You can click on me :-)

Wednesday, 29 October 2014

Last update from Seoul

Assalamualaikum kawan-kawan JM sekalian,

Adakah semuanya dlm keadaan baik sepanjang ketiadaan JM ni ke korang rasa aman sbb JM x buat bising kat blog korang ahahaha. Tunggu ye JM balik nanti habis lah korang semua tu hihihihi. Hari ni last day at Seoul esok pagi dah nak gerak ke Busan for four days before going back to Mlaysia. Doakan semuanya selamat ye.

Meh JM tinggalkan pic yg boleh menggugat iman korang semua ahaha. Budak bawah umur x boleh tgk.

At mount sorak dan trick eye museum

163 comments:

  1. Okayy memula tengookk terkejut. kaki kak jm kah iteew. HAHAHA. T^T. tapii kita dah tertengok. cam ni kaak. bawah umurr sangat ni. sobbb.

    moga selamat semuanyaa~ ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aina Akmal : alamak!!! kalau dah tertengok ke tu, perlu CUCI mata cepat2...BUDAK tecik di larang tgk tu heeee

      Delete
  2. Wah, wahhhh! Bukan main 'seksi' lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaahh...oppss..Farrah..tutup mata tu

      Delete
  3. Mengugat dan mengancam sekali....Aku tergoda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada brani en Din... hehe

      Delete
    2. Abe MKL tergoda dengan siapa tu ..ishh..sihhh ishhh hihihih

      Delete
    3. PLM..Abe MKL tu BERANI cakap je hahahaha

      Delete
  4. Akak JM..!! daku merindui mu hahaha.. pulang lah cepat ke pangkuan kami hahaha. elok-elok jalan na.. mana mana mochun namja tu please kidnep sorang untuk CT.. semoga semuanya selamat and hev fun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT!! sorry dear...baru nk reply....dah selamat balik dan really enjoy there....nak pegi lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

      Delete
  5. Kita tunggu komen Abang Meng dan Pak Lang Mie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau komeng dari mereka Abe MKL..mmg pecah perut lah JM gelak ahahah

      Delete
  6. Have fun kak! and have a safe journey. Semua orang dok p Busan ni. I is jelly hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih AjlA...so maybe this year your turn...who knows kan :-)

      Delete
  7. makk aihhh. censored tul gambar cupid tu haaa.

    have fun akak sygg!

    ReplyDelete
  8. amboi kak.. seksi bnauuuuuuuuuuuu! hahahah
    jgn lupa ole2 ye kak.. hoho ;p
    semoga selamat semuanya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam Nad...ni je peluang nk seksi bagai...dah balik Msia haruslah jadi 'sopan semula heee

      Delete
  9. kak JM!!! seksisssssnyee!!! hahahahahahaha =D haip... mane aman lak.. rindu banget dah nihh!! hahhahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luna : ahahaha...baru tahu ke...rindu kamu jugaaaaaa

      Delete
  10. Peeewwwitttt... Wow! Sorak mount...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pheww wit SS...mcm mana tahu nih :-)

      Delete
    2. Kalu zoom in betul2 gambar ni... Macam ada "hurmmmm"...

      Delete
    3. Gambar yang mana? jangan ZooMMM nanti mata 'sakit'

      Delete
    4. Gambar u la... Senyum 'kelat'...

      Delete
    5. senyuman paling MANIS tu..ishhh!

      Delete
  11. Terkejut saya tengok gambarnya. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farah : heheheeh...sis JM pun terkejut gak..mcm mana leh bergambar kat c tu

      Delete
  12. Dah macam miss world JM ni... phewitt...:)

    ReplyDelete
  13. seksi bangat tue...
    rupa2nya mghilang ke seoul ka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai ZF..mengilang sekejapan je...rindu tak?

      Delete
  14. Atas tutup, bawah terbuka...hahahaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acik Watie : kat msia pun ada gak org mcm tu kan ehehehe

      Delete
  15. wow!!! sexylah kaki JM, hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nana Rjay : alaa...malu lah....hihih

      Delete
  16. amboiiiiiiiiiiii sexynya dik, sekali pandang tekejut weyhhhhhhhhhhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha..kak Umi Alya ..bukan selalu..time gini je nk pose maut!!

      Delete
  17. terkezut mula-mula nengok, caya lah jm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orga dan Zila : mesti korang gosok2 mata kan..ehh...betul ke JM nih..biar betik kan heeee

      Delete
  18. Fuiyooo sexy betul kaki JM...
    Sharekan Tips kaki sexy pehlizzzz...hahahaha...
    Patutla senyapp je.. Dah sampai korea dalam dediam ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ietams..kalau nk dpt kaki cantik mcm ni haruslah tiap2 pagi 40 menit lari di atas Threadmill hihhi

      Delete
  19. Kaki JM tu, kaki idaman wanita seantero alam tau. Untungla..Hihi.
    Cepat balik...Tak sabar nak baca cerita KOREA :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azyyati Liah : JM yg untung or siapa yg kahwin ngan JM yang untung ahahah..dah balik pun..lama Azy tak singgah sini..JM pun dah lama x singgah sana :-)

      Delete
  20. Pewiiit.. seksi sungguh hahaaa.. Salam ceria selalu JM.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro KK...haip..org dh kahwin perlu jaga mata tuuuuuuuuuuuu....ahahaah

      Delete
  21. Have fun in Busan...

    wow. wow..dua gambar tu,..takleh tenung lama2..imagination runs wild..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nohas : ahahaha...itu dh tahap high imagination tu

      Delete
  22. waaa JM! untungnye! seronok sgt dpt g seoul!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik Balqis : seronok beronok-ronok ehehe....

      Delete
  23. terkesima rama rama tengok gambar betis cantik tapi ayu bertudung.... kat mana beli kasut hitam 3 ketul mcm tu? hiks.

    have fun JM

    ReplyDelete
    Replies
    1. halamak habang Meng...KANTOI i ahahaha

      Delete
  24. opssss.. apakah? hahaha.... terkejut saya XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haip Amy!!!...jgn tenung lama2 nanti belajar susah nk ingat....hihih

      Delete
  25. semoga selamat perjalanan kak JM! x sbar nak tahu cerita ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amy J : dah selamat balik dah...citer pun dah masuk hari ke - 6 :-)

      Delete
  26. Kak JM !!! gambar tu boleh mengundang propa wehhhhh !!

    ReplyDelete
  27. Alhmdullilah sihat semuanye kak jm..
    Heeee mengugat jugak la tu sis...
    Pape pon smoga selamat semuanye....

    ReplyDelete
  28. Kaki supermodel yang mahal tuu! Have fun JM! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fay : kalau lah realiti nya begitu sob sob sob

      Delete
  29. tanjat gugurl.. ingt kaki kak JM td..huhu.. censor hbis nie..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anis : percayalah...realiti nya pun x jauh beza tau hee

      Delete
  30. okey.. trick eye museum ni nak masuk dalam list nanti.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anil : pegi tak? bila nk update..dh x sabar nkbaca nih :-)

      Delete
  31. akak JM :)
    cepat2 update trip ni. dh ramai duk rindu tunggu update dr akak JM, termasuk CN juga. hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Nurul : lama menyepi..ke manakah kamu :-)

      Delete
  32. Amboi posing maut nampak JM..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nor Shima : rebutlah peluang yang ada heeeee

      Delete
  33. Replies
    1. Ali Pancing : haip...sekali pandang je jgn lama2

      Delete
  34. Kusss semangat JM hoii.. matik2 ingat kaki betul.
    ahahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. LindaF : tertipu eh..yeZZaa..kulit JM x jauh beza dgn kaki tifu tu ehehehe

      Delete
  35. JM!!!!
    Sangat Girl Generation pic tu...seksissss..hahaha

    ReplyDelete
  36. mak aihhh... shocked kejap tgok kaki tu.. hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zati Amira : lain dari biasa kan :-)

      Delete
  37. Sexynya...boleh pengsan dibuatnya.

    ReplyDelete
  38. foyohhhh , terkejut at first sight . second sight , unbelievable . third sight , mana kaki yang betul ? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nys Anis : ahahahah....tertipu kah!!!!

      Delete
  39. hahaha.. ingatkan kaki JM betul. pelik pulak atas tutup bawah bukak..
    ^_^

    ReplyDelete
  40. ala.. da lepas malam jumaat.. hahaha.. jage diri km..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fifi : apa kaitan dengan malam jumaat ? ahahaha..oke2...faham!

      Delete
  41. Hahahaaa.... okay steady jer.. tak tergugat iman.. still cool hahahaaa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. yo lah ore tu dah kahwin...ce kalau masih bujang ehehehe...tak gitte TTBoy

      Delete
  42. Replies
    1. Yana Yani..yg mana? budak BOLAT tu ke hiksss

      Delete
  43. yang gambar JM tu. jelesnyaaaaaaaaaaa tengok kaki JM hehehehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naz : kalau lah kaki sis JM secantik itu kan?

      Delete
  44. Memang terkejut tgk gambar tu first2....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nornazuha : terkejut? bukan tergoda :-)

      Delete
  45. pewittt, seksinya.
    terkejut tengok...;-)

    ReplyDelete
  46. asalam jm terkejut den..magik benda apa ni..alamak . Wah JM benar2 traveling sakan ..hadui bikin rindu nak travel...semoga selamat kembali. JM menang lagi tau..

    ReplyDelete
  47. wah bikin gempar gmbar..bestnya layan autumn in Korea,have fun n take care ya :D

    ReplyDelete
  48. Lihata gambar Mbak JM di atas..jadi ngak bisa comment..hehe...

    ReplyDelete
  49. auwww...tergoda tgk kaki U yg seksi..:)

    ReplyDelete
  50. Aduh tergelak malam malam tengok gambar punggung kena panah tu hahaha

    ReplyDelete
  51. bahaya ni jm, menggoda iman tau..

    ReplyDelete
  52. tanjattttt gegirll! hahahha atas tutup bawah nga2 hahaha slim youuuu kaki tu ;p

    ReplyDelete
  53. woww... cantik laa gambar tu : )
    Seronoknyer gi seoul

    ReplyDelete
  54. Jm balik dri korea cepat2 update citer yer. Nk tiru.tahun depan nk pegi.

    ReplyDelete
  55. Mata naik ketumbit dah ni...hahahaha

    ReplyDelete
  56. gulp..terkejut tengok keseksian sis..hehehehhe...

    ReplyDelete
  57. wow wee.cekci nyer JM ^_^
    mount sorak kampung tergadai, hehe
    bestnya JM jalan-jalan korea plak,
    doakan akak dapat jejak ke sini nanti
    insha Allah, terngidam sangat nak pi korea nih :)

    ReplyDelete
  58. Amboi sempat lagi buat aksi kat Trick Eye eh. Dah selamat sampai Msia kan. Welcome back.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bie : teringin lepas tgk aksi n your pic yg ohsem tu heee

      Delete
  59. Adoyaiii... tak kose mak tauu...!! seksa bangettt... kekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acik Idah : ehehehe...sabor je lah ye

      Delete
  60. Terkejut saya!.. Akak JM.. Minta maaflah kalau saya cakap ni. Gambar yang kanan tu saya rasa, baik akak jangan upload kat internet. Macam bahaya je. Memang kaki tu bukan kaki akak.. Tapi.. Lebih baik simpan buat simpanan sendiri je kut..
    Hehe.. maaf.

    ReplyDelete
  61. perghhh ... sexy gilerrr . nasib baik sis dah tua . heh heh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis Qaseh Vee: siapa cakap dah tua...masih muda remaja lah..sweet lagi!

      Delete
  62. Mata KD tak berkelip2 niii...mulut ternganga tak boleh tutup2 lagi niii...waduhhh kaki idaman telah menjadi milik JM

    ReplyDelete
    Replies
    1. KD : itu dalam mimpi je tuh..realiti nya..PITAM!

      Delete
  63. Replies
    1. Cik Mimie : heeeeeee..kat msia x berani nk buat camtu

      Delete
  64. terima kasih kerana selalu sudi bertandang ke blog saya..jasamu dikenang.. :) Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

    ReplyDelete
  65. hot..hot.. seksinya kakJM. hihihi.. gurauan semata ;)

    ReplyDelete
  66. mesti banyak lagi yg trick eye kan kat muzium ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. BUDAK : byk! tapi sbb ramai org...ada yg skip!

      Delete
  67. auuuww..sexy n pjg nyer kaki sis JM! hhehe

    ReplyDelete
  68. oppss...sexi sangat..tutup mata.xoxo

    ReplyDelete
  69. tudia,memang trick eye betul la. hahah

    ReplyDelete
  70. Nasib baik saya tak tengok. Saya bawah 18 lagi hehe

    ReplyDelete
  71. Terkejut maaakkk..
    Ehh terkejut saya..
    Tgk k.jm bertudung tapi nmpk peha, ewwww..
    Haha..

    ReplyDelete
  72. Replies
    1. Fiza Rahman : ehehehhe...malu!!!!!

      Delete
  73. Kaki tuu seksinyeee. Mengancam kau. Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ismi Ana : kalau betul lah kaki sis JM mcm tu...wala weiii hihihi

      Delete
  74. patutla sis jm sunyi je.wah...best2..tak sbr nk bca entry kali ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. FiZ : kalau senyap je tu maknanya x de di Msia :-)

      Delete
  75. alamak. hihi..dah tertgk la kak JM..halal je la kan..sesama wanita..hihik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Timm Bil...keh..keh..kehh..tutup MATA

      Delete
  76. gambar lasttu memang buat akak rasa nak ke korea boleh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cho Zila : mana-mana?...jom akak heeee

      Delete
  77. Salam. Hee selai bulu pun xde kat betis JM itu ya. Wahh. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiga Lalat : jangan jelleezz..untung siapa kahwin ngan JM tau hihihi

      Delete
    2. hehe2, tiba2 ternampak kat auto linkwithin nih., ammvoiii

      Delete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352