You can click on me :-)

Saturday, 19 December 2015

Live Update : Sunflower Field at Lop Buri

Assalamualaikum dan salam sayang semua reader blog JM tu,

19 Disember 2015 jam 11 pagi

Mesti ramai yang boleh guess kan ke mana JM untuk trip kali ni. Ada yang dapat menjawab dengan betul so meh JM hadiahkan something untuk korang.

Sekarang kami berada di Sunflower Lop Buri, Thailand


109 comments:

  1. wahhhh.. JM dah sampai Lopburi.. jelessss

    ReplyDelete
    Replies
    1. laju Akak JM kita.. xdan nak kejar travelist dia.. kita numpang tengok =)

      Delete
    2. i bekas potpuri lagi takde.. lagi sedih! hahaha

      Delete
  2. chantek dan jeliter bunga matahari tuuuuh., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang cantik tu bunga matahari ... yang jelita tu JM :)

      Delete
    2. Mcm dlm gbr yg wak amik haritu kan...heheeh

      Delete
    3. Yg pakai spek mata tu lagi comeyy haha

      Delete
    4. Hamboiiii wak nk fuji sapa nih...
      Kih kih kih

      Delete
  3. Wah bestnya bunga matahari banyak

    ReplyDelete
  4. wowwwww..lawanyaaaaa.....nak pergi jugaklaaaaa..JM....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik lagi kalau kita ada sana posing sekali hihi. Gurauu jahh

      Delete
  5. kena cepat scroll ke bawah... 4,5 hari tak baca bloh kawe-kawe ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kawe lagi lama.. kene tgok balik entry lama-lama. Hihi..

      Delete
  6. mai sekuntum ...buat selit celah telinga

    ReplyDelete
  7. yeahhhh.. tgk banyak live sis JM... hhihihihihihi

    ReplyDelete
  8. ehhhh gosok mata... sangkut jugak dalam top komentorrrrr tu... dapat jugak merasa ikut SIS JM travel.. :D

    ReplyDelete
  9. tgk gambar monkey tu.... teringat kat peribahasa bagai monyek dengan bunga... monkey mmg suka sunflower ke?????

    ReplyDelete
    Replies
    1. monkey suka makan kuaci matahari kot ;)

      Delete
    2. kera ialah tandaan Lopburi
      kuda tadaan Phrae

      Delete
  10. cantiknya! dalam banyak2 bunga, saya paling suka sunflower, kak JM TAT
    tak sangka kat thailand ada tempat mcm ni juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM TAT?? ada gelaran lain ke JM ni? :)

      Delete
  11. waaaargghh canti sangat bunga matahari ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang super cantik bunga matahari ni kan :)

      Delete
  12. ke lopburri pula bestnya cantiknya bunga matahari mesti luas ladangnya ni.

    ReplyDelete
  13. tetiba rasa nak makan kuaci pulak..huhu

    ReplyDelete
  14. Salam singgah sini JM...wahh...sampai sudah ke tempat yang nak d tuju yer JM....

    ReplyDelete
  15. Cantiknya bunga matahari dia JM....

    ReplyDelete
  16. JM....leh tak petikkan sekumtum dua bunga matahari tu..hihi

    ReplyDelete
  17. JM....leh tak petikkan sekumtum dua bunga matahari tu..hihi

    ReplyDelete
  18. Indahnya..mempersona bunga matahari ..apa khabar Jm..

    ReplyDelete
  19. Semoga bahagia dalam pelancongan ya

    ReplyDelete
  20. ala tak ada nama Etuza pula lah ..hehehe mengaus tak juga lah..tahnia 10 blogger bersama JM

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq cikgu etuza ... sebab nama saya ada dalam list tu hehehe :p

      Delete
  21. aaaaaa... jelesnyaaaa... share itinerary nanti yeee

    ReplyDelete
  22. Where is my name? Where? Manaaa? Takkkk de! Nanges...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cececehhh.... SS pye lah paling speseelll... =D

      Delete
  23. Woww! Ini kira advance! Ada live update yang mahal tuh!

    ReplyDelete
  24. Gambar monyet tu... Bagai monyet mendapat bunga... Keh keh keh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh...berperibahasa sgt dia...hahhaahha

      Delete
  25. Cantik cerianya bunga2 matahari tu :)

    ReplyDelete
  26. Ciumkan sekuntum bunga matahari tu utk saya :)

    ReplyDelete
  27. Sis JM!!!!! Cantik nya bunga matahari !!!!!! :D

    ReplyDelete
  28. nama je baru sampai , tuan bila la nak sampai sini XD

    ReplyDelete
  29. fiza baru balik dari BKK hari selasa lepas.. Pi lopburi juga... Cantik sangat.

    ReplyDelete
  30. Aaaaaaaa, cantiknya bunga matahari! :D

    ReplyDelete
  31. One day one day. Arghhh lepas ni nk g sini je la. Negara jiran

    ReplyDelete
  32. perghhh cantiknya.
    tambah kat list.

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum Kak JM.. APa khabar. lama tak singgah,, moga semuanya baik-baik saja :)

    ReplyDelete
  34. Top komentator November pun dapat ikut.. wah bestnya... Ros ketinggalan nampaknya.. hihi

    ReplyDelete
  35. geramnya tengok bunga-bunga matahari ni.. cantik sangat.. mulalah baca entry JM ni sambil nyanyi lagu matahari nyanyian Maya tu. ahahaha.. ~~ Bunga-bunga matahari anggun mekar, Di taman sari warna jingga,
    Suntingan hati, Bagai tanda kasih bersemi~~

    ReplyDelete
  36. nanti nak google lopburi ini belah mana....cantik bunga matahari tu...

    ReplyDelete
  37. woaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Akak JM !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru bangon tdo ke kak CT?? hahahahah =p

      Delete
  38. cantiknyaaaa bunga matahari ni subhanallah !! lawa sungguh..

    ReplyDelete
  39. okayla.. ku hantar nama dulu sampai Lopburi.. ehehe terima kasih Kak JM.. bawa daku bersama..

    ReplyDelete
  40. huaaa.. bawak balik seketul please.. pleaseeeee..

    ReplyDelete
  41. hahaha.... tak baik tau pakaikan spek kat bunga tu... dia nak guna fresh eye dia.. ngeh2

    ReplyDelete
  42. waahh! cantiknya. first time dengar nama ni

    ReplyDelete
  43. Aloooo salah teka hehe. Have fun!

    ReplyDelete
  44. Cantik sungguh bunga matahari ntah,cc baru usha usha nak gi sini

    ReplyDelete
  45. tHAILAND rupanya.. happy holiday

    ReplyDelete
  46. Cntiknya sunflower tu..kirim setangkai kak hihi

    ReplyDelete
  47. cantik menarik...kali kedua travel solo ke Bangkok ke? sbb ari tu terbaca JM gi bulan2 lepas kan...

    ReplyDelete
  48. comel nyer sunflower tuuu ^_^ Jm xpetik ke satu wak balik malaysia

    ReplyDelete
  49. hello kak JM :). ingat CP lagi x? kalau x ingat xpelah hurmm hahahaha.. gurau jak

    ReplyDelete
  50. Tahniah kepada 10 blogger yang namanya dapat terbang ke Lop Buri Thailand....hihi

    ReplyDelete
  51. Sob sob sis JM tak bawa ekin g sekali kat sana.. majuk bawa diri la ni..

    ReplyDelete
  52. Cantiknya bunga matahari.. matahari bangkitlah hahaha

    ReplyDelete
  53. JM..bunga kat sana bermusim ke..atau sepanjang masa..

    ReplyDelete
  54. lamanya xtgok bunga matahari.. alahai indahnyaa :)

    ReplyDelete
  55. wahhh... bestnyee... gumbira rasa hati bukak2 ade munge matahari untuk luna... heh heh heh =D

    ReplyDelete
  56. ni yang rase nk tanam pokok munger depan umahhh... siss ade bijik benih ajaib tak kat sana?? campak arini.. esk terus bebunge! =D

    ReplyDelete
  57. Cantiknya sunflower.. bunga kesukaan aiza tu..

    ReplyDelete
  58. Jauhnya sis JM bawa10 top komen..

    ReplyDelete
  59. bukan JM pernah sampai sini ke?ke tu blog orang lain?kekeliruan pulak..sel-sel otak tak berhubung

    ReplyDelete
  60. yeay dah sampai ke lop buri ... tapi nama jer lah yang sampai pun. tq JM sebab ingat kat kami semua. ada petik bunga matahari untuk kami tak? :)

    ReplyDelete
  61. Alaaaa..sy silap teka laaa niiii...adehhhh...merajuk tepi meja la mcm ni...hahahahahha

    ReplyDelete
  62. Saya tak pernah tengok buka matahari real tsktsk kesian kan hahaha

    ReplyDelete
  63. Tp hrtu bukan dh p thailand ka.

    Tmpt ni kt thailand kan

    ReplyDelete
  64. Comel tau... simatahari pun nk pakai cermin mata...

    ReplyDelete
  65. nape letak cermin mata je . letak le topi sekali . cian sunflower tu silau n kepanasan ... heheheee

    ReplyDelete
  66. sunflower tu comel..best kalau dapat tanam depan rumah i

    ReplyDelete
  67. dah tengok gambar ni kat IG
    sangat cantik!!

    ReplyDelete
  68. yang dipakaikan spectacle tu sangat cute! =)

    ReplyDelete
  69. nama saya dh terbang kesana.. tapi saya belum lagi...

    ReplyDelete
  70. kt malaysia xde ke tpt mcm ni sis jm...
    besar btl bunga matahari dia..
    ayu penah jumpe ala kecik2 conet je kalau bunga matahari

    ReplyDelete
  71. Zumal kalau nak tengok kena tanam sendiri je laa

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352