You can click on me :-)

Thursday, 26 November 2015

Hadiah dari Rakan Blogger (5)

Assalamualaikum buat sahabat reader blog JM sekalian,


*****Hadiah Rakan Blogger (5)*****

Hari ni 26/11/215 balik dari office terpandang peti surat nampak satu sampul coklat size A4 dan terus senyum. Ni mesti hadiah dari rakan blogger ni. Masuk rumah belum buka tudung terus koyak sampul tu..nampak penyakit tak sabar dah datang heheheeh. 

JM keluarkan 'something' keras dari sampul dan senyum lagi heeee. Rupanya hadiah dari rakan blogger Ikhwan Yusuf pemilik blog Dunia Kita yang masih belajar di sebuah Universiti Tempatan.

Korang mesti nak tahu apa yang JM dapat kan..tul tak? heeeee...tengok je tau jangan minta..i is tak bagi heeee

3D Puzzle Kapal Perang
Ikhwan hadiah kan JM satu set 3D Puzzle Air Craft Carrier or Kapal Perang dalam bentuk 3D Puzzle. 

Pada mulanya Ikhwan nak hadiah kan 3D Puzzle kapal Titanic, JM pun dan berangan nak buat adegan romantik atas kapal tu tetapi angan ku musnah kerana kapal Titanic tu karam di lautan huhuhhu. 

Kenapa boleh karam boleh baca kat SINI. JM mengenali penulis blog Dunia Kita melalui blogger Farrah MF so JM seperti biasa kalau terjah blog orang ni tak boleh nak tinggalkan komen satu or dua je rasa tak puas so dek kerana sangat RAKUS, JM telah manjadi salah seorang Top Commentar di blog beliau bagi bulan Oktober. Kah kah kah...rakus ko!

Jadi sebagai tanda penghargaan Ikhwan kirimkan hadiah ni. Terima kasih Ikhwan...tak perlu susah-susah sebenarnya nak beri something sebab sis JM BW kerana balas kunjungan. 

Terima kasih Ikhwan dan sis JM doakan supaya Ikhwan jangan lalai dalam pelajaran, siapkan assignment dan jika ada masa terluang baru BW eh..

Ada lagi >>>>

*****Hadiah Rakan Blogger (4)*****

JM memang POYO!!!! why?

Yelah...dapat hadiah dari rakan reader dan blogger pun nak story kat sini ahahaha...biarlah orang nak cakap apa pun yang penting JM tak kaco orang..tul tak? hihihihih

Okey...salah satu cara nak appreaciate apa yang JM dapat wajib lah share dalam blog ni sebagai kenangan. Nak tahu apa yang JM dapat hari ni 20/11/2015?

Taraaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Mummy!!!!!! ohhh mummy!! dengar tak JM panggil ni..ole-ole dari mummy dah selamat sampai ke tangan JM!!!!!!

Sweet sangat ole-oleh dari blogger yang lebih di kenali sebagai mummy nie..memang sangat vogue orang nya bersama 2 orang hero kesayangan.

Mummy ni warna feveret beliau pink tau, kiranya sangat taksub warna pink so boleh jadi geng JM lah hihihi. Mummy!!!! terima kasih atas kiriman ni..JM suuuuukaaaaaa sangat..terima kasih dari sini hingga ke Melaka sana.

2 keping FM yang sangat comel..mummy....thank you..muahhh....love u!!!!
                                                                
                                                         *****Hadiah Rakan Blogger (3)*****

Kiriman kedua dari seorang SILENT READER, nama di rahsiakan atas kehendak beliau sendiri. Terima kasih 'kakak' kerana jadikan blog JM sebagai sumber rujukan. Macih!!!!

Sayang akak ketat-ketat dan semoga ukhuwah kita berpanjangan dan kalau ada rezeki kita jumpa eh. Akak memang tahu taste JM sebab tin yang boleh di jadikan tabung tu warna PINK!!!!

Satu tin comel warna pink boleh masukkan duit syiling dalam tu dan sebuah beg kecil untuk isi barang makeup :-)...Thanks akak..muahhh!!!
*****Hadiah Rakan Blogger (2)*****

Siapa masih ingat JM pernah cakap sekiranya ada lagi hadiah dari rakan blogger, JM nak tempek je dalam entri ni so hari ni 19/11/2015 JM terima 5 keping poskad dari blogger terkenal, seorang artis dari Hitaly....siapa kenal Supermeng Malaya

Apa? tak kenal? memang rugi...kalau nak kenalan dengan beliau klik link di atas tu ek. 

Seorang travel blogger yang sangat aktif travel, semua gambar dalam blog beliau sungguh 'menggoda' dan merupakan salah seorang idola JM dalam bidang travelling ni.

Jika SM baca entri ni JM nak ucapkan jutaan terima kasih di atas kiriman poskad dari Florida tu. Tak mampu nak ke sana dapat poskad pun cukup lah. Terima kasih dari JM sehingga ke Hitaly sana hehehe.

5 keping poskad dari Florida

*******Hadiah Rakan Blogger (1)*****

Hari ni 14/11/215 (Sabtu) jam 12.40 tengahari JM tengah sibuk main masak-masak di dapur, tiba-tiba terdengar ketukan kuat di depan intu rumah.

Ehhh siapa pulak yang datang ni, terus intai melalui lubang kecil di pintu, rupanya staff dari Pos Laju. 

Bila dah terima barang dan check nama pengirim JM dah senyum sebab ia adalah hadiah dari rakan blogger ahakss....

JM tahu hadiah nya sebab pengirim tu dah berkali-kali war-warkan dalam blog beliau akan kirimkan Biscuit Multigrain Spirulina Cracker kepada 10 Commentar Terbaik Oktober 2015 dan JM adalah salah seorang daripada penerima nya.

Hadiah di kirimkan oleh seorang blogger dari Keningau Sabah, Cikgu Etuza dan ramai antara rakan blogger JM mengenali beliau, Penulis kepada blog Pesona Etuza dan jika ingin mengenali beliau sila klik link 'Pesona Etuza'

List Top Commentar Oktober 2015 blog Pesona Etuza
YES!!!! Bila makan ada rasa Spirulina..sedap!!
Terima kasih cikgu Etuza di atas penghargaan dan kiriman hadiah ni, dah selamat masuk perut beberapa keping tadi semasa minum petang hikssss.

Kepada cikgu Etuza teruskan menulis dan kongsi cerita kerana "we as a blogger we support each other"

Jika ada lagi kiriman dari rakan blogger nanti just boleh 'tempek' je kat dalam entri...Nampak!!! perasan akan ada lagi rakan blogger nak kirim hadiah...ehehe..mestilah sbb ramai yang minta alamat dari JM tau..

345 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih Zie Has..rezeki ber blog tu ;-)

      Delete
  2. sedapnya biskut spirulina ... sihat gitew ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. cepat2 sis JM cakap dah habis! XD

      Delete
    2. Manis tak biskut spirulina tu, sis?

      Delete
  3. Replies
    1. Aryan Azra..tak nak kasi ole2 utk sis JM ke heheheheeh

      Delete
  4. JM no. 1 dimana-mana ... kipidap ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zie Has...itu kalau mood rajin datang...habis dia 'amok' di semua blog

      Delete
    2. mummy serang blog JM eh hari ni..muaahh ciked

      Delete
  5. wahhh dpt hadiah dri cikgu Etuza...Sabah nun disana

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari sabah nun disana.. biskut ni mesti naik flight kan.... tak pun kapal... hihihihih

      Delete
    2. ye ZF...jauh biscuit tu terbang nasib baik tak jatuh ke dalam laut china selatan heeeee

      Delete
    3. kapal apa Ikhwan..kapal laut ke kapal terobang ;p

      Delete
    4. kapal terobang kot sis JM..

      p/s: nanti dapat kapal perang bolehlah terus pi ambik kat sabah..hihihhi

      Delete
    5. jauh nya nk dapat kapal perang tu...

      Delete
    6. Kalau kapal laut, bulan depanlah baru sampai :)

      Delete
  6. Wah, seronoknya JM. Dapat hadiah lagi... Rajin ye up entri harini. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis JM nak jadi proaktif bulan nvember ni...kan Sis Kan?????

      Delete
    2. Mekja_Kun...tggu lah seminggu lagi baru ada entri baru heheeheh

      Delete
    3. Ikhwan..tak tentu jugak ni tengok mood eh

      Delete
    4. Ni namanya hadiah berkodi-kodi! Tahniah, sis!

      Delete
  7. Replies
    1. Terima kasih kak Yan..bukan kak Yan pun dapat dari cikgu Etuza kan?

      Delete
  8. Kita pun minta alamat JM... tp JM x bagi ...
    Huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis JM dah takmau hadiah ni..... hihihihihih

      Delete
    2. Huda!!!!! dah terima lum ole2 dari sis JM...dah lama pos..jgn plak posmen buat hal...byk keping FM utk Huda

      Delete
    3. Udeh... ini mesti x baca blog kita ni...

      Majuk lah mcm ni.
      .

      Delete
    4. Aik? Hiuda ni bukan dah ada alamat sis JM ke sebelum ni?

      Delete
  9. Rezeki jadi blogger ...sebelum jadi blogger..tak de sapa bagi kad raya n hadiah..bila jadi blogger macam2 dapat ..tq jm...dari jm je dah 2 kali kak yan dapat :-))...dari blog jm juga kak yan dapat ramai kenalan yang baik2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haii Yan... untunglahh badan.. kikikiki :D

      Delete
    2. ye kak Yan..terima kasih juga jadi kenalan JM di alam maya..jika ada salah dan silap mohon di maaf kan eh..kekadang komen sesedap rasa hihihih

      Delete
    3. Mummy..ooooo mummy...kiriman dari JM sampai ke belum!!!

      Delete
    4. Kenalan yg baik tu termasuk sy ke kak yan?? Hahahaah

      Delete
    5. KD memang baik itu mmg x d nafikan :)

      Delete
  10. Replies
    1. sbb ada lagi so ZF..jgn lupa eh baca sambungan nya nanti..Ehhhh nak tanya lagi..dah terima lum kiriman dari sis JM..risau x sampai je...ramai lg x update dah terima belum

      Delete
    2. Mesti entri ni akan jadi antara entri terrrpannnnjanggggg :)

      Delete
  11. Untungnya dapat beskut dari cikgu Etuza jauh nun dari sabah lagiks. Tahniah JM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mrs A..bescut tu sehari je dah licin...sedap wooo hihihih

      Delete
  12. yes bersambung... hihihihhi.... nak ciket sis JM 'sekuk' hijau tu... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bersambung sbb nak up entri puzzle 3D kat sini hehehe....sorry ye Ikhwan ...'sekut' tu dah lebur sbb sedap sgt hehehe

      Delete
    2. tulah... nak post jgk ni sis.. OTW kat abg2 posmen ....

      Delete
    3. ntah ntah abang2 posmen tu dah jatuh tasik sbb tak sampai-sampai lagi

      Delete
    4. Yeayyyy! Sis JM bakal dapat kapal perang! :D

      Delete
  13. baik abg posmen tu ketuk pintu... klau kat rumah saya tekan 'hon' moto je Sis JM.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hon tu ok lagi IY,
      Kalau hon berkali kali even kita dah cakap tunggu jap. sabar jela.

      Sesetengah posmen je lah

      Delete
    2. kalau posmen tu 'hon' sampai subuh sis JM x dengar..yelah rumah bertingkek tingkek!

      Delete
    3. Yana...itu posmen minta penampor heheeh...matiklah kalau abam posmen baca komen ni

      Delete
    4. Tak hon tak ketuk... dia timggal slip je.. p lah kutip sendiri parcel kt poslaju...
      Ciskek betul

      Delete
    5. macam macam peel si posmen ni heheh, stress asyik rumah sama je ngehngeh

      Delete
    6. Yana...rasain heheheeh....nasib ko lah posmen

      Delete
    7. Saya sama ciskek dgn Huda. Tak hon tak ketuk,..tau2 dapat slip! Padahal ramai je orang dalam rumah :)

      Delete
  14. cikgu etuza mmg baik bagi kat semua 10 top2 komentor.. saya juga yg melepas bulan lepas..hihihihih.. tgk gambar sambil gigit jari jelah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikhwan lambat cakap jika x, leh sis JM pos 2,3 keping....tapi sayang biskut tu dah tinggal kotak kosong ;p

      Delete
    2. Ikhwan..jgn sampai putus nanti blog tak berpdate lak heeeee

      Delete
  15. Alhamdulillah dan tahniah JM...nampak macam sedap jer biskut tu...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap Diana...dah licin ;p

      Delete
    2. Dah licin ker JM....Diana baru nak minta pos ker sandakan sikit nak rasa juga....hihi

      Delete
    3. ahahahaha..kalau Diana di Sandakan baik order dari Cikgu Etuza..dia di Keningau

      Delete
  16. saya pun confident..kak JM pemurah dengan kawan-kawan blogger, of course la akan dapat hadiah lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. 1 kita bagi 10 kita dapat.. kalau sis JM bagi 10 nampaknya 100 lah....

      Delete
    2. alaaaa Sal...small gift je...dah dapat lum ole2 dari sis JM

      Delete
    3. ahakss..Ikhwan...mcm konsep sedekah plak kan beri 1 Allah balas 7 kali ganda heeee

      Delete
    4. kan orang pemurah ni dia akan dapat lebih lebih dan lebih lagi hehee

      Delete
    5. ye ke Yana....ahakss...macih!

      Delete
  17. Replies
    1. ehh Sal...baru tgk dah tahu sedap? ajaib hehehe

      Delete
    2. Yana : sis JM rasa 'kenyang' hahahaha

      Delete
  18. Hai rerupis... mestilah ada lagi yang nak bagi hadiah tu... tapi bukan I lah.. buat masa ni masih tak ada apa utk pengunjung setia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Suida...nampak tak i lambai2x tangan ni...x nk minta autograph ke hahaahahah

      Delete
  19. macam sedap macam sedap ja.. mana leh dapat biskut tu? keluaran sabah ka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn Syida..cam sedap je.. nyum nyum..

      Delete
    2. nampak sedap! nampak sedap! ce buat gaya NV sikit Suida

      Delete
    3. mummy! memang sedap itu sbb dah habis...serbuk pun habis heeeee

      Delete
  20. Hehe...tgh tunggu alamat JM jugak ni....

    ReplyDelete
  21. Entri baru! Sis JM, betul ke apa yg saya nampak ni? Ada 3 entri berturut- turut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhhh..... semua pelik Sis JM rajin up entri.. Nak jadi mcm akak kot... November yg proactive...

      Delete
    2. kenapa....tak percaya ka? hihi

      Delete
    3. kannn... JM lagi proaktif dari mummy...ish tak bole jadi ni..hihihi

      Delete
    4. Farrah...sy pun gosok2 mata tgk..mcm xpercaya...hahaahahah

      Delete
    5. sis Jm excited mengupdate ni kak farrah .mood dia dah datang

      Delete
    6. Farrah..bila mood tengah rajin dan idea datang mencurah-curah seperti air hujan..inilah hasilnya heheheheeh

      Delete
    7. Ikhwan..jgn terkejut...rajin sekejap je tu..ha...astu tunggu lah seminggu lagi baru ada entri baru

      Delete
    8. alaaa mummy....tetiba je angin rajin datang bukan selalu ;p

      Delete
    9. KD!!! mcm baru terjaga dari tidur keww hiksss

      Delete
    10. hahahhaha.... angin dah bawak jerebu jauh yek.. tu yang rajin hupdate =D

      Delete
  22. Tahniah, sis! Dapat biskut spirulina drpd Cikgu Etuza :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Farrah...dapatlah merasa

      Delete
  23. Untungnya JM, selalu dpt hadiah dr Cikgu Etuza, tahniah dik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahakss....nanti turn kak Umi Alya lak dapat

      Delete
  24. Tahniah Sis JM, lepas ni makin rajin la sis update ye! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakss..tak tentu Yana..update blog ikut mood ni

      Delete
    2. betul tu Sis, yana pun angin monsoon timur laut datang malas la jawabnya

      Delete
  25. Asalam Jm..banyak kali nak drop komen kena cabaran bukan robot..walhal the first nampak dalam siaran papan pemuka semua blog. Blog Jm unggul palig atas dengan imej dari Etuza..terkejut mulanya..aik dari mana datang imej tu macam kenal ja..tau2 JM hehhee..syukur ya dah sampai.Syukran

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Cikgu Etuza atas kiriman tu...skrg ni agak slow BW sebab ROBOT tu buat hal huhuhhu

      Delete
  26. org mesra ramai yg suka..smoga terus sukses..

    ReplyDelete
  27. tahniah JM.. nampak sedap biskut tu.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Aiza..mmg sedap!!! ada jual d semenanjung x eh...

      Delete
  28. Lama tak datang blog kak JM, tengok2 dah banyak entry!
    Sedapkah spirulina? Saya pernah minum jus dia je, tak boleh masuk tekak >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Kay....kalau jus Spirulina tu sis JM pun x boleh nk telan...x tahan bau

      Delete
  29. itulah untungnya berblog..selain menambah kenalan,mengeratkan persaudaraan..sesekali dapat juga habuan hehe

    ReplyDelete
  30. yana pon dah dapat Sis, memang sedap, yang pasti adik adik pon puji sodap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yana pun dapat eh..ada lagi ke dah habis?

      Delete
    2. semestinya dah habis heheheh, dah abis pun sukanya overload hahha

      Delete
  31. untunglar dpt hadiah dari sabah bahh., hehe2 wak nak fantunlar satewww, voleee

    naik basikal pergi ke Sabah bah
    pergi ke Sabah naik basikal,
    adakah logik dan munaSabah bah
    pergi ke Sabah naik basikal? kihkih2

    ReplyDelete
    Replies
    1. x dapat iPhong dapat biscuit pun boleh lah heeeee..hamooi Wak..fantun eh

      Delete
  32. Replies
    1. yeay!!! mummy x leh mkn untuk JM sorang je tau ;p

      Delete
  33. Hamboiii main masak-masak ye..masak apa tu..? hehehe

    ReplyDelete
  34. Yes Spirulina ni memang sedap. Makan cicah air pun ok. Telan gitu pun best jugak. Hiks :p

    ReplyDelete
  35. 3 blogger yg tersenarai tu..adalah blogger yg memang rajin boom blog org

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Fidah kan...termasuk sis JM lah tu heeeee

      Delete
  36. biskut buat cicah teh o panas time hujan sedapnye..

    ReplyDelete
  37. Tahniah JM, rezeki ada di mana-mana kan? Walau kita blogger ni cuma rakan di alam maya tapi tetap dekat di hati...

    ReplyDelete
  38. JM...kiriman JM dh selamat sampai kt tgn sy...sgt suka...terima kasih bebyk tauuuu...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama KD!!! tu je leh bagi sbg tanda terima kasih eh

      Delete
  39. Amboi konpiden ada org anta hadiah ehhh...sy puji keyakinan JM itu...heheheehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha...kalau KD tak percaya ce tgk entri ni yang baru di update :D

      Delete
  40. JM...biskut mcm sedap jer..meh baling kt sy barang sebgkus dua...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa..kak yan wat sy lg jeless...hahahaha

      Delete
    2. KD!!! hari kedua dapat dh habis camna nak campak ke sana...plastik adalah ..nak? heheh

      Delete
    3. kak Yan pun dapat kan...mmg sedap

      Delete
    4. kih kih kih ...KD kalau nak sila order dari Cikgu Etuza eh

      Delete
  41. Murah rezeki JM yer dapat macam2 hadiah ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..kenal rakan-rakan yang baik hati

      Delete
  42. tahniah utk JM selalu dpt hadiah dri rakan2
    orang pemurah mmg selalu dpt balik apa ug dia bagi kann

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak Noor...dapat kenal rakan yg baik2

      Delete
  43. Sampai hari ni pun barang yg JM antr belum sampai lagi biasa lah Brunei ni selalunya agak lambt sikit sampai

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe kak Noor yang penting sampai...kalau x mmg nanges JM nanti hiksss

      Delete
    2. saya lagi parah...langsung tak dapat
      rupanya saya memang tak tersenarai...wahahha!

      Delete
    3. YY...jangan bersedih tau..sayang kamu!

      Delete
  44. insya Allah dah sampai nnt pasti akan di war kan kat blog wajib tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheeheh...semoga sampai ke tangan kak Noor dgn selamat

      Delete
    2. ada address JM kat barang tu, kalau belum boleh email kt kaknoor ya, nak jugak bg hadiah kat JM hehe

      Delete
  45. Ada jugak minta poskad Supermeng hari tu, tapi dah terlupa bagi alamat....sesat barat supermeng nak hantar poskad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Nasa...rasanya byk lagi poskad beliau dalam simpanan....so cuba email alamat

      Delete
  46. wah best dapat poskad dari supermeng.. pasni boleh terbang tinggi lagi sis! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah BEST Luna...poskad dari retis Hitaly tu hihihi

      Delete
  47. mesti abang pos laju tu tetibe lapaaa sbb bau sis masak... hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahaha.... naseb die tak mintak sikit... =p

      Delete
  48. best best best ter best betul macam ni nihhh!
    dalam seminggu dah brp dapat parcel ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ietamss!!!! hehehehe...mmg torbaek kan!

      Delete
  49. murah rezeki JM dapat hadiah around the globe
    passing kat saya kalau tak nak ye =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. YY....eheheeh...kalau passing nanti merajuk pulak orang yang memberi tu

      Delete
  50. eiqa nampak perasaan tu kak JM. hehhee
    Lama tak blogwalking kat siniiiii !! uaarghhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eiqa!!! perasaan apa tu..ce kabor sini heee

      Delete
  51. Seronoknya...alhamdulillah murah rezeki JM...sebab JM pun pemurah juga...Teruskan teruskan....jangan berhenti sebab satu hari saya pun nak juga.... hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fida! x delah pemurah sangat...kongsi kegembiraan bersama kawan-kawan je

      Delete
  52. Replies
    1. itulah KG...rezeki JM dapat kenalan yang pemurah

      Delete
  53. Banyaknyaaaa dapat hadiahhhhhhh..........................................tahniah JM.....

    ReplyDelete
  54. kan dah cakap, tengok dapat lagi, hehehe, hai abang posmen mohon jangan mogok hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahaha...Yana..kalau abang Posmen mogok habislah

      Delete
    2. posmen mogok , kita buat demontrasi depan pos laju tuntut barang kita kehkhe

      Delete
  55. Syukur Alhamdullilah Selamat jugak sampai.. Anw Thanks na JM sudi meriahkan blog mummy.. :D Sorii tu ja na mampu , ada rezeki lebih mummy kasi yg lain pulak na.. :D

    ReplyDelete
  56. Eh eh... WAJIB laa share kat blog.... ! Hihi
    Tahniah sis JM..... Banyak tuuuuu... Rezeki, alhamdulillah... ^^

    ReplyDelete
  57. Wahhhh, JM, dah boleh buka almari koleksi cenderahati rakan blogger nih.

    Anyway, thanks a lot gift dari JM yang super ohsem itu. Dah buat entry tapi tak sempat jenjalan. Den ngah berpantang nih...hehehe

    Take care, laling :)

    ReplyDelete
  58. wahh..dapat poskad dari Supermeng..mahal tuu..

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352