You can click on me :-)

Thursday, 28 June 2012

Teaser : Next Trip

Assalamualaikum...

Apa khabar sahabat dan pembaca blog JM sekalian...rindu kat JM tak?..ahahaha...perasan kan..ada ke yang sudi baca blog JM ni...terima kasih kapada sahabat Suhaila kerana sudi menjadi Follower blog dan kepada pembaca yang lain jangan segan silu untuk menjadi follower dan sila tinggalkan komen anda bagi membolehkan JM membuat penambahbaikan dari segi penyampaian. Kenapa lama tak update?..Lately agak sibuk dan baru balik dari menghadiri kursus dan juga bercuti rehat untuk pulang ke kampung.

Teaser?...ehehe...next week (Julai 2012) JM akan travel lagi..ke mana?..siapa boleh quess kalau lihat gambar di bawah. Antara tempat yang akan dilawati :


Teaser..teaser...teaser...eheheh...tunggu complete story selepas pulang dari sana nanti...

Wasalam

6 comments:

  1. Replies
    1. belum mampu nk ke USA Lya...Hong Kong je pun hikss

      Delete
  2. Zumal ingatkan trip terbaru JM untuk 2015 tadi... Tahun nie nak ke mana yer??? ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal..ini trip lama..dah bertahun-tahun lalu..Trip 2015? adalah...tak leh cakap dulu nanti x best...ada kemungkinan Zumal follow sekali hiksss

      Delete
  3. hong kong rupanya ... mcm kat pulau je nengoknya .

    ReplyDelete
  4. waalaikumusalam sis JM mai sekodeng entri lama kah kah kah

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352