You can click on me :-)

Tuesday, 3 September 2013

JM in the HOUSE

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

"Ole-ole untuk pembaca setia blog JM"

Hari ini JM baru mula bekerja selepas 9hari bercuti ke Gold Coast dan Sydney Australia. Mood bercuti masih terasa tetapi rutin harian perlu di teruskan. Sebelum JM update full story holiday di Aussie, terlebih dahulu JM ingin menghadiahkan ole-ole dari Aussie kepada semua rakan pembaca setia blog JM. 

Nak tahu tahu berapa banyak ole-ole yang JM Beli..cer tengok beg kat bawah.

Nak tahu apa yang ada dalam beg ni?
Taraaaaaaaaaaaa

Yeahh...penuh dengan souviner dan ole-oleh untuk kawan-kawan semua
JM mohon sangat-sangat kepada semua rakan-rakan blogger dan pembaca, emailkan alamat serta nama pena (tidak perlu nama sebenar) untuk membolehkan JM menghantar ole-oleh ni ye. Oleh kerana ramai pembaca setia, so tak perlu JM senaraikan di sini. Jangan malu-malu, cecepat emailkan sahaja kepada jarimanis4ever@gmail.com

Maybe ole-ole tidak semengah nilainya tetapi ia adalah tanda ingatan dan penghargaan dari JM buat semua.
Alamat korang akan JM rahsiakan dan tidak akan di gunakan untuk tujuan lain.

JM setia menunggu :-)

105 comments:

  1. JM jM jMmmmm kiterr nakkk...hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalo jm baik hati kiter nk FM heheheh **mode xmalu*** :p

      Delete
    2. Aha Zura...cepat..email address :-)

      Delete
    3. Yg koala tu kiter byk jm cos masa keje kat sana pun beli byk2 tu ler...aisehhh byk lak post ekkk **mode tak malu lagi hahahhaha*** )

      Delete
    4. Dah email dh pun secepat yg mungkin kih kih....

      Delete
    5. Aha..terima kasih..dh tulis alamat atas sampul..tggu nak letak setem dan pos je..tggu ye heeee

      Delete
    6. Makacihhh yer jm..lap uuuu...nnt biler dpt jumpa jm kita banje jm minum air buah gelas besau k hehehe muuuacckkk

      Delete
    7. Ehehehe...sama2 kasih..Air buah gelas besar?..nak..nak...nak!!! heee

      Delete
    8. Ah ah kat keramat...nnt dok turun kat area pekeliling or jalan pahang or gombak inform la kita..murah je walau gelas besau tp just rm2 je hahaha...

      Delete
    9. In Shaa allah..rezeki jangan di tolak hiksss

      Delete
  2. hahahaa.. nak nak.. sini email saya timetravelafif@gmail.com
    ok nak email kan Kak JM jugak :D

    ReplyDelete
  3. hehe..kalau pembaca senyap nak.. boleh gak ke? hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha..Hulubalang..cam kenal je..oh ye..pegomen tegar blog abg supermeng tu...abg lah sgt..ntah2 sebaya..eheheh..boleh2..email alamat yer

      Delete
  4. JM,

    wah2 JM, sesi meraikan peminat rupenye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...peminat lah sangat....

      DATT, email alamat yerr..

      Delete
  5. Wah mcm bertemu artis je ni.
    Hehheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha...Artis lah sgt..
      Dear..email Address..ada special for U

      Delete
    2. Mana add nyer..meh email pada JM

      Delete
    3. Jm apa email?
      Mine - ssyyiieeddaa@yahoo.com.my

      Delete
    4. Ni mesti baca tak abis nih heee...ada dalam entry tu..heee...hantar alamat rumah ke email JM at jarimanis76@gmail.com

      Delete
  6. JM, utk saya ada ke? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. btw, welcome back to Malaya JM :)

      Delete
    2. Mesti lah ada....meh email add..nanti JM hantar :-)

      Delete
  7. ini memang betul wakil rakyat kita..hahaha

    ReplyDelete
  8. JM...welcome home!
    untuk MS ada tak? kalau ada nanti MS kasi alamat :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear..ofcoz ada maa...meh bagi alamat umah tu :-)

      Delete
  9. wow... siap ada goodies tuk reader.. bagus..bagus.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zette,
      Best kan pegi Perth..tak sabar nk tggu full story :-)
      Meh la add..email ke JM

      Delete
  10. Replies
    1. Mmg ada jugak utk Dzuchan...email alamat pleaseeee!!! :-)

      Delete
  11. Welcome back cik JM..Ciku nak gak ..hihi..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait...ada gak bahagian tuk Ciku itewww...

      Delete
  12. mesti dah abis ....lewat bg komen ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aik...belum lagi..coz waktu beli dh budget sesiap..bagi add kat email pleaseee :-)

      Delete
    2. Dear..bukan alamat email TAPI alamat umah..nak hantar surat maaa heeee..email ke email address JM ok :-)

      Delete
  13. xper JM yg jelitt tuuu.,wak pass .,harhar2 (sambil isi minyak rege baru dua posen)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahh Wak...tak sudi lah pulak....huhuhuh...sambil kesat mata...dan jgk frust minyak naik dua ploh sen tue

      Delete
    2. aiyoyo cik adik manis.,wak bukan X sudilah fulakks.,uhUUu

      Delete
    3. heeeee...ok...tak per..JM faham...tak merajuk lah :-)
      0

      Delete
  14. kak, nak jugakkkk.....ada lagi x?hukhuk...lambat ni mesti dah abis kan

    ReplyDelete
  15. nakkkkkkk!! nanti kite tukar2 ole2 eh..nk FM gak..*demand*

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat kasi alamat..nanti kang habis..FM tak byk....:-)

      Delete
  16. Replies
    1. Kak Anash..meh cepat email alamat..ada barang special utk akak nih heee

      Kalau tahu alamat John dan Janggel boleh email sekali :-)

      Delete
    2. barang special?
      wow!!! terharu tetiba

      ok..akak email address jab lagi

      thanks dik!!!
      munchas gracious...(hambek..akak speaking mexico)

      Delete
  17. Replies
    1. Aminnnn....

      Dear..mana alamatnye..wlpun dah penah sampai maybe dah ada FM like JM beli tu tapi nak bg jugak...cepat..bg address..ia akan di rahsiakan..no other purpose..mana tahu kalau JM ada jodoh nanti senang nk hantar kad jemputan hahahaah

      Delete
  18. Replies
    1. cepat..cepat...mcm pisang panas ni..nanti kang habis :-)
      Email alamat umah or opis yer

      Delete
  19. Nak jugak.. nak jugakkk (walaupun baru balik dari Aussie gak, hehehe)...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Intan, Ha'a..ye lah..pesal kita tiada jodoh kat sana heee
      Meh..email alamat umah or opis..either one

      Delete
  20. Terharu dengan kakak JM. moga murah rejeki ye kak.. nanti boleh la iols buat balasan lepas balik bercuti minggu depan. kakak ku JM, nak special request bleh tak? nak FM satu.. hehehe... (sambil buat muka tak malu) . hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak FM..jap nak chack ada lagi tak :-)

      Delete
  21. Salam JM. Ada lagi tak? Moga ada lagi. Ada rezeki adalah tu..Suka sangat baca blogger JM. Dulu pi Hong Kong, blog JM jadi panduan utama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masih ada lagi tapi yang kurang menarik...boleh lah yer :-)
      Terima kasih sudi baca blog JM ni..

      Delete
  22. (Lalat)
    Wow dah ramai yg mengomen! Kompom dah habes.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meh alamat opis...ole2 nya dah masuk sampul...siapa cepat dia dapat..gitewww :-)

      Delete
  23. Waaa banyaknya ole-ole ale ale aleeeey!
    Saya mau... saya mau.. tak kira.. saya meme muka tak malu.. sy nak ole-ole itu.
    Ingatkan dapat semua dlm beg td kekekeke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekda...ada..ada..meh kasi alamat umah ke opis ke..cepat2 kang habis heeee

      Delete
  24. kalaupun nama saya tidak tersenarai..saya akan memaksa JM beri kepada saya..hahah saya pun muka tak malu macam dekdaa...opss...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear, mana alamatnya...umah or opis either one...

      Delete
  25. Akak nak jugakkkk......(dasar muka tak malu..hehehe..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak perlu malu2 akak...meh email alamat umah...JM nak masukkan dlm sampul

      Delete
  26. Wah sesi melayan peminat ni... syukurlah JM makin glamer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. En Mie

      Peminat lah sgt heee...JM Sekadar menghargai pembaca je..JM dh email En Mie tak reply pun..tak sudi lah tu...JM dh asingkan special tuk En Mie tau ahakksss..meh alamat

      Delete
  27. JM ! Dah balik yerrr... cm na leh terlepas entry ni .. hehehee.. nak jugak la JM... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah..nape lambat..FM dh abis...JM kasi yg lain yer.next destination baru JM bagi FM..boleh?

      Delete
  28. Nak jugak.....tapi lambat..konfem dah habis....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak MP, itulah JM tertunggu kak MP bagi address..FM dah abis...JM bg yang lain boleh?..next destination baru JM bagi FM ye

      Delete
  29. alaa...rugi saya terlambat baca entry sis ni..maybe dah habis kot FM tu :(
    tak sabar nak baca entry aussie sis nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liza..ha'a..FM tu bak pisang panas..tak sangka plak ramai heee
      Akak JM bagi yg lain ye..next destination baru bg FM..boleh?

      Entry Aussie tu masih dlam draft :-)

      Delete
  30. alalalala. baru baca jugak. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh lagi...kasi alamat umah or opis TAPI FM dah habis..ole2 laun boleh?

      Delete
  31. JM! ada Instag tak?
    Alamakk selalu lambt tau baca blog! Kalau ada IG laju sikit. kehkeh.
    done email to u. hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betullah..IG sentiasa di hujung jari..kann

      Delete
  32. Wah!! bnyaknya JM..tapi nasib baik nama kita ade dalam list..merasa la ole2 dari bumi Aussie ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meh alamat :-)..ole2 biasa je..tak lah bernilai sgt ye :-)

      Delete
  33. JM memang TERBAIKler.. ingat kat kawan2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak..kerana akak dan mereka lah JM rajin menulis hiks..gitewww

      Delete
  34. ada balance lg tk ni JM.. hihihihhihi...

    ReplyDelete
  35. ala...terlepas lagi..huhu takde rejeki nampaknya;p

    ReplyDelete
  36. sungguh banyak . satu beg tu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Qaseh Vee : Ramai kenalan alam maya heeee

      Delete
  37. Bila lah jm nak wat macam ni lagi yer..huhuhu..teringin juga nak dapat dari luar ngara omputih nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yan : jagilah salah sorang Top Commentar Feb - April ye :-)

      Delete
  38. Xde rezeki nak jadi top comement blog kak JM mood blog dah kurang sejak laptop x keluar wad lagi... tu blog lama tak update... sekarang mcm2 sakit lepas kaki terseliuh sembuh pedih ulu hati... kdg2 sakit kepala... depan abg tunjuknxsakit malas bgi dia risau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekin : Notebook x okey lagi...sakit teruk tu...pedih uluhati pulak? kenapa x ckp pada husband manalah tahu dia ada altenatif lain...dah selalu sakit ke ulu hati tu...x pe..sis JM faham..byk berehat ye

      Delete
  39. Wah, JM memang sejak dulu lagi memang selalu beri hadiah untuk top commentor blog yer... Terbaik la JM ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye...Zumal sbg tanda penghargaan :-)

      Delete
  40. wooo... bestnya..... rajin lawat blog ni boleh dapat ole-ole... hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amsran : haip! betulkan niat tu hehehe

      Delete
  41. cantik beg,wah banyaknya ole-ole kak JM :-)

    ReplyDelete
  42. waaaa....hebaq lah mbak JM... murah hati...
    saya bab membeli sourvernir tu mmg tak de masalah sebab harga sorvernir kt ostrolia murah kan JM kan...
    glerz... tshirt pun harga 5 aud jer... murah betul...

    tapi nak meng pos tu yang kita malas...
    sbb pjbt pos putrajaya is very slowly mlowly lemah gemalai gitu...
    hahaha...

    beli untuk staff2 saya jer lah (*_*)...

    kena teladani JM lah lepas ni.

    p/s: kita nak FM Gold cost - ada lagi tak? hihihi...

    ReplyDelete
  43. masa ni tak mengenali lagi sis JM... lagi ekin blog tak aktif sangat sibuk duk urus ursan kahwin

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352