You can click on me :-)

Monday, 14 January 2013

AA : Free SEATs Again???

Assalamualaikum dan rakan-rakan blogger serta pembaca semua...

Seperti tajuk entry aku ni..semua "kaki travel" dah tahu berkenaan OFFER ni kan..korang dah ada plan ke nak travel..jom kita grab tiket murah pagi esok seawal jam 12.00 am...
Travel Period : Sept 2013 - Feb 2014

Oleh kerana impian aku untuk menunaikan UMRAH pada tahun ini terkubur..aku rancang nak bawa diri melancong ke negara orang..ke mana aku?...tunggu OFFER malam ini..

Atau kawan-kawan pembaca sekalian ada cadangan?..di alu-alukan yer .. :-)

Jom kita rebut tiket murah malam ni..MURAH ker..ahaha..tunggu dan lihat je lah yer..

www.airasia.com

Sekian...jumpa lagi..anyyeongg  :-)


No comments:

Post a Comment

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352