You can click on me :-)

Thursday, 23 January 2014

Siem Rieap : Been there

Assalamualaikum semua

Rindu sama JM  tak?

Rehat jap pastu keluar semula
Botol air bersepah....ahahaha


28 comments:

  1. tak tengok siaran rtm tv1 disituuuuu??., ehHHkeee

    ReplyDelete
  2. wow..dah berapa lma aku x ber-blog ni...siap jm dah sampai siem reap lagi..header pon dah tukau..hahaha

    happy holiday kakak jari manis yang manis...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Aza, ye lah..lama tak online kan..akak pun dh masuk rumah baru ni (header blog je yg baru hikss)

      Terima kasih dear...dh balik pun...jari je yg manis..org nyer kurang manis heee

      Delete
  3. wahhh... JM dah smpai SR...bestnya...nanti pi makan lembu naik bukit tau!sedap....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dj! Jm dh try menu tu mmg sedap then baru tahu why its call lembu naik bukit :-)

      Delete
  4. Amboiii dah start travel ke..bape lama tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Syieda, 6 hari je..belum boleh challenge org iteeuww...30 hari heeee

      Delete
  5. aaa baru terfikir nak pergi ! Ok JM plis update laju2 ya.
    Kedai makan halal
    Tourist attraction etc. Tak sabar nak baca =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lin, JM akan update dengan detail sekali..seperti biasalah kan..

      Nanti kalau Lin nak ke sana boleh refer je sini..tapi bila nk pegi tu..takut karang tak sempat habis update :-)

      Delete
  6. aaa baru terfikir nak pergi ! Ok JM plis update laju2 ya.
    Kedai makan halal
    Tourist attraction etc. Tak sabar nak baca =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh..boleh...no problem...nanti JM share yek

      Delete
  7. kenangan kak sue di siem reap :- dapat beli FM burok itu 40 ketoi = usd10 ;0

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakssss kak sue, jm pun dpt rega yg sama 4 ketul 1usd then jm beli 4 ketul je sbb x kemas buatan nya. Byk tu 40 ketul mau kasi sama kwn2 ke ahaha mmg agak burok

      Delete
  8. Wah JM dah sampai suda ke Kemboja. Jgn lupa p Battambang naik bamboo train & tgk sarkis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a Jm maih di sini. Ada gak minta tuk tuk hantar ke sana dia ckp almost a day baru sampai klau naik kereta dlm 3 jam perjalanan so terpaksa cancel. Maybe another trip tdo kt sana :-)

      Delete
  9. amboi Jm kaki ja ka .. hikhik.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaksss nk tunjuk kaki yang kuat berjln tuA

      Delete
  10. Replies
    1. Ahakksss sabar je tggu Jm balik next week. Mlm ni akan gerak ke phom penh jam 11mlm

      Delete
  11. Replies
    1. Hai Mrs....Jm masih d sini, jam 11mlm mau gerak ke phnom penh. Mesti rindu sama Jm kan heeee

      Delete
  12. assalam dari bunda...

    selamat berhujung minggu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalikimussalam bunda, lama kita x berhubung ek
      Aha terima kasih bunda next week baru Jm pulang jgn rindu2 tau heee

      Delete
  13. cantik beg kelabu purple tuh.. hihhih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear, pink n kelabu hiksss nk tahu x Jm beli d sydney sbb murah hahaha mcm kt msia x ada kan

      Delete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352