You can click on me :-)

Saturday, 25 January 2014

Sem Reap: Cambodian Muslim Restaurant

assalamualaikum

jom makan dulu 

saje je kan

samlor kor kor menu kami hari ni

11 comments:

  1. hamboih JM ni asyik buat live update ni...buat tak tenang je hati org kat mesia ni....hahahaha JM, nama makanan tu mmg gitu ke?hehehe saya bila baca terus terbayang lirik lagu hindustan citer lama..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha...mentang2 lah dapat Wifi free dalam bilik hotel tu ..apa laie..teruslah live update kan heee..

      Ahahahah..ha'a..bila JM baca pun nk tergelak

      Delete
  2. rupa dia mcm paprik campur plk yerk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a itu nama kt msia dtg kemboja terus tukar nama samlor heeee

      Delete
  3. Hamboiiii tayang makanan pulak ya..hehehe...
    Nampak sedap tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya kak MP..nak tayang nama masakan tu...lebih kurang sayur campur kat msia cuma namanya lain sikit...tapi sedap lagi org msia masak :-)

      Delete
  4. lama rupanya akak tak kemari banyak entri tertinggal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahh..akak Zila..tak per..ada masa baru akak singgah sini yek..JM sentiasa menantikan komen dari akak tu...semoga MIL akak cepat sembuh..amin

      Delete
  5. Kak JM kalau sebelum travel survey tempat makan siap2 atau sampai sana baru redah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah...kalau ke SR ni tuk tuk yang carikan

      Delete
  6. sayur campur . lbh krg je dgn menu kat sini ...

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang