You can click on me :-)

Monday, 8 April 2013

Anyone miss Me ? Heeeeeee

Ni Hao Ma? heee..almaklumlah baru balik dari Overland China..hik.hik..hik..

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kengkawan bloggers dan readers semua,

You oulsssssssssss rindu JM tak?..heeeeeeeeeeee...hah?..tak..ehehe..

Kalau ada yang rindu pada JM sila angkat tangan...ahahha..ada ker...ahahahaah. Apa yang pasti JM rindu korang semua..dan rindu jugak nak blogwalking rakan-rakan blogger dan byk story yang JM dah tertinggal ni.

Terima kasih juga kepada semua rakan yang sudi membaca dan follow blog JM yer...


Malam tadi JM sampai airport jam 12.00 mlm, terus gerak balik umah jam 3.00 pagi baru tido. Hari ni masuk kerja mengantuk yak amats dan mood malas kerja pun ada..ye lah dah sebelas hari cuti kan..pastu tak cukup rehat pulak...heee..padan muka. Tak boleh ambil cuti lelama nanti kena baling kasut ngan bos :-)

Oleh kerana banyak kerja yang pending selama bercuti, so JM tak boleh update secara detail lagi perjalanan cuti Overland China tu. Just sekadar letak beberapa keping gambar buat tatapan rakan-rakan pembaca semua. Update detail nanti JM masukkan kemudian yer..tungguuuu tau..

Scenary at Guilin
From LCCT to Guilin Airport (Liangjiang International Airport
Liver River dan Reed Flute Cave

Guangzhou Time

Scenary sekitar Guangzhou
 Sekitar Shenzen

Windows of the world
Enjoy at Hong Kong

Ocean Park, Hong Kong
So kepada pembaca di luar sana..tunggu..coz to be continueeeeee ok :-) 

56 comments:

  1. Rindu jugak la sikit.hehe
    okey,,cepat citer ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoyeee...bestya..Irfa orang pertama rindu kat JM...heeee
      Tak tdo mlm ni seronok sgt..ahaksssss
      Ok2..will out soon heee

      Delete
  2. Replies
    1. Miss Viva,
      Alahh..sabar lah..tak sempat JM nak karang tau..heeeeeeeee

      Delete
  3. welkam back JM ... menunggu entry seterusnye dengan penuh sabar ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye Azra...mcm tak percaya je JM dah balik sini..klau boleh nk stay kat sana lagi sbb cuaca sejuk heee..kalau lagi lama JM kat sana mesti kulit makin putih heeee

      Sib baik sabar..leh la JM lambat2 kan sikit heeeeeeeeee

      Delete
  4. jelly sikit dekat Guilin tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jelly..jelly..sumi jelly heee..

      Ha'a..kat area train station...eeeee

      Delete
  5. Amboiiii......... welcome back JM... banyak ke shopping

    ReplyDelete
    Replies
    1. SR..Haku rindu sama kamu heeeeeeeee

      yer..yer..pegi tak sampai 15kg..balik 34kg..siap tambah luggage lagik...dasyat x?.hihi

      Delete
  6. JM,sy rindu JM..

    Xde org first komen kt blog..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheeh...hoyee..bestnyerrrr..

      Xde org first komen kt blog? eheheeh....gelak sampai tergolek...heeee

      Delete
  7. mcm best je Ocean Park. kene ripit balik neh. hehehe. welkam back to Malaysia. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan mcm best Dear..Mmg sgt best kalau dp pergi dengan satu kepala :-)

      Boleh huha hooha..ehehe..Pegi lagi tau

      Delete
  8. Awwwwwwww........
    Stylonya Jm di Shenzen tu, love the jakcet + the boots, sangat cantik!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayu..ohh Ayuuu..eheeee

      Ahaksss..sekali sekalo..klau kat Msia tak leh nk stylo bagai heee..Ni lah masanya nk melaram kan..Santek? JM sukerrr...hiksssss

      Delete
    2. Cantekkk sangat u... i really2 likeeeeeeeee it so much!!
      err, beli kat mana jacket tu? sangat la berkenan.. nanti email yek.. hik2..

      Delete
    3. Dear..I ke yg cantek..ahahahaah...gelak sampai terguling2..perasan..

      Cantik kan jacket tu..nanti I email kat U heeeeee

      Delete
    4. Jacket tu jadik cantik sebab orang yang pakai tu cantik ler! ;) ;)

      Delete
    5. Ahahaha...pandai bergurau yerr..

      Malu JM tau sambil tutup muka ngan Jari Manis..heeeeee

      Delete
  9. i misssssssh u so much..hahaha gediks tak...=) takde teaser2 or siaran langsung from China pun,depa takde intenet ke? hehehehe

    JM,
    cane ngan wabak yg menular kat China tu?? ada kua amaran ke kat sana..takut pulak aku ni nak g sn kan tak lama lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. I Misss U tooooooo...tak per JM pun gedikss gakkk ahahaha..Nk teaser apanya dear..depa block web sosial ni (FB, blog) huhuh..rasa terkurung tau huhuhhu

      JM ada tgk berita di HK, Wabak tu di Shanghai..

      Delete
  10. I miss u too jm..
    Dah lama jugak i tak bersosial kat blog ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Norh..suka nya heeeee

      Selalu2 lah singgah yerr.. :-)

      Delete
  11. malap jer dua tiga hari ni, jm balik terus bercahaya, eheheh...selamat pulang jm, cepat-cepat hupdate yor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malap?..heee mesti bulp lampu dah rosak ni atau guna lilin jer..hahaha

      Terima kasih Orga..JM dh selamat pulang dan ada hati nk pergi lagi heeee. JM akan usahakan update secepat demi permintaan feminat..Opsss ada feminat ker..hahahahah

      Delete
  12. JMMMM!!

    Cantik trench coat coklat tuh JM... FJ is nakkk!! hahaha.. and your brown boots oso.. howw?? me want me want! Hehehe...

    Welcome back JM.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Fidaaaaaaa..heeeeee

      Cantik ker..hikss..thanks dear. Wahh...taste kita sama...wink..wink..Nak yer?..boleh..boleh..same size ker..hiks..like me M size n U S size heeee

      Delete
  13. wahhh dah balik ye. update ler cepat2 skit... hahaha btw, music tu agak annoying skit. sorry!~ hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Henry,

      Ok...nanti ada masa free JM akan cuba update utk bacaan dan rujukan semua okayy

      Annoying..opsss..ok2..no prob..Henry nyer pasal JM akan BERTUKAR heeeeee

      Delete
    2. hahaha cepat skit update tuh. gigil2 nk baca nih! hahahah giler stress mcm nih kan.

      Delete
    3. Hahaha...dh stress yer...saje nk bagi Henry bertambah STRESS lariksssssssss

      Ok2..tgguuuuuuuuu..heeeeeeeee

      Delete
  14. Rindu juga kat bebelanmu itew... Betul kata HF, muzik tu agak menganggu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik..hik..hik..En Mie..bebelan JM bagai alunan muzik kannnn...ehehehehe

      OOO..yer..ok2..nanti JM change to a new one ehh...

      Delete
  15. welcome back! cecepat sambung citer JM. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. PM...di mana kamu..pueh JM cari di Guilin tapi tidak ketemu hee..You too..welcome back..

      JM pun nk tggu citer menarik dari PM...heee

      Delete
  16. hi dah balik dah kamu.Pic di Liver River dan Reed Flute Cave tu cantik.Ramainya merindui cik JM kita...bila nak corat coret ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ciku, hiksss...iyolah...udah balik ke pangkal jln..kalau ikut hati tak nk balik.heeee

      Pic tu lagi cantik kalau guna DSLR cuaca cerah :-) . Ramai ke yg rindu..eeee bestnya..nak tahu coretan JM..tungguuuuuuuu...

      Delete
  17. Amboi gigihnya... balik-balik je terus masuk kija... pekerja berkhemah kekekek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha..Dekda...idoklah lah berhemah..kalau leh apply cuti..mau jek lepak kat umah

      Dek kerana cuti lama..bos bg amaran..jgn sambung cuti lagik heeee

      Delete
  18. Waaa...hebat JM. Balik balik cuti terus masuk kerja ye...Tak sabar nak baca citer JM, especially kat Ghuangzhaou dan Guilin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ita,
      Terpaksa sebenarnya..kalau ikutkan hati nak coti lagik..penat sgt..waktu di China byk berjln..makin kurus JM kat sana..ahaha..sbb tak cukup mkn

      Aha..nanti JM update citer tu yer..nanti kak Ita leh ke sana jgk :-)

      Delete
  19. sila update2 lagi ye hehhe...kalau include bajet okey gak kalau sudi share2 ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye..ye..ada baca blog Maya tadi..roper nya ada impian nk ke Guilin yer heee

      Tapi trip JM ke Guilin bukan budget travel so quiet expensive lah..tak seperti budget traveller like Pencerita Maya tu..ehehe

      Tapi kalau nk tahu tahu pasal berapa budget yg JM habiskan..nanti JM kongsi yerr..

      Delete
  20. apdet! apdet! apdet! heheee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Kiah..mana pergi..lama menghilang..JM rindu tau...muach...muahhh heee

      Nak hapdet tapi tak sempat laie..ni pun reply komen..curik2 jer masa..heee

      Delete
  21. Replies
    1. Wak,
      Hiksssss mesti lorrrr leh dpt jenjalan mkn angin luar pulok :-)

      Delete
  22. seronoknya JM
    dapat gi obercea selalu
    bila lah TURN aku lak ni erk
    Tq for sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear, boleh je klau nk pegi, in sha allah ada peluang nanti amin :-)

      Delete
  23. Btw suka dengan blog JM..tak dapat pegi tengok sini dah cukup puas hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke Mrs,
      Hiksss..tapi kalau dapat pegi lagi puas hati kannnn...
      Tak pe ada peluang nanti pegi tau..kalau dh start travel akan ada penyakit travelholic like JM leww..ehehehe

      Delete
  24. Ke China plak JM yer...cantik gambar2 tu...org yg dlm gambar tu nampak cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang dalam gambar?..mana..mana..saje je tau nOe ni buat JM rasa malu-malu kucing..Miaauuwww

      Delete
  25. baru bace sikit.. nnti nk sambung lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berderet2 sis JM nampak komen dari Fifi cuma belum sempat nk reply..terima kasih kerana masih setia dgn blog sis JM ye :-)

      Delete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352