You can click on me :-)

Wednesday, 16 January 2013

Dapat x tiket MURAH?

Assamualaikum kawang-kawang dan selamat sejahtera semua,

Ehehehe...tetiba je mood hepy kan...
Apa-apa pun..

"WAITING ROOM"
Korang dapat situasi macam ni...tension wooo...tiket murah katakan..mesti ramai tengah 'HUNTING' kan..tungu punya tunggu..pada tarikh yang di pilih..tiket murah dah abis..huhhu..melopong jer..

Hari ini aku dapat 'HUNTIG' tiket MURAH..murah ker?..tapi bagi agak murah ler..maybe kawan-kawan yang lain boleh dapat harga lagi murah kan...mesti korang kata..hak eleh..itu pun nak heboh satu donia..ahaha..yo lah..berita gumbira kan....Mana destinasi yang aku dapat hari ini..yuhuuuuuuuu..TAPI perlu sabar menunggu..travelnya lebih kurang 9 - 1 tahun akan datang..biasalah tu kan..kalau dah tiket murah..ginilah gaya nyer..

1. Cambodia (Siem Reap dan Phnom Penh) - RM225 return per pax
2. Johor Bahru  - RM55 return per pax
3. Ho Chi Minh Vietnam - RM173 per pax

Kiranya jadual holiday aku tahu ni dah penuh yer....buat masa ni yang dh confirm untuk tahun 2013

1.  USS Singapore on April
2.  Gold Coast on August
3.  Sydney on September
4.  Ho Chi Minh Vietnam utk kali ke 3 on Oktober
5.  Johor Bahru - tujuan ke USS utk kali ke 3 on November

Holla...gilosss tak..time nak booking tiket tu..tak ingat mana nak dapat budget untuk pergi semua tempat tu..yang penting beli dulu tiket yang di offer...yang lain-lain kemudian pikir...jangan ikut cara aku tau..ehehe

Kepada pembaca semua..korang jangan ingat aku nak menunjuk-nunjuk atau show off yer...huhuh...sekadar nak berkongsi kegambiraan selepas aku frust impian aku nak mengerjakan UMRAH terkubur.

Aku rasa rakan-rakan travel dan blogger-blogger lain..dah sampai ke semua destinasi yang aku nyatakan tu kan..masing-masing ada cerita dan pengalaman yang berlainan....so boleh ler nanti kita berkongsi bersama yer...

End for today.....babaiiiiiiiiiiii... :-)

25 comments:

  1. Nk ikut!! hehe.. Sydney je yg pernah smpai.. lain2 belum.. mmg plan nk g gold coast jgk thn ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahh...cayang...nk ikut jgk ker..tapi tiket dh beli..next time yer..eeheeh..dh beli tiket belum ke GC tu..kalau belum..beli on ogos..nanti leh kita jumpa kat sana..eheeh

      Delete
  2. banyak giler,skali rembat sampai 3 destinasi..daebak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anyonghaseyo...eheeh..dear, itulah..nak lagi sebenarnya..tapi duit dlm akaun tak cukup.ahaha..gaji next week....awesome kan..tiket murah katanya..

      Delete
    2. g sydney bulan sept tu bila tarikh?? kot2 terjumpa disana..huahuahua

      Delete
    3. ermm..29/09/2013..sama tarikh tak..kalau terjumpa tegur lah yer..sy ni peramah..ehehehe...perasan..

      Delete
    4. alaaa..x sama pulak..aku g time yg ada cuti hari malaysia tu...

      Delete
    5. Alaaa u dh blk baru i pegi :-)

      Delete
  3. huh..tak jeles pun!! dalam 5 trip ko tuh, takdaa satu pun yang sama dengan aku, oklah kan...ada lah kepelbagaian sikit, hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha..."en orga"..sikit pun tak rasa ker...ehehe...sib baik tak sama..kalau tak kita jumpa kat sana..hihih..ha'a..kalau lain2 tempat baru ber VARIASI kan... :-)

      Delete
  4. wahhh!! tahniah2.. semoga berjaya ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..In Shaa Allah..aminn :-)

      Delete
  5. Jealous nya dapat tiket murah untuk jalan-jalan round the world

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala..."miss Lavender'..ehehe around ASEAN jer..belum sampai ke EUROPE lagi..tak perlu jeles pun..ehehe

      Delete
  6. sy dah order 1 personal jet..pasni xsusah2 dh nak gi mana2...hahahaha.
    Best la leh jenjalan byk tmpt. Nanti gi sensorang ker??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zila..lama tak update...dok tunggu jgak entri baru...ehehe..aper? personal jet..wow..tak perlu le usha tiket murah AA lagi..heheheh..

      Idok le gi sensorang..pergi berteman (berdua) tp jgn salah faham ek..ngan kaki travel gak..ladies..eheehh

      Delete
  7. "yang penting beli dulu tiket yang di offer...yang lain-lain kemudian pikir"

    Hahahah same la cam aku....tiket yg penting, pastu pandai2 la pose 12 bulan .. :D

    ReplyDelete
  8. syokkknyerrrr.....sy tumpang gumbira !!! nanti share citer, maklum la xdpt pegi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hani..memula tu terpikir nak ajak nko sekali..Hani kan kaki travel gak..tapi bila fikir si kecik tu..mesti tak leh tinggal lama2 kan..tak per..nanti awliya dh besar sikit..leh tggalkan kat nenek nyer yer :-)

      Delete
  9. Huu banyak nya~ :D
    So far me gi ho chi minh jah april.
    Februari ni kompim-kompim burn tiket gi semarang & surabaya sebab sibuk pesiapan nak kawen khennn~ :P

    Promo ni tak beriya hunting sebab nya beli-beli karang ter'preggy' puloks erkk~
    Sayang nak burn tu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekdaa...eheheh...ha'a byk jugak..
      Ohh..g honeymoon ehhh kat HCM...ha'a..tak yah beli skrg sbb travel nyer lambat lagi..kalau ada rezeki cepat mcm dekda cakap ler..'ada isi' nanti..hihih..

      Delete
  10. murah murah
    .semunya dah selamat pegi ya sis

    ReplyDelete
  11. I love you jarimanistravel!!!! Thank you for infos. You tak kedekut info langsung! semoga mendapat ganjaran syurga. Amin!!!

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352