu tu heeee

      Delete
  39. Flying kiss balikkkk! Mmuahhhh mmuaahhhh mmuahhhh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheehe terus tangkap masuk baju...muah!

      Delete
    2. Nnt baju tu basuh x SJM?

      Hihihi

      Delete
  40. Sis JM, terharulah baca entri ni. Thanks so much! Dahsyat prestasi sis minggu ni,..banyak entri. Saya rasa doa orang ramai (kitorang le tu) dah dimakbulkan heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe...kawan-kawan lah pemberi semagat tu...tanpa uolss semua hidup rasa sunyi je

      Delete
    2. Hahaha... istiqamah x ni?

      #kipidap...

      Rerupis cm sjm ni ramai peminat

      Delete
  41. farah mmg kretif oragnya..best la..nk jugak!.hee

    ReplyDelete
  42. Asalam JM ..banyaknya hadiah..pasti happy JM sepanjang hari..dunia blog bukan mainan kan tetapi sesuatu yang undang bahagia dengan ukuhuwa..tahnia ya JM..hahaha tolong rajin ya...apa lah kena rajin kan JM..
    petng tadi berhabis nak komen tak tembus..mujur UMI yang bagi tahu ..dah ok google...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkomsalam cikgu Etuza..mestilah happy seanjang hari sbb dapat hadiah dari rakan blogger tu...bab rajin tu tak tentu..ada masa rajin sangat ada masa tu malasssssssss sangat huhuhhu

      Delete
  43. Wah kreatif sungguh Farah ni kan...hadiah komentar yang unik dan murah tetapi sangat kualiti..inshaAllah akan cuba buat seperti itu namun mungin ada kelainan..hehehhe tertarik juga lihat ni JM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba Cikgu Etuza belajar buat DIY dari blog Farrah tu then leh hadiahkan utk rakan blogger tapi nk buat semua tu perlu ada masa dan rajin serta kreatif

      Delete
  44. aeinna memang Farrah kreatif tu..rajin pula tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah juga pandai memasak..complete pakej lah

      Delete
    2. untung siapa dapat farrah..

      Delete
    3. itulah....semoga Farrah d temukan jodoh lelaki yang baik dan beriman aminnnn

      Delete
    4. Amin ;-))
      Jm pun. Moga dapat lelaki yang boleh jaga jm...:-p

      Delete
    5. Alamak,..berbakul-bakul pujian. Jangan,..nanti saya makin kembang lupa diri! Hehehe komen Aiza & Sis JM tu buat saya tersenyum :)

      Delete
    6. itulah....semoga Farrah d temukan jodoh lelaki yang baik dan beriman ... Allahumma aminnnn

      Delete
  45. Banyaknya hadiah yang kak Farrah bagi. Seronoknyaaaa! Tahniah kak JM :)

    ReplyDelete
  46. Aww, seronok tengok Sis JM dengan Kak Farrah! Friendship goalsss! Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay!!!! bukan sahaja seronok tetapi sis JM rasa beronok ronok dah ni hehehe....hubungan tiada sempadan

      Delete
    2. Haha... beronok ronok...

      Tetiba teringat Bromo...

      Haha... apa kaitan ...

      Delete
  47. kreatif sungguh Farrah MF ..nanti boleh buka kedai kraf

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah tu terima tempahan..boleh lah kak Nieda order kalau nak ;-)

      Delete
  48. Replies
    1. hihihihhi...kak Nieda..sorry tau..boleh tgk je ambil jgn

      Delete
  49. vanya nye hadiahhhh . #mata bling bling

    ReplyDelete
    Replies
    1. aswaleyla...terkejut ke sampai salah taip ni.."VANYA"? ye va..va..va..vanyak sgt sis JM dapat kih kih kih kih

      Delete
    2. Very de vanyak....

      Hihihi...

      Delete
  50. tahniah JM dapat hadiah dari farrah.. semuanya comel.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kan Aiza...comel seperti si pengirim...penerima pun comel gak heheheh

      Delete
  51. Wahhhh..banyak nyer. Cute miut lak tu

    ReplyDelete
  52. Fuh, banyaknye hadiahhh. Besntnya :)
    All the best JM & ceria-ceria selalu :)

    ReplyDelete
  53. syg sungguh sis Farah dekat JM kan..Untungla..semuanya menarik sgt..Sis Farah!! Fida nak jugak!!.muka tak malu minta dkt org..hahaha..Untung Sis JM

    ReplyDelete
  54. Banyaknya hadiah!!jeles sungguh tengok!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasalah RF hahaha.. Kak JM akak famous meh.. hari2 orang hantar hadiah..

      Delete
  55. Wowwww....banyakkk nyeeee....jelezzzzz....hahahahaha

    ReplyDelete
  56. Dr jauh dh leh tau farrah yg hntr coz kenal tulisan bulat2 farrah yg chomel tuu...hahahaahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis S nak makan apa? Meh saya belanja hahahaha

      Delete
    2. Hahahaah...sy xnk demand lebih..nk kariii...plsss..hahhaa

      Delete
    3. Errre kenapa nk blanja sis S je?

      Ini tidak adil

      Delete
  57. alhamdulillah...wahhh banyaknya hadiah

    ReplyDelete
  58. wahhh best sangatt!!
    note tu cantik, warna dia klasik

    ReplyDelete
  59. Salam singgah JM..
    Lama akak tak kemari menjengok JM gi jalan mana :)
    Meriahnya hadiah yg JM terima tu.. memang banyakkkkk..

    ReplyDelete
  60. singgah sini sekojap sajer ... nak wish happy birthday!

    hepi besday to u, hepi besday to u, hepi besday to JM, hepi besday to u << sila baca sambil nanyi yer ;)

    semoga panjang umur, murah rezeki dan sihat selalu ... so boleh travel lagi dan lagi :)

    ReplyDelete
  61. Banyaknya...alhamdulillah orang memberi kita merasa.

    ReplyDelete
  62. tudiaaaa meriah hadiahnya.. hadiah terkumpul ke Kak Farrah ? skali post semua hahaha.. elok la kasi yg kaki
    jalan.. amboi cr tong nk letak syampoo ngan sabun.. kami bawak
    sabun buku jeeee tau.. ok tipu

    ReplyDelete
  63. hewhew.. bila Akak JM tngh rajin memangla.. hari2 dia hapdet.. kalao tidak.. ko tunggula sminggu dua pun belom tentu..

    ReplyDelete
  64. tulisan Kak Farrah memang one of a kind.. tengok tulisan tulis alamat pun dah tahu sapa yang kasi parcel tu.. kan kan ? bolat bolat..

    ReplyDelete
  65. Happy Birthday akak !!! semoga cerialah hari akak dengan nyanyian merdu kiriman CT tu hahaha.. smoga murah rezeki sentiasa dan dapat travel lagi jauh..

    ReplyDelete
  66. Wah..bestnya JM...anyway Happy Birthday untuk JM..semoga sentiasa ceria dan manis serta beroleh keberkatan dunia akhirat

    ReplyDelete
  67. banyak betul yang dibagi eh..hihihi..insyaAllah...dan dan Sally doakan semoga perkenalan ni selalu dirahmati :)

    ReplyDelete
  68. JM..epi besday...moga sentiasa diberkati Allah SWT...hehehe

    ReplyDelete
  69. Alhamdulillah rezeki JM dapat jalinkan ukhwah di alam maya.. Itu matlamat saya juga.. Saya sayang rakan2 blogger saya dengan harapan ukhwah yg dijalinkan akan berkekalan.. :-)

    ReplyDelete
  70. fuyoooooo dapat hadiah tu bestnyaaaaa

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352