You can click on me :-)

Wednesday, 1 April 2015

JM Gila kuasa katanya ahahahhha

Assalamualaikum dan salam sayang semuanya


Hari ini 1 April 2015, semua orang akan hadapi GST (Goods & Service Tax) bukan Goverment Service Tax ye...nak tak nak kita perlu hadapi dengan tenang walaupun berat mata memandang berat lagi bahu memikul.

Hari ini juga JM di kejutkan dengan satu entri dari salah seorang blogger yang sudah lama JM kenal di alam maya dari blog yang lama sehingga beliau tukar ke blog yang baru. 

Blogger Tiga Lalat, kepada yang belum kenal boleh klik link ini Tiga LALAT

Kenapa Tiga Lalat, tidak 4,5 or 6 LALAT..itu perlu tanya beliau hikss...

Malam tadi JM terima email daripada beliau minta alamat kerana telah menjadi Top Commentar blog beliau, so JM agak surprise kerana bukan sentiasa tinggalkan komen..bukan hari-hari tetapi time ada kelapangan masa je..yang pasti kalau dah tinggalkan komen bukan satu or 2..semua entri yang belum di baca lah kan.

Ini adalah picture yang JM copy dari blog beliau.

Kredti to 3lalat : Top Commentar Giveaway blog 3lalat
Kredit to 3lalat : JM - Top Commentar blog beliau
Ini adalah petikan kata-kata dari blog beliau yang membuatkan JM tergelak besar...ahahaha

"HARI INI 1hb April dan GST sudah bermula. Dan hari ini juga saya rasa teruja untuk membuat entri tentang pemenang Top Commentator dalam blog saya yang merapu entah apa apa yang biasa biasa saja ini. Dan seperti yang diketahui bahawa pengomen tegar untuk 3 bulan lepas adalah tidak lain dan tidak bukan ialah cik JM Jari Manis yang manis jeliter yang suka travel jalan jalan korea itu. Walaupun beliau bukan hari hari meninggalkan komen di blog saya ini, tetapi apabila beliau berkomen akan pulun mengomen kesemua entri-entri saya sebelum ini. Kiranya cik JM gila kuasalah di blog saya yang ini juga. Oleh itu untuk hari ini sahaja saya akan memberi hadiah kepada beliau cik JM yang jeliter itu sekeping gambar iphone 6 yang cantik seperti diatas. Tahniah untuk cik JM sekali lagi. Dan hadiah akan dikirimkan kepada beliau hari ini juga. Cik JM, sila hubungi saya untuk menuntut hadiah tersebut. "

NaMPAK!!!! sekeping gambar Iphone 6 yang cantik ye uoulsss...bukan Iphone 6 yang JM dapat ahahah...tak pe lah..gambar pun gambar lah boleh JM buat kenangan...Rezeki jangan di tolak terima dengan hati terbuka...Terima kasih Tiga Lalat..terharu sangat bila baca entri tu..

Sesungguhnya JM komen blog kawan-kawan dengan niat hati yang ikhlas..tidak mengharapkan apa-apa balasan..itu adalah kunjungan balas kerana bagi mereka yang rajin tingglkan komen di blog JM tetapi dek kerana kekangan masa masih terdapat banyak blog yang belum sempat JM terjah!

Terima kasih Tiga Lalat...ARPIL FOOL katanya ehehehe

Siapa lagi blogger yang ingin JM jadi Top Commentar blog beliau..so sila tinggalkan komen anda di sini....ahaha....matilah..x tido malam JM lepas ni merayap di blog orang.

Wasalam...salam 1 April!

302 comments:

  1. Salam. Hee timekaseh sekali kpd Jm yg juliter kerana memeriahkan blog 3lalat yg itu yg biasa biasa aje :
    Saya sentiasa mendoakan semoga Jm dimurahkan rejeki, segera mendapat jodoh dengan seorang lelaki oops dan 1 iphone6 yang betul2 ., hehe2

    psst. hadiah sedang diuruskan penghantarannya hari ini ye ., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak dapat Iphone 6 dapat gambar pun jadi lah...nak beli sendiri belum mampu..apa2 pun terima kasih Wak!

      Delete
    2. nasib baik iphone... bukan public phone... keh keh keh...

      Delete
    3. kalau public phone kan SS..x de nye nk up entri tu

      Delete
    4. kat mana yg untungnya RiN...gambar Iphone 6 je pun..kalau nak..boleh google :-)

      Delete
    5. Kalu SS yg bg public phone tu JM nk tak?

      Delete
    6. untung la JM dapat hdiah walaupun sekeping gmbr...rare tuhhh....hehehheheeh

      Delete
    7. kalau SS yang bagi public phone tu..JM buat bantal pelok

      Delete
    8. Nampak tu wakkk... Buat bantal ok!

      Delete
    9. aper cliche public phone buat bantal pelok je kanns., kehhkeh2

      Delete
    10. Wak..terima kasih..'gambar' dah sampai tadi..duit pos laju lagi mahal dari 'gambar' yang di hantar hiksss

      Delete
    11. kihkih2 dh smpi malunyeerr., buang longkang je lar cik JM yee ;p

      tu bukan poslaju, tp pos ekspress, lama dh beli tak pakai2 lagiik., ihhhiks

      Delete
    12. ha'a...pos Express..buat pe nk buang..peberian orang....

      Delete
    13. NorSalihah...sib baik sis JM penyabar keh..keh..keh...

      Delete
    14. perghh baru nak jelesss ghupeee ghupenyeeee hahaha

      Delete
  2. Ehhhhh! Bermimpi kah SS? Dah sedekad ke? Laju plak update entry...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak mimpi SS. Tak mimpi.... :)

      Delete
    2. BANGUNNNNNNNNNNNNNNNN SS.. ini bukan mimpi..hahaaa

      Delete
    3. ahahaha..SS.....surprise!!!!

      Delete
    4. SS terasa macam tersalah masuk time capsul... Hi hi hi...

      Delete
    5. kebaikan pelaksanaan GST nih.....JM pantas hapdet entry baru heheheheheh

      Delete
    6. Kalu dah dapat gambar iPhone 6 tu jangan lupa buat entry taw.... Kami sanggup tunggu walau 10 dekad lagi.... He He He....

      Delete
    7. SS...gambar yg di hantar dengan pos laju dah sampai petang tadi...pemberi gambar dah pesan jgn up entri so gambar yg di hantar adalah sebijik sejebon seperti dalam pic pertama di atas...so x perlu lah nk tayang kat sini lagi :-) gambar dlm blog lagi cantik dari yg di cetak..so tak perlu nk jelez lah ye..gambar je bukan Iphone pun...tunggu hantaran dari En Abe je lah..kalau ada heeee

      Delete
    8. Mana? Manaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
      * Tak puas ati...

      Delete
    9. tgk je lah pic kat atas tu Yunk...sama je

      Delete
    10. Salam.Hee timekaseh cik JM jadi rakan siber blogger yg sporting. (xyah nak pelok cium yee) ammvoiiii ;DD

      Delete
    11. Tiga Lalat : dh x sudi nk eplok cium bagai...lain lah kalau dapat Iphone 6 tu boleh lah di pertimbangkan ahahaha...baik pelok cium si SS tu

      Delete
  3. Tahniah JM..
    Merata Jm dapat top commentar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadi Top Commentar blog Fidah jugak eh

      Delete
    2. makin fofular JM lepeh nih..hihihihih

      Delete
    3. Deanna : x best kalau fofular nih...eheheeheh uweekkk!!

      Delete
  4. semakin fofular lah Jm yang jeliter ...
    bertuah JM dpt hadiah Iphone 6 ...opss gambar Iphone 6.
    moga2 nanti Iphone 6 berjya dimiliki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan lupa framekan GAMBAR iPhone 6 tu... He He He...

      Delete
    2. kak Nieda : nak Iphone 6...kalau x dapat..Iphone 4 pun boleh...hikssss

      Delete
    3. nak pinjam Iphone 6 SS punya boleh?

      Delete
    4. SS org berkemampuan...sis JM org kemiskinan :-)

      Delete
  5. Statement gila kuasa tu kelakar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM tu mmg.. hehe..

      lalalallalaaa

      Delete
    2. gila kuasa ke?? kna tukar lah jd GK....kikiki

      Delete
    3. Farrah : malu lak rasa eheheh

      Delete
    4. Suida : JM memang PENCINTA WANITA......

      Delete
    5. tak nak lah GK like Goal Keeper lah...nak JM gak :-)

      Delete
    6. JM memang gila kuasa. mana blog yang ada nama sis JM saya mengalah jea....

      Delete
    7. Kite kena sentiasa beralah aje aRz MoHa... Jangan lawan Tokei!

      Delete
    8. GK org penting dlm netball tu JM...hahahahhaah

      Delete
    9. Dia tak main netball... Kaki dia pendek... Jaring tu tinggi... Dia pepah bola dengan raket... Ingat! Pepahhhhh! Kah Kah Kah....

      Delete
    10. sis JM jadi Top Commentar blog ARz ke?

      Delete
    11. PEPAH pun pepah lah...JM terima seadanya heeeee

      Delete
    12. hamvooii Suida...suka ye hikss

      Delete
  6. Mbak JM selalu dapat hadiah...bikin jeles saja..hehe.
    Oh ya, Mbak JM, Blog Adress saya sudah dirubah, kalau ada masa, Mbak JM boleh ganti configure blog list saya menjadi http://sederhanaperjalanan.blogspot.com/ terima kasih banyak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul lah...mmg bikin jeles...balik2 JM wat entry dpt adiah...hihih....

      Delete
    2. Gun Firdaus? ingatkan reader baru tadi...ala..ini bukan hadiah pun..x perlu nk jeles...kenapa tukar link blog?

      Delete
    3. RiN ada lagi hadiah baru terima tapi belum up entri..nanti jgn baca...risau bertambah jeless hihhihi

      Delete
    4. norSalihah : haruslah heeee

      Delete
  7. Huhu..dahsyat laa kalau sis JM dapat iphone 6 dikala gst nih. Wakakaka. Sis JM mmg gila kuasa pun. Sekali komen berderet2 komen masuk. Hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ismi Ana : hahaha,..jgn mimpi lah nak dapat Iphone 6 tu...nak beri duit RM10 pun gigil tangan...ahaks...kalau nk kenal sis JM lihat bilangan komen yg di tinggalkan..

      psst : lama menyepi..blog tu hidup lagi :-)

      Delete
  8. hihi. cepat-cepat buka entry ni sebab ingat kak JM menang Iphone tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu uang datang komen jugak ni

      Delete
    2. Agaknya kalu menang motor cemana laa ros_reeza buka entry ni... He He He...

      Delete
    3. Ros_reeza...rasa tertipu tak?

      Delete
  9. tahniah kak JM, walaupun gambar je kan, tapi bermakna juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ros_reeza : gambar tu dh sampai...x de apa2 makna pun..boleh buat bungkus nasi lemak heeee

      Delete
  10. Suka ngan JM .... sebab tak kedekut masa untuk komen ...

    Hehehehheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. buka blog aje mst ade je komen JM...hebat!

      Delete
    2. Bro Jali..JM ni byk masa FREE almaklumlah x de org ganggu...

      Delete
    3. Rin Noku : membalas kunjungan rakan-rakan blogger yang rajin singgah sini

      Delete
  11. Belum sempat komen entry Busan dah keluar entry baru! Laju kak JM keluar entry kali ini ya ;D

    Ingatkan kak JM dapat IPhone 6! Terkena saya di situ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia mimpi bulan jatuh ke riba tu...

      Delete
    2. Kay Dolce : teruja sgt ingatkan dapat Iphone 6 tu rupanya sehelai kertas yg tercetak gambar Iphone 6 je...FRUST tak hehehe...so don't worry..sis JM pun terkena Bang Bang Boommm!

      Delete
  12. hihihi...lawak...
    okay hari ni april fool... saya akan berhati-hati dgn semua msg yang diterima...

    huhuhu... sy ada bnyk story nak update blog, tapi saya tak ada masa...
    huhuhu....
    camna ea JM?

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuuh...sis JM terkena hari ni...sabor je lah

      x pe Huda..take your time..utamakan keje dulu...ada masa nanti update kay

      Delete
  13. Replies
    1. ahahaahah...Cik Siti...tahniah lah sangat....april fool!

      Delete
  14. huhhh...berdebar kejap tgk pic tu..ingatkan yg real punya dia nak bg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh tidak kak Kam..jgn percaya...dia hanya pos sekeping gambar di atas tu cetakan hitam putih je huhuuhu..GAMBAR!...gambar sahaja...

      Delete
  15. asalamualaikum jm..selamat pagi.....baca entri tersenyum sendiri...memang tak disangkal..jm memang mesra blogwalking...tak sombong ...terjah rumah2 blogger baru seperti akak... :-)) semoga hidup jm baik2 aje..amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam kak Yan...terima kak Yan..JM suka balas kunjungaa blogger yg rajin datang singah di teratak JM ni.....klau blogger tak mesra, JM pun malas nk terjah..x semua org suka kan..blog kak Yan penuh dengan kata-kata nasihat :-)

      Delete
  16. fuhhhh mujurlah gambar iphone jerrr...kalaulah betul2 dpt iphone kompem ramai yg nak tinggalkan komen kan....termasuklah saya hehehehe ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harith : mmg x tdo malam lah....klau betul2 dapat..mmg peluk cium lah Iphone tu pastu canang kat semua org!!!!

      Delete
  17. tahniah kak hihihi kta dh bca entry tu klu betol2 dpt ipong mmng senyum 3 tahun tak berenti ^___________^

    ReplyDelete
    Replies
    1. 3 tahun lagi ?,ntah2 iphone 6 dah takde dh ganti dgn iphone 13 ., kuikui2

      Delete
    2. Sebab tu SS kata hadiahkan public phone... tak ada galang ganti.. he he he...

      Delete
    3. skunk manede nak tengok public phone ada telefon dalam booth tuu., tiang telepone Telekom adalahh., harhar2

      Delete
    4. KopiO : kalau sis JM senyum seumur hidup sambil terfikir..org yg memberi tu WARAS ke tidak ahahaha

      Delete
  18. tahniah..hehe..tigalalat memang kelakar, usik mengusik di alam maya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. harhar2., tu blom senggol senggolan lagi makk ;p

      Delete
    2. sesuai lah sangat dengan nama Tiga Lalat tu..terkono den!

      Delete
    3. boleh tahan juga TL ni kekekekeke

      Delete
  19. Assalam Jm ...Pengomen tegar gila kuasa katanyer......haha lucu juga...
    Kak tahu JM jujur n ikhlas mengomen dan menulis komen bukan kerana nama...itulah JM!
    Jom balik kampung...Korea...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkomsalam kak Reen...yeayy....kak Reen amat memahami JM..balik kampung Korea?..bila akak nk balik..nak ikut..dh lama x naik flight ni..rindu sama abg2 peramugara tu heheheh

      Delete
  20. april fool? hehehe...xdpt iphone, gambar pown ok dah...bg rietta la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rietta..dah dapat gambarnya tapi..tapi...huhuhuhuh...x yah cakap lah

      Delete
  21. komen kedua.. harap berjaya jugak.. susah benau nak komen kat blog blogger FEMES ni.. Thanks JM sebab sudi menjengok blog masam i..haha..

    Jm rajin komen, guna power apa erk?? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia guna powerBANK! He He He...

      Delete
    2. eh bukan powerpoint kerrr??? hak hak hak

      Delete
    3. JM kan powerRangers., kuikui2

      Delete
    4. Suida : komen tak masuk? maybe security ketat kot..almaklumlah femes katanya....UUwweeekk!!! hahahha

      JM minum PowerROOT!!!!

      Delete
    5. Yezza...betul tu SS....JM guna powerBANK PINENG!

      Delete
    6. Kalau powerPOINT tu bukan JM..itu Dina....kenal Dina?

      Delete
  22. kalau sis JM dah terjah siap-siap la terima komen yang banyak..dan sis memang rajin bw..tahniah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wana...sis balas kunjungan mereka yg rajin datang sini termasuk blog memasak Wana tu..suka tak?

      Delete
  23. haha..suspen wana..ingat dapat betul2 iphone..kihkih ;D

    ReplyDelete
  24. hehehe bila lagi nak gila kuasa.. kak JM memang sekali boleh komen, berpukal2 banyaknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia pakar BOM TANGAN model 456!

      Delete
    2. Eyda : PUKAL baru puas hati...kalau sikit2 ni buat sakit jari je

      Delete
    3. lepas ni nak tambah kepada 567!

      Delete
  25. Adoi...kelaka la entry ni...hadiah iphone 6 kena masuk whislist la gitu ^^

    ReplyDelete
  26. manalah tau JM , dr gambar jadi betul ... kuasa Allah kan ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh plak view gambar? Hi hi hi....

      Delete
    2. kalo mirikel gambar leh jadi betoll2 iphone6 leh buat hantaran tak gitu makk., hakhak2

      Delete
    3. Cetusan Minda...itu magic namanya hiksss

      Delete
    4. ahaksss....Wak nak buat hantaran utk siapa? utk anak Walang Wak tu ke...

      Delete
  27. Tahniah jm..
    bagi tips mcm mana nak gila kuasa. .hhuhuhu

    http://sharimahyahya.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Sharimah..nk gila kuasa tak perlu tips...yang penting RAJIN!!!!

      Delete
  28. tahniah JM susah dpt kwn baik yg rajin kirim hadiah ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak Paridah...rakan blogger JM semuanya baik dan pemurah!

      Delete
  29. perghhh....JM menguasa carta top commentor di pelusuk blog....tahniah JM....yeayyy hihihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasni dia giler tunggu posmen antar gambar plak... ha ha ha..

      Delete
    2. Deanna : kalau nak tahu blog siapakah yg menjadi mangsa boleh refer entri terkini hiksss

      Delete
    3. ahahahaah...Yezza..nak tunggu gambar kak Nam merenung jauh di Puncak Seoraksan di bawah langit biru!

      Delete
  30. mula2 baca rasa teruja JM dpt ipon....baru nak wish....hihihh....tp still bangga dapat hadiah gambar tu kannnnnnn.......yg ptg org igt kita kan....tu hdiah plg mahal tauuuuu xde jual kt mn2....heheheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakss...Deanna....bagi JM bukan hadiah yang di harapkan tetapi tanda penghargaan dan ingatan lebih penting....giteeww...SKEMA x ayat heheheh

      Delete
  31. Haha..ni lawak sis JM.. Klo betul la kan, sy pon nk jd pengomen tegar kt blog tiga lalat..hehe.. Tetibe jd rjin ngomen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. maila dtg singgah2 jenguk2 blog sy yg xde biasa biasa aje tuu., ;p

      Delete
    2. Miss Yana : ahahaha...semua org akan serbu mcm lalat dapat makanan

      Delete
    3. apabila TL dah hajak...x de yg dapat menolak!

      Delete
  32. adohai...hahahahhaha... geli hati baca

    ReplyDelete
  33. Replies
    1. xpe ZF....ada masa nanti leh lancarkan bom lagi hahahahaha

      Delete
    2. tak pa ZF baru permulaan bulan baru.. sempat lagi nak jadi top komentar..

      Delete
    3. ZF : jgn susah hati...habiskan sesi praktikal tu dulu...BW tu fikir kemudian...good luck ye

      Delete
    4. kan Eyda...masih byk masa lah ZF

      Delete
  34. Replies
    1. maila dtg singgah2 jenguk2 blog sy yg xde biasa biasa aje tuu., ;p

      Delete
    2. aRz BZ sekarang...dh tak sempat nk jengah blog kawang-kawang!

      Delete
  35. Salam sayang jm....sori lama tk dtg...ala malasla nk bagi alasan klise ni....tapi hati mmg meronta2 nk ngadap blog..rindu jm dan kengkawan lain..hu hu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam syg buat kak Azie jugak :-) tak pe JM faham situasi kak Azie tu

      Delete
  36. Tahniah JM.. JM mmg diakui peramah, mesra & baik hati.. salam ceria selalu dari KK.. :) :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Bro KK..jgn puji lebih2...nanti JM perlu tukar seluar 'ehem2'

      Delete
    2. Sal!!! ahahaah...malu nak cakap

      Delete
  37. Tahniah JM, gambar pun gambar je la kaan. Yang pasti JM makin femes tau. Thanks sebab jadi top commentor blog Zumal gak... Hehe ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal...nak Iphone 6.boleh? nak jugak ehehehe...Jadi Top Commentar blog Zumal...mcm x percaya je ahaksss

      Delete
    2. Zumal pun tak ade Iphone 6 lagi JM... Tunggu kayo nanti zumal buat hadiah smartphone lak ^^

      Delete
    3. kalau nk tunggu Zumal Kayo...JM kayo dulu..pehtu beli sendiri heheheh

      Delete
  38. JM, just nak bgtau...trip ke Hangzhou x jadik...jom ke Europe bulan Oktober ni??? hehehhe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Putri Maryam..kenapa tak jadi....kenapa? hikss ..Europe bulan 10? tak mampu...duit byk habis bayar GST huhuhu

      Delete
  39. Walaupun sy selalu jadi org terakhir komen entri, tetap jugak nak komen. kahkah. aduiii lawa nye pun aduii gambar ipong itu pun aduiii.. Huntongnye . hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yad...tak kisah jadi org pertama or terakhir...semua yg tinggalkan komen kat sini sentiasa di hati sis JM...gittew ayat! eheheh..huntung apanya..gambar Ipong je pung..kalau tanya pakcik google..melambak! heeee

      Delete
  40. Replies
    1. Tahniah apanya..Tahniah jadi Top Commentar or Tahniah sebab dapat gambar Iphone 6 heee

      Delete
  41. tahniah JM
    terima kasih sebab sudi
    tinggal komen di blog hakak..
    JM top commenters,akak hargai sangat :)
    hakak aje tak dapat masuk lagi charta blog JM ^_^
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak Tiha...x pe...biar JM yg balas kunjungan tu

      Delete
  42. JM, salam sayang..salam 2april & salam gst! hehe
    nak komen lain tp tgk komen sedia ada dah 90++ trus hilang semua skrip asal :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Syida : hamoi..byk nye salam..nk jawab yg mana dulu nih...wkomsalam....salam syang kembali :-)

      aahahaha..komen ni paling mencuit hati JM

      Delete
  43. Tahniah JM...rezeki orang nak bagi syukur alhamdulillah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Zai..jgn salah faham ye..JM bukan dapat Iphone 6 tu..hanya gambar seperti kat atas tu je..di ulangi hanya sekeping GAMBAR Iphone6 huhuhu

      Delete
  44. Macam cerita cintan-cintan zaman dulu, mula-mula tengok gambar kemudian betul-betul dapat orangnya. Harap nanti JM betul-betul dapat iPhone 6...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..lagi rajin lah dia komen kalau dapat iphone nanti..hehe

      Delete
    2. bro JR..itu zaman dolu2..tgk gambar terus dapat...tapi zaman skrg dh tak leh guna cara tu..dalam mimpi je lah

      Delete
    3. Sal : bukan je rajin komen..kalau boleh nk ajak si Tiga Lalat tu dating ahahah

      Delete
  45. Tudia Kak JM, ramai dah tinggalkan comment hahah

    ReplyDelete
  46. ingat sungguh kak JM dapat iphone tadi..haha.tipah tertipu..

    komen je kak selagi mampu, bukan kena bayar GST pung...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. GST 6% pon nak bising... Kassim Pantalon 25%... Ha Ha Ha...

      Delete
    2. Sal : kalau betul2 dapat...mesti semua org nk tinggalkan komen di blog Tiga Lalat tu lepas ni

      Yezza..tak perlu byr GST..ntah org suka ke tak tinggal komen tu ..kekadang ada yg x respond

      Delete
    3. SS : bukan Kassim Pantalon lah sayang...Kassim Patalon..masih ingat dialog ni ‘tuan penasihat 25 percent’..ada yg tak kenal kan?

      ada yg kenal ini "Tuan Sadiq Sigaraga"

      Delete
    4. Kasim Selamat kenal? Ha Ha Ha...
      * Miss u...

      Delete
    5. ofcoz lah kenal cayunk...miss me? auuuwww...berdebar2 hati...rasa nk luruh jantung...ahahaha...miss u 2,3,4

      Delete
  47. kehkehkehkeh.. memg kelakar. bikin suspend btul

    zinziemeewah

    ReplyDelete
    Replies
    1. NorSalihah..mulanya berdebar..eh..betul ke dapat..SEKALI...ahahaha...FRUST tertonggeng

      Delete
  48. Tahniah JM dapat hadiah Iphone..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ann : jgn salah..bukan dapat IPHONE tu hanya GAMBAR Iphone je hhuhuh

      Delete
  49. Saya pun kadang-kadang gila kuasa jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke Ann...give me kiss...ehh...silap...give me five!

      Delete
  50. tiga lalat ni selalu gak datang komen blog bunda.... mana lagi 2 lalat ekk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakss..BUNDA...hanya 1 lalat je kuar buat keje yang 2 lagi tu duduk rumah masak hehehehe

      Delete
  51. Kelakar habis tiga lalat ni.

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352