You can click on me :-)

Thursday, 29 August 2013

Sydney Opera House

No other words

Memandang keindahan design Sydney Opera House

44 comments:

  1. Alhamdulillah JM dah selamat sampai! Enjoyed ur holiday.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bie, enjoy sangat sampai tak hengat nak balik eheehe

      Delete
  2. amboi JM, ni kasi bakar ni...hehehe tak sabar lg 2minggu.... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. DJ, enjoy sgt tau..cuaca yang dingin, langit yang biru..environment yang bersih..orang yang baik2...arghh..kalau boleh tak nak balik hee

      Nanti enjoy tau kat sana

      Delete
  3. Best yeh! This city is one in my travel bucket list.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diana, thanks dear coz drop by here
      Of coz...Sydney..place need to be there :-)

      Delete
  4. Replies
    1. DATT,
      Ahaks...murahnya nye pasal terus beli..merah pun merah lah..rembat kat Harbour Town Gold Coast..AUD16 sepasang dalam RM48..bau kedai lagi tu heee

      Delete
  5. ingat kan Jm dah balik.. Nanti balik cepat2 update kegembiraan di sana k ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lieya, JM dah balik..nanti tggu entry yg debomm eh..hihih

      Delete
  6. wahhh.....

    opss.. skodeng apa teww..???

    happy holidayyy... jgn lupa ole2.. wink2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cikda,

      JM in the house...tengah merenung masa depan..kalau lah boleh menetap di Sydney ahakss

      Ole2..boleh..boleh..nanti email alamat umah tau

      Delete
  7. hoi...merahnya makngah!! arghh...ni buat aza jelly-melly ni....adohaiii...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baju merah, seluar pink..belasah je ..ehehe..baju baru beli di Gold Coast..terus pakai :-)

      Delete
  8. amboih merah...CNY di Sydney nampaknye :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaksss...dari jauh orang dah nampak JM kann

      Delete
  9. Replies
    1. Huhuhu..pakngah cakap merah sangat..sakit mata heee

      Delete
  10. kalo malam mesti chantek tempat ni kanns.., wak pon rindu jugakk kat Sydney OPera house nii..,iihhKs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang cantik Wak...lampu2 bekerlipan..nanti JM masukkan gambar view malan pulak..

      Wak pun rindu jgak eh..samalah kita hiksss

      Delete
  11. Wow, stay kat mana? saya pun kat Sydney skrg. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prof, JM dah balik..masih kat sana yer..Stay kat Breakfree On George Hotel kat George Street

      Delete
  12. wahhh JM..dah sampai dah nooo...bestnya!!!!!! buy something for meeeeee!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM dah balik..nnati email alamat umah :-)

      Delete
  13. Replies
    1. Bila lagi..cer ke Sydney pulak..mmg best :-)

      Delete
  14. waaahhhh gittew !!!!.. bagi teaser je dulu erk.....

    ReplyDelete
  15. nak bekanalan dengan aweks pakai serba merah tu boleh??


    ReplyDelete
    Replies
    1. Aik..belum kenal lagi eh..hehehe..boleh2..

      Delete
  16. Amboi JM... jauhnye termenung? kasi bakar semangat farel nak ke aussie gak ni! muahaaha.. enjoy ur holiday!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farel..merenung jauh sambil memikirkan kalau lah boleh migrate ke sini alangkah bahagia nya

      Masukkan Sydney dalam list travel..mmg berbaloi :-)

      Delete
    2. hehe... berbaloi baloi katernyer... insyallah setelah membaca story ostolia JM nanti!

      Delete
  17. jauh termenung sebab tgh raya lagi kan.. hehehee...
    kan dah tak boleh makan lemong rendang hahahaa.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. TT Boy..tak ada nya nk pilir pasal raya..dh tak ingat kat Msia dh time ni hehe..dasyat tak
      Tengah mikir..kalau lah boleh menetap kat Sydney :-)

      Delete
  18. best nyer jenjalan... selamat melancong..
    singgha sini sambil follow sini dan baca pasal travel awak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Syaz coz sudi baca blog JM...keep on reading yer

      Delete
  19. Salam JM...Ada masa singgah le ke Tanjong Malim....Boleh jumpa JM.

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'komsalam En Din,

      Dulu kerap jugak turun Tanjung Malim coz adik belajar kat UPSI..skrg ni dia dh ada kenderaan sendiri so tak perlu nak menghantar lagi, ujung thn ni dia last sem..In Shaa Allah time dia Konvo nanti leh pegi sana..leh jumpa opsss...heeee

      Delete
  20. Macam nak terbang pergi Sydney jew ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihhihi...hai Zumal..mesti tertaril lepas tgk pic tu kan

      Delete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang