You can click on me :-)

Wednesday, 8 April 2015

Top Commentar blog JM on March 15

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua blogger,


Setiap kali masuk bulan baru, semua blogger akan update list of ngetop komen last month..so JM tidak terkecuali.

Korang nak tahu siapakah yang paling banyak tinggalkan komen di blog JM pada bulan Mac yang lalu...

JOM!!!!

Bilangan entri bulan March adalah 7 tetapi mana datang nya bilangan komen beratus ni hahaha....DAEBAK!!! Love u oulss guyss!!! Terima kasih semua!

30 Top Commentar March 2015 - juga Scdha Sein Top One..thanks dear

Seperti biasa MY CINTA HATI SS menjuarai tahta Top Commentar Mac...

Korang masih ingat tak entri ni Top Commentar Februari 2015

Top Commentar Feb 2015 - Scdha Sein menjuarai tahta
JM pernah mention :

"Jika sebelum ni JM akan memberi penghargaan dalam bentuk small gift kepada 10-15 Top Commentar of the month SETIAP BULAN dan kekadang orang yang sama tersenarai. So untuk 'fair' kepada reader yang lain JM telah ambil keputusan untuk memberi small gift kepada 30 rakan reader yang rajin meluangkan masa di sini bagi Bulan Februari hingga April 2015. Ini bermakna pada Awal Mei 2015 akan terdapat 30 orang blogger or Top Commentar yang akan menerima small gift tersebut.

Ini antara senarai yang telah menjadi Top Commentar pada bulan Februari dan adakah orang yang sama pada bulan Mac nanti? Tunggu!!!

Tak dapat di sangkal lagi Scdha Sein (SS) menjuarai takhta untuk bulan Februari ..terima kasih SS..itu sebab JM juga ingin menjuarai 'kerusi pertama' di blog beliau hihihih. Sekali beliau datang tinggalkan komen berpuluh komen dalam 1 entri...So kepada yang belum kenal si cantik manis SS sila terjah blog beliau, JM jamin korang tak rugi."

Jadi jika ingin tahu siapakah antara 30 orang insan terpilih yang akan menerima small gift pada bulan Mei nanti..tunggu!!!!

Sekali lagi ingin JM tegaskan...small gift tu just penghargaan ikhlas JM buat mereka yang rajin luangkan masa berceloteh di blog JM....bagi mereka yang tidak masuk dalam list..JM tetap akan terjah dan klik2x iklan nuffnang dalam blog korang.

PRINSIP JM...we as a blogger we support each other

Kekangan masa, kekadang ada blog blogger yang JM 'termissed'..I'm Sorry!!!!

Tidak ketinggalan JM juga ingin mengucapkan ribuan terima kasih buat mereka yang sudi pos hadiah, poskad pada bulan lepas...

1. Hadiah 2 pasang instant shawl dari blogger Kak Umi Alya - blogger Coretan Peribadi

Instant shal dari akak Umi Alya
2. Sekeping FM dan Poskad dari bloger Pak Lang Mie..ingin berkenalan dengan beliau sila klik link ini blog Jalan Jalan

Ole-ole dari Pak Lang Mie
3. Yang ini poskad from Seoul...dari siapa? from someone special in my heart hiksss..Jeling SS

Poskad from Seoul
4. Poskad from blogger Mazuriah World

Terima kasih Mazu...setiap kali travel mesti dapat poskad dari beliau
5. Yang ini hadiah paling RARE sekali...GAMBAR Iphone6 dari blogger Tiga Lalat

Gambar Iphone6 tu boleh google je..tak perlu JM tempek kat sini hikss
Dan yang terkahir..ini bukan hadiah dari sesiapa tetapi Kopi Senyum yang JM minum untuk tambah manis pada senyuman ahahah
Ada sesiapa pernah minum tak? Minum sambil tersenyum
Hari ni 10 April balik dari office, sampai umah je mesti bukak peti surat dulu...jeng..jeng..jeng...ada 3 sampul berwarna coklat..JM dah boleh guess ini mesti ole-oleh dari rakan travel...Terima kasih buat Suhaila, Jea, Zumal dan KopiOlimauIce di atas pemberian oleh2 tu really like it.

1. Tasbih Counter dari Suehaila a.k.a Sue kerana menjadi salah seorang Top Commentar di bblog beliau. Sue, sebenarnya ssi JM pun dah ada tasbih counter tu....warna merah juga...suka sanga small gift tu. Ingn berkenalan dengan Sue, sila klik link ni Suhaila. Salah seorang pengedar produk Shaklee.

Tasbih counter daripada Suhaila
2. Baru-baru ni Jea travel solo ke Myanmar...walaupun kami kenal hanya di alam maya...Jea x lupakan JM dengan menghantar sekeping poskad dari sana....terima kasih Jea..Beliau seorang yang sangat comel juga kaki travel...x de beza dengan SS...sekali pandang nampak mereka macam kembar. Nak berkenalan dengan Jea? klik sini Jea Mohamad
poskad dari Jea
3. Ada lagi...yang ini medal dari saudara Zumal penulis blog Dunia Zumal. JM adalah salah seorang Top Commentar di blog beliau so sebagai penghargaan ini lah hadiahnya.

Medal dari Zumal
Beliau masih bujang uolsss....suka kucing so memang rumah penuh dengan kucing. Jika korang ada minat yang sama boleh kongsi cerita dengan Zumal di blog Dunia Zumal

4. Dan yang terkahir JM terima dari adik manis KopiOLimauIce..kenapa namanya begitu sila tanya tuan badan sendiri...maybe beliau suka minum kopi hee..Baru-baru si KopiO pergi bercuti ke Kota Kinabalu Sabah so dek kerana beliau sayang pada sis JM yang sorang ni...adalah sedikit ole-ole dari sana....terima kasih KopiO

Poskad dan keychain dari KopiO
Kepada yang belum mengenali beliau boleh terjah blog ni KopiO Limau Ice..psst : masih single!

Terima kasih semua dan terima kasih kerana sudi membaca entri ntah apa-apa nih...boleh kategori entri Syok Sendiri....

450 comments:

  1. Drop comment sini jap... Jap lg baca... Baru balik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yunk..oooo yunk...baca esok pun i tak merajuk heeee

      Delete
    2. Tgh busyukkk lom mandi.. Keh keh Keh... Nak yooom??? Ha Ha Ha..

      Delete
    3. jgn kerap mandi lewat mlm yunk..air masuk paru-paru nanti HH yang susah....

      Delete
    4. waahhh...SS redha jer bila tgk nasihat JM....so sweeet gituuu....hahahahha

      Delete
    5. Dina : budak baik dan dengar cakap mmg cenggitu heee

      Delete
    6. DM : PASRAH MENYERAH! Ha Ha Ha...

      Delete
    7. SS dah mengkantoikan JM, so SS kenalah dengar cakapkan..hehe

      Delete
    8. Suida : biar pecah di perut jgn pecah di mulut...kasihanilah JM...mmg merayu nih

      Delete
    9. amboii SS dua bulan berturut menjuarai carta..

      Delete
    10. tuh laa bulan ni jer dah 130 komen.. jauh meninggalkan pesaing terdekat.. huhuhu..

      Delete
    11. ambooooi SS laju nyaaaa.. ahahaha..

      Delete
  2. Tahniah kpd yg tersenarai. Anda mmg hebat ^^

    Banyaknya hadiah..alhamdulillah murah rezeki kak JM.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sue...no worries...walaupun x masuk list top commentar Sue tetap di hati sis JM heeeee..

      Alhamdulillah..Allah temukan dengan rakan maya yg baik dan pemurah

      Delete
  3. Tengok tuuuu u'oulsss... Siap jeling SS lagi dia dpt poskad dari Seoul tu u'ouls... Sapakah orang itu? Yang pasti bukan diri ku... Sob Sob Sob..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakss...SS...jgn lah merajuk...yang pasti SS is the ONE yang paling special di hati JM tau!

      Delete
    2. U'oulssss.... Ohhhh... U'oulssss.... Silalah jeles merembes berkati2 berkodi2 U'ouls.... I'm number ONE ok! ONE! ONE! Ha Ha Ha....

      Delete
    3. hahahha...dlm hati SS...suka tahap lompat bintang....

      Delete
    4. wat lagu best ni... tajuk I'M NUMBER ONE..
      hehee

      Delete
    5. I'M THE LUCKY ONE! Ha Ha Ha...

      Delete
    6. cikgu farrah karang lirik dan kod..hehe

      Delete
    7. bulan nih bakal mendapat NUMBER ONE lagi tuh SS..

      Delete
    8. Kalu u'ouls tak nampak laaa... Bior SS paste balik.... "MY CINTA HATI SS"... Kah kah kah...

      Delete
    9. SS yang paling special di hati Akak JM ? huwaaa lari ke suatu sudut sepi dan menangis..

      Delete
  4. waahhh bestnya kumpul cenderamata dari kawan2 ,kan JM..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Kam...mereka ni pemurah....hanya Allah sahaja yang membalasnya

      Delete
    2. TAHNIAH KPD PENGOMEN2 YG RAJIN BW SELALU MENYAPA JM YG MANIS NI...TAHNIAH JM BNYK TERIMA HADIAH KIRIMAN KWN2 BLOGGER.

      Delete
  5. Lawo2 sume souvenir tu kan... Alhamdulilah murah rezeki semua... Aamin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye...ada gak dapat dari SS...JM suka sgt tapi org tu dah pesan tak perlu publish....

      Delete
    2. Sebab kado diri ni tak hebat mana pon... Sob Sob Sob... Kata2 dalam IG tu pon dah cukup... PRICELESS!

      Delete
    3. kado? perkataan jawa ke heeee

      Delete
    4. Kado tu bahasa Jawa yang berada di lubuk paling dalam! Ha ha Ha... U letak kat mana mende tu?

      Delete
    5. kado tuh ktorg guna jugak...tp xreti nk explain mksd dia.....hehehehe

      Delete
    6. Lubuk Merbau ada kontena... ha ha ha...

      Delete
    7. hahahaaaa... ZF masuk..masuk.. ada org seru..hahaa

      Delete
    8. busy kira kontena katanya..hehe

      Delete
    9. haaa ? tak perlu publish ke.. alaaa..

      Delete
  6. Kopi senyum tu... Kalu minum boleh sentiasa senyum tak? Bakkkkk sechaaawannnnnnnn!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam tido pun senyum hahahaa..yang tu tipu....klau nak JM pos..bukan sepeket tapi sebungkus...nak?

      Delete
    2. Kat umah SS byk lg... Tak terminum... He He He.. Nanti dah abis SS mintak kopi senyum dengan tuan2 dia skali tolong bancoh kan ok? Ha Ha Ha...

      Delete
    3. jgn kata tolong bancuh...tolong suapkan pun boleh...nak? heeeee

      Delete
    4. Ada erk kopi senyum... hihihij

      Delete
    5. Aha...Kopi Masam je tak de lagi..nk try...lepas minum rasa nk senyum je...baru awet muda heeee

      Delete
    6. tak pernah tgk kopi senyum sebelum ni...pestaim nihhhhh...hahahahah

      Delete
    7. i klu minum kopi, mmg xkan senyum..bagi lah kopi senyum ka, kopi gelak ka..haaaaa

      Delete
    8. sapa yang susah nak senyum, bagi jer dia minum kopi senyum.. sure senyum sentiasa..

      Delete
    9. Kopi masam???? Bukan susah sangat pon nak buat kopi masam... Buat hari ni... Bulan depan minum... Masam laaa dia... Ha Ha Ha...

      Delete
  7. Apa2 pon iphone6 Wakkk 3 Lalat paling WIN! Kah Kah Kah.... Wakkkk SS nak jual pantun ni... Wak sudi tak nak beli????????????? Kah Kah Kah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ek eleh SS tewww, fantun jelarr ;p

      Delete
    2. Kalu sudi katakan sudi....
      Tidak Wakk ternanti-nanti...
      Tertanya juga rasa hati...
      Nape BIRU penghias seri wall ni?

      Keh Keh Keh...

      * Jeling Jay EM....

      Delete
    3. umpan SS bagi keraaaaaaaaapp lg datang..hehe

      Delete
    4. Beli laaaaa pantun SS tuuuuuuu! Iskksss...

      Delete
    5. itu memang hadiah paling legend.. tapi serious ke Wak kasi gambar ip6 ?
      CT memerlukan jawapan tulus ikhlas..

      Delete
  8. Nape setem PLM banyak sangat? Berat sangat ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. setem RM1.50 tapi still ambil masa nak sampai..almost 10 days..dari Selangor je pung...instant shawl dari kak Umi Alya pos 26 Feb hari ni 8 April baru JM terima..hebat tak perkhidmatan pos

      Delete
    2. Ni semua Tony Fernandes punya pasal! Ha Ha Ha...

      Delete
    3. Pak Tonny semakin kaya sekarang...x de nak peduli org miskin nih

      Delete
    4. CT pernah ada thoughts yang sama..
      tapi memang bebal la pos malaysia skrang ni..

      Delete
  9. waduh..berat saingan buat masuk 10 besar. masuk 30 besar pun ngak bisa. Mbak JM sudah semakin banyak peminat...hehe. saya turut gembira.. semangat tulis blog terus. Jangan lupa entry tertunhgak..cepat cepat diposting..mbak JM..hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mas Gunadi sanggup tunggu ke...entri baru tu perlu tunggu SEDEKAD bak kata blogger SS heeeee

      Delete
  10. Manisnya kurma ini tetiba teringat Jep Sepah! Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  11. Ehhh! Wall dah tuko background laa... Mungeeee mungeeee u'oulssss! Adakah Jay Emm akan terbang ke musim mungeeee?????? Ooooohhhhh Tidakkkkkk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tukar mood Winter ke Spring lak hiksss

      Delete
    2. Baru lah sedap skit mata memandang... Biru mendamaikan...

      Delete
    3. Sama ekin masuknkak JM teruja temgok gmbr tu

      Delete
    4. MENYESAL!!! nak tukar PINK lah ehehehehe

      Delete
    5. PINK tu simpan dulu laa ek... Now blue blue blue WIN... He He He..

      Delete
    6. yo lah..yo lahhhh....win your heart keh keh keh

      Delete
    7. nk tuka pink???? ohhh noooooo.....kena bersilat dgn pink la kalu dtg kt blog JM nnti...adeeehhh...seksa tauuu...hahahahha...komen org yg xsuka pink....carik pasal tuhhhh hak hak hak

      Delete
    8. yes, biru mendamaikan..merah memberi aura berani.. pink?? aura apa erk?? hehee

      Delete
    9. Suida : Aura White...pernah dengar?

      Delete
    10. SS tegur, baru prasan laa background telah bertukar..

      Delete
    11. Ephyra wana apa JM..aura white xlayan..

      Delete
    12. tulaaaa.. terasa seperti di taman mungeee

      Delete
  12. tahniah JM . tak rugi bsbenarnya bila kita rajin bw ni . cuma kena berlawan dgn masa ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu CM...masa sangat mencemburui...seperti org bercinta hiksss

      Delete
    2. adehhh...tgh berchenta kah skg ni JM?? hik hik hik

      Delete
    3. Jay Emm dilamun chentaaa laaa... Nak kenal dengan orang tu leh? He He He...

      Delete
    4. sape2??? cer ceiterrrrr hahahahha

      Delete
  13. pergh.. sampai top30.. hehehe.
    eh, dah berubah wajah bog ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pha Is..suka x...nampak sweet kan...jgn tipu heeeee

      Delete
  14. banyak juga tangkapan jm yer.. :-))
    tahniah....ss jm pi lah melancong bersama....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jay Emm kata... Dia tak nak jalan dengan SS... SS suka gado! Ha Ha Ha...

      Delete
    2. kak Yan..JM guna umpan 'udang' itu sebab mudah mengena hahaha...

      SS sesuai travel ngan HH...kalau travel ngan JM x ngam nanti :-)

      Delete
    3. JM kuat merajuk...nanti SS penat nk pujuk

      Delete
    4. Lambung je... Hilang laa rajuk... Ha Ha Ha...

      Delete
    5. ss o ss..klau jm majuk ko buang pasport dia kat sg koya..biar dia tak dapat balik mlysia...hahaha...

      Delete
    6. SS : mampu ke nak lambung tu...nak angkat pun x mampu ...ahahaha...cakap besor ye..dia tu dah le kecik cenonet!

      Delete
    7. kak Yan...klau buat camtu memang KIJAM!!! eheheeh..

      Delete
    8. @IA : Kalu dia lupa kat SS... SS buang passport dia... He He He...

      Delete
    9. lambung je ? hahahaha.. ganaz tu..

      Delete
  15. patutla kak JM senyap je, bz mengubahsuai blog ya! cantik, saya suka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia nak ganti Eric Leong... Suka tak suka tak suka tak... Ha Ha Ha...

      Delete
    2. alaa Kay...nk edit template tu x sampai 10 min pun...sibuk benda lain sebenarnya heeee

      Delete
    3. habislah Eric Leong dah tak boleh cari mkn hiksss

      Delete
    4. Yunk oooo yunkkkk... u buang je laa mana2 script tak pakai tu... SS check transfering data tinggi! Ni SS tengok dari PC pon dah slow giler... Kalu dari henpon orng yang pakai data confirm laa Suida orang pertama akan bicccingggg punye... Ha Ha ha....

      Delete
    5. ohh..ye ke...maybe line tenet umah JM ni laju so tak perasaan 'tahap' keselowan tu...ok2...nanti JM kurangkan

      Delete
    6. @SS : semangat saya pergi google Eric Leong ni siapa, saya hanya kenal Eric Nam (ada kaitan dgn Kak Nam ke?!)

      @Kak JM : sibuk buat itinerary ke kak JM? hihihi

      Delete
    7. Kay : sibuk training badminton...ada tournament on this weekend..giiteew...ahahahaha

      Delete
    8. kt mne tournament nye JM??? nak dtg bg sokongan leh??? hahahahhaha

      Delete
    9. @kak JM : tournament badminton?! uih boleh tahan aktif kak JM ni. good luck kak JM! smash mereka dgn jaris manismu!!! (baca dgn intonasi kartun jepun alih bahasa ya)

      Delete
    10. wahhh kak JM siap tournament badminton lagi..

      Delete
    11. @KD : Kalu Kak Nam botak mungkin ada kaitan dengan Eric Leong... He He He...

      Delete
    12. Namaku disebut..yes i nak bising..geram nak komen punya pasal, i komen kat FB..hahahahaaa..
      **salah tmpat pun salah tmpat lah..:D

      Delete
    13. Komen kat blog sendiri... Remote Control! Ha ha ha...

      Delete
    14. buang script tu apa ? tak tau.. hahaha..
      btw CT bukak blog Akak JM laju gila.. serious.. load tak sampai 10 saat pun..

      Delete
  16. Nampak nama hihhi...tahniah yg tersenarai tu.. JM pakai install shawl tu ekin nk tgk...berwajah baru blog JM

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan install shawl lah Ekin..instant shawl....x perlu pakai...dah boleh guess mesti kiut punya ahahaha

      sesekali nk tukar angin...mula nk letak pink colour tapi x de

      Delete
  17. huwaaa... nama kita tak da... sedih adik...hukhukk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Sal dah lama x singgah sini :-) tapi jadi Top Commentar di blog Dr Shikin kan? kan?

      Delete
  18. Rugi tak komen selalu hahaha..apa-apa pun tahniah buat yang berjaya..Yang penting JM makin ramai peminat..ecehhh (>,<)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Seri Pelangi....terima kasih kerana masih sudi datang ziarah...terharu tau

      Delete
    2. Insyaallah..jika ada kelapangan..pasti terjah...wink..winkk...(^,^)

      Delete
    3. sila berlapang dada ye SP hehehehe

      Delete
  19. Akak kena kerja keras tu masuk carta...nak kalahkan SS boleh? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Nasa...sila guna gear 5 hiksss

      Delete
    2. waaa....kak nasa pon nk kalahkan SS??? perghhhh....kena pakai bom tgn tu nanti kak.....hahahahaha

      Delete
    3. SS boleh je guna gear R... tapi takut ada org tu sesak nafas nanti... ha ha ha...

      Delete
    4. hai SS tak kan sampai nak guna gear R??? hehehe..

      Delete
    5. aikk..SS..nape nk gear R....nape x gear S?? hahahahaha

      Delete
    6. Mengong! SS nak gear K! Ha ha ha...

      Delete
  20. Rajin nyer JM .... background Blog pun dah berubah !!!!

    For me ... nak compete with SS tak terkejar ler ....

    Namun .... Insya Allah, setiap artikel baru akan baca and akan meninggalkan komen jua hehehegehegee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro Jali..kehadiran mu di nanti pemergian mu di kesali...ahahahah....bangga tak?...bangga tak?

      Delete
  21. Wah lepas ni nak jadi top 30 tu la.. Nak gift!! Heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahaha...Ibu...betulkan niat tu ye

      Delete
  22. Tahniah semua! Dan, tahniah dekat kak JM juga :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takkan Tahniah je Farah...nk ole2 from Canada..opss!!!...gurau jek...email alamat boleh?

      Delete
  23. papepon...nak komen....wowww....background blog JM berwajah baruu....gmbar baru ehhh....hehehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 dia kekalkan biru... he he he...

      Delete
    2. kan.. biru atau merah kaaa..jgn pink sudaaa..heheee

      sakit mata nanti..hehehee

      - ___ -

      Delete
    3. yeayyyy...biruuuuuu.....kami semua telah sepakat...di kpg sepening lalat....lallalalala hahahahah

      Delete
    4. Yeahhh2... Mengucapppkannnn selamat walllll biruuuuuuu... One more... One more sing the song! La la la...

      Delete
  24. ehh....tersangkut gak nama sy.....drop komen kt blog JM pon dah jd hobi...hahahahha...so memang xmgharapkan pape balasan.....nge nge nge nge....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalu x sangkut mmg merajuk wooo! ha ha ha...

      Delete
    2. perghhh....mana berani nk merajuk...nti xde org nk pujuk la SS huk huk huk

      Delete
    3. Sesak nafasssss wehhhhh... Ha ha ha...

      Delete
  25. bestnyer dpt hadiah shawl....thniah JM.....hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deanna : hadiah yg lain dari yg lain tu

      Delete
    2. tu laaa...leh bergaya ngn shawl tu peh ni JM....pastu leh post kt entry....mesti kak umi suka tgk JM pakai....hihihihihi

      Delete
  26. Salam. Hee bayangkan kalau cik JM yang juliterr tewww jd Top commentator kat 14 blog dan setiap sorang blogger bagi cik JM yang juliterr nih sebijik iphone 6 yang real., wahhhh 14 iphone6 cik JM dh dapatt tuuu., kihkih2 tahniahnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalahnyeeeeee... manaaaa? manaaaaa? gambarrrrr ajeeeee! kah kah kah...

      Delete
    2. kan sy dh ckp nk btoll2 kene bg hantaran sekali., hewhew2

      Delete
    3. Yunkkk oooo Yunkkk... U nak ke hantaran Wakk ni? He He He...

      Delete
    4. dah tauu jawabannye sbb tu sy ckp jeeer.. hewhew2 selamat iphone saya ;D

      Delete
    5. SS..org nak bagi terima je lah..tapi hantaran dari Wak mewakili anak teruna beliau tu.....boleh Wak? tapi Wak nk ke terima menantu hantu! ahahahah

      Delete
    6. alaaa..Wak tu ngelat..kalau Wak nk bagi hantaran Mercedes C280 or 320 pun JM xnk...kalau Wak yg bagi hantaran..lain lah kalau JaeJoong ke...Kim Joong Kook ke har har har

      Delete
    7. Wahhhhh! Wakkkk ada anak teruna roperrrnyaaa... Adakah sehensemmm Wakk? Ha Ha Ha..

      Delete
  27. mcm tak pernah je tersenarai..
    sllu terlepas pandang post kak jm..
    terima kasih sudi luangkan mase kat teratak ayu jugak sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayu...ada masa datang lah..jgn paksa diri nanti merana...sian si Firah bambam tu

      Delete
  28. Blog dah bertukar rupa.. bunga2 cinta yee.. yg pasti JM pandai pilih kaler..hehee...
    tak sangka nama i lekat kat situ.. ni first time..heheeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tema Blue WIN my heart... He He He...

      Delete
    2. Suida..mau tukar selera..kalau hari2 mkn daging je..sekali sekali nk juga mkn udang ke..sotong je tak giteeww hikss

      Delete
    3. JM tahu SS suka kasut terkois kan...tapi stoking PINK..jgn TIPU!

      Delete
    4. Maneeee deee.... Tak main laa PINK!
      * Carik pasal... He He He...

      Apa2 pon... Wall sini dah biru... I love u! Ha Ha Ha....

      Delete
    5. dia nak jugak baca JM bersama..pink akan ingatkan dia pada JM.. kan SS kan..

      Delete
    6. Yang penting Wall kat sini BIRU... Diulangi BIRU! Ha ha ha..

      Delete
  29. wahh makin bagus bulan Mac berbanding bulan April.. bulan nih nak komen banyak2 macam SS laa.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eyda..jangan menyesal nanti sbb bulan April entri x banyak..nampok dah warning awal-awal ahahaha

      Delete
    2. yang pasti kedudukan SS takkan tergugat hiksss

      Delete
    3. ya ka.. jenuh nak komen kat mana tuh nak bagi banyak macam SS.. hehehe.. memang tak dpat nak menggugat kedudukan SS.. nak menghampiri boleh laa..

      Delete
    4. Warning awal.. hurm nak balik kmpg la tu..tempek gambar je la JM.. jgn wat entry blind sudaaa macam kak nam tu..kaku jgk nak komen nanti

      Delete
    5. itulah macam mana nak gugat, jauh betoi dia meninggalkan pencabar terdekat..

      Delete
    6. Nampaknya... Sampai kiamat laa ENTRY BLIND Kak Nam tu akan orang ingat! Ha Ha Ha...

      Delete
  30. Huntunglah jadi JM... sila beli display gerobok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni PLM nye pasal...byk FM JM dapat ..poskad lagi...makacih ABAH!!! opss....terima kasih Pak Lang Mie ehehehe

      Delete
  31. mak aihh ratus ratus ni korang komen ke borak hehe..bagusnya ramai peminat tegar JM ye..tahniah semua =))

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikSiti...kami sibuk bergossip..nak join! heeeeee

      Delete
    2. KOMENnye skit... KOMAIN yang lebih! Kah kah kah...

      Delete
  32. Kena berlumba-lumba dengan yang lain ni..nak gak masuk carta hati Sis JM..hehe

    Tahniah buat semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik Mimie siBOK! meme tak sempat punya lah..CM siBOK update blog bukan sibuk BW ahahaha...*habislah sis JM!

      Delete
  33. Eh Zumal pun lekat gak yer... JM nie memang pemurah dan peramah orangnyer sebab tu ramai yang komen di blog JM ^-^

    Nampaknya background baru yer ^^

    ReplyDelete
  34. Wahh.. tahniah kpd semua yg tersenarai & menerima cenderahati.. Blog pun dah bertukar warna template eh.. Sejuk mata memandang. Tahniah JM.. :) :)

    ReplyDelete
  35. singgah petang kaka.. macam mana nak fokus untuk mengebom comment ni.. cer share skit.. hehehe

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum kak JM.. apa kbr? lama tak menyinggah ke sini.. ingat lagi ke idok kita ni yg kerdil ni huhuuuu..
    tak berapa sihat semenjak dua ni so tak boleh sangat nak aktif dlm dunia blog.. nama saya pun dah hilang dalam list pengomen kan.. apa pun didoakan moga akak terus maju dlm dunia blog :D

    ReplyDelete
  37. tahniah semua, alhamdulillah
    akak tak berjaya nak masuk senarai
    tapi perkenalan dengan JM
    pun dah cukup istimewa bagi akak
    :)

    ReplyDelete
  38. Nama akak xderpn dlm top komen... hi3

    ReplyDelete
  39. Tahniah buat mereka yang memang daboom!

    ReplyDelete
  40. tahniah kpd yg tersenarai! banyaknya hadiah JM dpt, murah rezeki tahun ni :D tahniah JM!

    ReplyDelete
  41. Congrate! Diana akan menyusul...huhuhu...selalu ketinggalan bas...huhihih...

    ReplyDelete
  42. Nanti bila JM tukar format dari top 30 kpd top 100, agaknya nama blog saya akan terselit di situ, hehehehe...

    ReplyDelete
  43. Assalamualaikum JM... Lma nya tak datang sini..... rindu nak jadi top komentar kat sini... :)

    ReplyDelete
  44. Ehhhhh itew ingat itew salah masuk rumah =)

    ReplyDelete
  45. Mood spring ni hahahahaha.. betul dak ? biru biru putih2.. akak.. blog Akak JM load lebih laju skrang ni..
    seriously laju.. bagus.. CT p baca jap eh entry

    ReplyDelete
  46. peeergh memang tak dapatla nak lawan cinta hati Akak JM tu..
    CT redha sajalah walaupun dak jadi cinta hati hahahaha.. memang SS tu tak tau la pakai tenet apa..

    ReplyDelete
  47. yahuuuu banyak dapat hadiah =) banyak peminat hehehe..
    iphone6 paling lagend hehehe..

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352