You can click on me :-)

Wednesday, 17 July 2013

Hoyeee!!! JM dapat sobiner

Assalamualaikum rakan pembaca semua dan selamat berpuasa.


Terlebih dahulu JM ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua follower blog JM walaupun tak ramai (mcm lah glamour sangat kan..nak ramai pengikut heee) tetapi terdapat pertambahan. Thanks you oulssss sudi baca blog ni, JM amat hargai...sambil buat  flying kissssssss heeee

Ahaaa...lama betul JM tak update blog kan...mesti dah ramai rindu nak baca entri baru, betul tak?...ke tak ade heee....tak pe di samping kesibukan kat opis ni JM ambil peluang nak keluarkan entri pendek agar blog JM ni tak sunyi katanya heeee. Tapi ia bukan berkaitan travel tetapi nak kabor JM dapat hadiah dari seorang rakan blog travel Ayu Fatarina. Kalau korang nak kenal siapa beliau boleh lawat blog ni yer http://ayufatarina.com/

Oh ya..korang mesti tak sabar nak tahu apa hadiahnya kan....sudah tentu sesuatu yang JM suka buat koleksi apa lagi kalau bukan fridge magnet. Bukan itu sahaja JM ada terima poskad dan juga keychain. Kepada Ayu, JM ucapkan banyak-banyak-banyak-banyak....berapa kali banyak lah heeee...terima kasih di atas ingatan dan pemberian hadiah ni...JM amat hargai. Walaupun kita belum pernah bersua muka dan hanya mengenali di sebalik skrin monitor akan tetapi hubungan silatrurrahim terjalin erat...wahhh ayatttt...power tak heeeeee.

Alamak lupa pulak nak cakap...hadiah ni datang dari jauh tau...europe sinun...walaupun JM belum berpeluang untuk ke sana..dapat hadiah pun jadi lah....maybe suatu hari nanti..In Shaa Allah. Beberapa bulan lepas JM dapat sobiner dari blogger Orga...wahh...memang baik dan pemurah betul rakan-rakan blogger JM ni.

In Shaa Allah kalau ada rezeki lebih JM akan cuba dapatkan sobiner dari tempat-tempat yang akan JM lawati untuk pengomen dan pembaca setia blog JM walaupun kecil ia sebagai tanda terima kasih di atas sokongan semua..gitewwww heeeee. Maleh lah nak cakap banyak, meh JM tunjuk hadiah tu...

Inilah souviner nyer..cute tak?
Ahaaa..betul tak cakap JM, pendek je entri nye...Sambungan story pengalaman JM di Shenzhen akan di sambung kemudian ye.

* berbuka  puasa kat mana mlm ni :-)

34 comments:

  1. oo.comel comel.JM pun ada bagi ciku sobiner..haha..tq tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheeheh...sudah semestinya..buat baik di balas baik heee

      Delete
  2. comey.. bile lak JM nak bagi sobiner kat kawan-kawan blog JM nih? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaaa....sudah ada permintaan heee...In Shaa Allah

      Delete
  3. Replies
    1. Miss Viva...ahaa...boleh..boleh..tungguuuuuuu heeeee

      Delete
  4. Oooo.... bestnya ada orang ingat kita...

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. eheheeh..lagik ramai bagi lagi untung

      Alah..Zila pun untung jugak...dapat dari blogger Naramas Aman heee

      Delete
  7. Replies
    1. Nak?..hee.nanti JM masukkan dlm list :-)

      Delete
  8. waaa untungnya diaa.. jeles le! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik..hik..hik..ken..ada org yg sayang

      Delete
  9. Assallammualaikum JM,

    Alahai, tiba2 kak senah jadik glamer pulak sebab ada posting ni.. hahaha
    Alhamdulillah, happy to know that u like the souvenirs, itu je yang mampu bagi, budget traveller la katakan.. hehe

    Sayang JM ketat2, cepat2 sambung citer gi Shenzen ari tu wokeh!



    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Ayu..

      Aha..kalau korang nak tahu..inilah orangnya yg kasi hadiah tu..terima kasih ayu..entri khas utk ayu tau heeeee

      Alah..nilai tak penting..yg penting tanda ingatan tue :-)

      Sayang ketat2..hehehe...

      Delete
    2. terharu sangat ni ada special entry, terus rasa popular & nyanyi lagu ni:-

      Sukarnyaaaaaaaaaaaaaaaaa
      Untukkuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Berpisah denganmu
      Kau Kunciiiiiii Cintakuuuuuuuuu Di Dalam Hatimuuuuuuuuuu!

      ahaksss... Tq JM.. sama2 la kita terus menulis utk memberi manfaat pada pembaca2 semua :)

      Delete
  10. untung laa JM..hehe

    nanti JM bagi pulak yeee...tq in advance...^_^
    eh,nape incik Orga tak bagi kat gwer ni..?? ini boleh mendatangkan marah...
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer ..ye..ada jugk org ingat kat JM kan...heee

      Yer..nanti ada jugak utk Aza :-) tunggu tau

      Aper..tak dapat?..alamak..mati lah JM termention kat sini..maybe dia nk bg yg lebih special :-)

      Delete
  11. MS tertunggu tunggu tau entry dari JM hari2 check!! comey2 sobenier tuh murah rezeki alhamdulillah ..alaa MS nak juga bole..hik hik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa?..hari2 MS check....woooow heeeee

      Nak jugak?..nanti JM carik tuk MS satu :-)

      Delete
  12. penuh la peti sejuk dgn fm nampaknya...?
    hehe
    best kan?
    dikelilingi kawan2 baik di alam maya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Anash..ha'a..penuh sbb peti sejuk kecik..satu pinti jer heee

      Best sngt...kak Anash pun baik :-)

      Delete
  13. Waaa...seronoknya JM !! Memang terbaiklah...Penuhlah petia ais JM dgn FM ye.

    Selamat berpuasa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ita..ke mana menghilang..lama tak update :-)

      Ha'aa...betul betul..betul..fridge kat umah tu kecik..so cepatlah penuh heee

      Salamat berpuasa utk kak Ita jugak..

      Delete
  14. selamat berpuasa JM....
    wah best tu, dpt FM baru....
    souvenir tu bole motivate tuk sampai ke Europe plak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berpuasa jugak buat putri :-)
      ehehehe...best sgt..FM dari Europe tu
      In Shaa..mmg ada hati nk ke sana...hmmmmperlu menabung dulu :-)

      Delete
  15. Memang selalu tertunggu entri Dari JM ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terharunya...terima kasih..keep on reading tau :-)

      Delete
  16. shuntek tu JM
    leh gantungkan keychain tu erk
    terharu bila ada kawan blogger bagi pemberian cam ni
    mohon dipanjangkan rezeki utknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dila,

      Ye betul tu..kekadanng kawan maya ni pun baik2 jugak like Dila leeer heee
      JM doakan agar di murahkan rezeki juga buat rakan2 blogger sekalian di bulan Ramadhan yg mulia ni..Amin...Mlm ni iftar kat mana pulak tu :-)

      Delete
  17. Comelnya.....
    Seronok kalau dapat hadiah dri kawan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye kak..mmg seronok bila kengkawan ingat kita kan :-)

      Delete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352