You can click on me :-)

Thursday, 5 September 2013

Ready to POST

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua,

JM harap kawan-kawan semua sihat-sihat hendaknya ya. Susulan daripada entri yang lalu, selepas di kumpul semua alamat kawan-kawan dan rakan blogger rupanya ramai jugak pembaca blog JM ni hampir 30 keping surat dan itu belum lagi termasuk rakan-rakan blogger yang belum hantar alamat seperti Janggel, Orga, Cho Zila, Cik Da, SR, Dila Bangi, Hadrawillin, Hulubalang, Hang Dhamin, Linda Yusof, Intan Lavender, PM, Zura Lee, DJ, Maya Dhira, Zara AB, Beb, Irfa, Cik Viva, GB, Ako, Zette, Azra, Liza, Ayu Fatarina, ASP, Norh, Liza Razak, Blog Malas, Time Traveller Girl, Kak Kiah, Myra Elmyra, Supermeng, Diana Teo dan ramai lagi lah.

Maybe dorang tak baca entry yang lepas tapi tak per kepada yang tidak mendapat FM dari Aussie, JM akan poskan FM dari next destination ye. Ke mana tu...tunggu heeeee.

Kepada mereka yang telah membaca entri lepas, sudi-sudi bagi alamat jer ..kalau tak nak pun tak pe. Ini adalah tanda ingatan tulus ikhlas kepada semua pembaca blog JM yang budiman itu dan tanpa kalian blog ini tidak berseri..chee wahhh...ayatttttttt heeeee. Nilainya tidak lah seberapa tapi yang penting keikhlasan.

Semua alamat akan dirahsiakan dan tidak akan digunakan untuk tujuan yang lain atau di siarkan di mana-mana dada akhbar. I will keep this information confidentially.

Bila di kira almost 30 pieces
Tunggu yer..maybe next week sampai lah kat rumah dan opis kalian tu.

90 comments:

  1. Sungguh baik hati Kak JM.. nama saya tidak ada disitu.. mungkin di lupakan atau dah pos? hahahaa..

    Moga dengan kemurahan hati ini rezeki Kak JM di limpah ruahkan lagi oleh Allah..

    By the way nice song :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. TT Boy..kalau tak ada dalam list..cer tgk dalam timbunan surat heeee....

      Delete
    2. dah belek2 tadi..tapi xde pun hahahaha
      gurau je.. thanks Kak JM.. :D

      Delete
    3. perlu guna laser baru nampak :D

      Delete
  2. JM, tak sabar nak tunggu entry terbaru lawatan ke Australia. Sure menarik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. En Sukri...wah...wah...gitewww..tgguuuuuuuuu heeee

      Delete
  3. JM, sorry tak sempat nak bace ur postings ... bz bebeno lak skang nih... tapi me dah email by address.. berharap jugak nak dapat sovenier bebenonye ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azra,

      Oh..ok2..faham2..JM dh masuk dlm sampul :-)

      Delete
  4. secara tak langsung....
    JM dapat alamat penuh semua peminat JM

    pandai !!!!

    dan
    mengigil akak nak tunggu sampul surat tu tiba

    hehe
    terima kasih atas ingatan JM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Anash,

      Senarai alamat tu boleh JM simpan..mana tahu ada lagi sobiner dari tempat lain boleh bagi lagik heee....idak pun..kalau ada jodoh ker (berangan) boleh hantar kad jemputan)

      Kak Anash...tungguuuuu heeee..mesti berdebar2 kan ahaksss

      Delete
  5. FM Aussie memang menarik dan cantik. Doa agar JM berjaya dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  6. FM Aussie memang menarik dan cantik. Doa agar JM berjaya dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  7. pin..pinnn...tepi sikit..nak selongkar timbunan surat tu..ada tak namaku disitu..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ofcoz lah..reader blog JM yg otai tue heee

      Delete
  8. eh gembiranya..nama kita ada dlm list :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamatnya sama cam cikviva jelah,hehe
      boleh kan?

      Delete
    2. Boleh..TAPI cik Viva belum kasi alamatnya :-)..tak pe JM tggu

      Delete
  9. wow banyak nyerrr JM.. yg Liya ada x .. ehehhehee

    ReplyDelete
  10. Kak JM, Thanks again! saya nampak address saya... wehuuuu... Luv u Kak JM!

    ReplyDelete
  11. Macam saya nampak nama saya. Picit pipi saya dulu. Biar betul? Hahaha.. Terima kasih banyak-banyak. Bah, nanti saya email address saya. Thank you so much =)

    ReplyDelete
  12. Nakkkkkk JM!

    Baca haritu. tp tak terbagi3! Aaaa nak nak nak ! tak kira. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pesal lambat..sib baik ada lagik hiksss

      Delete
  13. Akak dah emel alamat...harap2 ada rezeki akak....kalau tak de, lain kali pun tak pe..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Sha Allah tapi dh tak menarik..boleh lah ye :-)

      Delete
  14. kak jgn lupa bg alamat akak jugak taw..

    ReplyDelete
  15. huih JM, kita jumpa aje la somewhere around Putrajaya. bukan jauh benor pun kita ni kan? tunggu saya balik trip next kita jumpa eh! boleh tukar2 souvenir. hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a..betul jugak..ok2..nanti kita date date n time :-)

      Delete
  16. Replies
    1. Tak ada sbb dah bagi alamat...ni mesti kes baca entry tak habis ni heee

      Itu nama rakan2 yg belum bagi addree..yg dh bagi add nama ada kat sampul dlm pic tu

      Delete
  17. wpon nama sy xde dlm list, its ok ...xde rezeki nak dpt FM Aussie....lgpon sy yg x htr alamat rumah....terlupa ! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Putri,

      Nama tak ada dlm list..eh bukan dh bagi alamat ker..alamak ter 'missed' lah ni sbb ramai kan..katanya ehehe...meh..meh..bagi alamat cepat..mana boleh tak dapat..Putri kan pengkomen tegar..jgn merajuk tau..email alamat ke email JM :-)

      Delete
  18. alaa lupa nak reply email JM...hahaha takpela, beli sndiri la jawapnyaa....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. DJ,

      Meh alamat umah..ini oleh2 dari Gold Coast ma :-)

      Delete
  19. dah terlmabat nk request, xpelh.

    nk gtau je, my boss nak pegi guangzhou next week, dia tnya details, i bg la blog JM ni tros dia print sume entry pasal ur guangzhou buat panduan. kehlass hah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak yah request...bagi je alamat... :-)

      oh ye..terima kasih..kelakar pun ada heeee

      Delete
  20. alamak.. ok, ok... zette email.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah dapat emailnya..terima kasih :-)

      Delete
  21. Salam Jari Manis

    Alaaa....Yong terlepas ur last entry.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'komsalam Yong

      Tak per..JM dah terima email tu :-)

      Delete
  22. yahoo!!! tak sangka nama CV ada..nti kite email ye..
    Terima kasih JM!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestila ada..Miss Viva kan reader blog Jm :-)

      Delete
  23. ehhh...sempat lg ke bg alamat ni? hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mel ha alamat..ole2 pun ciput jer..terimalah seadanye je hikss

      Delete
    2. ok dh bg alamat...tengkiuuuuuuu

      Delete
    3. Terasa malu pulak nk ngantar ke Penthouse tu..ole2 ciput..nilai pun kecik je TAPI dah masuk sampul :-)

      Delete
  24. Alamak JM, Mmg ada eh hadiah untuk diriku ini??? ingatkan memain je...
    ok la nak PM address jap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih..dah terima alamat tue :-)

      Ole2 biasa2 jer..compare ngan org yg kerap ke ober see tu :-)

      Delete
  25. JM,

    terima kasih byk2 atas ingatan tulus ikhlas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ole biasa2 jer..sbb niat ikhlas nak rai kawan2...sama-sama kasih :-)

      Delete
  26. JM thanks in advance!! moga makin murah rezeki JM pasni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 kasih..alahhh...ole2 kecik dan ciput je..murah pulak tu..terima la ye seadanya :-)

      Delete
  27. Tak sabar nak baca entry JM ni....mesti boleh jadik paduan untuk akak nanti.

    Ohh...untuk akak ada ye...?? ( cehhhh...purak purak tanya !!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ita,

      Mestilah ada..utk reader yg setia tu heee

      Delete
  28. Yeahhh tgh tggu surat wangi dr JM hehehe...makacih JM huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Surat wangi...heee..wangi lah sgtttt...Tungguuuuuuu..:-)

      Delete
  29. Syioknyer .. akak baru nak email JM dengan harapan ada lagiler rezeki akak...
    MOOD tak sabar tunggu cerita yang mesti sangat detail dari JM tentang cuti di Australia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha..untuk ada ..tapi ole2 ciput je lah..len kali JM bagi yg besor sikit ye

      Tak sabar?..kak Zila mmg memahami JM heeee

      Delete
  30. huwaaaaa terharu sgt, ingat jugak JM pada zura... salah zura sbb tk baca entry sebelum nih.. baru nk blogwalking arini....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zura..dah email alamat belum..JM nak pos

      Delete
  31. Replies
    1. Zaza, aha ada lagik..moh email alamat umah or opis kepada JM coz ada yg dh terima bungkusan yg JM pos tu

      Delete
  32. Replies
    1. boleh2..ada lagik qlupun hampir 60 sampul surat yg telah di pos

      Delete
  33. Thanks JM... bungkusanmu telah selamat diterima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye..dah sampai..sama2..alhamdulillah..risau jgak sebenarnya...terima lah seadanya yer :-)

      Delete
  34. eh, tak perasan plak entry ni. dah lame tak bukak blog. TQ JM. Tapi tak sampai lagi, heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sampai lagi..adusss..kat mana pulak pak posmen ni singgah...tggu tgk mext week eh

      Delete
    2. hari-hari tunggu. mana pergi tah abg posmen tuh.

      Delete
    3. Belum sampai lagi..pelik..ari tu hantar ole2 HK dah terima kan..sabar yer :-)

      Delete
    4. akak, sampai kesudah ole2 ni tak sampai. ni mesti abg posmen dah kebas. huhuhu

      Delete
    5. Alamak!!...dah lama tu tak terima lagi...mcm ni...Faten email akak alamat umah sekali lagi ke email akak...nanti hantar sekali lagi...hari tu hantar ole2 dari HK sampai eh..

      Delete
  35. samala JM zaza punye pun xsmpai2,nak tanye termalu lak,hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yer...mana lak peginya..ok..ok..nanti JM try hantar lagi sekali ek...

      Delete
  36. JM wat malu je,zaza diam je,,nak tanye malu la pulak,tp tgk rmai lak geng yg xdpt,abg posmen ni wat koleksi sndiri agaknye,hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear..tak perlu malu2..JM ni open minded...okey je bg tahu heeee..kalau tak ckp JM assume dah terima..so nanti JM hantar lagi sekali eh..itu tanda JM appreaciate semua pembaca blog JM ni ahaksss

      Delete
    2. tu lah kan. sbb dah lama sangat kak JM pos. Tapi belom sampai2 lagi. huhuhu.

      Delete
    3. Ok Faten..akak dah terima alamat tu..nanti akak try POS sekali lagi....kalau dh terima nanti maklum eh :-)

      Delete
    4. haha, malu plak kite. heee. thank akak.

      Delete
  37. JM akhirnye yg di tuggu2 dah tiba!! punye la lama,jauh bebenor perjalanan dia..apapun thnks sgt, tsgtla comel!!!

    ReplyDelete
  38. ala takde dalam list...takpe may be next time..hihi

    ReplyDelete
  39. Wahhhh, dh mcm kat pejabat pos!

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352