You can click on me :-)

Monday, 22 December 2014

Wordless tuesday :-)

Assalamualaikum,

Ada sesiapa yg dah mulai rindu sama JM  tak hihih
Still at Loei Thailand, short update from hotel


128 comments:

  1. Gajah kat sana tak tido lagi ke JM? Ayam kat sini dah berkokok... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang ni musim mengawan bagi si Gajah lah SS..tak boleh kaco..FRUST kami x boleh tgk gajah huhuh...sbb di larang menonton ketika mereka sedang ehem2...mati di pijak nya nanti :-)

      Delete
    2. yeke kak JM. sayangnya tak dapat tengok gajah kan.

      Delete
    3. la ya ka... ruginya.. nasib baik la SS dapat tgk gajah tengah melabur...

      Delete
    4. Gelak gajahla baca komen SS nih!

      Delete
    5. Gelak gajah tu cemana Cikgu Farrah MF?... demo skit... hi hi hi..

      Delete
    6. ahahahhaa... kak farrah buat lawak! =D

      Delete
  2. wahhh sawadikap !!
    teringat mieng kam !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. TunSha a.k.a Sha : Mieng kam tu siapa? kalau Charyl Cappious tu akak kenal lah..ahaha...mcm salah je ejaan tu

      Delete
  3. slalu org pegi kat sini la..
    bawak balik sekuntum bunga matahari..bagi menyinari cuaca di sini.. dh bapa hari xnmpk matahri ni.. asyik hujan ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalu nak menyinari panggil matahari bukan bunga matahari... SS ada lampu picit... Nak?

      Delete
    2. lampu picit xmampu nk sinari keadaan di sini...

      Delete
  4. Sis!!! Datang menyapa dr Malaysia :)
    Cantiknya ladang bunga matahari tu...

    ReplyDelete
  5. Kami semua rindukan JM.. sob3..

    ReplyDelete
  6. As'salamualaikum JM..wah dapat update blog hari ini ya..tahniah..happy lah tengok JM bahagia dan happy melancong rupanya di Thailand kan..huuuu,....rasa sepi juga kami tanpa komen dari JM..teruskan pelancongan ya.Jaga diri jaga keselamatan diri dan ingat selalu Dia yakni Allah memberikan kesempatan dan kesihatan hingga Jm dan team selamat ke Thailand ya. Kami semua mendoakan semoga JM selamat kembali ke Malaysia.tahnia ya

    ReplyDelete
  7. haduuui penangan pelancongan pertama JM..sungguh memukaua subahanallah ..rabu tanpa kata nilah tampilan ..hebat

    ReplyDelete
  8. kenapa semua berbunga matahari sekarang

    ReplyDelete
  9. wahhh wahh. akka JM ada dekat thailand rupanya sekarang ni. :)

    ReplyDelete
  10. Wah... Miss your komen... Miss your writing

    ReplyDelete
  11. Salam JM..tak sabo nak tengok hangpa update pasal ladang bunga matahari tu -lopburi..hihi.tcare ye.

    ReplyDelete
  12. Semua orang rindu kat JM ....

    Tak sabar nak baca entry JM ...

    ReplyDelete
  13. Trip solo kah ini? hehehhehe. take care sis JM!!

    ReplyDelete
  14. jalan sakan...have fun sis JM :D

    ReplyDelete
  15. La... dah kat Thailand kisahnya anak dara ni hihi..
    Kakak nak bunga matahari tu JM:)
    Enjoy your day dear..

    ReplyDelete
  16. huiikkk....sy laa carik JM..hahahhaha...xsabar menunggu citer dari JM...hihihihi

    ReplyDelete
  17. Bestnya blh chori2 cupke2 kat sunflower field..spttnya 22 dec ayu pi thailand gak tp cncel due to some prob..tssskkk sedihnya

    ReplyDelete
  18. Waalaikumsalam..

    wahh nape nmpk sume org p tgk sunflower year end ni..huhu

    best ni nk tunggu full entry.

    take care JM :)

    ReplyDelete
  19. xtau nape kalau dah ada komen yg publish kat satu2 entri tu, x boleh nak drop comment guna iP ni T-T kena tggu lappy free dr user lain bru bleh jawab gmbar2 kat entri sis jm

    ReplyDelete
  20. Subhanallah, cantiknya bunga matahari tu. Saya suka sangat bunga matahari.

    ReplyDelete
  21. wamboii JM dah ke Siam pulak dah!! hepi holiday n take care!!

    ReplyDelete
  22. wahh cantik bunga matahari.. nak nyanyi lagu bunga-bunga matahi hehehehe

    ReplyDelete
  23. Loei , thailand ...tang mana tu?
    explain sikit

    ReplyDelete
  24. jelossssssnyaaaaa...dok teringin nak g ladang bunga matahari ni..hehe

    ReplyDelete
  25. Bestnya sis JM asyik travel je...doakan sy senang boleh jadi macam sis hehe :)

    ReplyDelete
  26. waaaa... nak pegi kat tempat bunga matahari tu... bestnyaaa

    ReplyDelete
  27. Cita-cita nak bawa anak ke Haadyai sebagai hadiah keputusan cemerlang PT3 nya tak tercapai kerana sekarang selatan Thai sedang dilanda banjir. Mungkin ditangguh ke bulan Januari kot, insyallah...

    ReplyDelete
  28. semestinya rindu :)
    pandai dah sis JM main wordless2 ni. hehe. bila balik?

    ReplyDelete
  29. Oh ke Thailand ke.. patut la senyap menyeyap je dia hahahaa :D

    ReplyDelete
  30. JM, cuba berdiri sebelah bunga matahari tu dan ambik gambo tengok sape lagi besar, hihi

    Jom join GA Zarith pulak. Menangi 1 gram GOLD bar dengan MUDAH! Berakhir 31 Dec 2014 =)

    ReplyDelete
  31. wargh....bestnyer....salam perkenalan dari kisahpondokkecil.com

    ReplyDelete
  32. Lawanya sunflower ^^ bunga favourite saya tu

    ReplyDelete
  33. Akak JM..!! opcoz i miss u opcoz.. wow trip kali ni menarik minatku eventho daku tak berapa minat menjejak thailand.. cepat la balik and share lagi gambar gambar sunflowers ni semuaaa.. take care ^^

    ReplyDelete
  34. Slalu orang buat WW.
    K.Jm buat WT pulak..hehe..

    ReplyDelete
  35. diam..diam..mata bertentang mata. Padanlah lesap..g Thailand rupenye. Have a safe journey!Belanja selpie banyak2 naa..^^

    ReplyDelete
  36. Bunga matahari sangat cantik.. kembang di waktu pagi... Slmt mengembara dgn ceria JM.. :) :)

    ReplyDelete
  37. wahh JM..
    best makan tomyum kung kat sana!
    have a nice holiday JM

    ReplyDelete
  38. Senyap senyap, dah ke Thailand layan Sunflower Farm! Kemain lagi JM ek. :D

    ReplyDelete
  39. Cantiknya bunga matahari.. jatuh cinta melihatkannya.. ;)

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum.. Sis JM! Rindunya dekat blog ni. Pastinya rindu juga dekat sis JM. =D
    Wahhhh.. bestnya bercuti. Macam mana cuaca dekat sana? tak hujan ke?
    Ok.. Selamat bercuti sis.. Insha-Allah.. ada masa saya singgah lagi ke sini. \[^__^]

    ReplyDelete
  41. mesti la rinduuuuu.... lama lgi ke nk blkkkkk ;p

    ReplyDelete
  42. wau! bunga matahari cantik!
    semuga hati JM mekar seceria bunga matahari itu. :)

    ReplyDelete
  43. oh, kak JM ada kat Thailand ke? ala, baru tahu. sorry!

    bunga matahari! arwah abah suka sangat bunga tu. :)

    ReplyDelete
  44. yer rindu sekali... bila balik ni? jangan jangan terjumpa kat epot nanti

    ReplyDelete
  45. Yeay..!!! Sis JM dah balik.. tak sabar nak baca experience kat negara Gajah Putih pulak...

    ReplyDelete
  46. sejak bila akak gi thailand ni?
    wah travel lagi ye kak?
    bestnyaaa..

    ReplyDelete
  47. :) hi siss... hahaha.. mestiler rindu.... rindu nk dga sis berceloteh ni...

    ReplyDelete
  48. wah cantiknya.. how was there? tak hujan mcm kat sini ke? take care JM

    ReplyDelete
  49. xsabar nak tunggu full update...hehehe...sun flower....sukanya....

    ReplyDelete
  50. Ros angkat tangan!
    hihihi.. opkoslah rindu sis JM :)

    ReplyDelete
  51. xbalik lagi ka sis...lama dh mnyepi...

    ReplyDelete
  52. Assalamualaikum kawan2 kesayangan semuanya..JM dah balik, Alhamdulillah jam 5.30 petang 29 Dis 2014 selamat sampai di rumah. Terima kasih di atas doa kalian semua dan terima kasih juga di atas komen2 yang di tinggalkan really appreciate. Ada masa nanti JM reply semua komen dan blog walking ye :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam kak JM.. Alhamdulillah.. dah selamat sampai :)

      Delete
  53. Hye jm. Ni intan lavender dari lavenderbackpacker.blogspot. tahniah jm dah travel merata. Saya dah silent blog lavender tu. Skrang buat blog baru www.dorsettpink.blogspot.com. jemputlah jm singgah ke situ k. Masih lagi cerite pasal travel tapi more to travel with baby. Almaklumlah skrang dah ada baby, jadi baby intan pun kini dah jadi junior traveler =))

    ReplyDelete
  54. Wah Thailand part mana kah ini??...LOve to read your travel story :)

    Jemputlah ke blog saya #projek2ribu

    ReplyDelete
  55. kita datang singgah jenguk kakak JM yang sorang ini.. sudah pulang yeee ^^ welcome back home..

    ReplyDelete
  56. Salam. Hee seronok pergi ke Siam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkomsalam tiga lalat..seronok sgt sbb pergi dgn travel partner yg sgt sporting..tapi yg x best muka JM 'dh x berseri' dek kerana cuaca panas huhuh..berseri sgt ke ekekeek

      Delete
  57. Ada! mana JM hilang! lama tak nampak dekat blog saya haaaaaaaaaa T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay...ye ke Radin...i miss u too..habislah kalau your sweetheart baca nih..nanti ye ada masa JM nk terjah semua blog rakan reader yg setia bersama JM tu..habislah korang nanti :-)

      Delete
  58. lamaaaa nye tgguuuu nk bca new entry hihihi...
    datang singgah nk wish happy new year...moga kita bejumpa lgi thn depannnn....

    ReplyDelete
  59. Kak zai nak tunggu n3 Thailand, tentu banyak cerita.

    ReplyDelete
  60. Rinduuuu...JM..

    Selamat Tahun Baru 2015..semoga jumpa lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asalam BUNDA...semoga BUNDA sihat sentiasa hendaknya amin. Selamat Tahun Baru 2015...semoga thn depan lebih ceria dari tahun 2014 terutama JM lah hihihi

      Delete
  61. wow thailand mesti bestkn
    tempt shopping2an tu

    ReplyDelete
  62. Cepat update. Nak tengok lake pink!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bie : malas tul nak update...alahai!!!

      Delete
  63. Replies
    1. uhuk..uhuk..uhuk..cam kenal je nickname ab7735 nih :-)

      Delete
  64. Ehem..ehem selamat tahun baru 2015 moga tercapai apa hajat di hati......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih AB..selamat tahun baru jugak :-)

      Delete
  65. ♫♪ Bunga matahari sangat cantik. Kembang di waktu pagi ♪♫
    Sis, bawa balik Malaysia tak bunga matahari barang sekuntum dua?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aahh bawak balik x? Boleh keringkan bikin kuaci...

      Delete
    2. masa sekolah ulu, suka petik bunga matahari yang mak tanam, letak dalam buku.. hihihi

      Delete
    3. siap menyangi lagi kak farah....

      Delete
    4. bawak balik...kasi SS bikin kuaci..boleh letak jenama sendri.....

      Delete
  66. Happy new year kak JM! Semoga 2015 terus suksess!

    ReplyDelete
  67. wah seronoknya bercuti...huhu happy new year!

    ReplyDelete
  68. welcome home sis =D semoga terus terbang tinggu! hihi =D

    ReplyDelete
  69. hepy new year kak JM! hehe cantiknye bunga matahri tu kak :)

    ReplyDelete
  70. Seronok bjln2 kn..huhu..bila nk dpt bjln mcm JM

    ReplyDelete
  71. Suka baca blog JM. Banyak info nuat kami yang ingin travel jauh..hihi

    ReplyDelete
  72. Besonya bunga matahari tu JM...nak order sekuntum... he he he

    ReplyDelete
  73. Happy new yer JM..wahh tggu next story..

    ReplyDelete
  74. kak JM.. dah balik belum? saye ni banyak tertinggal entry kak JM.. kak.. lupe nak info.. parcel dah lame sampai.. tapi sampai sekarang tak bukak lagi.. nanti dah bukak.. saye info lagi dekat blog saye.. btw.. tq so much! jage diri kak!

    ReplyDelete
  75. tak sbar nk tunggu entry thailanddddddddddddddd

    ReplyDelete
  76. hi sis JM sorry Nad lama tak singgah sini..heee...
    Hopefully sis JM sihat-sihat saja...enjoy your trip

    ReplyDelete
  77. Ala JM pergi jalan tak ajak nie ^-^

    ReplyDelete
  78. wow syioknyer dia...
    amboi... lamanyer takder entri..
    busy sangatler tu..

    ReplyDelete
  79. memang banyak bunga matahari ka sis JM
    cantiknya

    ReplyDelete
  80. lama sis x terjah sini...selamat tahun baru JM...cantik gambar kt pokok tu...

    ReplyDelete
  81. Lama tak bukak blogger dot kom ni. Singgah untuk tengok2 dan baca2 sikit.. mood nak menaip tah ke mana..

    ReplyDelete
  82. nampak 17jan.. 17 jan tu besday ufairah..

    ReplyDelete
  83. Bunga matahari tu yg orang buat kuaci tu eh? Ke acaner? Ke cap matahari je? Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  84. cantik !! suka tengok sunflower tu.. kuaci tak ada.. hehehe

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352