You can click on me :-)

Saturday, 25 October 2014

Live update from Nami Island

Annyeonghaseyo,

Anyone miss me ahakss

From Nami Island with Love

113 comments:

  1. waaaaauuuu cantikkk nya..tlg bawak balik daun2 tu yg sgt ohsem kaler nya ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Dyra : ada gak bawak balik yang warna kuning dan merah :-)

      Delete
  2. jeles.......! Teringinnye pergi sana. Huwaaaa bila nak kaya ni~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nur As..sorry dear..dah lama sis JMx buat kunjungan balas..ini pun baru nk reply komen huhuh...alaaa Nur As tak perlu kaya nk ke sana kalau ada dalam RM2K dalam tangan dah boleh sampai..JOM! ikut sis JM nak?

      Delete
  3. Kirim salam kat Jun sang & Wu jin hihihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Zai...minat jugak rupanya hihih...x jumpa dorang

      Delete
  4. wah dah sampai :)
    seronoknya kak JM XD
    i miss u sis (^.^)
    belanja gambar lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai BUDAK tecik...sorry dear..baru nk reply komen huhuh...x sempat. Terima kasih kerana masih setia dengan blog sis JM

      Delete
  5. Have fun JM. Ambik gambar bantak-banyak yek. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fay..i has a lot of fun there nk pergi lagi ahaha hover tak

      Delete
  6. Errk..tadik dah komen tapi mcm tak masuk..okeh kite komen balik

    Hoyeh daun sudah tukar kaler2... cantek sangat!!! ... tak jumpe si Bie ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jumpa! JM join aku tadi. Aku rela hati nak gi sama, ada gak photographer. Hahaha.

      Delete
    2. Bie, akhirnye ade jugak tukang amik gambar ko yer hahaha... takmo buat live update gak ker bie?

      to JM, more pics please :D

      Delete
    3. Azra, Bie..korang pun dah bertemu muka kan..JM je x jumpa Azra lagi...sudi x :-)

      Delete
  7. pehhh da sampai.. canteknyaaa kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantikkan, Nadyya! So colourful!

      Delete
    2. cik Nadya...cantik sgt speechless tau

      Delete
  8. Saya juga dah beberapa kali ke Nami. Cuma Nami yang saya pergi tu bukan pulau, ia sebuah pekan kecil yang terletak berhampiran Sik, Kedah, hehehehe...Agaknya peneroka pekan Nami kat Kedah tu berasal dari pulau Nami, Korea tu kot...?

    ReplyDelete
  9. wahhh
    cantiknya!
    tempat kasih sayang.kihkih

    ReplyDelete
  10. akak JM.. bestnyeee... update lagi pliss.... :)

    ReplyDelete
  11. cantik warna daunnya.
    ambik gambar byk2 buat tatapan kami semua

    ReplyDelete
  12. Asalam JM..hai lama tak ada entry ya..alamak memang pun all miss u..subahanallah..sungguh kagum panorama alam Allah yg ciptakan..tak ada daya upaya kita tandinginya..
    JM mohon maaf ya..alamat dan Etuza bagi kat ulasan..bole jua kat situkan..boleh ya....)

    ReplyDelete
  13. take care di kejauhan ya..buat baik, amal yang baik dan ingat Allah minta selamatkan rahmati ya..doakan semua team JM tu..

    ReplyDelete
  14. Ya Allah. lawanya. Besttnyaa~ Akak nak daunn tu. Hahaha. :3 letak signature akak sikit. :P hahaha.

    ReplyDelete
  15. awww... so cantik seh kak JM.... huwaaaa so lucky !! nanti bawak2 la balik souvenier untuk sha... weeeeeee~~ gurau je.... maha suci ALLAH... cantik sangat :) take care kak JM....

    ReplyDelete
  16. Ada bawa guni tak tuk isi daun warna warni tu...cantiknya autum.

    ReplyDelete
  17. Pejam mata... tapi tak rapat sangat...konon taknak tengok sebab jeles yang amat -_-

    ReplyDelete
  18. Cantik sangat JM
    Macam nak menapak jugak je ke sana someday..
    Insyaallah..

    ReplyDelete
  19. argghhhh stress tgok gambar hahahahhaha :D

    ReplyDelete
  20. Wahh cantiknya... menarik JM.. :)

    ReplyDelete
  21. Perghhhh! Bak selai daun tu... He He He...

    ReplyDelete
  22. aaaaaaaaaaaaaaaaaa... bestnyaaaaaaaaaaaaa!!! >.<

    ReplyDelete
  23. saya miss akak JM banget! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amy J ...i miss u too 3 4..sorry dear belum sempat nk ziarah..tggu ye

      Delete
  24. Replies
    1. ye Farah...sungguh cantik ciptaan Allah

      Delete
  25. JM...bawak balik Fridge Magnet ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh dapat kan oleh2 dari sis JM kan Acik Watie :-)

      Delete
  26. ada live update! suka suka sukaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. EIDA : x sabar sebenarnya nk kabo ke org2 kampung heee

      Delete
  27. giler cantik gambar daun-daun ni, tambah-tambah jumpa geng kan, untung la, hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orga...still bz ke..jgn lupakan blog tu...windu amat nk dgr celoteh orga nih..haruslah syiok...jumpa 'orang kg' katanya :-)

      Delete
  28. wowwww! akak JM di pulau nami. sooo jelesss. hehe... live update gitu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Nurul a.k.a CN..heheheeh....x menyabar..x sempat tunggu balik msia terus update untuk tatapan org2 kg heee

      Delete
  29. =D aaaww... santekknyee pokok2 tuuu.. tapi mane kak JM ni???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luna!!!! sis JM tgh lambai tangan nih nampak x hiksss

      Delete
  30. Replies
    1. Nani : cantik? siapa? sis JM ke ahaha...mestilah view cantik in Autumn Season

      Delete
  31. trtggu2 entry dri JM...
    cntiknya....teringin nk bergambar kat ctue...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ZF : dh habis belajar dapat kejer nanti sis JM temankan nak?

      Delete
  32. Replies
    1. Zura : alahai...dgr khabar thn ni nak pegi lagi kan :-)

      Delete
  33. Jgn lupa ti tunjuk gambar lambung2 daun..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jea : mmg ada lambung daun tu bersepah2 jatuh ahaha...psst : terima kasih Jea..JM ada terima poskad dan Myanmar tadi...terima kasih..muaahh cikit

      Delete
  34. Aduh..mengulit kenangan nih!!hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Nun..alahai ci adik sorang ni ke mana menghilang..rindu tau nk baca entri baru...ehem2...x nk merepek! eh merepeat ke :-)

      Delete
  35. Replies
    1. Den : best..kalau byk duit nak pegi lagiii

      Delete
  36. Wah dh smpai nami rupanya..ohsem

    ReplyDelete
  37. Replies
    1. abe MKL..bila nak sambung story Japan tu

      Delete
  38. jelesnya kathy..cantik sungguh...

    ReplyDelete
  39. Wow! Beautiful trees. Nak ke sana juga macam di film Winter Sonata :D

    ReplyDelete
  40. cantiknya.. tak dapat gambarkan perasaan JM macam mana.. mesti best giler sebab orang kat sini rasa jeles giler.. huhu..

    ReplyDelete
  41. wehuuuuu...wahhhh sudah terbang ke sana ye JM...syokkkk oooo..
    MJ cuti2 mesia je bawak kawan2..ole2 jgn lupa eh..hikhikih..x malu mintak kan..hahahhaa
    have a nice holiday ye JM..mmuuaahhh..rindu kat JM ketat2 :))

    ReplyDelete
  42. untung kesepuluh kalinya naz nak cakap yang naz jeles gilaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  43. wah! seronoknya dia
    jangan lupa saya kat sini ye...hehe

    ReplyDelete
  44. Pun baru balik dr sana minggu lepas..ntah ntah kita berlaga bahu kat sana..ehehe...

    ReplyDelete
  45. Cantiknya.. InsyaAllah nak ke sana satu hari nanti....

    ReplyDelete
  46. Pastinya kena follow blog yg ohsem ni...

    ReplyDelete
  47. Cantiknya kat situ... JM kat overseas rupanya ;)

    ReplyDelete
  48. Nami lebih cantik di musim autum kan JM. Kena pergi lsgi sekali ni..

    ReplyDelete
  49. Teringinnya KD nak g masa autumn..apakan daya takde cuti sek bln oktober.huhuhu

    ReplyDelete
  50. Cantik gila!! Btw kami baru post pasal trip 8 hari di Melbourne & Tasmania. Kalau ada masa jemput singgah di www.thetravelling3o.com :)

    ReplyDelete
  51. ya Allah, sangat menarik nya! terasa kerdilnya diri :(

    ReplyDelete
  52. wah... cantiknya.. subhanallah.... selamat becuti...

    ReplyDelete
  53. kak jm.. bestnye.. jage diri.. enjoy!~

    ReplyDelete
  54. wah.. wahh.. wahh... dari kejauhan rupanya... :D take care sis...

    ReplyDelete
  55. Amboi,..bersiaran langsung dar sana yea,...Rindu, sis! Nanti update lagi ye :)

    ReplyDelete
  56. sapai hati tak bawak kita...
    sobsss T___T *laribawadiri*

    ReplyDelete
  57. Wah syoknye syoknye syoooooknyeeeee
    Jeles jeles jeles sangat

    ReplyDelete
  58. weeee...seronoknyaaaaaaa... hmm...
    Enjoy your trip sis JM!

    ReplyDelete
  59. adoiiiyai cantiknya... alangkah indahnya kalau CT pun dapat kesana hahahaks. enjoy ur stay Akak JM.. bawak balik sikit daun daun kering tu semua.

    ReplyDelete
  60. Ke Korea kah cik jari manis hahahaa... have a good day :D

    ReplyDelete
  61. Selalu orang pakai live update untuk wedding , taktik ni boleh diguna pakai juga ni, mohon pakai yer JM. Rindunya Daun Daun itu!!

    ReplyDelete
  62. JM blog Etuza ni bukan Pesona & Mustika Etuza menyamar demi memaparkan info2 tentang kaum adam, tetapi masih akan paparkan pelbagai perkongsian.blog ni Etuza aktifkan dan tukar nama kepada Pesona & Mustika. Sebab itu nampak entry2 tahun awal pembabitan Etuza dalam dunia blog. Harap Jm tak keliru

    ReplyDelete
  63. Musim luruh di Pulau Nami. SubhanAllah.. cantik2 warna daun tu.. =)

    ReplyDelete
  64. wow! ... nak gak pi sana ... waaaa

    ReplyDelete
  65. bestnyaa. fefeeling winter sonata. hehe

    ReplyDelete
  66. Mestilah rindu k.JM.
    Cuma x sempat nak datang jenguk.
    Cantiknyeeee pokok2 yang berwarna/i tu.

    ReplyDelete
  67. Datang tengok view cantik.
    Wah, baru perasan akak tukar header :)
    Cantik!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah : sorry dear lambat nk publist story baru...pic is taken at Nami Island :-)

      Delete
  68. Kalau tak salah bunda ada drama berlokasikan Pulau Nami ni...memang cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bunda : citer Autumn in my heart..alamak!! byk lagi komen yg x reply..tunggu ye my dear friends

      Delete
  69. Tengok pokok yang berdaun begini pun dah cantik...kalau berbunga lebat lagilah cantik kan?

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352