You can click on me :-)

Sunday, 2 March 2014

Teaser : Misi mencari James Bond - Krabi

Assalamualaikum kwn2 kesayangan tu,

Misi mencari james bond akan di teruskan di Phuket tgh nanti

menunggu james bond yang x kunjung tiba

43 comments:

  1. Sampai senget2 kepalaku nak menghayati foto ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi hai pak lang..sampai cmtu sekali?? hahaha

      Delete
    2. Pak Lang Mie, tak perlu sengetkan kepala tu..cer betulkan monitor tu :-)

      Zila : saja je kan Pak Lang Mie tu :-)

      Delete
  2. Huhuuu.. Moga ketemu dengan Jame Bond di situ Kak JM hehehee.. :D
    Happy Holiday again and again :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. TTBoy..akak dah balik...rindu sama akak tak heee
      JB?..ha'a dah jumpa :-)

      Delete
  3. JM, James Bond mana satu yg ditunggu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Putri, JM nak cari JB di James Bond Island :-)...JM vs JB hiksss

      Delete
  4. james bond, jeng3.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Den: ahaks...James Bond lah sgt kan

      Delete
  5. Semoga James Bond itu dari syurga.....hihihi..Selamat bercuti

    ReplyDelete
    Replies
    1. MKL : dari Syurga? hanya Allah yang lebih mengetahui :-) ini misi mencari je bukan misi menggoda ahahaha

      Delete
  6. Jangan lupa snorkeling kat phiphi island ye JM...Selamat men"sunburn" kan diri hehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rosli : JM tak sempat nk ambil pakej ke Phi Phi Island just singgah sana dan jalan2 kawasan sekitar je sbb kesuntukan masa...tapi masih ada misi ripit ke sana utk cover tempat yg tak pergi lagi tu :-)

      Mmg sunburn lepas balik ni ha...haruslah letak krim pemutih byk2 :-)

      Delete
  7. Tu dia mesti James Bond tenung penuh manja, sebab JM pakai baju pink. Hihi. Have fun!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bie, ahahah..adakah dia akan tenung sampai terkeluar bijik mata...Krabi mmg best...Phuket pun best :-) U must go there someday..so stop dulu blk kg tu heeee

      Delete
  8. happy mencari james bond ye...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ietams!!..JM dh balik...ha'a..dah jumpa JB nyer :-)

      Delete
  9. bestnye!bestnye!bestnye! harap2 jumpa la JB ye JM comey

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rose : maybe berkat harapan rose yg membuatkan JM dapat bertemu ngan JB tu ehehe...tapi tak boleh dibawa pulang dong :-)

      Delete
  10. Replies
    1. Dear CN, akak dah balik!!!...puas hati dpt pegi Krabi dan Phuket ni coz sblm ni dgr citer dari org je..

      Delete
    2. hee.. CN blm berpeluang nak p kedua2 tmpt ni lagi :)

      Delete
    3. CN : kalau ada peluang nanti pegi tau..mmg best..pulau kt sana airnya cantik dan jernih cuma SUNBURN lah sikit

      Delete
    4. hehe... in shaa Allah akak JM. CN tgh duk plan lg ni dgn member. Hehe...

      Delete
  11. Replies
    1. Lieya!!...bukan JM yang cantik...view dia yg cantik kan?..kan? kan ? heee

      Delete
  12. jenuh akak teleng kepala nak tengok gambarni JM.. alahai bestnyer santai2 di pantai ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesian akak Zila..ehehe..konon nk kelainan sikit..asyik gambar potrait dan landskap je kan

      Delete
  13. walaupun pasir pantai tu basah, tp ttp nmpk kehalusan dia...tk sabar nk baca citer JM psl phuket

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zura : Selepas JM habiskan citer kemboja dulu ek

      Delete
  14. Replies
    1. ahaks..baru TEASER cerita penuh belum publish lagi :-)

      Delete
  15. Cantik gambar ni!.. eeee bestnya dah sampai sana.. nak jugak p...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ros sementara masih berdua ni try lah cari tiket jenjalan :-)

      Delete
  16. JM, kali ni 'travel' ikut JM ke Krabi pula ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakss..Farrah..tunggu tau entri Krabi full version belum publish..harap2 x basi
      terima kasih kerana sentiasa support blog JM..love u!!!

      Delete
  17. Semalam baru tengok cerita 'Hatiku di Krabi' dekat tv9. Macam teringin je nak pergi kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nur As : view di sekitar Laut Andaman ni sgt cantik..tak rugi kalau pegi

      Delete
  18. best nye phuket! harap2 jumpa la james bond tu ye ;)

    ReplyDelete
  19. Krabi pun sis JM dah p ya.. syok la

    ReplyDelete
  20. Ini sahaja kah entri berlabel krabi sis JM? Atau mekja terlepas yg lain-lain ni?

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352