You can click on me :-)

Thursday, 16 April 2015

Apabila 'manusia' sayang!


Assalamualaikum dan salam sayang semua nya,


Apa nak jadi dengan JM ni malas betul nak update blog....cite trip Busan pun belum habis lagi.

Moh JM update entri pendek supaya blog ni tidak bersawang terlalu lama...nanti SS perli heeee.

JM ada terbaca pepatah ini...

" Jika manusia sayang ia akan beri perhatian"
"Jika Allah sayang ia akan beri ujian"


Adakah ini tanda nya SAYANG?

Hari ni JM terima something from pengomen tegar blog Jari Manis...siapa tak kenal SS a.k.a Scdha Sein. Ini bukan kali pertama JM terima something dari beliau but kali ke 2.

Hai SS...terima kasih di atas pemberian tu..JM suka sangat!!!
JM terima 3 sampul surat yang berNOMBOR 4,5,6 kenapa 456? bukan 1,2,3? sebab JM telah tinggalkan bilangan komen di blog beliau pada bulan Mac lepas...jumlah komen yang JM tinggalkan berjumlah empat ratus lima puluh enam!...tak percaya? yes...456 komen sebulan!

Apa yang menariknya dengan sampul berNOMBOR nih
 Ni notes from SS to JM :

Salam....My dearest Jay Emm...SS beri 3 sampul...harap boleh teman Jay Emm setiap hari....please buka SATU sampul untuk SATU hari....bermula dengan nombor nombor kecil....PROMISE!

Sweet kan notes dari SS tu...yes...my sweetheart eheheheh

JM pun buka sampul pertama...ini kandungan salam sampul tu..

Magnet memoHolder dari Seoul Korea
Nak tahu isi kandungan dalam sampul berNOMBOR 5? Tunggu esok JM buka dan share kat sini ye

Hari ni hari ke-2, so JM buka sampul No 5...korang nak tahu apa di dalamnya?

Gambar kak Nam cantik bergaya di atas puncak Mount Seorak, sticky notes Jari Manis dan sekeping poskad...Apa yang tertulis di atas poskad tu terlalu peribadi untuk di kongsi, so ia untuk tatapan JM sorang je..kata-kata yang terlalu special ehehehe
Sampul ke tiga? tunggu esok JM reveal ye?

Okey!! tibalah masanya untuk revela sampul ketiga...agak berat dari sampul pertama dan kedua...

Buka je...terus JM senyum...senyum...senyum...dan senyum..SS is so sweet....ROMANTIK!!!

Sekeping fridge magnet hasil tangan beliau sendiri, siap dengan kalendar. Salji tu semasa beliau mendaki Gunung Seorak..walaupun gayat tapi sampai ke puncak....dia GAYAT uolss tapi macho!!! ehehehe. Ada sekeping sticky note yang dikepilkan begitu menggoda hati JM..YES!!! tak boleh kongsi di sini..it's so special to me 
Jika JM 'sayang' kepada rakan reader apa yang JM akan buat?

Ni ke? tunggu lahhhhhhhhhhh

319 comments:

  1. Replies
    1. * Tutup muka dengan tisu... Maluuuuuu... He He He...

      Delete
    2. ececehceh...malu ke suka hehehehe...macih SS...tido mlm mesti teringat ke SS...mcm mana nih...adakah JM sedang angau ahahha

      Delete
    3. dah tido mana leh ingat apa2... nampak naaaa nipu nyeeee! ha ha ha...

      Delete
    4. ahahaah...ingat sebelum tido..lupa semasa tido....

      Delete
  2. So sweet.. Seronok dapat hadiahkan JM.. Sebagai tanda ingatan :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye Nurul Hidayah..terasa diri di 'sayangi' dan di 'hargai'.....

      Delete
  3. Suweeeettttttnya SS! Bagi 3 sampul ada nombor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah Farrah..kreatif kan si SS nih...no 4-5-6 tu....kalau lah dia tu LELAKI..dah lama sis JM falling in love dengan style dia tu..ROMANTIK ehhehe

      Delete
    2. haaa betol2 kalo dak lama dah ship dedua soh kapel hahaha

      Delete
    3. hamoi CT..kita capel nak hhehehe

      Delete
    4. Amboi, sis! Ghamainya calon-calon utk diconsider :)

      Delete
    5. Jay Emm... Jom kite couple.. He He He...

      Delete
  4. Salam. Hee bestnya mendapat hadiah dari sweetheart tuu ;p

    Kalau sawah tidak bertepi,
    Burung tempua tidak bersua;
    Kalau sudah sayang di hati,
    Ole ole jangan di lupa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Burung tempua hinggap di perigi
      Tepian sawah kita bersua
      Andai empunya badan dah sudi
      Hati ku serah tanda setia

      Ok tak Wakkk fantun tuuu? Keh Keh Keh... Nak SS buat fantun iphone 6? He He He....

      Delete
    2. fantun fantun lawak sekali
      CT datang menyampuk ni

      Delete
    3. CT... Tak kan dua kerat je? Mana lagi dua kerat?

      Tuan tanah tak nak balas ke fantun SS tu? He He He...

      Delete
    4. JM x pandai fantun...bukan kelas SASTERA...jap nak try

      Pohon sagu patah di tebang
      Atas pohon duku di buat sarang
      Jangan ragu jangan bimbang
      Cinta ku hanya untuk mu seorang

      Delete
    5. Saya nak berpantun gak ni,...
      PANTUNNNNNNNNNN ;)

      Delete
    6. huhu mana fantun saya kalau padi katakan padi tadi., ?? terdelete erk smpi hatii ;p

      Delete
    7. ahahahaha...Farrah...ni pantun seloka ke pantun lawak ke pesta pantun

      Delete
    8. Tiga Lalat...mana fantun padi katakan padi?...tak masuk pun!! buat apa lah JM nk delete komen kawan2 kesayangan tu...terutama dari Wak...cer tulis lagi sekali...nak baca!

      Delete
    9. manaaaaaaaa? manaaaaa fantun wakkkkkk?

      Delete
    10. Wak tu propa je...

      jika padi katakan padi
      tidak aku ternanti nanti.......(sambung Wak)

      Delete
  5. wow Ratu komen jatuh kpd treng treng treng.... Sis JM...yeayy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. KH : treng...treng...treng...bunyi apa? adakah bunyi GUITAR?

      Delete
  6. Wah kakakku JM, untung ramai peminat. Makin hari, makin femes gitu. Nak mintak otograf sket.... hehehe
    Anyway cantek memoHolder tu. Lama tak singgah sini. heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farel...kalau nk femes...rajin2lah update blog ehehehe....

      Delete
    2. Betul cakap kakak JM kau tu Farel...

      Delete
    3. Pak Lang Mie ....dan juga rajin blog walking heheheeh

      Delete
    4. hehe..... pesanan daripada gabungan 2 orang otai blogger. Pesanan itu akan coba diikutin yang embak JM dan bapak PLM. hehehe....

      Delete
    5. coba di ikutin? baru pulang dari Indonesia ya pak Farel :-)

      Delete
  7. blog saya pun tinggal sawang tentang Jepun..lepas ni nak tulis balik tentang Jepun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah...abe MKL...JM rasa mesti banyak labah-labah kan :-)

      Delete
    2. Abam MKL nak vacuum tak? He He He...

      Delete
  8. assalamualaikum JM wah dah seminggu ni tak update ni, memang kekadang mood kita entah kemana-mana kan..
    betul sngt pepatah tu, kalau manusia ni sayang sanggup buat apa saja, buat salah pun di puji jugak haha, tapi lain dgn ALLAH kalau DIA sayang DIA akan menguji kita nak tengok sejauh mana kesabaran kita betul tak JM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkmsalam kak Noor.....tapi kan Kak Noor...syg manusia tak lama...tapi sayang Allah sampai ke mati :-)

      Delete
  9. tahniah jm...selalu dpt hadiah tanda ramai yg ingat n syg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Paridah pun syg JM kan itu sbb rajin datang sini ehhehe...terima kasih..nanti JM balas kunjungan ye

      Delete
    2. Sis JM dah leh bukak kedai souveniers :)

      Delete
    3. hurmm...x nk lah jual souveniers tu semua..sayang! sis nak buka gallery..utk tatapan umum...entrance fee RM2 je heheheh

      Delete
  10. Sweet nya kak SS kita! Kak JM ni memang pengomen tegar dekat blog kak SS tu :D

    ReplyDelete
  11. Bestnyer dapat 3 hadiah sekaligus..
    456...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Afidah...nasib baik 3 hadiah..kalau Empat Ratus Lima Puluh Enam hadiah?..x koma di buat nya eheheh

      Delete
    2. kalu nak 456 hadiah boleh! u kena dok tepi i selalu jadi tukang bancoh kopi senyum! ok?

      Delete
    3. jgn kata kopi senyum..minta tolong urut pun boleh :-)

      Delete
    4. So... SS tak yah beli mesin urut ogawa laaa ek? ha ha ha...

      Delete
  12. Replies
    1. sesak nafas... he he he...
      * Jay Emm... CPR plz...

      Delete
    2. SS..kenapa tarikh nafas? mesti terharu kan heee

      Delete
    3. Suida...tarik nafas pastu TELAN!..cubalah..sedap!

      Delete
    4. SS..pegi gosok gigi dulu pastu sembur minyak wangi sikit..minyak atar tak nak hhehehe

      Delete
    5. Macam pernah ku dengar ayat itu... He He He...

      Delete
    6. yg JM g komen banyak2 wat pa.. kat sini pun nk top komentar ka..haha

      Delete
  13. Sweetnya...tersentuh kak zai. Tahniah dapat ramai kawan yang sayang.Semoga persahabatan JM berkekalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM pun sayang kak Zai jugak!!!

      Delete
    2. Jay Emm sayang semua orang... U treat all people same... Betul kan Jay Emm? Hi Hi Hi...

      Delete
    3. ofcoz! betul ckp SS tapi JM will treat more bagi yang treat me more :-)

      Delete
  14. ambooi banyaknyer JM empat ratus.. akakni empat puluhpun idaknyer...
    memangler SS sayang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Cho zila...kalau 1000 komen mesti si SS tu bawak JM travel sama-sama eheheeh

      Delete
    2. Jay Emm mana sudi nak travel dgn SS ni... Dia kata SS kuat gado... Ha Ha Ha...

      Delete
    3. eheehhhe....tapi SS protective...okey pe

      Delete
    4. Betul betul betul! SS protective,...mesti rasa selamat travel ngan SS :)

      Delete
    5. scene gaduh2 tarik muka time travel tu dah biasa bagi JM..pernah nangis pun ada....

      Delete
  15. bestnya dapat 3 hadiah.. SS tu sapa erk.. penjual hadiah ja..hehe..
    bestnya kawan ngan blogger travel ni.. selalu dapat hadiah jauh2.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entah sape tah SS tu... He He He...

      Delete
    2. Suida tak dapat? ke belum dapat?

      Delete
    3. alaaa..SS yg tolong edit template blog Suida tu..tak kenal?

      Delete
    4. Suida dah pening merepair blog.. Sama macam siti yang menaip.. He He He...

      Delete
    5. dah settle pun repair blog..xmo repair dah..pening lalat dah ni..
      SS tu ka.. la ingat SS mana..haha..
      JM: I mana dapat.. mana ada yg syg macam JM..huhuu

      Delete
  16. wahhhhhhhhhhh bestnya kak JM..hehe cantik magnet tu..rajin betul kak JM blog sy pun kak JM banyak komen..terima kasih sgt kak JM..rmai org syg kak JM.. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis JM balas kunjungan mereka yang rajin singgah sini termasuk blog Roha tu...Roha x syg sis JM?

      Delete
  17. JM memang ratu komen.. teruskan tau JM.. u pun top komentar kat blog I..
    I tak sabar nak tau cerita BUSAN u.. bilalah nak hapdate.. hehe..Hope u cepat update.. klu busy sangat, update simple2 ja..tempek gambar je la banyak2.. blh layan view..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suida...nampaknya cerita BUSAN tu akan masuk museum huhuuhhu

      Delete
    2. no..no.. xdak museum2 blog ni.. alaaa.. feminat setia tertunggu-tunggu ni.. jgn la tidur jam 8 mlm.. spend la setengah jam tuk update sebelum tidur.. tidur kul 9 ka..hahaha

      Delete
  18. Alhamdulillah tahniah JM.. mmg seronok klu dpt cenderahati ni kan.. Tahniah.. :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro KK...rasa cam nk lompat bintang!

      Delete
  19. Tahniah JM. Terharu la tgk dpt sweet notes dgn hadiah2 tersebut. Im melting and really appreciate if dpt like what u get ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih juga atas pemberian gift dari Sue...Tasbih Counter tu...sis JM suka!!! sgt

      Delete
  20. alamakkk..tersangat la sweetnya korang berdua ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Kam....sweet like gula or stevia eheheeh

      Delete
  21. amboii kak JM dapat 3 hadiah lagi.. sampul bernombor 4 ,5 ,6 gitu.. hehehe.. apapun tahniah tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lah. Sempena bilangan komen tuuhhh. Hebakk

      Delete
    2. Eyda ...kalau 4..5..6..7...mesti dapat 4 hadiah kan hehehe...kalau nk 30 hadiah boleh? boleh buka sampul tu sbln :-)

      Delete
    3. hahaha mampu ke nak komen sampai 4567 dalam blog SS? kalau kumpul komen dalam semua blog dalam sebulan mungkin laa.. hehehe..

      Delete
  22. cantik lah gambar yg dorang lukis kat dinding tu... wuwuwuwuuw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izzati : cantik kan....romantik gittew!

      Delete
  23. assalam sis JM..

    wana knock knock sini!!! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkomsalam Wana....masuklah!!!! heeee..

      Delete
  24. Untungnya :) Memang kesayangan ramai nih!

    ReplyDelete
  25. aloloo....sweetnya SS tu kan..best la sis..tahniah dapat 3 hadiah yang best2..boleh jadikan kenangan..ikatan persahabatan pun makin erat terjalin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga persahabatan di alam maya berkekalan..tapi kita hanya merancang kan Wana

      Delete
  26. Untunglah orang cantik dan vogue serta glam kaaannn

    Hahahhahahahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik ke? bro Jaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii enchem!

      Delete
  27. teruja dan jadi penasaran wana nak tau apakah ada dalam sampul surat yang ke3..suspen laaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakss....dalam sampul ke tiga tu ada 'hati'....ehehe...okey..tggu esok yek

      Delete
  28. Untung JM sentiase dapat adiah. Jelesnyee. Hihi. Sis JM ni rajin sgt komen. Tu la disayangi blogger. Kan kan.. Tak sabar tunggu adiah ke-3 JM tu. Lalala~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ismi Ana...sis hanya balas kunjungan rakan blogger...boleh dapat anugerah 'blogger mesra' tak :-)

      Delete
  29. Bestkan kalau dah jadi geng blogger ;) seronok sama sama kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alya aidee...bila rakan blogger tu mesra dan baik hati :-)

      Delete
  30. wahh! best Nye.. tapi memang berbaloi lah jm dapat hadiah sebab banyak giler komennya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Intan....komen tanpa sedar...kalau komen dalam sedar lagi byk rasanya ehheeheh

      Delete
  31. jm, ce bagi tips macam mana nak menjadi blogwalker tegar.. sebab saya sekarang ni masih belum dapat rentak lagi nak bw.. masa yang ada sangat-sangat terhad. kalau ada masa lapang sikit, ade je keje rumah nak kene buat. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. intan...tips mudah adalah 'MASA'....tak de masa mmg susah

      Delete
    2. Setuju. Masa tu prime factor dia hikhikhik

      Delete
    3. Tambahan...perlu ada MOOD rajin juga....sis JM ni kan Farrah...masa ada tapi x de mood huhuhu

      Delete
  32. alahai...sweetnyaa SS dgn JM..hadiah utk pengomen tegar...hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. CikViva...semanis KURMA tak hihihih

      Delete
  33. Replies
    1. ingatkan Nohas nak tulis cantiknya JM hahahaha rupanya FM

      Delete
  34. 456 komen JM? Fengsannnnnn. Sayang sungguh JM dengan SS. sayang sungguh juga SS dengan JM :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayang sungguh sis JM pada Sha...tak percaya?

      Delete
  35. dapat hadiah lagi ? tahniah mbak JM. semoga panjang umur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. termia kasih mas Gunadi...semoga cepat bertemu jodoh juga tau heheheheh

      Delete
  36. wow.. JM ni memang blogger peramah lah.. tak rugi pon kan. dapat jugak hadiah. tahniah =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Syura....ramah ke mesra :-)

      Delete
  37. suwit macam gegula kapas ahaaaaks.. takyah letak gula dah dalam minuman ehehe.. comel je korang ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan manis2 sangat CT... He He He...

      Delete
    2. CT pun sweet gak...tapi kalau gula kapas....boleh kencing manis CT oi heheheh

      Delete
  38. Seronoknya JM! Suka ngk gabungan JM dgn ss....sangat touching!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nombor plat keta SS start dari huruf JM... Woww.. kebetulan ke nih? Hu Hu Hu..

      Delete
    2. Mardiana : JM + SS = Jari Manis Scdha Sein....sesuai sgt kan..SS ni pandai dan rajin melukis!

      Delete
    3. ye ke SS..no plat bermula dengan huruf JM...jadinya JM 0456?...buktikan! hehehehe

      Delete
    4. nanti SS amik gambar tunjuk kat Jay Emm.. Ok?

      Delete
    5. pastikan bukan no plat kereta org lain tau

      Delete
    6. BELUM!!!! sbb tak tgk sendiri...send private msg di FB ke JM..boleh?

      Delete
    7. ha ha ha... x puas hati jugakkk tuh...

      Delete
    8. ahahaahh...TAK! cam tak percaya je

      Delete
    9. Gi tgk inbox fb sekarang... SS dah antar gambar.... Jangan terkedu plak! Ha Ha Ha...

      Delete
    10. nak jugak gambar..
      **nyibuk..
      hahaaa

      Delete
  39. woeieiiiiiii syoookkk nye siap dpt 3 sampul ek..
    tetiba tigt masa zaman blajar dlu roommate ni suka buat mcm tu bila pakwe dia kna gi kursus dia akn buat kn surat spnjang ketiadaan pakwe dia tu n setiap surat utk 1 hari..so hri2 dia ada benda nk baca hasil nukilan kwn sy ni..kadang2 nmpk mcm suweeetttt sgt kn hihihi ;)

    ReplyDelete
  40. Wow JM..macam mana boleh komen sampai beratus2 tu..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia pakai magic finger lickin good... And I feel good... Te ne ne ne net.. Ha Ha Ha...

      Delete
  41. Untungnya tuan pemilik diri yang punya ramai peminat, sesekali macam artis pula, hehehehe...

    ReplyDelete
  42. Untungnyerr dpt byk hadiah..Tahniah JM ..teruskan teruskan melangkah

    ReplyDelete
  43. Replies
    1. kak Lya syg JM tak...ke sayang Akif sorang je hehehhe

      Delete
  44. amboi JM, seklai sekala bermadah menusuk ke hati sanubari..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aishah Nin...bukan selalu kan...menusuk ke hati sanubari? luka tak :-)

      Delete
  45. Waaaa...SS...dalam hati ada taman dan zoo negara...xsangka...hahahahaahah

    Tapi cute jerrr...hik hik hik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deanna nk dgr statement maut tak? dalam hati JM ada SS je ahahaahah

      Delete
    2. huhh??? hahahahah....statement maut tol tuhhhh....

      Delete
    3. Sila laaaa jelesssssssssssssssss berkodi2 u'ouls! Kah Kah Kah..

      Delete
  46. Tak sabar pulak nk tggu next sampul tuhhh.....penyebok suda maliiii...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deanna : sebok je tau...jgn lebih2 heheheh

      Delete
    2. hahahahah.....tak kiraaaa...nk menyebok jugakkkk

      Delete
    3. Kak D, kegigihan anda kebanggaan kami...hahahaha

      Delete
  47. Rajin betol JM komen kan...456 tuhhh.....kdg tak terasa komen byk kan coz sonok komen....moga ikatan sahabat maya kekal berpanjangan....heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak D try buat 123.. 456 bnyk sangat kan

      Delete
  48. Erkk...hahaha.

    JM...citer Busan plissssss...

    ReplyDelete
  49. Erk....ha sis JM...apekah itu.

    Ehem....entry Busan plissss...

    ReplyDelete
  50. Sis, dah bukak ke sampul terakhir? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. gigil2 tangan nk bukak....bila buka je Waaahhhhhhhhhhh!!! nak tahu tgk dalam entri :-)

      Delete
    2. wahhh apeee cayunk? ha ha ha...

      Delete
    3. eheheheh...suka sgt HADIAH ke tiga tu...sticky notes tu paling JM suka..mcm org BERCINTA hahahah

      Delete
    4. Jauhhhhh ku terbawa namamu ke Puncak Seoraksan! kah kah kah...

      Delete
    5. 'TERBAWA' ke...bukan sengaja? ehehe...nak tak kalau JM gantung nama SS di pokok SAKURA? guna kertas warna PINK!

      Delete
    6. yunkkkk oooo yunkkk... u cari laaa idea lain... kah kah kah....

      Delete
    7. gantung mangga..letak nama SS besau2.. letak gambar sekali..hehe

      Delete
  51. samalah kita JM, KY pun dpt syndrom malas updet blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. syndrom malas tak pe kak Yon..jangan syndromDOWN hehehe

      Delete
  52. SS nampak sangat macho di luar, tapi sangat sweet rupanya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis SS tu dalam hati ada bunga SAKURA heheehe

      Delete
    2. * Mati2 tak nak ngaku... Buat2 tak nampak komen nih... he he he..

      Delete
    3. napa komen klu buat2 xnampak..haha..
      dalam hati ada taman

      Delete
  53. huh! lap peluh! SELAMAT! Ha Ha Ha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahah....itu rahsia rumah tangga..tak boleh heboh kat semua orang

      Delete
    2. BIJAKKKKKKKKKKKKKKKKKK! Tapi... Perkataan GAYAT tu sila rendahkan skit volume... Macho tu boldkan... Kah Kah Kah...
      * Tutup muka pakai tisu basah.... Maluuuuuuuu.. he he he...

      Delete
    3. hahahha....muka SS dah tuka jd warna pinkkkk....

      Delete
    4. Hadoiiiiiii! Tolong laaaa Kari... Jangan disebut2 PINK tu... Keh Keh Keh...

      Delete
    5. muka biru..tak ckup darah.. habislah fengsan nanti kak nam

      Delete
  54. Wah, nak buka sampul tu SS bagi syarat yer ^^

    ReplyDelete
  55. alahai comelnyerrrrr..traveller bloggers memang sentimental yer ihiks

    ReplyDelete
  56. Sweetnye Sis JM dengan SS ...hehehe :)

    ReplyDelete
  57. apalah yg ditulis dlm note tu sampai xleh publish..heheheehe..
    SS ucap sayang ka.. hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suida...something special ..utk JM je...kalau org lain baca nanti hati berasap! terutama si QA tu hehehe

      Delete
  58. Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang