You can click on me :-)

Friday, 3 April 2015

JM a.k.a Jari Mengebommmm

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua sahabat blogger


Ini adalah sambungan kepada entri JM Gilaaaaaaaa Kuasaaaaaaaaaaa!!!

Yess....yang ini baru betul Gila Kuasa...JM di sana...JM di sini.... JM di sinun...JM bersepah di merata tempat...Nko tak penat ke JM!

Dah nama pun JM kan...Jari Menaip, Jari Mengomen, Jari Mengebom...tapi yang paling tepat ofcoz lah Jari Manis ehehehe.

Maybe bulan April JM akan kurang Blog Walking dan beri peluang kepada kawan-kawan yang lain untuk berada di atas tahta Top Commentar tu.

Berikut adalah 14 blog yang mana JM adalah Top Commentar di blog mereka. Korang nak JM jadi salah sorang top commentar di blog? sila tinggalkan komen ANDA!

1. Awesome People March - Blog Scdha Sein

Jumlah komen on March di blog SS - 456....sila lap peluh...

Curi gambar ni dari blog SS - HALAL eh SS...kredit to SS
Top Commentar di blog SS
2. Tetamu Hebat Mac di blog - Farrah MF

Top One di blog Farrah MF
3. Pengomen Awesome Bulan Mac di blog - Anizz Annisa

Top Commentar di blog Aniss
4. Top Commentar Mac 15 di blog - Siti Yang Menaip
Top Commentar blog CT
5. Pengomen Popular March 2015 blog - cik Ash
Pengomen Popular di blog Cik Ash
6. People Awesome March di blog - Suida
Ngetop di blog Suida
7. 10 Pengomen Tegar March di blog - Cik Mimie

Pengomen Tegar di blog Cik Mimie
8. Top Commentar March di blog - Afidah Azmi

Top Commentar blog Afidah Azmi
9. Awesome blogger di blog - Dunia Zumal

Awesome blogger di blog Zumal
10. Penghargaan blogger mesra Mac 2015 - Khir Khalid

Blog KK - Ngetop
11.  Sahabat yang rajin Komentar di blog - Mas Gunadi Firdaus

Ngetop di blog Mas Gunadi
12. Top Commentar Mac di blog - Herba Tihara

Ngetop di blog kak Tiha
13. Rajin mengomen Mac 2015 di blog - Izzeyda

Top Commentar di blog Eyda
14. Menjadi Top Commentar juga di blog - Sal

Top Commentar di blog Salbiah
Sekian, itu je nak share..

360 comments:

  1. amboi kak Jm mengeboomm....abes cedera kita tengah bace ni...heheheheh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aisya : sila sediakan PERISAI hokey heeeee

      Delete
    2. Ada perisai pun belum tentu selamat nih,... :)

      Delete
    3. alaaaaa..Farrah ni..jgn guna perisai cap AYAM hehehe

      Delete
    4. dushhh dushhhh...tercabar ni..hahah.... kena bom balikkk sini..hahah

      Delete
    5. terkejut sis JM...Anis lepaskan Bommm semalam!

      Delete
    6. perrggghh....pengebom berani mati wooooo...hahahah

      Delete
    7. ahahahha...demi kesejahteraan negara!

      Delete
  2. Replies
    1. ishh..klau lah SS ni LELAKI mmg JM ambil jadi kekasih ahahahah

      Delete
    2. apa yg lawak nya CT keh keh keh

      Delete
    3. Will you marry me? Keh Keh Keh...

      Delete
    4. JM salah baca ke nih...gosok mata berkali2...

      Delete
    5. dah jadi cinta empat segi hehehe..

      Delete
    6. CT x nk join sekaki..x cukup 2 kaki pun boleh!

      Delete
  3. U'ouls jangan jeles! Jay Emm sayang SS... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakss...ada ke yg jelez..maybe Suida kot!

      Delete
    2. Hahaha, SS nak jugak keluar statement buat orang dengki!

      Delete
    3. heehee2 saya tau saya tauuuu., suida nama rupanyerr.. pis yoh ;D

      Delete
    4. Wakkk oooo wakkkk... Jangan buat lawak boleh tak wakkk... SS dah sakit perut dah ni... Suida tu bukan SS laaa..

      Delete
    5. Tiga Lalat : kenal kah siapa Suida tu? bukan SS tau

      Delete
    6. CT : Suida bawak diri itu sbb dia muncul2

      Delete
    7. Akak JM.. kang Suida datang jadi la drama cinta tiga segi.. CT jadi penonton tau.. smbil makan popcorn..

      SS is Suida ? okay Wak..!! CT nak gelak jugak..

      Delete
    8. Hahahah...suida jugak jd tajuk nyeee

      Delete
    9. Ehh ada org carik i ka..hahahaa... Nama tak JM..nampak tak, SS ngan SUIDA tu dekat...hahaahahahaaaaa

      Delete
    10. haha... JM dan SS tak dapat dipisahkan

      Delete
  4. Yunkkkk ooooo Yunkkk jangan nak ngada sangat boleh tak dengan statement ini "Maybe bulan April JM akan kurang Blog Walking dan beri peluang kepada kawan-kawan yang lain untuk berada di atas tahta Top Commentar tu"... People are waiting u... Including me ok! Tarik balik statement tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa Yunk SS ni...x bagi chance untuk JM berehat tau....bukan STOP but KURANGKAN..ahakss...x pasti boleh buat ke tidak heeee..tgklah nanti

      Delete
    2. Ayat2 merajok laa kononnye tu... Jay Emm ni manja sebenornyaaa...

      Delete
    3. ishh...mana SS tahu nih..TEPAT!!!!

      Delete
    4. Kalu nak PROPA... Bior Wakkk Lalat aje yang PROPA... Jay Emm tak yah... Ha Ha Ha... Terus terbayang gambar iphone 6.. He He He...

      Delete
    5. propa lalat pon ade gak bagi hadiah top commentator terbanyak., korang ado? penat tauu cik JM komen banyak2 kat blog korang ., tu yang cik JM yang jeliter ni pon majuk ., huhuhuu2

      Delete
    6. SIS JM PROPA NI AWAL.BULAN DAH NO 1 DALAM SENARAI BLOG EKIN HIHIHI

      Delete
    7. Saya baca pun macam nak percaya ke idak ni,...nak percaya ke idak?

      Delete
    8. basuh lagi SS si Akak JM ni.. basuh ngan klorox.. kasi takyah nak mrajuk2..

      Delete
    9. "bukan STOP but KURANGKAN"... U'ouls nampak tak u'ouls????? Nampakkkkk? dia nak KURANGKAN KASIH SAYANG tuuuuuuuu u'oulsss.... Silaaa laaa nanges2 atas lantai di rumah masing2 sambil pelok2 gambar iphone 6...

      Delete
    10. Wakkkk ooooo Wakkkkk... Wakkk jangan nak bako2 laaa Wakkkk... Nanti SS POST EXPRESS.... GAMBAR FERRARI okkkkk!!!! Di ulangi.... GAMBAR FERRARI! Kah Kah Kah....

      Delete
    11. rasanya SS orang pertama yang akan nanges terguling2 atas lantai rumah sambil pelok Iphone 6 tu kan!!!!..

      Delete
    12. LANTAI RETAK! Sakit tuuuu... Sakittttt tuuuu di sini.... siniiiii... He He He...

      Delete
    13. Tiga Lalat : JM menjadi top commentar di bebarapa blog tanpa mengharapkan apa-apa gift or something....kasih sayang yang di berikan oleh mereka sudah mencukupi buat JM...betul x SS cayunk! heheh

      Delete
    14. Farrah : percayalah...x tipu heeee

      Delete
    15. yeke kak JM.. anis tengok.. awal bulan nie kak JM dh top top meletop komen kat blog anis nie..hahah

      Delete
    16. Aniss..itu awal bulan..okey lagi....tengahan nanti makin merudum!

      Delete
    17. Ehh..bakpo kurangkan pulok JM...nnti semua org carik...kena wat report polis kang huk huk huk

      Delete
    18. Tak kan sentap kot JM.. Jangan la KURANGKAN.. boom la lagi.. nanti we all rindu..kan semua kan.. Jadi top komentar setiap bulan, setiap mnggu setiap hari pun tak pa.. heheee

      Delete
    19. kelakar baca ayat SS ttg gambar ipong 6 tu...hahaha

      Delete
  5. di blog saya juga, Mbak JM komentator nomer 1. terima kasih mbak JM.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke Mas?...terima kasih kerana masih setia bersama blog JM sejak 3 tahun ni..ehh...betul ke 3 tahun ehhh

      Delete
  6. Tahniah....mai la baca kt blog kite hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Mazs..already balas kunjungan :-)

      Delete
  7. Replies
    1. Biasa je BONDE...masih insan biasa :-)

      Delete
  8. Deabak! Habis JM pulun semua ngeh...ngeh..
    ..ngeh...

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Sayidah...baru tahu ke...uhuk..uhuk...uhuk...eheheh

      Delete
  10. Kak JM memang pengebom terbaik di blog-blog mereka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnnn... Pastu ada ati nak pencen plak... Memang harus kena keling... Ehhh... Jeling...

      Delete
    2. mesti SS sedihkan..tul tak?

      Delete
    3. Iskkkssss... Sape yang buat Jay Emm I merajuk nih????? ISkkkkssss!

      Delete
    4. x de sape2..tak merajuk pung :-)

      Delete
    5. Sebab ubat pujuk tu dah dapat 3 jam lepas.... Kah Kah Kah....
      * SS Over confident

      Delete
    6. miahahaha gila kuasa yang diizinkan tak pe..

      Delete
    7. SS : apa ubatnya...dh tak ingat!

      Delete
    8. CT : harap2 x de yg menyam fah! heeee

      Delete
    9. halal gila kuasa utk komen..jangan lupa..hahah..komen jangan tak komen :D

      Delete
    10. Jay Emm... Jangan laa majok lama2... Kan SS dah pujuk nih...

      Delete
    11. sapa yang menyamfaaaah tu siapa..!!!! haaaaish.. nanti SS p cubit dia..

      Delete
    12. Luaskan Giler Kuasa Mu Jay Emm... He H He...

      Delete
    13. JM merajuk ehh..ala...jgn laa majuk...kita suka JM luaskan penguasaan top komentar di seluruh blog...memeriahkan suasana...heheheeh

      Delete
    14. SS : i x merajuk lah..i'm okey....i miss u hahaahhaah

      Delete
    15. Anis : komen selagi terdaya :-)

      Delete
    16. Dina...mana de merajuk lah...i'm okey :-) tunggu! nanti JM serang blog korank!

      Delete
    17. JM...kami sntiasa bersedia menunggu kehadiran JM....nk karpet merah x??? hihihihi

      Delete
  11. Salam. Hee saya tau saya tauu knp JM dh stop blogwalking kann., misti cik JM nk kawen kann., kanns misti bakal asben tu blogger juga tak bagi kann., kanns ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkomsalam Wak...bukan stop BW tetapi kurangkan...ishh....mcm mana Wak tahu ni..siapa cakap...pandai lah Wak nih eheheheh...adakah Wak orang nya....ahahah....lariiiiiii

      Delete
    2. ek elehh ajak ngetehh pon xmohh ;(

      Delete
    3. Wakkkk... Ooooo Wakkkk... Sape wakkkk orangnye? SS nak kenal orangnya boleh tak Wakk?

      Delete
    4. Jay Emm... Tul ke pe Wakkk cakap tu?

      Delete
    5. SS...tak perlu risau..itu semua PROPA!

      Delete
    6. Baru SS tahu ada lalat propa roperrrnyeee... Adeiiii.... Wakkkkk Wakkk...
      * Sakit perut....

      Delete
    7. Kak JM nak ikut jejak ekin ke en suami pun blogger gak hihihi

      Delete
    8. ehemm.. biar betul kak JM.. kalau betull.. nak kad taw... :D

      Delete
    9. kalau betul SS FRUST tak hhohohohoh

      Delete
    10. Ekin :sis JM nk cari yang kaki travel...kaki blog x nk!!!

      Delete
    11. A'ah SS pon NAK KAD...
      * Font size 100... Bold... Merah...

      Delete
    12. Waaa...JM nak tawennnn...jgn lupa temput tite tauuu....hahahaahah

      Delete
    13. Anis : masalah nya tak BETOL huhuhhu

      Delete
    14. untuk SS...JM bagi kad SPECIAL!

      Delete
    15. Dina : kalau betul JM nk tawin..tutup lah blog Jari Manis ni..dh x layan..i layan my hubby je ahahaahh

      Delete
  12. ehehe, dlm blog timm pun JM sentiasalah jadi pengomen tegar..thorbaik..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Timm...dah lama sis JM x singgah...sorry dear..x sempat!

      Delete
    2. Tengok tu,...bukan calang2! Dah lama tak singgah pun jadi pengomen tegar tuh

      Delete
    3. bhahahahaah...apo boleh buek dak Farrah

      Delete
    4. Haaa..kan dh de org carik tuhhh...truskan lgi JM....heheheeh

      Delete
    5. Dina : berilah JM rehat...syg JM x nih :-)

      Delete
  13. cemerlangnya...agaknya jejari banyak tahi lalat ke sis,rajin berjalan luas pengalaman,rajin bw luas pergaulan....berkawan biar beribu ye tak,keep it up!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayda...u r my friend too right eheheeh

      Delete
    2. opkos2...hehe,sangat berbesar hati tau dpt bkawan dgn sis JM :-D

      Delete
    3. Terima kasih Ayda..meh nk pelok cikit!

      Delete
  14. JM kena rajin singgah blog kami.....Pasti rindu JM karang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa....sape yg nk rindu...xkan abe MKL kot hehheeh

      Delete
    2. betul tu.. tak boleh menyepikan diri.. kalo Akak JM x jenguk rasa cem tak complete gitu..

      Delete
    3. Rasa kurang kasih sayang! Taw takkkkk Jay Emmm? Rasa kurang kasih sayang!

      Delete
    4. iyeeee..!! kami rasa tersisih n tak disayangi.. jadi jangan menyepikan diri.. x relaaa hahaha..

      Delete
    5. Menduda laaaaaaa I nanti... He He He...

      Delete
    6. Alololo..sian SS menduda...hahahaha

      Delete
    7. ye ke CT...ececeh ceh! eheheh

      Delete
    8. aloalolololo SS tu...HH, Suida, CT, Dina, Farrah dan ramai lagi ada tu ha.....dont worry lah eehehehehe

      Delete
    9. Tak kisah laa apa pon sebab dan alasan... But I still wanna come here... Accompany you everyday! I'm here... Here... Here... For you! Even bawak SATU TITIK!
      * buat muka tak malu... He He He...

      Delete
  15. Replies
    1. Abe MKL rajin datang ziarah blog JM...so haruslah JM balas kunjungan...baru ada 2 way communication..baru wujud kemesraan..tak gittew bang!

      Delete
  16. TERIMA KASIH KAK JM BANYAK SINGGAH BLOG EKIN KOMEN PUKAL.M. SAYANG KAK JM MUAHHHHHH..M. EKIN JAH KURANG BW BLOG KKAK..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SAMA2... ---> BAGI PIHAK 'KAK JM'.... Ha Ha Ha...
      Besarnya tulisan... Tak boleh besar lagi ke Cik Ash?

      Delete
    2. Ekin...sama-sama kasih..nah flying kiss!

      Delete
  17. Fuhhhhhh! Jenuh saya baca! Ini namanya dahsyatttttttt! Terbaiklah, sis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang dahhhhhhhsyyyyyyyatttt!

      Delete
    2. tahap bullet tren xleh kejar.. hihi.. terbaik ^^

      Delete
  18. Lama tak nampak kat TERATAK BUNDA...

    ReplyDelete
  19. I rasa in my BLOG you ler sorang sorang yg rajin turun tanda ... tapi since my blog tak ada orang women, so memang tak ada ler bubuh widget top commntors tuh !!!!

    Thanks JM .!!!!

    ReplyDelete
  20. hah gituuuuu semuaa kak JM bolot nombo 1 . hahaha . rajin sgt taw kak JM ni pergi mengebomm blog org . Tahniah akak JM :D

    ReplyDelete
  21. fuyooooo betul2 kebabommm kak JM kita ni ^____^ tak lama lagi msti ramai wartawan nk intebiu kak jm tau masuk sokabor depa ;p org berbudi kita berbahasa tak gitewww kak jm ;)

    ReplyDelete
  22. Tahniah JM...
    Tak sangka blog kitew pun tersenarai jugak hehehe

    ReplyDelete

  23. JM blogger yg mesra rajin bw n mengomen..tahniah.







    j

    ReplyDelete
  24. sy newbie..nak kena menuntut dengan kak JM ni.. ;)

    ReplyDelete
  25. akak !! jangan la mnyepikan diri april ni.. sapa nak boom blog CT huwaaaa.. tidak tidak..
    iols memerlukan JM untuk memeriahkan blog iols.. tidakkkkkk.. hahaha.. drama..

    ReplyDelete
  26. kat blog akak JM menduduki tempat kedua hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke Kak Kam..itu kira kunjungan sebulan 2-3 kali je...klau lah JM terjah hari2 mesti top one kan? eheeheh

      Delete
  27. JM di mana mana. ana x mampu dah nk tegar sebulan dua ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ana : tak perlu nak tegar sgt..bukan dapat apa pun ehehee..x pe Na...sis JM still remember u

      Delete
  28. no no no sepi menyepi..ini arahan taw! huhu.. rinduuu nanti..acaner??hukhuk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anis..kalau rindu sebut je nama SS...ehh..salah sebut je nama sis JM!

      Delete
    2. haahaaha apabila kak Nam berdehem!

      Delete
  29. kak JM tertinggal lagi satu crime scene..kat blog saya pun..haha.takpelah kak, teruskan mengomen dan luaskan kuasamu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paling tepat Luaskan Giler Kuasa Mu... Ha Ha Ha...

      Delete
    2. Ahaaaaaa Sal...lupa sudah...sis JM juga top one di sana eh...hoyehhhh...dh update dalam entri...Yezzaa..lebarkan sayap mu dan terbang ke mana sahaja...

      Delete
    3. ahaahah....JM memang gila kuasa..tapi nasib baik tak GILA BAYANG!!!!

      Delete
    4. Ye ke tak GILA BAYANG? Betul? Betul niiiii?

      Delete
    5. tak GILA BAYANG tapi ANGAU!

      Delete
  30. Replies
    1. JM ada di blog kak Nieda tak?..cempaka biru!

      Delete
  31. kat blog saya pun JM jadi top commentator jugak.. cuma sekarang ni saya dah jarang buat entri top commentator setiap bulan.. hehehe... thanks...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome Pha Is...terima kasih kerana masih sudi bertandang ke sini

      Delete
  32. Lah...nape pulak nak kurangkan...cam merajuk jer bunyinye..merajuk ker JM

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lah kak Nasa...merajuk? kak Nasa boleh pujuk? hehehe

      Delete
  33. wah kebabom betul ni komen2 hehe
    tq ziarah kite ye...hepiiii

    ReplyDelete
  34. dhsyatlah JM.. semua first. ni komen ke spam? Ahahaha gurau je, take that as compliment ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Mis GST...opppss..Mis XyZ! percayalah...percayalah!!!!!

      Delete
  35. Mmg dasat laa JM bw..tabik springg...mekasih JM coz sudi jugak memeriahkan blog sy...kehadiran mu sntiasa dnntikan....hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wowww...Dina...your statement membuatkan hati JM ber munger munger matahari lah :-)

      Delete
  36. Macih kak sbb selalu bom entry schaaa! hihi

    Kak JM and semuaaa disini, jemput join GA Sayang oleh Scha eh? :)

    Giveaway Sayang by Scha Nazri

    ReplyDelete
  37. Satu lagi...dari Blog Cikgu Etuza Tak der?...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari blog cikgu Etuza tu dah x valid..itu Top Commentar Februari Bunda

      Delete
  38. meriah tau blog kitaorang bila JM datang menyinggah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke Ann....havoc ke? rasanya biasa je....jgn puji lebih2...meroyan JM nanti hiksss

      Delete
  39. bulan lepas JM tak datang blog saya pun
    patut rasa macam kurang jer meriahnya
    mood : sedih :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ann : tak sempat...byk blog yg perlu balas kunjungan...so this month JM cuba merisik eh...ada cite best tak?

      Delete
  40. Kak JM!!! Rinduuu. Hehehe. Saya salute dengan kak JM sebab nampak betul kak JM menghargai setiap blog yang kak kunjungi. Teruskan! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa? POJIE RINDU? biar BETIK TEMBIKAI!...gosok2 mata sbb x percaya eheheheh

      Pojie...blog is my life gittew..org tulis blog dengan harapan ada org baca kan..so sis JM salah dorang dari mereka...jap..nk terjah blog Pojie lak...

      Delete
  41. Jm boleh kongsi petua tak utk rajin update blog n lawat blog jiran2..mcm mana arrange masa eh..norh memanjang je tak sempat..hhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. NoRh : sila minum POWER ROOT! hehehe...JM ni malas update tapi rajin BW...Norh! malam pun BZ gak?

      Delete
  42. okay, dah siap buat entri top komentator dalam blog saya.. kak JM yang teratas..!!! thanks...

    Pengomen Pening Jan-Mac 2015 Hikayat Budak Pening

    ReplyDelete
  43. Tu dia... banyaknya trofi yg Jari Mengebom dapat!! Apa pun tahniah atas kerajinan JM mengomen...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau bro JR pun pasang Widget Top Commentar sudah pasti nama JM juga tersenarai kan...gila kuasa katanya ahahaha...Trofi? mana? mana? tak nampak pung

      Delete
  44. Dah terbukti pengomen tegar.. dibomnya semua blog-blog.. hehe.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shad...jaga2...next is your turn..blog kena Boommm!

      Delete
  45. Replies
    1. waalaikumussalam w.b.t kak Yon :-)

      Delete
  46. sis JM juga no 1 di blog saya baru announce

    ReplyDelete
  47. Wahhh sungguh rajin JM berblogwalking... kalau dicampur semua mau beribu tu ehehe..Ok bagi laluan..bagi laluan =p

    ReplyDelete
  48. Tatutnyaaaa...k.Long Kawasan!
    Kuasa dah tersebar luas di merata2 daerah!

    ReplyDelete
  49. K.JM yg kusayang,
    Maafkan daku kerna jarang sudah berkunjung ke sini.
    Bukan blog dikau sahaja yang tidak kukunjungi..
    Malahan 'berjuta' blog yang lainnyaa...
    (Ayat pujukan klasik ni tau)
    Harap dikau tidak melupakan adikmu ini..
    (Sejak bila pulak declare jadik adik angkat ni?)

    Salam rindu dari kejauhan,
    < NAZECK >

    * Hahaha...warkah gedikss..gatai...n yang seumpamanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekanda di sini merindui dinda di sana.. He He He...

      Delete
    2. kekanda lain yg muncul..heheee

      Delete
  50. Aikkk rasa dah komen td, ke terdelete? Huhu.

    Amboiii la JM, bukan setakat ke oversea travel ni.. kat blog2 pun travel jgk hehehe.
    Tapi tak pe la JM ada masa travel ke blog, kita takde masa.. bz (bkn all the time la heheh).. ada masa baru blogwalking :D

    Apa2pun tahniah.. jeles aiii taw :P

    ReplyDelete
  51. perghhh... betul punya JM gila kuasa ni... ahahaha :p... tahniah JM.. bukan mudah nk spare masa begini kat blog kawan2.. all the best :)

    ReplyDelete
  52. Fuyoohh.. memang kelasss JM.. tak terikut saya mcm ni huhu.. Tahniah JM.. inilah yg buat dunia berblog berseri2. JM antara penyerinya yg ramah dan menceriakan. T kasih dah tahniah.. semoga terus sukses dlm apa jua yg dilakukan... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  53. di mana saja ada nama kak JM.. termasuk laa blog Eyda.. hehehe.. abis laa semua kena BOMMM..

    ReplyDelete
  54. JM TOLONG jangan bawak diri..TOLONG jangan merajuk..
    Tak pa, i pulangkan SS pada JM..hahahaa...
    JANGAN la slow down.. Huhuuhuuhuu..
    Nanti i rindu org pggil i Suida.. hehee

    ReplyDelete
  55. Yeah, akhirnya i dapat komen bertubi2 tanpa perlu loading.. heheee.. hari ni line sangat baik hati.. sebab sendu kot tiba2 macam ada org merajuk ja.. :D

    ReplyDelete
  56. Tahniah kepada pengomen terhebat, saya nak komen hari hari di blog kak JM lah :-)

    ReplyDelete
  57. bukn setakat nama JM, tengok nama yg seiring dan sejalan nama Siti yang menaip n Dr. Shikin.. syaba2..teruskan usaha.. hehe

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang