You can click on me :-)

Tuesday, 22 May 2012

Salam perkenalan



Assalamualaikum dan Salam Perkenalan di alam maya..


tuan empunya blog
JM tak pernah tulis blog...selalu asyik teruja kan baca blog orang lain....bermacam-macam cerita yang mereka kongsi...atas dorongan dari seorang sahabat baik (nama nya perlu di rahsiakan...hihhih) JM cuba untuk menulis.....tetapi blog aku ni lebih kepada perkongsian pengalaman ketika melancong dalam dan luar negeri. 

Kepada sesiapa yang minat melancong tu boleh la singgah ler kat sini untuk mendapatkan tips dan panduan melancong secara backpackers. 

Disebabkan JM baru mula belajar untuk menulis dan sememang nya bukan penulis buku, cerpen atau novel..menulis hanya sekadar suka-suka, jadinya setiap entry yang di kongsi terdapat kekurangan tetapi akan cuba perbaiki kepada yng lebih baik

Apa-apa pun JM harap kepada sesiapa yang terbaca, tersinggah kat blog ni..harap2 dapat memberi komen - komen yang membina agar aku dapat memperbaiki lagi cara penulisan.


Till then....bye  :-)

41 comments:

  1. jalan-jalan blog akak...
    salam perkenalan akak JM dari irra :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Irra...terima kasih sudi singgah sini...ahakss...komen dalam entri pertama eh...mahu explore semua entri keww hihhi
      Selamat berpuasa dan moh kita support blog each other

      Delete
    2. Hihi. Klu ada komen tu, ira dh menjengah la tu...hihi...selamat berpuasa :)

      Delete
  2. tak ingat bila mula kenal..tetiba rasa mcm dah kenal lama dah mesra. apapun akak nak juga ucapkan salam perkenalan buat JM..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaksss kakyon, Jm rasa ita kenal almost a month. Jm pun suka dpt kenal kakyon sbb x sombong pastu kerap terjah blog jm dgn itu kita dpt kenal dgn lebih raoat bila ujud two way communication nih :-)
      Kakyon email alamat please please sambil merayu berpaut pd kaki kakyon :-)

      Delete
  3. Salam perkenalan juga sis JM! [^__^]/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Faa kerana sudi support blog ahkak...syg kamu tau

      Delete
    2. Insha-Allah, akan sentiasa support blog sis JM. Lama dah tak melepak kat blog sis JM. Banyak lagi ilmu nak kena baca dalam blog ni. Hehe. =)

      Delete
  4. JM, setelah sekian lama dtg berkubang di sini baru saya baca entri nih hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau berkubang lama di sini Farrah tetapi harum :-) Terima kasih Farrah kerana setia bersama JM..kalau ada masa plss!!! email JM alamat eh

      Delete
    2. Kalu nak berkubang... Ajak SS sekali!

      Delete
  5. hihi baru nk bca 1st entry...tggu utk kita khatam blog JM tau! ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. KopiO : alamak! hihihi...nampak nya KopiO akan menjadi TOp Commentar dan seterusnya masuk senarai "mereka yang dekat di hati sis JM" lorrrr heee

      Delete
  6. arini free..tu pasal dok godek blog jm...hihi nak jugak komen kat 1st entry..salam kenal jm;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Sai...yes!! salam kenal kembali...ahaks...sebenarnya kita dah lama kenal di alam maya kan..JM pun dh terima ole2 dari Sai tu..JM suka baca blog Sai cuma ambil masa utk singgah sana so jgn merajuk ye..x pernah lupa :-)

      Delete
  7. wahh ramai terjah dh first entry kak JM.. anis baru nak menjengah nie ha.. hihi... salam kenal kak JM.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Anis...dah kenal pun hihihi

      Delete
    2. Bukan terjah! Tapi... Stalker!
      * Abis laa JM ke BOM TANGAN!

      Delete
  8. Datang intai entry pertama sis JM hari ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala..ROSE..malu lah i ...waktu ni mmg org x tahu sis JM ada blog huhuh

      Delete
    2. hihihi sesaje nak ngintai.. isi masa lapang.. la..la...la..

      Delete
    3. Rose...terkezut sis JM..komen masuk bertalu2..masih di ofis ke?

      Delete
  9. salam perkenalan kak JM... dari adik ekin yang comel lotey.. hihihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal kembali Ekin...dah kenal pun...comel cam CT Nurhaliza ke heeee

      Delete
    2. hihihihi dah kenal baru komen... CT Nurhaliza comel sangat.. ekin biasa2 saja

      Delete
    3. Ekin...selamat berkenalan kih kih kih

      Delete
    4. hai kak JM salam kenalan balik hahahhahahhaha

      Delete
  10. skodeng2 info kt blog sis..singgah 1st entri...nak tinggalkan cop jgak...salam ukhwah,slm pkenalan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai Ayda..kita dh lama kenal kan...dh mesra pun..tul tak hiksss

      Delete
  11. salam perkenalan dr saya secara official...hehe... terima kasih banyak2 nk ucap kt kak JM sebab sudi dtg jalan2 blog saya..sgt2 terharu. wlpun tulisan saya ntah apa2 tp masih ada org yg sgt2 experience dtg baca n komen setiap entry.. terima kasih byk2 lg.. love u..muahhh..hehe

    zinziemeewah

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS tak pandai official... Terjah pejabat boleh tak JM?

      Delete
    2. I bawak BOM TANGAN utk U... Sila laa approve... He He He...

      Delete
    3. Watermark tu jangan letak kat dahi ek yunkkkk... Dah macam tambi!
      * Saje carik pasal! He He He...

      Delete
  12. first entry ada lagi ... tabik lah . saya punya , jgn ditanya ...hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ke mana entry pertama?.. dah buang ke

      Delete
    2. Rose...ntah bila sis Vee nak jawab soalan tu heee

      Delete
  13. Salam kenal Sis JM ! kita gali sampai bawah untuk kenal siapa itu Sis JM.:) huhuhu

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang