You can click on me :-)

Sunday, 1 September 2013

Teaser lagi : Queen Victoria Building


Assalamualaikum dan salam sejahtera kawan-kawan semua,

Sekarang  jam 12.30pm  dan cuaca dingin sekali, JM berada di Queen Victoria Building (QVB). Oleh kerana terdapat kemudahan Wifi Free..apa lagi JM ambil kesempatan untuk update blog :-) sebelum sambung jalan-jalan sekitar city.

Siapa berani shopping kat sini JM cuci mata sambil guna melihat kecantikan architechure nya.


Architechure in Queen Victoria Building (QVB)
JM senyum sorang-sorang lepas baca komen kawan-kawan dan JM akan reply lepas balik nanti. Enjoy sangat kat sini sampai tak ingat nak balik katanya. Kepada yg belum sampai Sydney dan akan datang ke sini dalam beberapa hari lagi, JM syorkan korang mesti datang..memang best.

Jam 5.00 petang nanti peru gerak ke airport coz flight jam 9.25 malam, ohhh tidak tak nak balik nak migrate ke sini boleh heee.

Jumpa lagi

24 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah Fiazah..dah selamat sampai TAPI hati masih kat sana..mcm mana tue heeee

      Delete
    2. Ni hati ttinggal k cinta ttinggal ni..confiusss den ihikkss

      Delete
    3. Tertinggal hati dan perasaan heeee

      Delete
  2. doakan saya selamat sampai sana k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah..Amin nanti turn Syieda pulak..mesti lagi best kan

      Delete
  3. hai JM... tak sabaq nak baca catatan perjalanan JM kat sana ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. SAbar tau..nanti JM update slow2...:-)

      Delete
  4. salamat kembali ke Malaysia terchenta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miss...dah selamat sampai Msia TAPI JM rindu sama Sydney heeeee

      Delete
  5. heeeep....... hujan emas di negara orang, hujan batu negara sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heeeee...hujan emas lagi berharga..leh jual....

      Hahahah...negara sendiri jugak jadi pilihan kan..tapi kalau ada pilihan nk je negara org tue

      Delete
  6. salam jm..saya ada bertanyakan soalan tentang korea di entry korea jm aritu..mohon penjelasan..tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama Time, minta maaf je lambat reply..coz baru masuk kerja hari ni..jap lagi JM check email tu yer

      Delete
  7. cantiknyerkan. akak memang suka bangunan lama sebegini.. kalau dapat nak duk lama2 menghayatinyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang cantik akak..setiap sudut cantik..JM pun terpegun..jari tak lepas2 asyik klick..klik..klik petik camera, even dalam tandas pun ambik gambar :-)

      Delete
  8. barang yg dijual dlm bgnn ni mahal yerk..ala2 pavvilion ker..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a lebih kurang camtu ler..mampu tgk je hiksss

      Delete
  9. Replies
    1. Ye En Din, JM terpesona dengan design dan arhitechure nya..klasik sgttt

      Delete
  10. cantiknya gambar kat atas tu...

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352