You can click on me :-)

Thursday, 5 March 2015

Jangan BACA! cite ni tak BEST!!!

Assalamualaikum!!!!



Aku tanya apa khabar....aku tanya apa KHABAR!!! aku tanya apa KHABAR SEMUA...........

















Jangan baca, nanti NYESAL!!!!



Ada juga yang nak baca ke?



Hurmm...okey lah kalau nak baca...JM tak nak tanggung RISIKO heheheeheh

Isshh....JM ni...apa GIMIK ko nih...

Ni ha..just nak kabor kat korang..korang...koranggg semua JM ada terima ole-ole dari rakan blogger. Tu je...tak ada apa yang BEST pun...ahaahaha....kan dah cakap awal tadi jangan BACA!

Minggu lepas hari Sabtu, sedang JM lepak depan Notebook layan Running Man Ep 235, tiba-tiba ada orang ketuk pintu rumah.

Pagi tu tinggal sorang sebab adik pegi keje. Ishhh siapa pula menganggu ketenteraman i nih.

Intai melalui lubang kecil di pintu....pastu dengar suara cakap "POS Laju." ohhh suspenda betul!.

So laju-laju JM buka pintu tapi grill still berunci...risau nanti orang pos laju tu TERGODA sama JM yang seksi tu ahahaahha. Ada ke yang rasa nak MUNTAH...silakan hihihih.

Lepas sign terus ambil bungkusan, belum tahu siapa yang beri tapi muka dan senyum heeee

Terus koyak bungkusan POS LAJU denga rakus!..seperti singa lapar (part tu JM tipu..JM seorang yang sopan santun)..anak dara katakan eheheheeh

Korang nak tahu isi kandungan nya..TARAAaaaaaaaaaaaa!!!

JM dapat Bracelet yang comel, keychain dari Bali, beg kecil yang kiut dan FM dari Krabi, Thailand
Dapat je terus try..kebetulan baju yang di pakai MATCHING sangat!!!
CANTIK tak? mestilah cantik...tengoklah siapa yang pakai ahahaha
Ehh..siapa yang bagi? Bagaimana JM boleh dapat hadiah Bracelet yang cantik nih...

Terima kasih Anil Wanina...JM sukaaaaaaaaaaaaaaa sangat bracelet nih...

Sebenarnya JM adalah salah seorang pembaca blog si Anil Wanina ni cuma baca secara tak konsisten , jika ada masa terluang JM akan terjah secara pukal. Kebetulan hari tu JM ada tinggalkan komen di blog beliau dalam entri Wanita dan Bracelet, boleh baca di SINI then beliau akan hadiahkan Bracelet kepada 5 Commentar di entri tu dan Alhamdulillah ia menjadi rezeki JM.

Anil Wanina ni suka travel seperi JM juga, so JM ni kalau baca blog Travel akan terlebih excited sikit. Kepada rakan-rakan blogger, jika ingin berkenalan dengan blogger Anil Wanina boleh terjah blog beliau. Klik sini The Other Side of Me

Kepada lelaki bujang di luar sana, korang tiada harapan kerana beliau sudah berpunya dan mempunyai seorang anak gadis yang comel. TAPI tak perlu risau JM kan adaaaaaaaaaaaaaa ahahaahahahha....

Macam mana? Menyesal tak baca entri nih..ahahah...jangan salah kan JM tau..tadi dah warning awal-awal...

Psst : Kepada kakak Umi Alya, JM belum terima bungkusan/ole-ole dari akak. Kak Umi pos biasa atau pos laju.

Sekian laporan untuk hari ini.

378 comments:

  1. Memang tak best pon sbb jeles xdpt hadiahh hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syapina : ahahah...menyesal tak?

      Delete
    2. hihihi.. pengakuan jujur tu...

      Delete
    3. Rose : hihihhi...jujur dan ikhlas....

      Delete
    4. Akak JM femes you.. always dapat hadiah ehehe..
      abam posmen pun dah hafal dah..

      Delete
    5. Silap2 kat pejabat pos tu dah ada satu box untuk asingkan posto2 sis JM :)

      Delete
    6. ahahaahah...belum boleh challenge org tu dapat Ceketed

      Delete
    7. jeles orang tu dapat ceketed....saya cikenet pun belum terima hehe

      Delete
  2. Wow.. macam2 hadiah dapat dari peminat... lom dapat lagi dari KK kan.. dari Keningau dah pernah dapat... takper takper... ada rezeki karang dapat lah dari KK... hehehehe... suka dia dapat hadiah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najib : pernah dapat dari KK..dari blogger Lady Dreamer, Bie Karim, Nana Rjay dan ramai lagi CUMA dari Najib je belum ahahaha...kalau nk bagi tak nak mutiara dari pasar filipines tu ..DEMAND!!!! Nak hadiah Najib as a tour GUIDE di KK kalau JM ke sana. Boleh? ahahaahah

      Delete
    2. nak jugak.. tiba2 nyibuk sini.. kekekeee

      Delete
    3. Najib : sila BERI PERHATIAN kepada Syida nih a.k.a Qaseh Suci ehh..Qaseh Abadi :-)

      Delete
    4. Qaseh suci pun boleh.. suci dan murni.. hahahaaa

      Delete
    5. Syida : dh mcm minyak seri murni lah pulak hihih....Najib...Syida ni masih singgle tau eheheheh

      Delete
    6. mak aiii... nak saya jadi tour guide... hahahaha... macam susah nak janji tu... kita kerja asyik ke sana ke mari... kadang masuk hutan kadang on the spot kena ke sana ke mari... nanti dah janji kensel last minit karang makan hati pulak...

      Syida single? JM pun single jugak kan... hehehehe... nanti saya fikir hadiah apa nak bagi... tanak mutiara yer...

      Delete
    7. Najib : alaaaaaaaaa...ni yg FRUST tertonggeng nih eheheeh...

      Ha'ah...kami berdua masih dara sunti cuma beza nya Syida anak dara muda ..JM anak dara tua ahahaahha. Kalau nk bagi hadiah, JM nk 'CINCIN' di Jari Manis...ehhh...ehhh...salah! JM nak something yang special dari Sabah yang x de di Semenanjung heeee

      Delete
    8. okaaaay kalau gitu nak jugak lah *super menyibuk*

      Delete
    9. yang ada kat Sabah takder kat Semenanjung tu Gunung Kinabalu tu lah... nak ker? okay kalau ke KL nanti cheq tapau kan yer...

      jap yer... orang utan kat Semenanjung ada
      monyet belanda ada
      durian king pun ada
      mamat sabah pun ramai
      orang suluk pun kat Dr Shikin dah ada...
      mutiara pun ada...
      rumpai laut lah...

      ishhh slow lah saya ni... takleh nak pikir...

      Delete
    10. Najib ariyan orang utara ka cakap cheq ni hahaha

      Delete
  3. Wah, banyaknya hadiah :) Tahniah Sis JM :) cantik bracelet tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Cik Mimie..Tahniah je..nk minta kiss sikit boleh eheeheh

      Delete
    2. Kak JM, asyik nak kiss je ni. hihihi

      Delete
    3. Rose : ye lah..itu cara nk tunjuk tanda sayang hihihi

      Delete
    4. cara kasih syg sis.. kena kiss ja

      Delete
    5. memang cantik bracelet tu

      Delete
  4. Bracelet tu mmg nais! Elok je terletak kat tangan JM. Jeles dgn org yg boleh pakai bracelet nih sebab kalo diri sendiri pakai bracelet tak berapa nais. Sebabnya?? Nampak tulang je tersembul kat tangan. Dah tu kena tarik bracelet tu ke atas sikit kat tpt yg lebih berdaging! Tulang tu pulak kat situ je obvious nya... kat tempat lain terlebih lemak + daging pulak. See, pembesaran tak sekata sangat!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha...Fay!! your statement boleh membuatkan i tergelak..JM tahu kat mana lebih daging dan lemak tu..ada 2 tempat...ahaha..tak nak cakap..Fay pun tahu

      Delete
    2. nampak manis ja pakai..yela kan jari manis...

      Delete
  5. wahh...banyak dapat hadiah..best2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nohas : byk ke...jap 1,2,3,4..ha'ah byk eheheh..nak satu?

      Delete
    2. kalau nak bagi, ros ok je. hahhaha tetiba kan.

      Delete
    3. Hanis & Rose : kalau ada org nk bagi then cakap tak nak bukan 'orang' lah tu hihihi

      Delete
    4. Hari2 Santa Kelaut datang umah dia bawak hadiah!

      Delete
    5. hehehe hari2 dapat hadiah.. retis pun kalah tau..

      Delete
    6. Terfikir juga.....abang poslaju dari rumah ZF ke rumah Inani sampai ke rumah sis JM....
      apa motif abang poslaju ni?

      Delete
  6. Nak baca jugak.. nak baca jugak.. hahaha.. tahniah jm dapat banyak hadiah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Intan : piat linger kang..kan dh cakap jgn baca heeheheh....terima kasih :-)

      Delete
    2. Saya baca gak. Sebab citer sis tak delah yang kategori 'tak best mana' :)

      Delete
  7. sampai hati akak warning jangan baca entry ni. tak kira, nak baca jugak! hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak ROSE x nk dengar cakap sis JM ye..babab kang!

      Delete
    2. disebakan kata jangan baca...saya baca lewat....tak baca cmna komen nak melekat kat blog ni....

      Delete
  8. Akak JM tanya apa khabar kan?.. So, Ros jawab, khabar baik :)
    Alhamdulillah, terima hadiah dari rakan blogger ye kak Jm.. tahniah tau.. cantik tau gelang tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...Rose sihat hendaknya..itu yg sis JM nk dengar hee
      Walaupun cantik, sis JM x nk kasi pada Rose hikss

      Delete
    2. Ala dah puji puji ni, tak dapat gak ek? Hahahahha

      Delete
    3. Rose : jgn haraplah!!! ahahaahah

      Delete
  9. wokeh..komen dulu...baru baca....hahahaha...ok...nk smbung baca....tetap nak baca....hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. I pegi toilet dulu baru komen!

      Delete
    2. Deanna : x rugi kalau x baca pun :-)

      Delete
    3. SS : harap2 x sesat cari tioilet nanti hiksss

      Delete
    4. SS gi toilet pun nak gtau? Hikhik

      Delete
    5. Rose : senang nanti..kalau ada org carik boleh ckp SS gi berak! hehehe

      Delete
    6. Project BAIK kena bagi tahu.... Ha Ha Ha...

      Delete
    7. aahaha.. ZF mane ZF ? singgah kejap nanti singgah lagi ehehe..

      Delete
    8. saya ada ja CT... xsempat nk singgah lama2.... huhu masa semakin suntuk

      Delete
    9. ZF kira kontena dulu baru baca

      Delete
  10. huiyooo....bestnyee dpt hadiaahhhhhh.....rezeki kannnnn....tahniah JM....hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye Deanna : sekarang ni kan..rakan2 blogger lah yg membuatkan JM senyum sendirian

      Delete
    2. sis JM jangan senyum sampai takleh tutup mulut

      Delete
  11. JM macam tetau jer nak dpt hadiah...ikut tema tuhhh....naluri wanita kannnn...hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deanna : now u know me hihihih

      Delete
    2. SS : I love PINK...yes!! i'm pinky ladies hihihhi

      Delete
    3. Akak JM dah always dapat hadiah.. so dia standby dah..

      Delete
  12. Selalunya yang jangan tu lagi nak di buat... jngan baca lagilah nak baca hehee
    wahh.. tahniah JM.. sesuai sgt dgn JM tu. Menarik.. lagi seronok bila kiriman tu dari rakan-rakan blogger kan.. best..
    Tahniah JM.. :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro KK : itulah kan..makin di larang makin lah dia nk buat..kena babab org mcm tu..x dgr cakap heeee
      Ye bro KK...rasai di hargai....rakan blogger JM ni mmg baik hati dan pemurah...termasuk lah bro KK...pemurah dan rajin tinggalkan koen...terima kasih :-)

      Delete
    2. bro KK sis JM sekarang dah ramai peminat

      Delete
  13. ek eleh.. nak touching kat entry ai.. dia dapat lagi best... tapi xper ai nak jugak cakap ai dapat lagiiiiiiii istimewa.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syida : Huuwwwwwwaaa....QA telah berjaya membuatkan sis JM rasa jelesss!!!! x nk kawan...lari masuk bilik hihihhi

      Delete
    2. so now i nak taceng ngan dedua.. ahaha sebab dedua dapat hadiah =P

      Delete
  14. amboi, tajuk sis tu buat wana teruja pula nak baca tau..hahah

    ReplyDelete
  15. wah, cantik tau hadiah yang sis dapat tu..tahniah..rezeki tu kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wana : cantik kan...pastu sis JM lak yang pakai bertambah cantik lah hai...eheheeh...uweekk!!!

      Delete
  16. Bukan main melawo lagi JM pegi jumpa posmen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah SS.. JM kan meletop.. kekekee

      Delete
    2. Cuba tengok tangan dia tu... Kalu kena tampor dengan tapak tangan tu... Kompom makan pakai straw! He He He...

      Delete
    3. Special kot posmen tu. Tu yang kak JM nak melawa. Hihi

      Delete
    4. QA : kalau MELETOP habislah bersepai! hihhi

      Delete
    5. ahahaah SS! haruslah besor kalau dh badan I mcm kayu balak nih

      Delete
    6. Rose : sis JM sentiasa melawa..cuma org je tak perasan hahaahah...matilah!!!

      Delete
    7. ehehee abam posmen pun abam jugak =P aaaaiseyh..

      Delete
    8. saja nk ngorat abam posmen tu kot

      Delete
  17. hahaha lawak la sis jm nie...
    sengih jap
    waaahh tahniah
    mmg cantek la tu kan..

    ReplyDelete
  18. Untung laaaaaa... SS ada TALI RAPIA je!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok tu SS dari tak ada. Hhaha

      Delete
    2. SS : jika pandai pintal tali RAFIA tu boleh jadi gelang yg cantik tau

      Delete
    3. SS nak pi kedai basikal laa pasni... Cari rantai basikal.. Potong 8... Buat gelang... Pos utk 8 orang.... Ha Ha Ha...

      Delete
    4. harap2 JM bukan antara 8 orang tu heeee

      Delete
    5. ceh SS tu konon lah tali rapia.. CT ade getah jentik cicak..
      nak ikat rambut pun sakit..

      Delete
    6. SS kalau nk gadai.. agak2 terima x

      Delete
    7. eeeee cicak eeee.. tak sanggup daku..

      Delete
  19. alhamdulillah murah rezeki JM :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ahh...terima kasih Mrs Smile :-)

      Delete
  20. Replies
    1. kak Amiiza : CANTIK? bracelet tu or JM

      Delete
  21. cantiknyaaaa bracelet tu sis...wanie suka kaler tu..rezeki kak JM la tu kan..tahniahhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wanie : kalau dah nama nya rezeki kan...takkan lari gunung di kejar..ehh ada kaitan tak?

      Delete
  22. besttnyaaa....murah rezeki kak ros

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hani : Alhamdulillah...Allah maha penyayang...JOM kita banyak kan solat sunat Dhuha :-)

      Delete
  23. hehehe yang tak bagi tuh laa nak buat sangat.. opps dah terbaca laa kak JM.. cantik sangat bracelet tuh.. memang padan sangat dengan tangan penerima dengan baju yang dipakai masa tuh.. apapun tahniah kak JM..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kira nya Eyda nih budak NAKAL tau...yang di larang tu dia nk buat eh..dengar cakap ibu nih hihihih...Alhamdulillah rezeki dapat kenalan yg baik

      Delete
    2. rasanya lagi padan kalu gelang tu letak kat leher SS...

      Delete
    3. ni apa fesyen nih SS...dah nama pun gelang bok pe nk pakai di leher...leher nya harus di pakai kan rantai nya bu!!!!! ahaahah....ni yg JM x tahan nk gelak guling2 nih

      Delete
    4. Sekali sekala masuk AIR tak salahkan JM? Ha Ha Ha...

      Delete
    5. ape nih ape nih..AIR di sana AIR di sini..kang lemas eheheheeh

      Delete
    6. semua ni macam dah terminom air ketum saja.. semua nak air sokmo ahaha..

      Delete
    7. hahahah terminum air ketum? SS nak pinjam gelang sis JM nak buat style 'choker' tuh :)

      Delete
  24. baru 3 jam post dh banyak komen..memang kebabom la JM nih..hehehheheh
    untungnya la...hihihihi..
    tapi entri mmg kelakar tau JM..

    semoga cepat cepat dapat jodoh..aamiin...
    sama sama kita doa eh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha MJ!!!! ini bukan entri carik jodoh..ini entri dapat bracess oppss salah dapat bracelet..tapi kalau bertemu JODOH Alhamdulillah hihihihi (gatal kan)

      Delete
    2. Cer buat entru cari jodoh kak JM. Nak tengok sambutannya. Hahhha

      Delete
    3. Rose : ini bukan agensi cari JODOH!!! ahahaah....x nk lah up entri cari JODOH tu nanti tak terpilih lak sis JM ahaha

      Delete
    4. ooooch see the leg lah.. Akak JM okay yang post..
      tayah 3 jam.. post seminit aje ada komen dah ehehe..

      Delete
  25. Untungla.... disayangi ramai. :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung dpt hadiah...n3 utk berfikir.

      Delete
    2. Mrs A : sayang menyayang..cinta di kenang...perasaan menjadi rindu...ooohhh oohhh...okey sambung! :-)

      Delete
    3. kak Paridah : x perlu nk berfikir baca je heee

      Delete
  26. Replies
    1. Yan...sis JM ni pakai apapun cantik kan ahahaha

      Delete
    2. PINKY LADIES pakai apa pon cantik!

      Delete
    3. Ecece... Kembang seKAWAH laa tu orang puji dia..

      Delete
  27. Murah rezeki JM...bole bukak muzium koleksi barang blogger...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama Amir : masih berkira2 nk sediakan satu sudut dalam bilik tidur hiksss

      Delete
    2. buat Akak JM silaaa buat.. sudut artifak barangan pemberian peminat..

      Delete
  28. Setakat ini saya cuma mampu hadiahkan hati saya yg akan terus setia dgn blog JM yg sangat awesome ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro JR!!!! apa nak serahkan hari Bro JR kepada JM? ....jap nak baca lagi sekali...ohhhh ahahaha...nasib baik bukan

      Delete
    2. aaaauch inilaaaah win punya statement.. so suwwwwit =D

      Delete
  29. Replies
    1. Kathy : tak baik DENGKI nanti banyak DAKI hehehe

      Delete
  30. Hahahahahhaaa ... walaupun di warning, tapi orang tetap baca ... sebab rasanya semua orang sayang ngan JM hahahhahaa

    Memang matching bracelet tuh ngan baju !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa...Abg Jaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tu pun sayang sama JM cuma x nak mengaku je....ahahaha..lari masuk bilik sbb malu org x ckp sendiri perasan!

      Delete
  31. wah..perasaan yang best kan bila dapat parcel aka hadiah dari orang. rezeki sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. FiZ : bukan itu je ada lagi perasan yg BEST...bila ada orang cakap "I Loveeeee u" hihihi

      Delete
  32. banyak dapat tu ... tahniah ! dah lama sis tak layan runningman .

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis Cetusan Minda : kalau JM rasa bosan..Running Man adalah ubat nya...

      Delete
  33. alhamdulillah rezeki :)
    tertari kat running man tu haha saya tengok episod tu haha
    kayy comment takde kaitan ngan entri hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farhanah : komen je x kisah apapun...sis JM terima :-)

      Delete
  34. Memang cantik bracelet tu.. rezekiiiii :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nurul Hidayah : mmg CANTIK kan..sape cakap x cantik pegi beli cermin mata! hihih

      Delete
  35. alhamdulilah rezeki kak JM.. rmai org suka kak JM sb blog kak JM mmg best wlpn sy xselalu komen tp msti xlps bc post kak JM.. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siti Rohaina : masing2 kan ada komitmen..jarang2 komen pun x per....sebut je Siti Rohaina tetap sis JM kenal...terima kasih Siti

      Delete
    2. hihi..thanks Kak JM..xsbr tggu kak JM gi mana lagi

      Delete
    3. Siti Rohaina : Sabor Siti Sabor!!! Sabo tu separuh dari Iman! Ahaksss..sis JM yg tak sabar sebenarnya..almost three month ayik mengukur tanah di Semenanjung nih..Aku ingin TERBANngggggggggggggggg!!! hikss

      Delete
  36. Wahhh.. untungnye... jeles2.. hahha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ieyka!!! lama menyepi...terima kasih masih sudi 'datang' sini...jgn lah jelesss...tapi kalau nk jeles boleh jugak heheheeh

      Delete
  37. tahniah.. tahniah.. gituler JM yang baik sangat selalu bagi kat orang... mesti ramai yang sudi bagi balik pada JMkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Cho Zila : mocho...mochoo..mochoooo....rindu sgt dengan kak Cho Zila..lama kita tak borak kan..JM dpt hadiah ni kerana tinggalkan komen di dalam 1 entry beliau..x sangka lak dapat hadiah yg comel tu..akak x jelly ke hihhi

      Delete
  38. Tahniah JM. Cantik la hadiahnya. Memang wajar JM dapat macam2 hadiah sebab JM peramah dan rajin support blog rakan2 ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal : u sapot me so me saport u back barulah fair and lovely hihihih

      Delete
  39. Wah.. bestnya JM dapar bracelet tu. Cantik! =)

    ReplyDelete
  40. amboih, sesuai bebeno bracelet tu dgn imej JM yg sopan santun..ahaks ;p

    ReplyDelete
  41. alaa, nyesal terbaca miahahah
    tahniah JM, cantik gelang tu
    meh share sikit
    kan dia ada 3 baris tu
    ihihks ^_^

    ReplyDelete
  42. wahhh banyaknya dpt hadiah ..seronoknya

    ReplyDelete
  43. nyesallllllllllll emmm tak la, jeles sikit jew

    ReplyDelete
  44. sebijik sebijun memang sama gelang dan baju...macam berjanji pula serupa.

    ReplyDelete
  45. bila baca blog travel memang rasa excited lebih

    ReplyDelete
  46. Akak JM !!! CT datang nak terjah ni.. syok nyeee dapat hadiah..
    eh sukalah RM epi ni.. banyak yang CT suka datang.. aigoo aigoo cuci mate..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh... Dah bangun tido eh Cik CT...

      Delete
    2. aahahah hamboi SS ni kalo depan mata mintak kena babap..
      tak abes2 lagi ye..

      Delete
  47. kata jangan bace tapi baca jugak.. sebab curious nape kuar gambaq running man..
    wehehehe selamat hujung minggu Akak JM =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS fast curious kat kartun gajah tu.. He He He..

      Delete
  48. tulis la apa2 pon.. jgn baca ka.. xleh baca ka.. diharamkn baca ka.. still org nk baca.. mcm entry kosong SS tu pon org baca.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entry kosong tu untuk orang yang buta huruf... He He He...

      Delete
    2. Entri kosong tu ada susulannya kan,...misteri magik SS dah revealed!

      Delete
  49. wow! bestnya dpt hadiah!!!
    cantik pulak tu.. ^_^

    ReplyDelete
  50. Jangan baca tapi saje je dtg baca baca.. Salam ceria hujung minggu JM.. :D

    ReplyDelete
  51. hahaha pandai eh buat saspen bagi orang nak klik =p

    bestnya dapat hadiah =)

    ReplyDelete
  52. Khabar baik JM...hidup kena teruskan walau apa keadaan. terima kasih setia di blog Etuza JM memang terbaik..

    ReplyDelete
  53. khabar baik ;) tak penah menyesal pon klu baca apa2 entry kt blog akk ni ;p wahhh rezeki ek dpt mcm2 gift ^__^

    ReplyDelete
  54. waalaikumussalam... nyesal la juga baca bila smp part puji diri seksi..hahah...
    murah sungguh rezeki kak JM dapat adiah selalu... comey bracelet tu :-)

    https://www.youtube.com/watch?v=gOz2hadwt2E

    ReplyDelete
  55. Hai...first time comment sini. before this silent reader je. :p Love your blog. useful tips and advice. =) do visit my blog when you have the time ya!

    ReplyDelete
  56. tajuk tak hengat akak ni..hehe..

    bestnya, ada ramai kawan kat alam mayakan..fuhh

    ReplyDelete
  57. khabar baik !! tahniah JM.. matching dgn baju.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Nina :-) matching? bagai pinang di belah 4 kan

      Delete
  58. Tahniah, Sis! Gelang tu memang cantik dan matching bebenor dgn baju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah : ha'ah CANTIK kan....bertambah cantik bila si pemakai pun can tek hahahahah (uwweekkk!)

      Delete
  59. KY tanya..JM apa khabar..
    pandai kawan JM memilih..matching dengan semua baju..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Yon..Khabar baik Alhamdulillah cuma berat badan semakin naik...huhuhhu
      Itulah...suka sangat!!!!..

      psst : Kak Yon..JM dah bagi alamat..dapat tak?

      Delete
  60. Serius....menyesal baca....wakakaka ampun sis JM gurau ja....

    perghh layan running man tu.
    lama dah tak ikut running man Sis JM

    seoronok woo dapat hadiah.

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352