You can click on me :-)

Saturday, 25 January 2014

Siem Reap : Going to Bayon Temple

Assalamualaikum dan Salam sejahtera kepada semua sahabat JM di luar sana :-)


Nampak tak rupa JM yang kesedihan kerana meninggalkan kawan-kawan almost 6 days. Malam ni akan bergerak ke Phnom Penh by sleeping bus jam 11.00 malam. Live updat from Rithy Rine Hotel Siem Reap. Almaklumlah lah dapat free Wifi dalam bilik.

huhuhu alamak lobang idung dh pecah

25 comments:

  1. Jgn sedih2... enjoy your holiday...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok pak lang mie i have something for u heeeee tggu!!!!Ok

      Delete
  2. garang sgt le tu dah patah hidung kena belasah. hahaha!!!!enjoy ur holiday sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muka je nampak garang tp hati baik sbb tu teruk kena pukul hahaha, thank u rose. Can u email me ur address :-)Mu

      Delete
  3. enjoy ur trip....takmo sedih-sedih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih mmg enjoy ni tp rindu gak sama kwn2 so tggu ole2 dari Jm tau

      Delete
  4. Amboih gusti smpai sopeh hidung haha..jgn sedih jm njoy btoi2 nati start keje rindu nk travel blk kan kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahakssss mmg enjoy sesangat ni dh lupa semua kerja kt opis tu blk nanti mesti bertambah serabut kepala ni ha hiks

      Delete
  5. apa la jm ni, travel pun nak sedih-sedih...ke sebab abang tersayang tak ikut sekali, hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaksss mana ada abg tersyg kwn tersyg ramai termasuk orga n wife heeee klau abg tersyg tak ikut mmg x sampai sini mestilah dtg berdua baru best :-)

      Delete
  6. lama nya tak jalan-jalan kat sini. datang singgah kat sini. nak singgah korea tak berkesempatan lagi. heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai fateen, ha'a lama betul x sggah c ni ek, klau nk sggah ke koya moh kumpul duit sikit2 in sha allah boleh sampai d sana

      Delete
    2. hahaha. kije pon belum lagii.

      Delete
    3. tak per..jgn putus asa..terus mencari kerja eh..in sha Allah ada rezeki tu

      nanti akak email jadual temuduga dari job malaysia...try pegi interbiu mana tahu kalau2 ada rezeki :-)

      Delete
  7. bila la nak sampai Siem Reap ni... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam shoeque in sha allah maybe one day boleh sampai sana the kingdom of cambodia lihat keunikan kesenian dan senibina angkor wat mmg terpegun :-)

      Delete
  8. semua idung setiap patung cacat yerk..hihihhihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai sgt yg suka peluk2 dan beramah mesra ngan dorang ni..berebut2 nk bergambar katanya..so byk lah idung yg kemek dan pecah heeee

      Delete
  9. Replies
    1. ramai sgt yg datang belai2 hidung dorang ni heeee

      Delete
  10. sungguhpun dah pecah nampak garang gak yerk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye akak..muka masam mencuka kan heeee

      Delete
  11. eh! hidung patung tu kena sumpit ke? ;p hahhahaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kopiolimauice : Ahaksss...hidung dorang menjadi rebutan...tu pasal semua sumbing

      Delete
  12. cian buddha tu ka . dibina utk jaga dunia tapi hidung sompek pun dia tak blh nak lekat balik ... heheheee

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352