You can click on me :-)

Friday, 27 July 2012

Hari ini dalam sejarah

Assalamualaikum pembaca semua

Entry aku kali ini tiada kaitan dengan travel aku ke mana-mana tapi iku nak bagi tahu .....aku masuk paper secara tidak sengaja...surprise mak tau...

Kepada pembaca semua.....

Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, kopeasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) telah menganjurkan Jualan Langsung dari gudang berlangsung :

Tarikh  : 25/07/2012 (Rabu) - 29/07/2012 (Ahad)
Masa   : 10.00 pagi - 10.00 malam
Tempat : Berhadapan Bazar Ramadhan, Presint 2, Putrajaya

Datang lah beramai-ramai kerana pelbagai barang di jual termasuk kelengkapan dapur, barang-barang untuk sambutan hari raya, pakain lelaki, wanita, kanak, perkakasan bilik tidur dan barangan berjenama dengan harga yang berpatutan. Jangan lepaskan peluang ini...datang jgan tak datang...ehehe

Nak tahu kenapa mak beriya kempen you allsssssssss..inilah citernya..semalam mak pegi pesta jualan tu..kebetulan pada masa yang sama adalah hari perasmian pesta tu. Sedang leka mak memilih pakaian..tetiba cameraman datang kat tempat mak tu..mak perasan nok...dorang ambik gambar mak..tapi mak buat muka selama jer...buat-buat tak nampak lah konon heheh...kemudian selang beberapa saat, mak tengok cameraman tu berdiri kat depan mak sambil memanggil nama Datuk..Datuk..sini Datuk...mak pun terpingga-pinga...Datuk mana pula nih..tetiba Datuk Saberi Chik, Menteri KPDNKK berdiri kat sebelah mak ni ha...wahh...curlassttt you alllsss....rasa macam restisss sekejap....pastu tu menteri tanya beberapa soalan..mak jawab dengan penuh senyuman...ehehehe....mak ingatkan tak masuk paper lah sebab ada jumpa kawan-kawan seperjuangan..mereka juga ada di tegur menteri..so mak tak surprise sangat lah...

Hari ini pada 27/07/2012...kawan cakap...wah...tahniah....masuk paper..mak terkejut besar..terus dapatkan paper Utusan Malaysia..dan hasilnya...Taraaaaaaaaaaaaaaaaa...glamour sekejap...ehehehe

Bersama Menteri KPDNKK
The choosen one...hihhi

Bye....c u then...

3 comments:

  1. hihi...masuk paper tu..the choosen one.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik..hik..hik..sue...macam tak percaya tau...

      Delete
  2. utg tu . dpt gak popular jap ... heheheee

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang