You can click on me :-)

Tuesday, 4 March 2014

Misi mencari James Bond - Phuket

Assalamualaikum kawan2,

Just nak bagi tahu misi Jm nak cari James Bond telah berjaya heeee jika nak tahu siapa orang nya tungguuuuu Jm balik esok ye

Nanti Jm kongsi gambar James Bond tu heeee
Lupa nak cakap, gambar kami berdua ni "James Bond" yang tolong ambilkan....sporting kan...dia yang offer diri heeee...

67 comments:

  1. oh dah ada papan tanda... JM dah mcm artis.. tu kain beli 1 percuma 1 ka? hahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a james bond island dh makin cantik skrg...hai bang x sayang mulut ke cubit kang ahahaha kelakar kan, kwn jm tu orang nk warna hijau dia pun nk jgk cer tgk topi tu sama kan jm nk warna kuning dia pun nk kuning harap2 dia x nk james bond yg sama heeee pitam

      Delete
  2. ala cantiknyer gambarni.. jeles akak tau..
    akak tunggu James Bondtu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak zila ni baru sikit je gambar nya nanti jm kongsi lagi gambar yg cantik ehhhh heeee
      Nk tgk james bond tu? Ok ok jm balik dari phuket nanti jm kongsi ahahaha suspend je kan

      Delete
  3. Best kan pergi phuket dengan keadaan cuaca sekarang? Sudah la lautnya biru, langit jugak turut membiru.. aku pun baru pergi krabi last week, dah dekat dengan phuket tu.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg best Zul, panas menyengat..tapi terang, langit cantik so gambar pun nampak cantik..tak pegi Phuket ke..byk aktiviti menarik kat sana..by the way..thanks for drop by sini..keep on reading ek :-)

      Delete
  4. Itu dia. Memang misi James Bond sungguh. Pareo bagai. Ni betul2 cuti2 Phuket.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha bie, ofcos lah dear nama pun pegi phuket kan baru sesuai ngan misi cuti ni heeee klau cuti ke langkawi x ada nyer nk buat kerja mcm ni ahahaha

      Delete
  5. Sawadikapppp... :D
    Betul punya james bond dia dapat tu hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaapppp....kap krung kaaaappp!!!! Sawadeeee, james bond? Kaaaa pai ke nu me liau ung pei nau kaaaaa :-) Tt boy kaa

      Delete
    2. huh sudah akak aku sorang nie.. abis cakap thailand hahahahaa.. udah2 la tu kat sana :P

      Delete
    3. Hahahaha....dear TT Boy...paham ke tidak...akak sendiri pun tak paham...camno tu :-)

      Delete
  6. Dah cantik tempat ni, dulu macam hutan belukar..

    Pssssttt, dah dapat tangkap James Bond ke belum?? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a dh ada improvement kan untunglah kan time jm datang ni cuaca sgt cantik dan puas hati bila tgk hasil gambarnya :-)
      Dear jea, ni misi mencari je bukan misi mahu tangkap bwk balik hehehe

      Delete
  7. Jelesnya tengok gambar ni..cantek..
    tak sabar nak tengok James Bond tu...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu gambarguna tab je CV, klau guna DSLR rasanya lg cantik :-)
      Ohhh nk tgk james bond celup tu ok ok tggu ehhh haaaaa

      Delete
  8. perrghhh.. JM nampak lain la pakai macam tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahakssss lieya, x nk kalah katanya wearing swimming suit and pareo nk bergaya d james bond island. Klau g langkawi pakai gini mshu kena kutuk hehehe

      Delete
  9. best nyeee.. pic cantik... pareo cantikkk !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heidi, gigih tau jm cari pareo tu d patong beach nk bergaya ala2 retis d james bond island tu heeee

      Delete
  10. mana james bond nya ni?pastikan hensem yee baru tepek kat blog....hahaha hamboi ni fesyen ala gf james bond ke ni?berlawan dgn member sebelah tu nampaknya...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. DJ!!....mmg tak ensem sbb JB celup ahahaha..so tak jadilah tempek kat sini hikss..
      Itulah serupa tapi tak sama dah ni..kalau hilang senang nak cari

      Delete
  11. BESTLAH jm
    DApat jalan jalan cam ni
    dilla kalau plan sokmo tak jadi
    Sapelah JB tu erk..... (nak pikir jap)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dila, best tu mmg best TAPI perlu ada budget...kalau tak ada budget tak menjadi jugak
      Ahakss..saje je tulis misi mencari JB ni coz nk ke JB Island kan..kebetulan plak terjumpa JB kat sana ahahaah..suspend je kan

      Delete
  12. dah gaya minah salleh cari sun tan dah ni. heheh!!!!tak sabar nak jumpa JB JM nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rose : dgr kata kalau nk cari JB tu perlu pakai gaya gini ahahahah

      Delete
  13. Replies
    1. Alamak!!!!....seksi ke seksa ni MKL :-)

      Delete
  14. hamboi hamboi... ber james bond bagai ye JM! hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahakss...Farel..ofcos lah kan..nama pun ke James Bond Island...kalau ke Brad Pit Island..mesti mau jadi angelina jolie fulak :-)

      Delete
  15. Tuan punya jari manis yang manis,
    Amboiii gambar... kalah pasa sanda! :D.. gurau-gurau jer ye JM...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fayreen, manis lah sgt kan...bila tgk betul2 jari je yg manis..yang lain masam heeee
      Ahaks...gaya di tepian pantai dan pulau katanya...

      Delete
  16. untungla JM jumpa jodoh kat saya ye... tahniahhhh! jgn lupa kasik kad tau~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear John, mana de jodoh2 bagai itu cuma misi lah syg, x boleh bawak balik pun heeee. In sha allah jika ketemu jodoh nanti semua lovely reader jm jemput eh jgn x dtg je heeee

      Delete
  17. Waaaahhh misi berjaya tak ni? Hehehe
    Dua-dua manis....yang sebelah tu pun nak seiras dengan jm...adik kah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mrs!!!...JM berjaya dalam misi mencari James Bond tu..kira JM vs JB eheheeh tapi JB celup je ahaksss..
      Mestilah nampak seiras sbb pakai pareo dan topi yang sama..apa yg JM pakai dia pun nak..ha'a adik kat opis tapi bukan adik kandung :-)

      Delete
  18. gaye retis nih..satgi abang Nara muatnaik dalam blog Beautiful Nara..ngeh ngeh ngeh..jgn mareee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Retis lah sgtkan Nana...eheheeh...pakai topi nk elak sunburn katanya..oh abg Nara..tlg lah cari org lain..ni retis tepi kolam je :-)

      Delete
  19. Cantikla pic ni JM..cantik cantik view tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ciku, itu gambar guna TAB je kalau guna DSLR .mesti lagi ohsem :-)

      Delete
  20. hamboiii ko kak...posing kalah retis.hee yang blakang tak pakai baju tu james bond ke? kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...Dear Aza...retis sgt kan...ngan muka sunburn tu..konon2 berpakaian spt org pegi pulau kekdah nya..itu bukan James Bond..TAPI James Bam (tembam)

      Delete
  21. wak bayangkan mek salleh pakai sarong batik pastu pakai bikinii., ihHHKks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wak!!!!....jgn bayang macam tu..itu terlalu seksi...psstt...seksi ke Wak?...alamak!!!

      Delete
  22. wahhhhh....nampak mcm perempuan jebon la..ehh james bond la...hehehehe..

    btw, suka baca blog ni sbb banyak cedok info dari sini hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. HB: ape jebon? Atoiii lahhhh sian Jm tau baru nk bergaya sikit like retis x berbayar ni ahahaha klau kt msia pakai gini mahu teruk kena kutuk :-)
      Cedok je sbb free of charge :-)

      Delete
  23. JM...amboi dapat jmpa James Bond ek. cer share sikit :)
    Sakan berjalan yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahak!!..Aizan...gimik je semua tu...dek kerana nak pegi James Bond Island sbb tu letak misi mencari JB tu...jumpa JB celup pun jadi lah janji misi tercapai hee...Kalau nk lihat rupa JB tu perlu tggu dgn sabar sbb JM perlu habiskan dulu entry Cambodia ni...sabar tau heee

      Delete
  24. amboi JM belit2 pareo gitu cm dok kat hawaii pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zura : Cara berpakaian ke Pantai dan Pulau kekdah nya..kalau di msia tak mampu nk pakai cenggini..teruk kena nanti heee

      Delete
  25. wahh..sape la James bond tu yer?.. jauh benar p sana cari james bond :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Misi mencari james bond tu bejaya Ros tetapi tak boleh di bawak blik msia..tunggu akak JM update cuti Phuket nanti :-)

      Delete
  26. Replies
    1. Nur As : James Bond tu badan Sado tapi kulit gelap sikit

      Delete
  27. Siapa Bond tu yer JM... Nanti nak selongkar ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal : waktu selongkar tu jumpa tak?

      Delete
  28. utg james bond tu ada dua ladies . blh jadi heroin dia ... heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vee : harap2 James Bond tu terima :-)

      Delete
  29. untung la james bond tlg amek kn gambo hihihi ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. KopiO : ahakss...guna gunakan cukup2

      Delete
  30. Replies
    1. Phuket terr? Apa yang terr nya, Ekin?

      Delete
    2. ahakss..Farrahh..hanya ore kelate je akan cakap "terr" tu

      Delete
    3. Ekin...explain sikit..'terr' tu apo kobondo nye ehhh

      Delete
  31. James Bond di James Bond Island? Wahhhhhhh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. James Bond versi Thailand ye Farrah :-) ntah bila nak sambung cite nih

      Delete
  32. nama rupa james bondnya.. nk gak tgk ensem ka x

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang