You can click on me :-)

Wednesday, 14 August 2013

Kad Raya from SomeOne?

Asssalamualaikum kengkawan semua,


Dah start kejer ke belum ni atau masih dalam mood beraya. Ahaaa..JM..raya ke 5 dah start keje you oulssssss..Kebanyakan ofismate JM mula kerja on 19 Ogos..lama kan dorang cuti. JM tak boleh cuti raya lama-lama..end of Ogos akan bercuti selama 5 hari so perlu berkorban kat situ.

Meh sini..dekat-dekat sikit JM nak kongsi satu berita gembira nih heeeeee...Apa yang gembira sangat tu..ye lah..kalau korang nak tahu dah bertahun-tahun JM tak hantar atau mengepos kad raya kepada kawan karib dan sahabat handai ni..bukan itu sahaja dah lama tak terima kad raya pun..seingat JM last sekali waktu belajar di Uitm dulu lepas tu semua ucapan di sampaikan melalui khidmat SMS, Facebook, Twitter dan seangkatan dengannya.

Zaman sekarang ni orang lebih suka menggunakan media sosial termasuklah BLOG kan untuk menyampaikan Ucapan Selamat Hari Raya tu..semua di hujung jari je.

Bila dah lama tak terima kad raya ni...baru-baru ni bila bukak je peti surat...taraaaaaaaaaaaa..surprise JM tau..secret admire mana pulak yang hantar nih...JM ada peminat ke...ahahah...perasan..JM..JM..kalau ko tu selalu kuar paper macam blogger kaki berangan tu..baru lah boleh nak berangan kan..heeee

Kad Ucapan Selamat Hari Raya
Mesti korang tertanya-tanya kan..siapakah gerangan yang hantar kad ucapan tu...ehehehe..tengoklah sendiri..ada tertera kat bawah tu..terima kasih beribu lemon kepada yang menghantar yer...Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin jugak kepada blogger dan isteri tersayang yer. Kad ni telah JM gantung di dinding partition kat opis ni haaa.

Terima kasih kepada blogger ituewww
Alahh..JM ni baru dapat satu je kad raya dah nak heboh satu dunia kan.....bukan macam tu..sebenarnya JM amat hargai akan pemberian dari kawan-kawan so JM nak kongsi lah kat sini...betul tak?...Jangan jelessss tau heeeee.

Hari raya tempoh hari sempat jugak JM bergambar bersama beberapa orang adik kesayangan JM tu, adik lelaki tu adik kembar yang no 7, dua orang lagi tu adik perempuan JM yang no 4 dan No 6. So siapa tahu JM ni anak yang ke berapa?...cer teka...cer teka...hihhihi..kalau betul pun tak hadiah tau...just suka-suka je

With my younger sister and brother
Salam sayang from JM...muaachhhh

Selamat Hari Raya Semua....selagi belum habis bulan Syawal..suasana raya masih terasa kan...

39 comments:

  1. Replies
    1. eeheheeh....Wak nie..malu JM tau heee..sambil tutup mukan gan Jari Manis hiksss

      Delete
  2. untung arr org bg kad raya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untung?..hhihih..Zila tak dpt eh...ala sian nyerrr

      Delete
  3. Sentimental value rrrr dapat kad raya tu... mana ada dah org nak pos kad raya zaman la ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a..betul2..sbb tu siap buat entry khas tu heee

      Delete
  4. JM kira dah fofular tu...hehehhe, gurau je...JM nak ke mana Ogos tu...travel lagik ke....

    ReplyDelete
    Replies
    1. fofular?..hiks..belum lagi tu..ha'a..nak terobang lagi..rasa cam dh lama tak jenjalan..giteww

      Delete
  5. JM,

    adakah anda anak sulung? hehe...

    glemer JM yer...hehe...pg ozy ke JM hjg bln ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. DATT,

      eheheh..semua BETUL...100 markah heee

      Delete
  6. untonglaaaaaaaaaaaa... orga, aku punya mana? hehehe

    ReplyDelete
  7. bestnyer dia.. mestilah der peminat akakpun salah seorang peminat tulisan JM...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak Zila...dh masuk kerja ke

      Akak pun minat dengan penulisan JM ni..eheheh...samalah JM pun selalu terjah blog akak tau...jangan bosan yer dgn komen2 dari JM tu heee

      Delete
  8. allllaaaaa...nak jeles jugak nih....hehe *nak tuntut jugak dr Orga*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak dapat jugak eh..alamak...matilah JM lepas nih...harap2 dia tak baca entri ni hehehehe

      Delete
  9. wah wah bestnya dapat kad raya...dah lama tak merasa feel camtu tau
    JM anak sulung atau kedua betulkah tekaan MS??

    ReplyDelete
    Replies
    1. MS...ha'a..rasa cam nostalgia datang kembali hee

      Sulung atau kedua?..aha hampir betul dah tu...yang mana satu heee..saje je kan

      Delete
  10. tahun ni dpt 2 je kad raya
    1 dari anak sulung di kg
    1 lg dr kawan blog yg dah kenal sejak tahun 2006, x miss hantar kad raya
    yg banyaknya sms jelah ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. So sweet dpt kad raya dr anak tu :-)So

      Delete
  11. ok...
    lenkali kalau nak akak anta kad raya
    sila bagi alamat
    bole akak anta...cuma akak nih...suka tangguh kije nak pos
    kiki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheehhe....bestnya kalau kak Anash nak bg kad...tapi tak po akak..tak bagi pun..ucap melalui blog pun dah cukup..syg kak Anash..muachhh

      Delete
  12. selamat HAri RAYA JM
    Maaf erk baru dan nak singgah ni
    Hari ni Internet sungguh CIPOT
    wah comel comel adik beradik JM ni
    Chinese look! ada darah campur2 ka ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahh...Dila..tak pe lambat singgah pun..yg penting Dila tetap di hati JM hikss

      Chinese look?..ahahaha..mcm2 darah ada..maybe ada yg ikut ayah kot

      Delete
  13. bes nyer dpat kad raya . Jm anak sulong ek. Adik lelaki Jm smart ah. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uik...ehem2...smart katanya hee...kalau dia dgr ni mahu kembang idong tu

      Delete
  14. untungla dapat kad raya~ hiks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untung?..JM rasa lagi untung kalau dapat DUIT RAYA..ada sapa2 yg bagi tak heee

      Delete
  15. zaman skrg ni kad raya cm jadik satu objek rare pulok.. hahaahah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul..lama2 hilang terus..boleh giteww heeee

      Delete
  16. I kena BELAJAR lagi kenal U... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je SS :-) tapi jgn cepat 'merajuk' tau

      Delete
    2. Kalu pandai pujuk hilang laaa rajuk tu...

      Delete
  17. Ala...kita x dapat kad raya yang berunsur kertas lagi tahun ni...huk..huk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fidah Shah..kalau nak kad raya..email JM alamat eh

      Delete
  18. selamat hari raya in advance.lusa lisa dah start cuti.bestnyer dapat kad raya, nostalgia tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya juga buat Lisa...jangan main mercun ye...main bunga api x pe heee..kalau nk main2 cinta pun x de hal hihihi

      Delete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352