You can click on me :-)

Tuesday, 12 June 2012

Lovely Seoul Day 6 : 24 Apr 2011

Annyonghaseyooo...

Entri orang malas hikss

Tak habis lagi story travel at Seoul ni...dah masuk hari ke -6. Hari ni kami nak ke mana agaknya yer. Entry kali ini ada kelainan sikit. Surprise tak?...ehehehe...saja je gimik...tak ada apa pun...

MENU di Salam Turkish Restaurant
Kenapa banyak sangat gambar makanan nih?...korang terliur tak..hihih...aha...hari ni kami ke Itaewon lagi..gila kan..hari-hari pergi Itaewon..yo lah..kat sana jer terdapat banyak makanan HALAL..hari ni menu makanan TURKISH. Rasa kurang memenuhi citarasa..tapi sebab kami nak cuba sesuatu yang baru..makan je lah...

Selepas itu kami terus gerak ke Seoul World Cup Stadium.

Mudah je nak ke sini...Stop di Stop World cup Stadium Exit 2
Apa kelainan entry kali ini...korang perasan tak..lebih banyak kepada gambar dan kurang membebel kat sini kan. Hari ke - 6 hari kami bersantai sahaja...pegi makan di Itaewon, pastu gi jalan-jalan di Seoul World Cup Stadium kemudian terus balik ke Namdaemun untuk shopping lagi.

Itu sahaja kisah pada hari ini dan nanti sambung untuk hari ke - 7 pulak.....

Jumpa lagi...babai...

17 comments:

  1. weeeee.. best nyer.. hopr 1 day dpat jejak kaki kat korea juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lieya mmg best pegi korea ni mcm JM lah dh pegi sekali nk oegi lagi berkali2 tp itu hanya impian klau ada tikrt murah nk pegi lagi heee

      Ada peluang pegilah mmg best sgt :-)

      Delete
    2. haah. tu lah. sy suke baca ceta trip pegi korea mcm ni. tp belom berkesempatan utk pegi lagii.. insyaAllah kalo pegi pon mcm awak jugak la.. berdua dgn kawan :)

      Delete
    3. Berdua lebih bai nanti ade org tlg ambik kan gambo heee

      Delete
  2. hehe best...aritu g xsempat g sini..coz g busan;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahh..tak best sgt sini..just drop coz nk kill the time hihi..

      Busan?..mesti best kan..JM pulak belum sampai sana..ada gak plan nk pegi

      Delete
  3. JM suke buat sign love tu... hi hi hi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb JM fall in love dgn semua my reader blog kih kih kih

      Delete
  4. Maknanya kalu SS nak ke Seoul World Cup Stadium.. SS kena stop kat World Cup Stadium Exit 2 gitu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye betul..tapi..tapi...x perlu pegi lah..SS nak jumpa pemain bola sefak ke?

      Delete
  5. Replies
    1. Abe MKL..x BEST..kalau pegi MENYESAL..baik tak yah pegi

      Delete
    2. JM... kt sana blh bwk masuk food from malaysia ke?

      Delete
    3. JM... kt sana blh bwk masuk food from malaysia ke?

      Delete
    4. Nurul...boleh bwk!!! bawak je berapa byk kita nak :-)

      Delete
  6. mmg terliur pun JM tgk makanan tu terutamanya bab sayur tu . alahai , sikitnya daging . cukup ke JM ...

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang